Annons

Instaweek – Life lately enligt min mobiltelefon

På tal om fotografering så tycker jag det blir väldigt mycket lättare att komma ihåg allt man gör nuförtiden tack vare mobilbilder som tas under dagarna. En del av det hamnar under @trendenser och några fastnar på mitt privata instagram men här är en kompott som visar lite av vad jag haft för mig den senaste veckan. 
 
1. Moodboard från Spinneriet (idag ska jag kolla på en ny kontorslokal….)
2. När jag och Pella gjorde filmerna för Eco Wallpaper i våras fick jag provsnniffa på Agonists parfymer för första gången då hon precis hade köpt Lily. Det är ett lokalt dofthus från Göteborg (ägarna bor Donsö!) som dessutom har galet fina förpackningar. Säg hej till min nya sommarparfym. 
3. Detaljbild från en fotografering
4. Köket på Artilleriet Studio var en riktig höjdare
5. Detta har inget med den senaste veckans diskussioner att göra, just nu spånas det på ett visuellt omtag i kulisserna, mer om det senare.
6. Vissa dagar är glassigare än andra i mitt jobb.
7. Igår gjorde jag midsommarkransar. Visar mer när jag hunnit redigera ikapp alla bilder.
8. På instagram får man lov att leka lite med rekvisita som blir över. Bladmönster! 
9. Missa heller inte alla fina rabattkoder och samabeten jag gör på instagram.
Du hittar mig på: @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

  • Anonym skriver:

    Vad roligt med (ev) ny kontroslokal! Det är en ynnest att ha en inspirerande kontrosplats som känns rätt. Jag har haft en i snart ett år, men får inte till det där riktigt och jag hamnar som oftast hemma elelr på café på stan ändå, måste ta tag i det dr och försöka styra om. Tricket för mig blir nog att hitta en plats där jag kan ha mer utbyte med andra som också fotar/filmar/skriver kreativt. Hur har du det kring det, tänker du så eller vil du vara Frida bara (inte rendenser) och jobba ifred?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.