Hur hotellbäddar man en säng?

Min kompis ska sälja sin lägenhet i Stockholm och håller som bäst på att fixa den inför en fotografering. Vi bor ju tyvärr inte i samma stad så att jag kan hjälpa henne på plats men vi har ägnat ett par telefonsamtal åt Hemnet-styling på distans. En fråga som behövde visuellt stöd var "hur man hotellbäddar en säng". Just nu är det ju väldigt populärt med skrynkliga linnelakan som ju varken behöver strykas eller struktureras för att göra sig på foto - de är nästan finast i en obäddad säng - men om man inte gillar det? Hur kan man göra då? Jag hittade en så bra översikt så ursäkta avsteg från den vanliga "bloggmallen" men jag tyckte Matouks illustrerade karta över olika kuddkombinatoner var så inspirerande att jag hoppas ni kan kisa för den amerikanska looken och fokusera på alla idéer de bjuder på. 
Tricket är att jobba med fler kuddar (i olika storlekar) och överkast/plädar än vad man normalt är van vid. Personligen tycker jag att 8 kuddar är en aning överdrivet men att gå från 2 till 4 - 5 stycken vid huvudänden på en dubbelsäng gör stor skillnad. Nedan ser ni varianter på hur man kan lägga dem. 
Foto: illustration lånad från Matouk.com

Kommentarer
Postat av: Emma - By Emma

Ett bra budgettips för kuddar modell större är HM homes 50x90!

2016-05-04 @ 08:32:39
URL: http://byemmak.blogspot.com
Postat av: Hannah

Supertips! Gillar detta inlägg!

2016-05-04 @ 08:41:46
Postat av: Ekenäsliv

Superdiggar detta tips!
Vi har våra sovrum kvar att renovera så de hamnar lite efter... Men skulle ju kunna pigga upp både vårt o dotterns en aning med lite mysigare bäddning :)
Så TACK för tipset! Man ska ju trivas under tiden med liksom ;)

2016-05-04 @ 10:25:09
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Yohanna af Skovde

Otippat användbart inläg! :) Hade aldrig trott att jag behövde det men nu när jag läser så ja - självkalrt!

2016-05-04 @ 20:27:23
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Josephine Nilsson

Smart och användbart! Jag fick själv ett helt fantastiskt bra tips när det kommer till detta för ett tag sedan, många gånger har man två enkeltäcken i en stor säng, lägger man dem på tvären istället för på längden så blir det såå mycket snyggare! :)

2016-05-04 @ 22:23:42
URL: http://www.desigduon.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL