Stilige hjem

Istället för Hemnet-godis den här veckan bjuder jag på en länk till danska versionen av ELLE och deras vinjett "Stilige Hjem" som är en guldgruva av inspiration om du gillar klassisker från dansk design i kombination med mode. Extra plus för mixen av nytt och gammalt och rumslösningar man inte sett sig mätt på. Och för att deras bildgallerier är så lättbläddrade i mobilen. Jag gillar att man liksom fastnar i bilderna och börjar detaljstudera dem.
Inspirerande arbetsrum. Så FINT att ställa skrivbordet i rummet istället för längs väggen, och att ha två stolar mitt emot varandra. Bordet är ett vintagefyndat klaffbord av Borge Mogensen. 
Dessutom lär man sig mycket om äldre dansk design om man zoomar in i deras foton. Här skymtar Mogens Kochs ’Foldestolen’. Och så föll jag för kombinationen av golv och bänkskiva i köket nedan. Så snyggt!  
Foto: bilder lånade från ELLE.dk  

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilka härliga bilder!👌🏼

2016-02-26 @ 20:01:15
URL: http://nouw.com/ShadesofGrey
Postat av: Emeli

Vart kommer köket ifrån?

2016-02-26 @ 22:22:30
Postat av: kikki

Snygg bänkskiva, vilket träslag och var kan man köpa den?

2016-02-27 @ 18:44:15
Postat av: Emma

Hej Frida! Vet du vad det kan tänkas vara för träslag på denna bänksskivan? Jag tycker den ser lite väl ljus ut för att vara vitoljas ek. Vad tror du? :) Tack för en alltid så inspirerande blogg. kram

2016-08-05 @ 20:38:15

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL