3 x auktionstips Svensk design

Under designveckan hade Stockholms Auktionsverk vernissage för en ny temauktion och utställning med nutida svensk design. Jag var förbi på Slakthusgatan och kollade in "Svenska Designmöbler - made in Småland 1900-1999" och de möbler / prototyper som man nu kan buda på (finns även i deras app och på Lauritz, eftersom de tillhör samma organisation numer). Här är tre favoriter som skulle kunna få flytta in hos mig. På måndag faller klubban i onlineauktionen. Alla objekt du kan buda på hittar du HÄR!
JONAS BOHLIN, stol, "Vilda" från Gemla i ask med naturläder, höjd 89 cm
Originalprototypen till LISA HILLAND's sittpuff/pall "Pompom" för Svenskt tenn i naturfärgat läder, tillverkad av tapetsör Carina Grefmar, höjd 22, diameter 66 cm. Inuti puffen finns ett hemligt meddelande om skapelseprocessen kring puffens tillkomst ämnat för framtida generationer!
CLAESSON KOIVISTO RUNE, sideboard, "Kilt", formgivet för Asplund 2009, vitpigmenterad ek, höjd 85, 120 x 29,5 cm

Kommentarer
Postat av: Emma

Lisa hillands puff <3 Det var kärlek vid första ögonkastet då den syntes i en sköna hem-tidning. På samma sätt som med Tiki-soffan. Tänk att "prylar" kan etsa sig fast så, göra att hjärtat slår ett extra slag. Kanske skulle hoppa över den där nya tvättmaskinen vi behöver och lägga ett bud istället, säkert populärt hos resten av familjen ;)

2016-02-13 @ 15:41:34
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Weronica - Living by W/Days and Weekends

Åh - Lisa Hillards puff! Den är så vacker och som en skulptur i rummet. Den vore inte helt fel att ha här hemma. Kul med auktionstips!

2016-02-13 @ 17:33:02
URL: http://www.weronica.daysweekends.com
Postat av: Elinor

Jonas Bohlins stolar skulle gärna få flytta in hos mig!

2016-02-13 @ 18:11:15
URL: http://e3interior.se
Postat av: Nilla Tankebubblor

♥ Ha en fin Alla hjärtans dag!

2016-02-14 @ 08:57:47
URL: http://tankebubblor.se/
Postat av: Drömhus Helena

Vilda x 2 har just flyttat in i vårt fjällhus (bilder på bloggen nu)! Vi älskar dem, de lyfte hela huset :-) Puffen har jag aldrig sett - men oh så fin den är. Verkar vara som klippt och skuren för det här huset. Den måste genast spanas in! Tack för tipset!
Kram H

2016-02-14 @ 12:10:50
URL: http://blogg.skonahem.com/dromhus/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL