Annons: Tävla och vinn presentkort på Panduro (värde 2000 kr)

Inför sommaren är det säkert många som har pyssel och DIY-projekt på gång för trädgård och uteplatser, eller inomhusprojekt att ta tag i under regniga semesterdagar. I samarbete med Panduro har jag fått möjlghet att tävla ut tre presentkort som kan användas på valfria produkter i Panduros butiker! Kanske den nya utomhusfärgen jag tipsade om nyligen eller en trendig målarbok för vuxna? I potten ligger 1 presentkort på 1 000 kr och 2 st à 500 kr. Tävla gör du enkelt genom skriva en kommentar till det här inlägget och svara på frågorna nedan. Lycka till!

1.) Vilka pysselprojekt planerar du att göra i sommar och varför? Motivera kort. 
2.) Vilka produkter skulle du köpa om du vann?

Tävlingen är nu avslutad, vinnare är
Therese 2016-06-06 @ 22:18:56
Amanda
Lotta 2016-06-12 @ 21:11:44


Tävlingen pågår tom 13/6 -2016 kl 12.00. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna som utses av en jury från Panduro. Beslutet kan inte överklagas. 

Kommentarer
Postat av: Linda

1. Jag planerar att göra om vårt badrum och bl.a. sätta dekorplast över vår kakelboard, sätta upp hyllor för förvaring och försöka få till en mysig spa-känsla!
2. Dekorplast, dekorationer i furu vilka jag älskar och sedan har jag länge gått och suktat efter deras hashtagg-dekoration.

2016-06-06 @ 08:16:00
Postat av: Eva P

1) Jag hoppas att det regnar några dagar under semestern, då tänker jag göra änglar i papier mache och vika origami (jag finner ett inre lugn av det).
2) Jag skulle köpa färg till papier mache-figurerna jag gör samt detaljer som vingar till änglarna och - förstås - fina origamipapper.

Postat av: Amanda

Hej!
Mitt pysselprojekt under semestern är att göra gamla konservburkar och glasburkar/flaskor vackra inför ett kommande bröllop (min systers).
Jag har nu sparat på dessa i ett års tid och snart sker det roliga - dvs själva pysslandet! LOVE IT.

Jag skulle köpa olika gråa nyanser då temat är grå/vit.
Jag skulle också köpa snöre, griffelfärg mm!
Jag kan gå i flera timmar i Panduros butiker.

Ha en fin dag!
Amanda

2016-06-06 @ 08:41:46
Postat av: Johanna

Hej!

Sommaren är verkligen en perfekt tid för pyssel :-)

Jag ska måla en stor del av mina lerkrukor i nyanser av blått och turkost för att jag behöver mer färg i trädgården (och i livet generellt - färg gör gör en ju så glad!).

För det behöver jag köpa Outdoor paint och penslar i olika storlekar.

Glad sommar!

2016-06-06 @ 09:16:56
Postat av: Lisen

Hej!
Som vanligt är det flera projekt på gång, men att få ordning i barnens rum är prio ett, tapetsera, fixa förvaring, sy kuddar, måla...
Om jag vann skulle jag köpa pyssel till barnen, så de är sysselsatta när jag fixar i deras rum.

2016-06-06 @ 09:44:01
Postat av: Malin Singelsö

1/Jag har alltid tecknat i blyerts men provade akryl för att göra en födelsedagspresent, en 1,5x1m tavla. Det var jättekul! Så nu ska jag fortsätta o lära mig mer tekniker!
2/Penslar, pannåer, färger....:)

2016-06-06 @ 09:44:21
URL: http://malinsingelso.wordpress.com
Postat av: Fanny

1. Jag har tänkt måla tavlor i sommar. Jag har nyss börjat med det och tycker det är väldigt roligt och avkopplande.
2. Jag skulle köpa riktiga penslar och färg av bättre kvalité. Just nu målar jag med penslar som jag använde till att måla om min lägenhet med. Färgen jag använder kommer från coop så det skulle vara roligt att köpa lite bättre och finare färg.

2016-06-06 @ 11:06:12
Postat av: Emma Kitti

1. Jag skulle måla gamla krukor så att de passar bättre in med vårt svarta hus. Tidigare har jag använt vanlig sprayfärg men det håller inte så bra.
2. Jag skulle köpa den passande Outdoor-paint och penslar samt tillbehör till det.

2016-06-06 @ 12:39:03
Postat av: Terese

1. 6/8 ringer bröllopsklockorna och det är dags för mig att bli fru Tapper. Vårt bröllop är mitt stora sommarprojekt! Just nu håller jag på med vigselprogramen - inspirerande av "vigsel i kohagen".
2. Jag skulle köpa massor av fina spetsband,snöre och glasspinnar samt fint papper till programmet!

2016-06-06 @ 14:11:50
Postat av: Elisabeth Petersson

1.) Älskar att pyssla med armband, både knyta vänskapsband och pärla. Blir så fint att ha många på sig på samma gång. Ska också måla om ett bord jag har på landet, så rofyllt att måla.
2.) Skulle köpa målarfärg, tildatyger och olika pärlor.

Postat av: Maria Bäcklund

1. Jag har länge tänkt att göra decoupage på en smal & hög gammal hylla/byrå. I den kommer mina pysselsaker att förvaras - behöver ha dem samlade.

2. Om jag vann skulle jag köpa saker till ovan projekt, men även pyssel för barn, så att de kan lära sig uppskatta att pyssla nu när de är små.

/Maria

2016-06-06 @ 16:10:10
Postat av: Åsa Kjellberg

Förutom allt som ska göras hem &trädgård ska jag gjuta en skiva i betong till ett lågt skåp. Tänker mig att ha nersänka ljuskoppar till värmeljus. Sen blir det några rabarberblad och funkia blad i betong oxå - så vackert med ådringarna.
Om jag vann, kanske dela med mig genom att köpa pysselsaker till syskonen barnen men framför allt Panuros vackra tyger så jag jag alltid kollar in ;-)

2016-06-06 @ 16:46:26
Postat av: Susanne

Vi ska göra om barnens rum och de ska få bestämma själva och i sommar ska vi bygga lite egna lösningar kring sängar och förvaring och om vi vinner kommer de att få välja hur de ska få dekorera det vi bygger!

2016-06-06 @ 16:51:28
URL: http://josjos.se
Postat av: Anna Andreasson

Sommarens projekt är att bygga plantlådor för alla mina tomatplantor som har vuxit bättre än jag anade. Trodde inte att alla frön skulle gro! Just nu placerade i vår glasveranda, men snart kommer vi inte in genom dörren... Om jag vann skulle jag köpa en massa kul och kreativt pyssel till både mig själv och mina två barn, så att vi kan sitta på verandan bland våra tomatplantor och pyssla tillsammans :)

2016-06-06 @ 17:48:08
Postat av: Ingela Waller

1. Har länge tänk försöka mig på att skapa lite av betong. Tycker det känns mest praktiskt att göra det utomhus så har sparat inspiration och idéer för att ta tag i det i sommar.
2. Oj, det finns ju så mycket att välja mellan. Kanske decoupagesaker då det är såå kul att pyssla med.😀

2016-06-06 @ 18:15:49
Postat av: Sofi Fifi Karlsson

1. Jag fixar för fullt inför första egna lägenheten. Redesignar gamla skåp och hyllor från mammas vind för att få snygga och mer moderna möbler - utan att det ska kosta en nyutflyttat ung för mycket. Högsta prioritet har en bänk jag skall måla marmorerat!
2. Jag vill lägga mitt presentkort på några av de otroliga baksaker som Panduro säljer. Jag står ofta och drömmer framför hyllan för pralinformar och roliga baktillbehör!

2016-06-06 @ 19:15:29
Postat av: Helena Käll

1. Vi flyttar till ny lägenhet och äntligen får jag en balkong som jag tänkte göra härliga blomlådor målade i härliga färger, skyltar av ståltråd till grödorna, virkade krukamplar, med mera. Jag ska göra det till en härlig oas.
Jag ska även inreda världens härligaste klädkammare. Klä in förvaringalådo, klä in stänger i läder osv.

En sänggavel blir det också.

2 till allt detta kommer panduro bra till hands, färger, läder, penslar, snören,

2016-06-06 @ 19:19:13
Postat av: Louise

Precis hemkommen från en långhelg på landet som höll på att sluta kaotisk då vi inte hittade nycklarna till huset när vi skulle åka hem, så är jag sugen på att göra egna nyckelringar. Jag ser framför mig fina i läder där vi präglar in "Stugan", "Båten", "Gästhuset" osv. för att sedan hänga de i hallen så att vi aldrig mer behöver springa runt och leta. Jag ser framför mig något i denna stil (tror du visat något liknande tidigare) http://www.thesweetestoccasion.com/2011/12/diy-monogrammed-leather-key-chain/

Om jag vann skulle jag helt enkelt gå lös på läderband, nyckelringar, nitar, stansar och en håltång, allt för ordningens skull!

2016-06-06 @ 19:38:22
Postat av: Marie Lindahl

1. Jag planerar att göra en fin minnesbok till min systerdotter/ son
Jag blir moster för första gången till midsommar och nu rycker det i pysseltarmen.
2. Jag skulle köpa fina papper en fin bok och en massa annat fint jag kan klistra in i minnesboken.

2016-06-06 @ 20:17:30
Postat av: Anette Axelsson

Jag skulle vilja göra och måla utomhusspel till mig och mina barn! Luffarschack på ett bord, ett riktigt snyggt kubbspel och kanske en tjusig piltavla.

För det behöver jag massor med utomhusfärg och penslar!

2016-06-06 @ 21:04:34
Postat av: emma t

1. min plan för regniga dagar är att försöka göra färdigt vår yngsta dotters rum, ett projekt som dragit ut på tiden. alla stora "element" är på plats men små detaljer saknas. vi tänkte tex göra en girland med...hmm, hur skall jag förklara detta...halva smällkarameller? Och till det behöver vi:
2. crepepapper i guld, silver, rosa och vitt att vika, klippa remsor av och sedan rulla ihop.

2016-06-06 @ 21:29:06
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Therese

1. Mitt pysselprojekt i sommar ska bli att inreda en friggebod till tonårsdottern där hon kan hänga med sina vänner (och kanske få en paus från nyfiken och klåfingrig lillebror ibland :D). Tänker måla lite väggar och sy kuddar av tyger som tonåringen tryckt med screentryck

2. Om jag vann skulle jag köpa massa pysselgrejer till tonårsdottern. Hon är kreativ och tecknar, spelar gitarr, skriver dikter m.m. Hennes mål är att få skolans kreativa stipendium om ett år så det hade varit kul o vinna presentkort så hon kan få köpa massa roliga produkter, t.ex Poscapennor, Sharpies och nya Promarkers m.m.

2016-06-06 @ 22:18:56
Postat av: CeciliaW

1. Jag tänker sätta upp fågelholkar i skogen bakom vårt hus, både för att det är trevligt med fåglar och för att de nya små fågelfamiljerna ska äta upp alla mygg!

2. Jag skulle köpa fina träholkar och färg att dekorera dem med

2016-06-06 @ 22:40:52
Postat av: AnnaS

1. Jag fyller 30 i sommar och årets fest väntar och med det inbjudningskort, bordsdekorationer m.m. m.m. m.m. Och vid någon ledig stund ska även mitt köksbord få sig en make over...
2. Skulle lägga allt på först en burk grå möbelfärg och resten på rosanyanserade papper, pyssel och guldpennor till festens pyssel, kan hända det blir lite attiraljer för godistillverkning också :)

2016-06-06 @ 22:54:16
Postat av: Johanna

1) vi har precis köpt hus i stan å i sommar står bland annat uppfräschning av sliten lekstuga på listan över diy-projekt.
2)vinsten skulle gå till lekstugan - jag skulle köpa färg för att måla om loppismöbler, tyg till gardiner och vimplar, färg till glas för fin förvaring av allt smått våra skatter skall förvara å bli det pengar över har vi dop till hösten så då skulle jag köpa marsipan och bakfix till det...

Håller både tummar å tår!

2016-06-07 @ 00:13:56
Postat av: Linnea Andersson

1. I sommar ska jag göra iordning ute på landet. Jag ska göra det mer personligt genom att placera ut betongfigurer och krukor. Jag hoppas att det blir varmt och soligt så att man kan sitta ute och pyssla.

2. Om jag vann presentkort på Panduro, skulle jag använda pengarna till att köpa gjutformar, betong och utomhusfärger!

2016-06-07 @ 09:37:00
Postat av: Anna L.

1. Jag vill göra egen glass på pinnar och fylla sommarstugans frys med. Det är ju bara att mixa bär, cashewnötter och kokosolja, och sen låta stelna i formar i frysen. Det vore perfekt att kunna trolla fram nyttigare glass till sommarfirande barn och vuxna!

2. Jag vill gärna köpa glassformar i olika modeller från Easy Cream, ett gäng extra glasspinnar och ekologisk choklad att doppa glassarna i :)

2016-06-07 @ 12:11:11
Postat av: Alexandra S

1. Mitt pysselprojekt är lika enkelt som mysigt. Med två kottar under 3 år planerar jag måla fantastiska teckningar med fingerfärg utomhus (nu när man kan, vanligtvis stoppar jag ungarna med fingerfärgen i badkaret och tejpar upp papper på väggen, bättre att vara ute då!) och regniga dagar pärla inomhus då stora tjejen, 2,5 år, precis fått grepp om hur man gör

2. Jag skulle gå loss på fingerfärg i en uppsjö färger och hama maxi pärlor då det är vad stortjejen precis lärt sig pärla med. Pyssel med barnen är det mysigaste som finns

2016-06-07 @ 13:01:39
Postat av: Birka

1. Jag ska tillsammans med barnen gjuta gåplattor till vår minst sagt inte barfotavänliga gång. Jag gjuter och de smyckar med glasstenar etc.

2 Har sett att det finns formar för att gjuta plattor med mönster så det skulle jag köpa - som variation till de hemmapyntade. Och glaspärlor till de hemmapyntade plattorna.

2016-06-07 @ 13:11:48
Postat av: Zandra nestlander

1. Jag är gravid med vårat första barn och nu när jag är hemma pga foglossning så är det perfekt att pyssla :) Ska fixa iordning ett barnrum och några av sakerna jag tänkt pyssla med är att måla barngalgar, renovera ett gammalt dockhus, göra en sängmobil. Det blir många vändor till Panduro :) När vårat barn sen är fött skulle jag vilja göra en avgjutning av händer och fötter.

2. Skulle köpa hobbyfärg i pastellfärger, såg bland annat färgen light Pink som såg jättefin ut. Skulle även köpa en rund metallram som jag sett att ni har och klä den med tyget harlequin och på den fästa små virkade djur och använda som sängmobil. Erat kitt för att gjuta av fötter och händer skulle även få följa med hem :)

2016-06-07 @ 14:05:19
Postat av: Kristina

1. Ska bli mormor och gör i ordning en barnhörna, mobiler, girlanger och syr kuddar.

2. Ett bra tips jag skulle köpa gips.

2016-06-07 @ 18:30:54
Postat av: EVA FRIDSTRÖM

1 betong gjutning bokstäver ute spa till vårt spa ;)
2 startkitt betong och stora papbokstäver SPA

2016-06-07 @ 19:46:34
URL: http://pysseliten.blogg.se
Postat av: Maria

Hej!
1. Jag ska försöka fixa till vår lilla uteplats så mysigt jag kan. Spraya krukor m.m.

2. Jag skulle låta min 8:a åriga dotter go bananas i butiken och få köpa allt sånt jag vanligtvis säger nej till. Hon kan gå runt i timmar och kika och planera allt hon vill pyssla.

2016-06-07 @ 21:56:11
Postat av: Carina

1. I vårt nyköpta 50-talshus finns massor att göra. Långt ner på gemensamma priolistan men högt upp på min står en quick fix av furuköket. Det skulle jag ta mig an!
2. Till det skulle jag köpa färg, penslar, läderband och nitar

Tack för en inspirerade blogg!

2016-06-08 @ 15:17:59
Postat av: Malin A. Fridh

1. Jag har planerat att få ordning på vardagsrummet i min etta så att sängen får lite av ett eget rum. Har först och främst tänkt skärma av med en tunn textil som ska kunna dras för. Har dessutom tänkt sätta upp mörkbetsade träplankor bakom sängen och använda som huvudgavel, sedan tar jag mig an projektet att göra en egen lightbox á Bxxlght som ska sitta på sagda träplankor. Om det blir tid över målar jag kanske om i köket!

2. Om jag vann skulle jag köpa mycket konstartiklar så som akvarell, penslar, papper och dukar, då jag håller på mycket med målning på fritiden! Sedan har jag trånat efter guld- och kopparspray hur länge som helst...

2016-06-08 @ 15:45:43
Postat av: Sara Törnebohm

1. Massor! Främst ska jag snygga upp och göra det mysigt på vår altan. Knyter amplar i makrame och syr gardiner. Spraymålar diverse fina saker.
2. Inte bestämt ännu. Det finns ju så mycket. Men barnen är inne på att pärla just nu så kanske fyller på pärlförrådet.

2016-06-08 @ 16:15:59
Postat av: Lovisa

Hej!

1.) Jag har precis köpt en lägenhet och ser så mycket fram emot att få pyssla med inredningen. Jag ska klä in soffbord brickor och hyllor, måla ramar och betongalster samt göra en fantastisk dukning till inflyttningsfesten!
2.) Till dessa projekt skulle jag köpa kontaktplast, färger och alla möjliga roliga detaljer.

2016-06-08 @ 17:05:01
Postat av: Niklas

1. Min flickvän älskar att baka så jag tänkte baka med henne i sommar. Hon ska få lära mig massor så vi kan göra fina bakverk till vänner och familj.
2. Jag skulle köpa massa roliga bakgrejer, hon får nog följa med och handla till en början så jag vet vad vi behöver.

2016-06-08 @ 17:18:48
Postat av: Josefine

1. Jag planerar att göra en egen klocka! Den jag har nu andas massproduktion, jag vill göra en klocka som känns mer personlig. Den ska sitta på en plats där jag hela tiden kommer slänga blicken och då känns det kul och viktigt att ha en klocka som passar mig.
2. Jag skulle främst köpa olika träbitar, färger och papper för att göra min klocka. De här sakerna kan en ha till andra projekt också, kanske någon annan pryl hemma som kan matcha klockan? Möjligheterna känns oändliga med bara ett par produkter :)

2016-06-08 @ 17:36:24
Postat av: Hanna

1. Lagom till vår ettåriga bröllopsdag är det på tiden att ta tag i vårt bröllopsalbum! Så min plan att arr sitta med ett glas champagne och minnas tillbaka samtidigt som jag klipper, klistrar och skriver.
2. Så jag skulle gå lös på fina papper, pennor, klisteranordningar och allt annat fint som går att hitta på Panduro för att föreviga den bästa dagen någonsin!

2016-06-08 @ 20:19:21
Postat av: Jessica

1.) Bygga klart min etta till en tvåa...
2.) Färg, lim & lack.. Samt allt som krävs för en massiv DIY-attack!

2016-06-09 @ 18:33:52
Postat av: Karin

1. Vi håller på, både på framsidan & baksidan av vårt radhus. Ska fortsätta att göra klart detta. Fram ombyggnad av förråd & göra en hall... Eftersom att man nu kommer in vid matplatsen. Inte kul med tvillingar. Baksidan ska vi göra en stor altan.
Förrutom detta har jag tänkt måla våra köksstolsr i pastell färger & även del av trappen. Samt tapetserare. Detta är ngr av mina vill göra projekt.
2. Skulle köpa färg. Läderband & Träluckor, till ngr andra projekt som jag oxå har... Ja listan e lång 😜 Jag e ju ändå "föräldraledig" hihi!

2016-06-09 @ 20:14:40
Postat av: Emma L.

Åh va kul!
1) I sommar vill jag göra många illustrationer så att jag har mycket bra material att visa på min hemsida jag också tänker bygga upp i sommar. Ska nämligen försöka frilansa (kanske mest som en sidosak) som illustratör, och försöka få lite jobb. Jag vill också ta fram en produkt, t.ex. en vacker kalender till 2017 eller en city map/guide över Stockholm, och försöka sälja. Sedan ska jag också använda mina gamla skateboards jag inte använder till att bygga en snygg hylla i mitt rum. Dessutom älskar jag att göra fina handgjorda kort, och eftersom det finns lite födelsedagar och annat som dyker upp i sommar behövs material till det.

2) Jag skulle köpa nya ProMarkers eller några nya bra illustrationspennor. Jag skulle köpa färg och nya penslar till brädorna och spikar och sånt för att sätta upp dem, sen skulle jag festa loss på alla fina papper och applikationer. iiiii :D

2016-06-10 @ 12:52:56
URL: http://idkthename.tumblr.com
Postat av: Emelie

I sommar är det först att avsluta projekt galenskap som jag refererar det till. För ca fem år sedan tog min sambo hem en byscha och ställde på tomten. De är alla fula, den här dessutom ljusblå. Tvingade honom att bygga in den eller så skulle jag låta frakta bort den, han byggde ett stort tak så det blev carport bredvid och en plåtskiva (röd) på långsidan.. sen avstannade bygget. Taket är iallafall fint. Nu har vi börjat klä in fanskapet med brädforing, ska målas svart med vita knutar och stor port så släpkärran kan gömmas inne i carporten. Sen kan vi börja med vår oinredda övervåning nån gång i vinter. Första steget är att byta panel på södersidan och byta ut ett ensamt fönster i mitten till två en bit ifrån varandra då det ska bli två sovrum där uppe på den sidan.

Om jag vinner pandurovinsten står en mindfulness målarbok högst på inköpslistan till en vän. Sen älskar jag allt som granskar så något till trädgården också.

2016-06-10 @ 13:49:22
Postat av: Annika

1)
Har planer på att testa att gjuta i betong,
passar väl perfekt när det är sommarsäsong
Att stå ute och måla med kalkfärg utan stänk
och förnya lite möbler är också något som jag tänkt
Vill så gärna vinna, jag har inget dolt motiv
jag älskar ju att skapa och vara kreativ!
2)
Jag skulle köpa Panduro Vintage Furniture Paint i några av de vackra färgerna som finns, och en hink med betong. Skulle gärna köpa fin förvaring också, och försöka organisera allt pyssel här hemma :)

2016-06-10 @ 15:03:23
Postat av: Sussie N

1. För våra små långväga gäster har vi tidigare byggt en fyra våningsholk och en radhusholk. Min plan för sommaren är att skapa flera färgglada hemtrevliga holkar som både blir ett blickfång och bostad för många kvittrande familjer.

2. Jag skulle botanisera bland ALLT Panduro har att erbjuda för att hitta färger och dekorationer till läckra fågelholkar!

2016-06-10 @ 18:49:22
Postat av: Sussie N

1. För våra långväga små vänner har vi tidigare skapat en fyravåningsholk och ett radhus som blivit succé.
Min sommarplan är att fortsätta skapa ny läckra holkar till trädgården, som både bir ett blickfång och hem för ännu flera glatt kvittrande fåglar:)
2. Jag skulle botanisera bland ALLT som Panduro kan erbjuda av färger och dekorationer för att skapa läckra fågelholkar (och en fladdermusholk) till trädgården.

2016-06-10 @ 19:04:09
Postat av: Anne

1. Jag planerar en fin flervåningskruka att ha till örter - typ "tipsy pots tower". I fina färger såklart.

2. Jag skulle köpa ruggigt mycket färg åt både mig och ungarna. Och garanterat även garn, för det köper jag typ jämt :-)

2016-06-10 @ 20:17:35
URL: http://annesfood.com
Postat av: Malin

heeeej,
jag planerar att få i ordning rummet som ska bli min atelje. Har ett uppdämt målarbehov i kroppen efter fem års måleriuppehåll pga småbarn och tidsprioritering..
Så jag skulle handla upp mig på ett nytt härligt lager av färger, penslar och dukar och sedan gå loss och glömma tid och rum.

2016-06-11 @ 22:15:04
URL: http://almhill.wordpress.com
Postat av: Helen

1. Jag vill gjuta betong i sommar; trampstenar, betongfat och betongdiamanter bland annat
2. Jag vill köpa betong, diamantformar och formgummi (för att kunna göra egna formar av bl.a. pappbokstäver och pappkoner)

2016-06-12 @ 00:00:29
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: Johanna / Retrolover.se

VÄLJ MIG <3
1. Jag vill använda sprayfärg och förhandla loppisfynd, gjuta krukor i betong och trycka egna mönster på påslakan till bebisen i magen. I augusti flyttar vi äntligen och då ska vi inreda ett riktigt barnrum också med massor av pyssel och DIYs. Längtar så mycket!
2. Sprayfärger, betong, textilfärg och allt annat mellan himmel och jord.
Ååååh vad jag håller tummarna nu!

2016-06-12 @ 13:41:27
URL: http://www.retrolover.se
Postat av: Emma @hemochinterior

1) göra vimplar och pompoms till ett barnrum, börja fixa min Gotlandljusstake och göra om en gammal lampfot med sprayfärg.
2) sprayfärg och härligt papper.

2016-06-12 @ 19:00:05
Postat av: Lotta

1. Jag ska göra om mitt gamla Lundby-dockskåp (min mammas från 60-talet) till min dotter. Jag har köpt underbara Tilda-papper att tapetsera med och det kliar i fingrarna att sätta igång. Min dotter fyller fyra år om några veckor så nu börjar det bli bråttom. Med tre små barn finns inte mycket tid över till hemliga projekt och hon skulle säkert bli mer än nöjd med dockskåpet i befintligt skick, men lite kul ska väl mamma också ha!! ;-)
2. Jag skulle köpa mer detaljer till dockskåpet såklart. Kanske fanér att lägga golven med. Och fina Tilda-tyger!
Barnen har fått looms-band av en kompis och undrar hur man gör sånt, så det skulle jag också köpa. Och nya tuschpennor till barnen, och lim...sånt som går åt och som Panduro är så bra på!

2016-06-12 @ 21:11:44
Postat av: Fru P

1. Jag är egentligen ingen pysslig människa men jag har insett att för att öka kreativiteten hos min treårige son måste jag ta tag i detta tillsammans med honom. Därför har jag bestämt mig för att jag och han tillsammans ska pyssla och göra fint i hans lekstuga.


2. Pysselsaker för att inreda hans lekstuga

2016-06-13 @ 02:19:13
URL: http://www.frup.nu
Postat av: Lena E

1. Jag planerar att göra ett mosaikbord av en kabelrulle (ser ut som en jättestor trådrulle), för att jag behöver ett snyggt bord till loungesetet.
2. Mosaik och de tillbehör som behövs för att göra bordet.

2016-06-13 @ 04:14:56
Postat av: K

1. Min dröm är att bli bröllopskoordinator, men jobbar inom verkstadsindustrin med något helt annat. Men drömmen finns där och nu verkar det som att min chans är här! :-) Min bästa kompis ska ha ett bröllop för 300 personer i vinter och jag ska vara spindeln i nätet. Har så många idéer, Panduro -ni är min bästa vän oavsett om det gäller att fixa egna kort eller göra paketinslagningar som får mottagaren att le och knappt vilja öppna paketet för att det är så fint.

2. Skulle köpa kort i vitt, laceboarder med hjärtan. Dekorstenar i klar färg, liquid pearls i opal, pärlemorhjärtan i akryl. Till dukningen skulle jag ha dekorväv i vitt, dekorband blomranka och massor av blommor; främst pioner som är både min och brudens favoritblomma! <3

2016-06-13 @ 08:37:25
Postat av: karin

1. Oj det är svårt att bara välja ett projekt att berätta om, jag är sådan som alltid har 10 projekt igång samtidigt :) Men just nu är jag väldigt intresserad av att gjuta saker. Vill gjuta ett soffbord och då använda Panduros träben. Tror de kan bli fint i våran lilla stuga :)

2, Självklart då dessa träben men även papperslera hade vart roligt :)

2016-06-14 @ 10:01:09
Postat av: karin

1. Oj det är svårt att bara välja ett projekt att berätta om, jag är sådan som alltid har 10 projekt igång samtidigt :) Men just nu är jag väldigt intresserad av att gjuta saker. Vill gjuta ett soffbord och då använda Panduros träben. Tror de kan bli fint i våran lilla stuga :)

2, Självklart då dessa träben men även papperslera hade vart roligt :)

2016-06-14 @ 10:01:24
Postat av: Therese

Hej!

Jag har mailat dig min hemadress, men vet inte om du fått den. Om du behöver den igen så maila mig gärna på denna e-postadress, ser så fram emot det underbara presentkortet! :) Ha en bra dag! :)

2016-06-28 @ 06:20:29

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL