Trädgårdsinspiration för nybyggda hus

Det här huset har funnits med i min inspirationsmapp "My Kind Of Living" på Pinterest i flera år och idag hittade jag äntligen källan. Jag blev inte så inspirerad av insidan som jag hade trott, men jag gillar fortfarande kombinationen funkis / shaker möter klassisk stil på utsidan. Trädgården bjuder dessutom på inspiration jag annars har svårt att hitta på temat lättskött trädgård som passar till ett stramt hus.
Jag är möjligen den enda i min generation som gillar "formklippta" häckar och buskar men jag gillar rena linjer och att det känns ordnung utan att man behöver ägna varje helg åt att påta i trädgården. 
Handen på hjärtat, jag tycker också det är jättefint med dekorationsflis i rabatter (hej pensionär!). Varför? Jo, för man får in lite jordiga toner. Särskilt snyggt mot ett vitt hus med gröna buskar som här. 
Vi har ju svarta utemöbler, men när jag såg detta insåg jag hur mycket mjukare det blir med grånat trä. Och pioner (liksom vita löjtnantshjärtan) tycker jag funkar utmärkt även mot modernare hustyper. Fint!

Kommentarer
Postat av: Emma

Lovar att det åtminstone finns en till som gillar det där - för vi får nog räknas till samma generation ;)

2016-07-05 @ 21:52:34
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Tina

Jag gillar också de formklippta:) Ska själv ge mig på det med liguster hemma. Kolla in Victoria Skoglunds (ägare till Zetas handelsträdgård i sthlm) instagram och blogg. Hon har en fantastiskt fin trädgård med formklippta buskar.

2016-07-06 @ 08:54:55
Postat av: Anna

Supersnyggt! Jag tycker det är så roligt att få något realistiskt att inspireras av. Tokälskar trädgårdar med hundraåriga frutktträd och prunkande klätterrosor och vildvuxna ängar hos andra men har man byggt nytt hus så passar inte det hemmavid.

2016-07-06 @ 10:04:41
Postat av: Alexandra

Så fint och inspirerande. Trädgården är så "ordning och reda".

2016-07-06 @ 10:39:22
URL: http://www.home-design.se
Postat av: marie

känns lite som att din stil sakta förändras lite grann? Inget illa menat, men jag som hängt med sedn starten med husmusen tycker mig ana en förändring. Fast konstigt vore det väl annars, över åren utvecklas väl även sådant ;-)

2016-07-06 @ 11:35:50
Postat av: Inredningshjälpen

Just den där grånade teaken och pionerna klappar ju även mitt hjärta lite extra för (You know why) och enligt mig finns det inget finnarr än just det för trädgården.

Stor kram

Anette

2016-07-06 @ 12:24:35
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Nettan

Åhh vad fint!!

-----> http://nouw.com/Nettan

2016-07-06 @ 17:45:59
URL: http://nouw.com/Nettan
Postat av: Fru K

Har köpt his för någon månad sedan och snart dags för inflytt och helt plötsligt började mitt hjärta slå hårt vid tanken på formklippta häckar. Oväntat och förvånande...!

2016-07-07 @ 22:16:49
Postat av: Bella

Wow vad fint. Är detta hus i Sverige?

2016-07-11 @ 11:28:03
URL: http://xn--hcksaxar-0za.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL