Dagens kontor

Man har ju hört talas om konceptet "öppna kontorslandskap" och man kan väl säga att det är något jag tillämpar även i Trendenser AB - fast på mitt eget vis. Nedan en ögonblicksbild från kvällsjobb på ett tåg på väg hem mot Göteborg. Jag har varit på Rörstrands muséum i Lidköping idag och föreläst på deras 290-årsdag. Mitt sista föredrag på ett tag. Nu återstår bara några fotojobb och konsultuppdrag innan det är dags att ta semester. I Sverige. För vet ni vad, jag vill faktiskt inte vara någon annanstans såhär års. Man kan ju inte annat än älska våra landskap. Så vackert att det gör ont. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: ISA

ooh ett av de finaste kontoren jag sett på länge ;)

2016-06-13 @ 22:40:08
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Anna

Hemester! Mycket trevligt och hållbart, tycker jag.

2016-06-13 @ 23:21:46
Postat av: Emma

Sveriges natur är ju fantastisk. Ängar, åkrar och fält med vallmo på Österlen, kantiga sluttande branta berg i Mölle, lena klippor på ramsvikslandet, doftande skogar i Dalarna, snöklädda bergstoppar och soliga varma dalar i Åre....kan liksom hålla på i evigheter.
Nu har vi varit en del neråt landet senaste somrarna så i år blir det nog bland annat Åre, men höga kusten är något jag aldrig upplevt och är lite sugen på. Du som norrlänning kanske har några tips?

2016-06-13 @ 23:23:51
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Nordicprintstore

Fantastiskt att tolka "öppna kontorslandskap" på ditt egna sätt. Bra tolkning dessutom, med vacker utsikten och allt. Tack för tipset Frida, idag ska vi följa din tolkningsanda och flytta kontoret utomhus, för en stund i alla fall. Du inspirerar! :)

2016-06-14 @ 13:19:15
URL: http://https://nordicprintstore.se
Postat av: Jossan

Håller helt med! Det är nästan för bra för att vara sant här hemma! :D

2016-06-14 @ 16:43:39
URL: http://xenomorphs.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL