Annons

Mina julklappar

Av tradition brukar jag ju visa några av de klappar jag fått av släkt och vänner i ett julklappskollage, som inspiration för er som fått julklappspengar att investera. Detta år ska väl inte vara något undantag. Även om jag inte hade formulerat någon specifik önskelista så måste tomten ha haft koll. Ett stort tack till familj, kompisar och kollegor. Ni är för snälla! 
1) Niklas gav mig Pallo Junior eftersom han citat ”tyckte att vi saknade en mindre vas med midja, för normalstora buketter”. Jodå. Ibland överraskar han till förvåning. 
2) Eftersom vi precis fått hem vårt nya soffbord i glas från Norrgavel kändes underläggen Myrten från Svenskt Tenn som en extra uppskattad gåva.
3) Av Anna fick jag denna fina cardigan i kokad ull. Skön som kofta i vinter, och som lätt kappa i vår.
4) Min svägerska hade lyckats komma över en av mina favoritparfymer från Penhaligon’s
5) Sen fick jag en hel del härliga presentkort: Gravidyoga, ansiktsbehandling och fotvård. Tack! 
6) Av mina föräldrar och svärföräldrar fick jag även böcker. Bland annat Augustprisvinnaren Lina Wolffs De Polyglotta Älskarna som jag precis har börjat läsa på. 
7) Sist men inte minst låg det ett paket från Pärlans Konfektyr under granen. Gott som sällskap i soffan nu under mellandagarna – och dit blir det ett svanhopp i detta nu!

Kategorier:

Kommentarer

  • Louise skriver:

    Åh skulle också vilja ha det soffbordet… Så fint

  • Emma skriver:

    Så fint!

  • Anna-Maria skriver:

    Man kan aldrig få för många vaser 🙂 Fina julklappar, nyfiken fråga hur Hittade du soffbordet till slut?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.