Boktips inredningsböcker

Jag har förstått att mina boktips är uppskattade så jag tänkte bjuda på några sådana medan jag knåpar ihop veckans söndagssummering sittandes i soffan, med en kopp te på armlängs avstånd. Låt mig presentera: min utsikt just nu, och fyra bokfavoriter i en och samma bild. Vi börjar uppifrån ned: A Frame for Life* av Ilse Crawford. Det jag gillar allra bäst i den är texterna och analyserna om inredning. Samma författare är också upphovsmakare till Hem för alla sinnen*. Den har jag tipsat om förr, men essensen av den här boken har blivit ryggraden i min egen inredningsfilosofi. Tyvärr slutsåld på förlaget men dyker ibland upp på Tradera. Titeln Colorful* är Lotta Agaton och Pia Ulins gemensamma fotoboksprojekt som samlar 10 års gemensamt arbete mellan två pärmar. Inspirerande i sitt slag och bra att bläddra i när kreativiteten tryter (trycktes i begränsad upplaga och såldes via Papercut i Stockholm, lite osäker om den finns kvar i lager). Sist men definitivt inte minst. Min mest använda "stylingbok" hittills är nog Tom Fords 10 years* En rejäl pjäs, som också samlar bilder från ett helt årtionde - dyr men värd varenda krona. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Men åh, jag önskar mig allt som syns i bild, inte minst pallen och koppen!!

Kram Anette

2016-01-17 @ 20:51:56
URL: http://xn--inredningshjlpen-6nb.com
Postat av: Emma - By Emma

Bra boktips! Är det en öppen spis jag ser i bakgrunden?;)

Stor kram!

2016-01-17 @ 20:53:47
URL: http://byemmak.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Tack för fina tips och alltid lika inspirerande bilder

2016-01-17 @ 20:59:28
Postat av: Sara - Little miss fix it

Blir nyfiken på A frame for life. De övriga tre har jag och håller med till punkt och pricka! Ska bli så kul att ses snart :). Kramkram

2016-01-17 @ 21:13:56
URL: http://littlemissfixit.rumhemma.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL