Annons

Instaweek

Nu har mitt instagramkonto @trendenser vaknat till liv igen efter semesterdvalan och jag försöker komma ihåg att föreviga min vardag med mobiltelefonen. Jag är inte riktigt med i matchen ännu, så jag släpar efter lite med uppdateringarna men här har ni i alla fall en komprimerad version av min första arbetsvecka i iPhone-format. Den har bestått av nya utmaningar, nya kollegor och en massa tankearbete. Precis vad jag saknat faktiskt. Jag är så himla glad för att vara tillbaka igen och ser fram emot hösten på många sätt. 
1. Kickstartade efter semestern med att stiga upp kl 03.30 för att haffa första planet till Piteå.
2. Dagen efter var det intervjurace om höstens inredning med Norra Halland.
3. En ny kompis på kontoret. Brdr Krügers klassiska ”bakkebord”! Flitigt använd som rekvisita.
4. Moodboard in the making!
5. Veckans sanning… ”Dreaming after all is a form of planning”.
6. En av höstens hetaste färger, bordeaux. Här på en krukväxt till ett Panduro-jobb!
7. Läste om mig själv i GP i helgen. Det är tydligen vansinnigt tryck på uthyrningen av lokalerna i Spinneriet nu och ”allt tog fart när bloggaren Frida Ramstedt flyttade in”. Overkligt.  
8. Kräftskivorna avlöser varandra. Förra helgen barnfritt och på finporslin, denna helg på papptallrikar och vingliga utemöbler i gröngräset på vår årliga kvartersfest!
9. Imorgon bär det av till Formex. Men jag fick nypa mig i armen när jag sprättade upp kuvertet med ackrediteringar. Det var inte bara mitt namn på en liten lapp längre. Snarare ”Team Trendenser”. Jag är så glad över att ha ett järngäng grymma tjejer runt mig i höst – för även om det fortfarande är jag som skriver och fotar mina egna blogginlägg så tror jag inte man förstår som läsare hur mycket backoffice som krävs för att rodda alla annonsbokningar, traffic, planering av kampanjer, administration och teknik (det finns ju därav en begriplig förklaring till att många flyttar sina bloggar till magsinen även om det oftast är skamligt underbetalt jämförelsevis med det värde och den kvalité bloggarna levererar till de stora förlagen). Jag är i vilket fall väldigt glad och tacksam för att ha kunnat knyta till mig och peppa flera drivna och duktiga tjejer att stå på egna ben och det hoppas jag kunna fortsätta med även i kommande projekt!

Kategorier:

Kommentarer

  • ISA skriver:

    åh vackert det var vid den tiden då. Det är 03.30 man ska gå upp med andra ord 😉

  • Johanna Bradford skriver:

    Heja dig! du är grym. Ses på formex. Kramar

  • Heja heja dig Frida. Vilket spännande nytt steg. Jag förstår precis att du behöver bli fler. Fortsätt vara grym. / Anncha

  • Erika skriver:

    Gillar texten i mitten… såå sant!

  • Du är en förebild! ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.