Lookalikes: Baldakiner

För ett par år sedan sålde Artilleriet en himmelssäng som denna och jag minns att den tog slut ideligen. Jag använde den i en styling för Scandic som jag visade på bloggen och blev nermailad med frågor om inköpsställe. Nu finns den inte kvar i Artilleriets sortiment (uppdatering: de har en ny leverans på väg) och en liknande modell har kommit in som nyhet på Ellos. Eftersom himmelssängar har funnits i uppslagsböcker sedan länge kanske man inte kan betrakta detta som en ripoff men icke desto mindre lika är de ju ändå - och kanske (för en gångs skull) ett köptips på temat lookalike för alla er som sökt efter en.
Bild 1: Baldakin från Artilleriet, pris 1499 kr
Bild 2: Himmelssäng, nyhet från Ellos pris 1299 kr

Kommentarer
Postat av: Villy

Baldakiner kommer oprindeligt fra Mellemøsten, så både Artileriet og Ellos følger indretningstrends. Det er klart at Artielierets kunder er mere velhavende og "first movers" i forhold til Ellos.

2016-08-10 @ 09:58:07
Postat av: nicevibes

Så sagolikt vackert!

2016-08-10 @ 15:34:43
URL: http://nicevibes.blogg.se
Postat av: Lisa

Så kul när någon annan kör när det har utgått! :)

Postat av: Hannah

Vilken stämningshöjare! Superfin!

2016-08-10 @ 18:43:36

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL