Mina sommarplaner

Just nu känns det som om dagarna (och arbetsuppgifterna som ska klaras av) innan semestern viner förbi öronen i ett sådant tempo att örsnibbarna är på väg att fatta eld. Jag skriver ju inte om allt jag sysslar med här på bloggen, tänker att det skulle tråka ut er, men för att fatta det kort - såhär inför semestertider är det som om precis alla kunder ska ha precis allting klart s a m t i d i g t. "Att det är lite körigt just nu" vore därför dagens understatement. Men när det uppstår myrornas krig i huvudet försöker jag bryta tankarna. Jag tar en mikropaus, smiter på damernas och bara ser mig själv i spegeln. Andas, fokuserar på det jag har kontroll över. Och dagdrömmer om det som komma skall. Hur fånigt det än må låta - men jag jobbar mycket med målbilder. Just nu består de till stor del mina SUP-brädor (jo, jag har köpt två stycken) som jag väntar leverans av i dagarna. Av ljumma sommarkvällar i Norrland där solen aldrig vill gå ner. Av Höga kusten. Vår kommande semestervecka i Skåne, i ett sött och oprövat litet hus vi hyrt med utsikt över havet. Min pappas 70-årsdag. Och all tid jag vikt för att läsa böcker om kvällarna (jag ska visa er min sommar-pocketbok-trave vad det lider) och faktiskt - på njutet i jobbet. För inemellan all stress och allt gnäll när man har mycket att göra får man inte glömma bort att man faktiskt har just det. Uppgifter. Jag minns när jag blev varslad från mitt jobb på en stor reklambyrå 2008. Samtidigt som det var finanskris och elände på intåg. Då visslade man inte direkt när man vaknade på morgonen, så hur körigt det än må vara nu är jag alltid glad över att det är just det och inte precis tvärtom. Och juli, kära juli, du håller mig under armarna med längtan till Umeå, Norrfällsviken, Bua/Varberg, Kivik, livet och havet. "Sea you soon!"
Foto: moodboard med semesterbilder från mina bästa sommarställen

Kommentarer
Postat av: Martin

Glöm nu inte Vejby baby, på vägen hem från Österslem

2016-06-09 @ 22:29:00
URL: http://martinreda.com
Postat av: kristin på krickelin

Kära du. Vet nog ungefär hu du känner det då deadlines hopar sig här också. Längtar efter lite tid på vattnet och semester. Fina peppande bilder, tack för dem. kram

2016-06-09 @ 22:50:06
URL: http://www.krickelin.elledecoration.se
Postat av: Lisa Lemke

Låter helt magiskt Frida, hoppas du får en fantastisk sommar! Sväng inom Skrea Backe om du har vägarna förbi vettja! :-) Kram Lisa

2016-06-10 @ 01:53:52
Postat av: Caroline

Härligt kollage:-) Och du det är inte alls tråkigt att höra om lite av ditt liv utanför jobbet, tycker bara det är med till att göra bloggen mer personlig och härligt! Ha en fin sommar, Kram Caroline i Köpenhamn

2016-06-10 @ 06:35:36
URL: http://carolineflindt.com
Postat av: Elle

<3 Ha en fin sommar!

2016-06-10 @ 09:53:11
Postat av: Wilhelmina

Hey Frida!
Åh kan du inte berätta vart du köpt dina SUP-brädor? Riktigt sugen på att köpa en själv men inte hittat någon riktigt känner jag... Vore kul att få veta vart du köpt dina!

Ha det gott & HAPPY FRIDAY!
Häls
Wilhelmina

2016-06-10 @ 11:12:50
Postat av: Lina

Ja, visa gärna lite böcker du tänkt läsa. Jag behöver verkligen tips på den fronten. Sen blir jag så nyfiken på SUP-brädor. Vad är det? Ska genast googla. ;-)

2016-06-10 @ 14:52:54
Postat av: Fru Minimalist

Åh, Norrfällsviken är så vackert! :) Jag hoppas på att kunna ta dit och visa Herr Minimalist, Storasyster Minimalist och väntande Lillebror Minimalist denna pärla i sommar! :)

2016-06-10 @ 20:37:09
URL: http://www.minimalisterna.se
Postat av: Jojo

Förstår att Höga Kusten och Norrfällsviken är en av dina sommarpärlor. Jag bor där och så många himlans fina platser de finns här omkring. Love it! Glad helg!

2016-06-10 @ 20:40:06
Postat av: Linnea

Hej Frida! Låter som riktigt härliga planer. Är nyfiken, som Wilhelmina, på SUP-brädorna. Var ifrån är det? Vad heter dem/märke? /Linnea

2016-06-11 @ 09:11:52

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL