Pinterest EM

Jag känner att juni kommer bli en seg månad för mig som är relativt ointresserad av fotboll. Två kvällar har passerat sedan fotbolls-EM invigdes i Frankrike och jag är redan lite uttråkad och trött på ljudet av en ylande publik från TV'n (förlåt). Men istället för att sura över det tar jag tillfället i akt att hänge mig åt Pinterest. Förhoppningen är att få struktur på mina tankar och idéer för ett par mindre fixa-till-projekt här hemma. Vad jag funderar över för tillfället? Gardiner och Stilleben. Vem vet, kanske finns det fler fotbolls-o-intresserade där ute som behöver hitta alternativ sysselsättning under kommande junikvällar? Här finns en bra kom-igång-guide och här hittar du mina Pinterest-mappar! 
Foto / Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Kristin

Har varit lite av en pinterest-o-holic i fem år. Pinterest är typ det bästa som hänt internet!

Postat av: Marit

Du är definitivt inte ensam om att hänga framför Pinterest istället för fotbolls-EM! Själv är jag på jakt efter den perfekta ljusgrå soffan och ett soffbord till min nya lägenhet.

2016-06-12 @ 09:57:32
URL: http://maritronnestads.wordpress.com
Postat av: Helena K

Kan bara hålla med men måste också säga att jag uppskattar att din blogg uppdateras så flitigt varje dag. Det är också en alternativ underhållning på kvällarna nu när resten av familjen hänger framför TV'n och andra bloggar har glest mellan inläggen. Keep up the good work!

2016-06-12 @ 12:13:44
Postat av: Ida

Har du några bra tips på gardinskenor? Vilket märke som är bäst och snyggast?

2016-06-12 @ 16:38:52
Postat av: Lund Johanna

Jag älskar ju fotboll, men pinterest fungerar utmärkt som underhållning när det är lite segt - eller för att inte bli helt fotbollsknäpp i huvudet.

2016-06-12 @ 20:52:07
URL: http://lundjohanna.se/blogg
Postat av: Josefin

Tack! Du räddade mig just från ett smärre gardin-haveri. Nu blir det takskenor och perfekt veckade voile-gardiner från golv till tak!

2016-06-12 @ 21:49:49
URL: http://josefint.se
Postat av: Elin Häggberg // Teknifik

Fantastiskt kul att du hittade och delade med dig av min guide. :) Tack så hemskt mycket.

2016-06-13 @ 21:15:46
URL: http://teknifik.se
Postat av: Charlotte Andersson

Vet du var ifrån gardinskenorna på bilden är i från eller var det finns liknande? Tack!

2016-06-14 @ 22:24:13
Postat av: Sara

Frida, eller någon annan, har du tips på mörkläggande gardiner i naturmaterial dvs som inte innehåller polyester? Vi ska bo i norrland i några år och jag försöker febrilt hitta lösningar för att stänga ute midnattssolen från sovrummet. Tänker mig takskenor (t.o.m dubbla sådana om det krävs) men det verkar svårt att hitta tillräckligt tjocka tyg som är ekologiska och klarar av att stänga ute ljus. Hjälp!

2016-06-18 @ 09:17:39

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL