Önskelista maj 2016

Imorse skuttade jag upp ur sängen redan vid 6-hugget (lördag och dunderförkylning till trots) för att jag var så ivrig att se hur murbruket på kaminen i vardagsrummet hade torkat över natten. Jag är så himla, himla glad och nöjd med beslutet och resultatet kring vår eldstad i vardagsrummet. Nu fattas bara gnistskydd i form av kalksten, lite redskap och en slutbesiktning sedan tänker jag premiärelda om det så är bastuvärme ute. Imorse anmälde jag mig också till ett Stand Up Paddle-event i Varberg (längre fram i sommar) och vips hade en önskelista för maj månad utkristalliserats i mitt huvud. Hoppas att ni har en fin lördag!
1.) Förutom att jag önskar mig en egen SUP-bräda så skulle jag även vilja testa turpaddling till Getterön. För att inte tala om dessa SUP-yoga-klasser på måndagar. Jag gissar att vi kommer hänga en del i Varberg i sommar! 2.) Emma Olbers eldstadsredskap från Eldvarm med detaljer i tärnsjöläder står högt upp på önskelistan med anledning av vår (snart) genomförda renovering i vardagsrummet. 3.) Liksom en matta från svenska Kasthall. Älskar detaljarbetet, som etiketterna. Hur fina? 4.) Min favoritparfym tog slut häromdagen. Dags att införskaffa en ny Grace, kanske Pure den här gången. 5.) Sist men inte minst har jag förtjusat mig i krukan Tivoli från SMD. Smart med handtag. I sommar skulle den husera våra smultronplantor som jag köpte häromdagen och i vinter kan vi använda den när vi ska bära in ved! 

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Ååå det eldstadssetet är ju bara så fint! På min önskelista också! Ha en fin lördag.

2016-05-14 @ 15:17:41
URL: http://tankebubblor.se/
Postat av: Linda

Härligt att det känns bra gällande beslutet om kaminen :) Jättefin "vedkorg" o eldstadsset men det här hemma får vi nog vänta med ett sådant ... 3-åringen kommer ju sopa hela huset med den borsten ;)

2016-05-14 @ 21:08:21
Postat av: Emma

Stod och kände på eldsetet på artilleriets nya ställe idag. Himla fint.

2016-05-14 @ 21:50:15
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Jessica

Supyoga låter spännande! Det måste jag okså prova!
Nyfiken på vad det är för supevent!

2016-05-14 @ 22:29:50
Postat av: Therese

Ja tack till mattan!:) Den är verkligen superfin!

2016-05-15 @ 09:53:30
URL: http://villagron.blogg.se
Postat av: Inredningshjälpen

Så mycket fint du har hittat Frida, var inom Varberg påvägen från Göteborg och det är så himla fint och mysigt där!

Kram

Anette

2016-05-15 @ 13:39:03
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: fanny

Tips på SUP-brädor. Finns bägge uppblåsbara (där man får en ryggsäck etc till som den går i) och fina i trä som gör sig bra för ögat också. Perfekta för bägge paddling och just SUP-yoga! http://store.konaone.com/se/windsurfing-sup-boards/windsup.html

2016-05-15 @ 17:30:50
URL: http://byfanny.se
Postat av: Marie

SUP yoga är hur kul som helst, särskilt de övningar som är upp och ner! Jag föredrar dock att köra i Dubai (eller varför inte på Aruba, som är min dröm) där det är 28 grader i vattnet och klart vatten. Gillar tyvärr inte svenskt kallt, mörkt vatten, men man kanske vänjer sig.

2016-05-15 @ 17:47:36
Postat av: Veronica H

Vart sjutton hittar du philosophys produkter, i Sverige? Eller på nätet, som skickar till Sverige? Sist fick jag skicka bud med en vän som åkte till new york på bröllopsresa, haha! 👍🏻

Svar: Jag får göra samma sak, be vänner som bor i USA eller Kanada köpa med sig när de kommer hit på besök :)
Trendenser

2016-05-16 @ 03:49:50
Postat av: Fru Minimalist

Här har vi just planterat smultronplantorna i en bakonglåda. Ser fram emot Storasyster Minimalists första sommar där hon kan vara medveten och plocka de egenodlade smultrorna själv! :)

Postat av: Måns

Gillar man surf, SUP, Varberg och inredning måste man givetvis kolla in posters/tryck från Läjet Printworks på www.lajetprintworks.se

Ses på vattnet! :)

2016-05-17 @ 08:31:53
URL: http://www.lajetprintworks.se
Postat av: Patrik at Brass&Gold | En inredningsblogg på Hannas Room

Eldstadsredskapen är ju så fina!

2016-05-22 @ 18:33:16
URL: http://brassandgold.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL