Veckans söndagssummering v 27 - 2016

Det märks tydligt att både bloggare, företag och PR-byråer börjar gå på semester nu, nyhetsflödet har saktat ned kraftigt och det är väl härligt - att vi alla får varva ner litet. Den allra största snackisen bakom kulisserna har nog varit att Konkurrensverket slutligen stoppat Schibstedts affär med Hemnet - men här kommer en saxad summering från veckans nyhetsutskick och blogginlägg med en kompott att ta med sig för dig som vill ha koll på det senaste som hänt i inredningsbranschen!
Via Johanna fick jag nys om de här snygga frimärkena som Royal Copenhagen gjort i samarbete med Danmark postverk. Om jag tar mig till Köpenhamn i sommar ska jag komma ihåg att skicka vykort!
Granit har inlett ett samarbete med Green Kitchen Stories som stylat och tolkat deras sortiment och bilderna är helt magiskt fina! Vill du se ett helt bildregn? Kolla in det HÄR!
Fritz Hansen lanserar en jubileumsmodell av Myran som de kallar "Ant Choice 2016" i blekt ek med bronslackerade ben. Mer info HÄR! Jag avrundar veckans svep med en bild från Skageraks nya samarbete med Swedish TAF Architects och det första resultatet som de kallar Overlap - finns som både bänk och bord. Nya pressbilder som kom i veckan. Otroligt fin hantverkshöjd. Skön söndag till er!
Foto: Royal Copenhagen, Granit, Fritz Hansen, Skagerak

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Håller absolut med dig att tempot har saktats ner över lag åtminstone här på hemmaplan, välbehövligt för de flesta av oss.
Dock tycker jag att höstnyheterna från Broste Cph är riktigt fina i vanlig ordning.

Stor kram

Anette

Ps. Länken gällande Myran funkar inte

2016-07-10 @ 21:01:35
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: kristin på krickelin

Önskar dig fina sommardagar Frida, kram Kristin

2016-07-10 @ 21:07:43
URL: http://www.krickelin.elledecoration.se
Postat av: Pysselgumman Bodil

En bra söndagssummering som alltid. Önskar dig en härlig fortsättning på sommaren Frida!

2016-07-10 @ 23:06:08
URL: http://www.pysselgummanswebshop.se
Postat av: Agnes

Hej Frida!
Alltid så fint på dina bilder och jag gillar verkligen din veckosummering. Följer länkar och planerar ofta efter dem. Får man önska ett inlägg? Jag tycker att soffbord är så ruskigt fula men du kanske skulle kunna få mig på andra tankar?!

Ha en härlig semester!

2016-07-11 @ 08:13:51
Postat av: Frida

Tack för värmande ord, önskar er en riktigt fin sommar också! @Anette @Kristin @Bodil

Agnes: Jag förstår din frustration och skrev nyligen ett inlägg inom ämnet: http://trendenser.se/2016/june/efterlysning-kopes-norrgavels-glasbord-kub.html#comment
Ska fundera vidare på din fråga, lycka till så länge i sökandet :)

2016-07-13 @ 11:30:52
URL: http://www.trendenser.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL