Happy Frida(y) i videoformat

Den här veckan har bjudit på en mix av kalas och kaos. Vårfesten i samarbete med Lustgårdens Cider har varvats med föreläsnings- och fotouppdrag samt kaminbygge på hemmafronten (det senare inkluderade visst tusen beslut och verktygsbonanza i vardagsrummet). Nyfiken på hur det sett ut bakom kulisserna? Kolla in den här videon. Håll ut till slutet så får du hänga med till mitt hemmakontor som frestat med klarblå himmel och promenader mellan blommande fruktträd. För att undvika spekulationer kanske jag ska påpeka att jag betalar för vår installation av kaminen, men jäklar vilket tålamod Elda-butiken i Kungsbacka och deras installatörer haft med min beslutsångest och detaljkontroll. En länk är det minsta jag kan ge som tack. Micke och JUKKA  - ni har varit helt fantastiska! Trevlig helg till er alla. 


Kommentarer
Postat av: kristin på krickelin

Vilken fantastisk vårfest ni hade! Läckert med ballonger och all blomster. Så ledsen att jag missade kalaset. Önskar dig en riktigt fin helg nu Frida.

2016-05-13 @ 15:10:02
URL: http://www.krickelin.elledecoration.se
Postat av: Susanne

Åh vad roligt att få följa med dig på detta viset, gärna fler såna här inslag Frida! "Jobbigt" att ha hemmakontor med sådan utsikt hahahaha

2016-05-14 @ 18:33:54
Postat av: Anna

Verkligen roligt med rörlig bild på bloggen! Extra roligt att jag tror jag skymtade förbi min egen lägenhet (som ligger ute till försäljning) i klippet när du sitter vid skrivbordet med datorn framför dig. Tror bestämt jag har örnsyn :) Trevlig helg!

2016-05-20 @ 22:37:02

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL