Tävla och vinn presentkort på Panduro (värde 2000 kr)

För ett tag sedan provade jag på ett eget DIY-projekt med lera från Panduro. Resultatet blev dessa dekorativa fat, fina att förvara smycken eller andra småsaker på. Vill du också testa? Eller går du i andra DIY-tankar? Den här veckan har tre läsare chans att vinna presentkort i Panduros butiker! I potten ligger 1 presentkort på 1 000 kr och 2 st à 500 kr.  Tävla gör du enkelt genom skriva en kommentar till det här inlägget och svara på frågorna nedan. Lycka till!


1) Vad gillar du allra bäst med Panduros butiker och sortiment? 
2) Vad är ditt nästa pysselprojekt hemma. Beskriv kort. 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Maria Borg Andersson, Cecilia Par och Johan. Hör av er med era kontaktuppgifter så kommer vinsten till er inom kort!


Tävlingen pågår tom 18/4 -2016 kl 14.00. Tre presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren som utses av en jury från Panduro. Beslutet kan inte överklagas. Presentkortet gäller inte i webbshopen.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Måste börja med att säga vilka fina fat. Det vill jag också testa.
1. Det bästa med Panduro är att man alltid hittar något i deras butiker, man blir alltid inspirerad att göra något själv, något man inte trodde man behövde.
2.Ett av mina nästa göra själv projekt är att måla om en gammal stol med färg så klart ifrån Panduro.

Postat av: Ann

1) Det jag gillar allra bäst med Panduros sortiment är att oavsett vad jag vill pyssla eller fixa med hemma så finns det i butiken! Ska jag sy ett fodral till min dator, finns alla saker till det. Ska jag göra ett armband, finns allt jag behöver till det!
2) Mitt nästa pysselprojekt är att jag tagit upp mitt akvarellmålande igen. Jag har som utmaning att måla åtminstone något penseldrag en gång om dagen och än så länge går det bra!

2016-04-11 @ 15:18:11
Postat av: Jessica W

1) butiken inspirerar och ger fler/nya idéer (även de mindre butikerna) och att det finns flera alternativ och prisklasser.
2) mitt nästa DIY här hemma är att virka amplar och göra helt om en gammal byrå!

2016-04-11 @ 15:18:41
Postat av: Astrid

1. Det bästa med butikerna är den alltid mycket trevliga och hjälpsamma personalen. De hjälper alltid till om en har frågor och tipsar om hur en kan genomföra sina projekt. Och det bästa med sortimentet är att det är så varierat och har i princip allt en kan tänkas behöva till sina projekt. Jag gillar särskilt den kardade ullen i 150g-förpackningar som efter att den rullats ut är i perfekt tjocklek för att användas till att sticka sittdynor eller riktigt tjocka filtar som sedan kan tovas i tvättmaskin.
2. Mitt nästa projekt är att göra små prydnadskaktusar av fimolera, samt göra krukor till dem i lufttorkande lera.

2016-04-11 @ 15:19:15
Postat av: Lovisa Johansson

Jag älskar Panduro och är i perioder riktig storkund så 2000kr skulle vara fantastiskt att få spendera på mer material!

1. Det bästa med att handla på Panduro, i både butik och på nätet, är att det ger så mycket inspiration till skapande. Jag får alltid nya idéer efter att jag besökt en butik. Att sortimentet är så brett är en annan aspekt som jag uppskattar.

2. Jag gör hårnålar/hårsmycken utav glaspärlor och tunn ståltråd och presentkortet skulle ge mig utrymme till att fylla på mitt lilla lager av pärlor i nya spännande färger. Jag har också planer på att göra drömfångare utav Panduros mobilring i metall tillsammans med virkade dukar som jag köpt på second hand. På så vis skapar jag något nytt som efterfrågas idag utav något gammalt. Återbruk är den bästa typen av skapande!

2016-04-11 @ 15:21:57
Postat av: Johanna

1. Panduro har något för alla tillfällen om det så är bröllops dekoration eller färg, till och med min pojkvän som aldrig pysslar var inne där och köpte sidenband. Man bemöts alltid av trevlig personal, speciellt på den vid domkyrkan i Göteborg.

2. Mitt bästa pysselprojekt hemma är att måla krukor och plantera örtor i. Jag har även gjort egna pinnar med markering så jag vet vad jag sått i.

2016-04-11 @ 15:26:39
Postat av: Johanna

1. Panduro har något för alla tillfällen om det så är bröllops dekoration eller färg, till och med min pojkvän som aldrig pysslar var inne där och köpte sidenband. Man bemöts alltid av trevlig personal, speciellt på den vid domkyrkan i Göteborg.

2. Mitt bästa pysselprojekt hemma är att måla krukor och plantera örtor i. Jag har även gjort egna pinnar med markering så jag vet vad jag sått i.

2016-04-11 @ 15:27:29
Postat av: Mirva

1. Det bästa med Panduro är att när jag blir pysselsugen så hittar jag alltid en butik i närheten.

2. Mitt bästa projekt blir att inreda hela vårt nya hus som vi precis har köpt. Jag vill gärna pyssla något eget i våra barns rum (de blir 11 resp. 12 år gamla) i år. Just för tillfället håller jag på att fundera hur jag vill ha mina terrakottakrukor i nya huset.

2016-04-11 @ 15:35:00
Postat av: Karin

1. Panduro är fantastiskt inspirerande när jag söker pyssel tillsammans med barnbarnen.
2. Har redan köpt den vita leran och lite tillbehör.

2016-04-11 @ 15:37:56
Postat av: Evelina Lilja

Hej! Tack för en sån himla inspirerande blogg!

Som inlägg till tävlingen om presentkort på Panduro;
1) Det bästa med Panduros butiker och sortiment är den kunniga personalen och utbudet! Jag får alltid så bra råd och tips när jag ska handla där och blir alltid inspirerad till att starta nya projekt!
2) Mitt nästa projekt är att göra två sängbord till sovrummet utav plywoodlådor och ben fr Panduros sortiment(med inspiration fr Trendenser, såg att du stylat ett sängbord åt Panduro och tänkte direkt att det måste jag också göra!). De kommer målas i vintage matt furniture paint i grått från Panduro! :-)

2016-04-11 @ 15:46:00
Postat av: Julia

1. Hos Panduro finns pyssel för hela familjen och alla åldrar. Att pyssla tillsammans utvecklar alla sinnen.
2. Nästa projekt blir att virka/fläta handtag till en väska (kanske av smala läderband)

2016-04-11 @ 15:58:46
Postat av: Sara N

1. Det jag gillar mest med panduros sortiment är bredden. Ska man göra ett projekt behöver man inte åka runt på en massa olika butiker utan det räcker med panduro!
2. Mitt nästa projekt blir att göra ett tipi-tält till min dotter.

2016-04-11 @ 15:59:39
Postat av: Linn J

1. Det bästa med panduro tycker jag är all inspiration som är så lätt att samla på sig när man besöker hemsidan, butiken eller tittar genom katalogen. Jag gillar också att det finns ett brett utbud av produkter så att man slipper springa till olika hobbybutiker för att hitta den man söker. Att det är rimliga priser gör såklart pricken över i:et!

2. Festprogram till bröllopet. Jag gjorde våra inbjudningar av panduros hobbykartong i färgen strandgrå. Så festprogrammen tänker jag skall få fortsätta i samma färgtema, med guldiga inslag i form av text och bild som skall tryckas. Ett presentkort på 500 kr (eller 1000 kr!) skulle hjälpa budgeten på traven helt klart! Då hade jag dessutom slagit till och köpt Tilda Natursnöre att binda ihop festprogrammet med och en affischtlist till bordsplaceringen :)

2016-04-11 @ 16:13:12
Postat av: Tove

1) Jag gillar att det finns pyssel för personer i alla åldrar och med olika intressen.
2) Mitt nästa projekt är att göra en betonglampa, som jag ska ha i fönstret.

2016-04-11 @ 16:57:46
Postat av: Sofi Fifi Karlsson

1. Det jag gillar bäst är att sortimentet alltid ger mig roliga diy-idéer, även om jag inte hade några innan jag kikade in på Panduro! Sortimentet får mig att drömma om en trevligare lägenhet, men ger mig också möjligheten att förverkliga drömmarna.
2. Mitt nästa projekt är att handmåla mitt eget finporslin!

2016-04-11 @ 17:29:56
Postat av: Rebecca

1) Bäst med sortimentet är för mig det enorma utbudet. Oavsett vad man behöver i pysselväg vet man att man kan vända sig till Panduro och hitta det.

2) Jag har två planerade projekt till min nya lägenhet, varav ena jag faktiskt fann på Panduros hemsida: kylskåpsmagneter i betong! Det andra projektet är en hängare för kökshandukar mm. som ska göras med hjälp av läderband och en gren (drivved) som man sedan hänger krokar över. Läderbanden som håller upp det hela får hänga från taket, alternativt häftas fast i överskåpen.

2016-04-11 @ 17:46:55
Postat av: Cecilia Par

1. Det bästa med Panduro är nog att de är så bra att jag inte kan sätta fingret på vad jag gillar mest. Kanske kan det vara att de ständigt öppnar upp nya vägar för kreativitet. Att de ständigt hittar nya sätt och saker som gör det möjligt för en att få utlopp för sin kreativitet på ett sätt som lyser upp ens vardag. Men det bästa kan lika gärna vara att de gör mig lycklig. Bara att gå in i en Panduro-butik gör mig glad.

2. Mitt nästa projekt är att jag vill förvandla min mini-lägenhet till en mysig djungel. Okej, kanske inte fullt ut men nästan. Jag ser framför mig murgrönor som går längst med taklisterna. Amplar som hänger från taket med andra gröna växter. Dekorativa ljusslingor och vimplar. Och mängder av ljuslyktor => Allt handgjort förstås! (förutom själva växterna - dem låter jag naturen skapa)

2016-04-11 @ 18:09:20
URL: http://famlafint.blogg.se/
Postat av: Kristina

Det är som att gå in i en godisbutik! Allt bara ligger och frestar på hyllorna! Sen är ju personalen så kunnig, dom har alltid tips och råd till en.
Min nästa projekt är att pyssla ihop några härliga dekorationer till grabbarnas rum, kanske några coola lampor och krukor.

2016-04-11 @ 18:33:42
Postat av: Josefina

1 det bästa med panduro är att det finns nått för alla och i alla åldrar att pyssla med. Plus i kanten till den trevliga personalen i Marieberg galleria.
2 Jag och min dotter pärlar pärlplattor varje kväll innan läggdags så mitt nästa pyssel blir redan ikväll och om jag vinner ska jag lägga alla pengarna på just det pärlor och pärlplattor.

2016-04-11 @ 18:42:52
Postat av: Jojo

Har älskat Panduro i 40 år! Ända sedan man var hänvisad till efterskick utifrån katalog. Är så fantastiskt att man numera kan gå in i en butik lite här och där och känna på material och få idéer i r l. Man går aldrig tomhänt ut därifrån!
Har en idé om att montera foton på målarduksramar som Panduro har stort sortiment av. Har hittills bara gjort en liten testram än så länge. Vill ha många tillsammans av olika storlekar med olika motiv.

2016-04-11 @ 19:38:16
Postat av: Maria Borg Andersson

1.) Det bästa med Panduro är dels det KOMPLETTA sortimentet, det finns verkligen allt. Dessutom sånt man inte visste att man behövde... Dels är det personalen, de jag stött på känns kunniga o inspirerande!
2.) Inför stundande förlossning pysslas det för fullt här hemma. Håller på med följande parallellt:
*koppar-sprayar skruvhuvuden till mina egengjorda läderhandtag
*spray-målar köksbordet vitt
*syr babymobil av filt (moln o droppar)
*målar ögon o övriga ansiktsdetaljer på stora knoppar till babybyrån
*syr påslakan o filtar till babyn
Och sen blir det sockerpasta-figurer till dopet!

Håller tummarna o hoppas på tur

2016-04-11 @ 19:51:06
Postat av: KarinM

1.) Det bästa med Panduro är att de uppmuntrar kreativitet för alla åldrar, material & svårighetsgrader!
2.) Nästa projekt är att gå loss med sprayfärgerna som nyss var på kampanj, tänkte måla burklock för att ha glasburkar till småförvaring.

2016-04-11 @ 20:35:05
Postat av: Yohanna af Skovde

1). Jag älskar att Panduro gör do-able och vettiga saker och ger massa inspiration. Finns många pysselbutiker men får oftast pysselkoma av att bara se allt. Panduro konkritisterar det mer.

2. Jag har alltid många pysselprojekt ;) Men ett är att sticka klart min chunkcyknit filt! Och spela in en film om hur jag gör så andra glada entusiaster kan inspireras :)

2016-04-11 @ 20:40:02
URL: http://yohannaafskovde.se/
Postat av: Emma

Bäst med panduro är ju att det finns pyssel för alla åldrar. Från riktigt små barn till vuxna.

Nästa projekt? Måste slutföra några av de pågående först och till det behöver jag några stora träkulor till (tidningshängare), silkepapper (pompom-tillverkning)...

2016-04-11 @ 21:15:28
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Sofia T

Det jag gillar mest med panduros butiker är att där finns ALLT jag gillar och att personalen alltid är hjälpsam och tipsar om produkterna! Mitt nästa pysselprojekt är att spraymåla min sons skrivbordsstol samt skrivbordsben i GULD😁 Men som sagt, det är bara nästa projekt, fler följer och presentkort skulle sitta fint!

2016-04-11 @ 21:19:09
Postat av: Milla

1. Det jag gillar allra mest är deras väldigt stora och rika utbud. Vilket får en att vilja vara så kreativ som möjligt.

2. Pysselprojekt jag vill påbörja är att göra enga smycken samt göra om köksbänken lite med panduros självhäftande "folie".

2016-04-11 @ 21:42:32
Postat av: Sara hällmark

1. Steg för stegbeskrivningen som medföljer& gör ditt pyssel genomförbart för stora & små samt händiga & mindre händiga.

2. Skall måla en vägg i köket med griffelfärg & göra en kalender för veckans aktiviteter för hela familjen.

2016-04-11 @ 21:48:07
Postat av: Ann

1. Jag tycker att Panduro har ett sortiment som hänger med i DIY-trenderna & i butikerna blir man inspirerad och får 'aha'-känslan när man ser allt pyssel & ser möjligheterna som finns i att göra egna fina saker.

2. Nyckelringar av läderremmar med stansade bokstäver i är mitt nästa projekt.

2016-04-11 @ 22:21:04
Postat av: Ellinor

1. Panduro har ett fantastiskt brett sortiment! BÅDE färdiga kit och lösa saker just för mig. BÅDE för rena nybörjare och för professionell verksamhet.
2. Jag ska avsluta ett korsstygnsbroderi som legat och väntat länge. Det blir en kudde med rosor - perfekt till våren!

2016-04-11 @ 22:26:41
URL: http://www.homeriver.se
Postat av: Catharina

1. Det bästa med Panduros butik och sortiment är att det alltid väcker nya uppslag och ídéer. Jag tar ofta hjälp av deras kunniga personal och går aldrig därifrån tomhänt.
2. Mitt nästa projekt är att göra glasunderlägg av kork och kontaktplast med trompe-leoil-effekt.

2016-04-11 @ 22:29:18
Postat av: Matilda

1. All inspiration jag får när jag går in i en av deras butiker. Deras youtubevideor är också superbra!
2. Ett nytt sängbord

2016-04-12 @ 07:39:36
Postat av: Ramona

1) Det att det inte endast är ett kaos med pysselsaker utan det inspirerar faktist till pyssel och ger massa olika ideer (så man inte måst veta precis vad man är ute efter när kommer till butiken)
2) Det är egntligen inte hemma för skall hjälpa väninnan att fixa barnrum!

2016-04-12 @ 09:16:59
Postat av: Susslan

1) Det bästa med panduros butiker är utbudet och hjälpen jag får av personalen när jag är osäker på tex vilken färg jag ska använda.

2) jag ska snickra ihop en planschhållare, där jag skruvar ihop 2*2 lister och fäster planschen emellan och sen hänger upp på väggen. Köpte dock obehandlat trä då jag var snål så måste betsa dem först så att det blir snyggt.

2016-04-12 @ 09:51:12
Postat av: Agnes

1. Det bästa med Panduro är det breda sortimentet för både den som vill pyssla själv och den som föredrar att köpa färdigt pyssel!

2. Mitt nästa projekt är att göra ett eget marmorinspirerat soffbord! Jag har även sett ut ett hörnskåp i sommarstugan som jag planerar att renovera.

2016-04-12 @ 11:12:39
Postat av: Ann-Sofie Ahlén

1) deras presentpapper! Älskar deras sortiment av presentpapper, presentsnören mm. Nu sist köpte jag ett grymt snyggt gult retropapper som jag bara längtar efter att få slå in paket med.
2) gör om nescafés espressoburkar till snygga förvaringsburkar med överbliven tapet och/eller vaxduk. Dock sugen på att testa ovan nämnda inslagningspapper och kanske tunn laminat som skydd 🤗

2016-04-12 @ 14:20:17
Postat av: rebecka

det som gör att jag oftast går till panduro när jag ska köpa material är att det oftast finns allt. man slipper springa i fem olika butiker för att hitta det man vill ha, utan någon har tänkt och satt dem i hyllorna brevid varandra- plus att jag ofta blir inspirerad.
mina nästa projekt är att brodera lite sängkläder åt en ny bäbis, ett par nya örhängen med fjädrar åt en vän som ska stå på scenen med dem, en tavla med träd på samt (så fort jag har råd med ett album) sätta in foton och sånt i album.

2016-04-12 @ 14:57:29
Postat av: Kristina

Jag får uppskattande blickar från vänner och bekanta när jag talar om att jag handlar på Panduro. Jag tror dom imponeras av mitt pysslande.
Nästa projekt blir att inköpa gips och gjuta hjärtan, änglar och vad som finns för att sedan lägga på gravar.

2016-04-12 @ 17:27:27
Postat av: Julia

Jag älskar panduros blandade utbud som skriker ut inspiration. Bästa stället för deppiga dagar. Jag ska faktiskt raka vägen hem och göra om en lampskärm! Får se hur det blir :)

2016-04-12 @ 17:32:45
URL: http://nouw.com/alwayshungry
Postat av: Ann-Sofie C-G

Det bästa är först och främst att Panduro finns som webshop för mig som bor långt ifrån en fysisk butik. Då kan man ju shoppa när som helst pysselsuget faller in. Tycker alltid att man blir inspirerad av mailen man får och än mer på hemsidan.

Jag vill gjuta egna trädgårdsdekorationer och kanske ett fågelbad till fåglarna. Det får bli mitt nästa projekt

2016-04-12 @ 17:59:30
Postat av: Lisa Isakson

1. Att inspirationen väcks inom mig så fort jag går förbi en Panduro butik. Den känslan gör att jag ALLTID måste gå in och se om det är något nytt jag kan köpta till mina projekt, och oftast kommer jag ut med en Panduro-påse i handen.

2. Jag har precis tagit beslutet att våga satsa karriärsmässigt på mitt inrednings- och pysselintressse. Därför kommer jag spendera mycket tid hemma med pyssel och satsa både pengar och tid för att bygga upp det jag tidigare inte riktigt vågat satsa på. Nästa inköp kommer vara kopparfärg, träkulor och en tjockare svart tråd.

2016-04-12 @ 18:13:13
Postat av: Lisa Isakson

Glömde fylla i mail-adressenn :)

2016-04-12 @ 18:15:02
Postat av: Anne

1. Det bästa är det stora, breda sortimentet i kombination med kunnig personal. Jag älskar att gå runt och kika och är det något jag inte riktigt förstår hur man ska använda finns det alltid någon att fråga.

2. Jag tänkte ge mig på just lufttorkande lera och göra lite fina småsaker med barnen. Tänker mig små present-tags kanske.

2016-04-12 @ 18:18:32
URL: http://annesfood.com
Postat av: Jessica

1)
De fyller ordagrant alla "hål" som behöver täckas för att ro DIY-projekten i mål...

2)
Att designa och bygga en stilren hallmodul, med extremt kreativa samt finurliga förvarings- och strukturmöjligheter.

2016-04-12 @ 19:01:30
Postat av: Monica Fredriksson

1.Deras affärer är som en godis affär man hittar massor att köpa och massor av inspiration

2.Jag ska pyssla lite inför min 50 årsdag :)

2016-04-12 @ 20:00:25
Postat av: Sanna

1. Jag älskar Panduro, och det bästa är helt klart det stora sortimentet. Hos Panduro finns det verkligen allt och pyssel till alla högtider och tillfällen. Älskar att gå till butiken och låta inspirationen flöda.

2. Har både en hylla och en gammal pinnstol som jag vill fixa i ordning här hemma med lite ny färg. Har även planerat att klä om lite gamla burkar till både mitt och dotterns skrivbord.

Kram Sanna

2016-04-12 @ 20:33:15
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: KarinM

1.) Det bästa med Panduro är att de uppmuntrar kreativitet för alla åldrar, material & svårighetsgrader!
2.) Nästa projekt är att gå loss med sprayfärgerna som nyss var på kampanj, tänkte måla burklock för att ha glasburkar till småförvaring.

2016-04-12 @ 20:58:25
Postat av: Anonym

Gillar bäst att spontanshoppa ditten och datten som är fint i Panduros butiker, utan att titta eller tänka. Allt åker ned i lådan för inspiration tillsammans med inspo-bok med klipp. Sen kombineras saker och tankar till något nytt och eget!

Just nu tänker jag genomskinliga trådar, små saker, skärvor och pärlor - det ska bli något mobilliknande...

Gokväll! / Anna

2016-04-12 @ 21:12:08
Postat av: Marie norlund

Allt under ett tak med ett väldigt brett sortiment. Rätt butik för mina projekt och likväl för mina barns pyssel. Här finns möjligheten att hitta kit för att stimulera kreativitet för alla åldrar och för olika intressen. Tack för att ni är snabba på trender!

2016-04-12 @ 21:37:55
Postat av: Marie norlund

För snabb på knappen...
2. Jag ska med hjälp av porslinfärg skapa fläckigt porslin i härligt sommarblått. Mina barn skapar pennburkar med hjälp av fina papper och konservburkar.

2016-04-12 @ 21:40:54
Postat av: Katarina

Jag älskar deras tyger, köper både små bitar och metervis av Tilda tyger och jag har alltid lika svårt att välja! Nästa projekt blir att sy bäddset och kuddar till barnrummet som vi förbereder, i augusti flyttar en liten bebis in! Storasyster ska få en dörrskylt, materialet finns på panduro.

2016-04-12 @ 21:42:45
Postat av: Frida

1) jag gillar att Panduro har ett stort brett sortiment & inspirerar mig till egna diy projekt. Allt från att baka till att måla om min gamla byrå & sätta på nya ben. Panduro är Sverige roligaste pysselbutik som överraskar & håller hög kvalité.
2) mitt nästa diy projekt är att skapa en möbel från en kub hylla, med panduros ben, som ska målas i panduros vintagefärg

2016-04-12 @ 21:45:56
URL: http://www.designfridaholm.se
Postat av: Evelina

1. Jag älskar deras stora utbud för en liten peng! Som student kunde jag alltid lita på panduro. Som arbetare och lön kan jag gör det - finns allt för alla plånböcker.

2. Mitt nästa projekt är att göra en egen lampa!

2016-04-12 @ 21:50:38
Postat av: Elin

1. Inspiration och alltid bra och hjälpsamt bemötande från personalen.
2. Måla om och byta ben på en nyinköpt (på Myrorna...) sekretär.

2016-04-12 @ 22:34:49
Postat av: Julia

1. Alla vackra möjligheter till snygga presentinslagningar!

2. En tjockare "tavel"ram som jag kan odla och vattna långhårigt gräs i. 👍

2016-04-12 @ 23:39:41
Postat av: Ann-Charlotte

1. Att jag får så himla mycket inspiration. Och utbudet är ju toppie. ALLT man kan tänka vilja köpa finns och till vettiga priser.
2. Mitt kommande pysselprojekt är kidsens kalas. Jag ska fixa vimplar, girlanger, pom poms, godispåsar och andra dekorationer. Så himla roligt.

I år har jag skickat ut mannen så jag kan gå bananas. Både ojat och kidsen älskar det :):)

2016-04-13 @ 07:08:44
Postat av: Nicolina

Hej!

1) När man går in I en Panduro butik eller på webben, så kommer man på saker att pyssla som man inte ens visste att man kunde göra själv! Helt plötsligt har man 1000 idéer.

2) Nästa project är en virkad barnvagnsmobil till min syster som ska få barn i maj. Tänker mig små söta figurer av rosa, vitt och ljusgrått garn.

2016-04-13 @ 15:15:25
Postat av: Hilda Andersson

1. Det bästa med panduro är att de har något för alla! Om man är en van pysslare så finns ju verkligen allt man behöver men om man är som jag och inte pysslar så där överdrivet mycket så finns det ändå alltid något! Speciellt så att man kan få hjälp från ide till färdig produkt eftersom allt är samlat på en plats om du förstår hur jag menar?

2. Det är egenlogen inget hemmaprojekt som står på tur utan det är bröllop i sommar! Så nu ska här pysslas inbjudningar, menyer, backdrops, favors osv osv!

2016-04-13 @ 16:57:08
Postat av: Johanna /Retrolover.se

Åh vad jag vill vinna! Skulle vara perfekt för mig just nu med bebis i magen som bara vill boa. Dessutom verkar det som att jag blir sjukskriven och stillasittande - vad passar då bättre än pyssel?
1) Det bästa med Panduro är helt klart bredden i sortimentet. Jag gillar att det finns något för precis alla. Allt från de som verkligen vill göra från grunden till de (som jag) som gärna tar lite enklare vägar. Ett plus för alla fina färger får ni också!
2) Mitt nästa projekt är att göra något till bebisen i magen. När jag väntade sist så blev det en mobil, men då den var i papp så höll den inte... Den här gången skulle jag vilja göra en lite mer hållbar mobil att sätta upp över sängen, det vore fint!

2016-04-13 @ 21:00:02
URL: http://www.retrolover.se
Postat av: Jessica S

1. Det jag gillar mest med Panduro är den fantastiska bredden på sortimentet. De har "allt" och jag blir alltid inspirerad när jag besöker deras butiker. Ett extra omnämnande förtjänar också deras kunniga och hjälpsamma personal!

2. Jag pysslar alltid och hittar ständigt nya saker som jag snöar in på. Mitt nästa pysselprojekt är att prova på att jobba med skinn och läder. Jag har några idéer som jag vill förverkliga och då lär det behövas både material och lämpliga verktyg. Ett presentkort skulle därför verkligen komma väl till pass!

2016-04-13 @ 21:27:18
Postat av: Kristin

1. Gillar att Panduro har saker för oss "amatör"-pysslare och även för dem som håller på hela tiden. En väldig bredd helt enkelt! Och att man alltid kan hitta inspiration och smarta presenter att ge bort - alltid roligare att ge bort något man kan skapa själv än en färdig grej.
2. Eftersom jag ska börja inreda barnrum står att göra egna vimplar, måla om byrå och göra en egen mobil till spjällsängen på agendan.

2016-04-14 @ 00:55:05
Postat av: Veronica Öberg

1.Jag gillar att jag hittar allt jag behöver hos Panduro. Jag behöver bara gå till en butik när jag ska starta ett nytt projekt.

2.Mitt nästa projekt är att sy ett lapptäcke och ett mjukisdjur åt vänner som ska ha barn vilken dag som helst!

2016-04-14 @ 10:12:42
Postat av: Viveca Andersson

1. Breda utbudet med pyssel för barn och det lite mer avancerade pysslet för vuxna. Perfekt att ha med ett pysselkit när jag hänger med syrrans döttrar!
2. Måla krukor att ha färska kryddor i som jag ska ställa på en fin marmorbricka i köket, älskar matta vintagefärgen!

2016-04-14 @ 13:01:38
Postat av: Anna

1) att det känns nytänkande, ger många fina idéer och att det är ett brett utbud att välja bland både för de som är expert-pysslarna och de som är hobby-pysslarna
2) de tre projekt som står på to do-listan är slipa och hårdvaxa en fåtölj samt klä om dynan med nytt möbeltyg, ge ytterkrukorna en omgång med färg för att få fram den härliga patinerade känslan samt fixa i ordning uteplatsen på baksidan inför en vårfest med vimplar, ljusslingor och läcker dukning. Så håller tummarna för en vinst av ett presentkort för det kommer att komma väl till användning då det pysslas högt och lågt här hemma!

2016-04-14 @ 13:43:31
Postat av: Linda

1. Älskar dekorplast för att man med så små medel kan förändra utseendet på tex bord, köksbänkar och hyllplan.
2. Vi flyttar till ny lägenhet snart och det kliar redan nu i mina fingrar! Jag vill bl.a. måla griffelfärg i olika kulörer på garderobsdörrarna i min sons rum samt klä om våra tråkiga plaststolar i en snygg dekorplast.

2016-04-14 @ 17:23:21
Postat av: Alexandra Sjöberg

1. Att man alltid kan hitta allt man behöver hos Panduro, skönt med en kedja där man både kan gå in och handla i butiken och i webbshoppen.

2. Just nu håller jag på att sy ulltofflor av panduros hobbyfilt till min dotter.


2016-04-14 @ 19:27:22
Postat av: Emma Granath

1. Det bästa med Panduro är det breda utbudet och att man alltid blir så inspirerad när man går in i butiken.
2. Just nu försöker jag lära mig att sy muddbyxor till min kommande bebis. Har nyligen fått en symaskin och försöker lära mig hur man gör då jag inte sytt sedan gymnasiet!

2016-04-15 @ 07:01:27
Postat av: Jeanette

1. Det bästa är utbud för alla kategorier och små projekt. Jag som alltid ansett mig vara mindre bevandrad inom små projekt har genom pandor lärt mig att jag faktiskt är rätt duktig och lusten bara ökar för varje projekt. =) Sen är det perfekt med små kit inför högtider att pyssla med som familj hemma istället för tv eller dator.
2. Just nu vill jag sprayfärga glas och tillbringare samt pyssla med min systerson.

2016-04-15 @ 21:30:29
Postat av: Kristina Bengtsson

1) det bästa med panduro butiker o sortiment är att man får idéer och lust att pyssla.
2) det bästa för mig är att pussla tillsamman med mina barn, skönt sätt att umgås genom att skapa med våra händer. Mitt bästa tips är loombands, man kan skapa så mycket spännande kreationer som mobilskal, mobilväska, nyckelringssaker, armband, underlägg osv. Vi pysslar massor med loombands o panduro har bästa kvalitén på sina loombands så jag önskar gärna presentkort!
Kram kristina

2016-04-16 @ 10:29:30
Postat av: Mathilda

1. Det bästa med Panduro är deras breda sortiment! Jag tycker även hemsidan är bra då jag fått mycket tips och inspiration till hemmapyssel.
2. Jag gillar att skapa all typ av konst och är i stort behov av nytt material. Just nu har jag ett projekt som jag gärna skulle vilja sätta igång. Planen är att fixa mina lerkrukor. Jag tänkte spraymåla dom och använda mig av egengjorda schabloner för att skapa fina mönster.

2016-04-16 @ 11:24:24
Postat av: Tessan

1. Älskar panduro för deras otroligt trevliga, glada och inspirerande personal! Alltid leenden på läpparna och bra tips i rockärmen. Sedan har panduro ett grymt bra sortiment och alla tips på Instagram gör mig ständigt pysselsugen.
2. Mitt nästa projekt är att använda mig av konstformen pappersklipp till vår dotters dop och skapa enorma fjärilar och malar som ska hänga från taket!

2016-04-16 @ 22:45:25
Postat av: Johanna

1. Älskar Panduro för deras inspirerande sortiment. Går inte att gå in till dem utan att komma ut med betydligt fler idéer än man gick in med.

2. Inbjudningskort till min födelsedagsfest. Jätteroligt och enkelt att göra, plus att det blir mer personligt.

2016-04-17 @ 08:50:05
Postat av: Johan

1: Jag fyller snart 30 år och mitt löfte för kommande 10 år är att väcka upp min högra hjärnhalva, som hittills aldrig fått utrymme i mitt liv. Det finns ingen sida/app/butik som är like bra som Panduro att starta mitt kreativa tänkande!
2: Jag har på sistone grottat in mig på groddar och att odla mer i vår lilla lägenhet. Egna krukor med rolig form och egen dekoration är mitt nästa projekt!

2016-04-17 @ 09:42:40
Postat av: Maje

1. Att där finn allt man kan tänka sig för pyssel och mer därtill:)

2. Putsa upp och måla om en gammal pigtittare

2016-04-17 @ 14:44:24
Postat av: Erica

Det jag älskar är att Panduro gör det så enkelt för mig att leva ut min kreativitet - på alla sätt möjliga. Det är lättillgängligt, har ett brett sortiment och bra priser! Jag känner ofta att jag inte "har tid" att stimulera min kreativa sida, men ett besök inne på Panduro löser det lätt som en plätt.

Mitt nästa DIY projekt är fler tavlor. Jag köpte akrylfärg och canvasramar för en billig peng härom veckan och nu kan jag inte få nog. Hur kan jag inte ha upptäckt detta tidigare? Världens bästa terapi.

2016-04-17 @ 16:07:53
Postat av: Adelisa

Det jag älskar med Panduro är att det aldrig finns ett stop på kerativitet o man har alltid nått o göra o det är väldigt billigt för så bra pyssel.

Det nästa jag tänker göra är en stor överasknings tårta som present till min vän MEN det är en tårta som är full med godis och massa pyssel o saker från panduro.

2016-04-17 @ 18:06:10
Postat av: Malin

1. Att allt finns, det blir så lätt att sätta igång!
2. Jag ska klä om en minibyrå av kartong med nytt papper. Behöver mer förvaring vid mitt skrivbord och den gamla minimyrån behöver uppdateras. Så nytt papper ska inhandlar, liksom lim, sedan är det bara att köra!

2016-04-17 @ 18:08:32
Postat av: Therese

De bästa är att de har en enorm webshop så att alla alltid kan ha tillgång till massor av kreativt material.
Nästa projekt är att göra sittunderlag till utemöblerna av sammansmälta pärlplattor. Regntåliga och med fantastiska färger & mönster. Funderar även på att göra små blommor och hänga i träden ute i trädgården.

2016-04-17 @ 19:36:05
Postat av: Kim F

1. Det bästa är att Panduro här i stan sitter ihop med Lekia så att jag kan flanera ostört medans barnen tittar på annat. Nej skämt och sido så är väl helheten bäst. Prisvärt, bra personal och ett bra sortiment som inspirerar både mig och barnen.
2. Nästa pysselprojekt här hemma är att göra dels ett mindre växthus (att ha i fönstret) och planteringspinnar att skriva vad vi planterat. Jag hoppas väcka ungarnas odlingslust.

2016-04-17 @ 21:42:25
Postat av: Maria

1. Det absolut bästa med Panduro är att det finns ALLT för en kreativ själ som jag. Vill jag måla så har Panduro, otroligt bra och prisvärda dukar och konstnärsmatrial. Vill jag göra en tårta så kan jag verkligen räkna med att Panduro har allt för att jag ska kunna göra den absolut den finaste och förggranna tårtan man kan tänka sig. Du kan verkligen gå in på Panduro med idétorka och sedan komma ut med tusen idéer och minst 2 påsar med roliga saker. Jag kan dessutom inspirera min dotter med Panduros fina pyssel för barn.
2. Vi bor tyvärr i ett fuskbygge/renoveringskaos, så mitt nästa projekt blir att göra en modell av vårt färdiga hus som min lilla fyråriga tjej kan få i present. Två flugor i en smäll, så att säga. För det första får min lilla tjej får sitt efterlängtade hus att leka med. Det ska jag nog klara med lite hjälp av Panduro!
För det andra så har vi vuxna lite svårt att se hur vårt färdiga hem kommer att se ut mitt i allt elände och stagnation, så en modell skulle verkligen behövas för att hålla modet uppe och drömmen vid liv❣

2016-04-17 @ 23:03:17
Postat av: MsSixten

1) Att de inspirerar till att skapa =).
2) Jag ska klä om sittlocket på vår vedlåda och även locket på vår kökssoffa med grått fäll-liknande ty =).

2016-04-18 @ 02:25:44
Postat av: Lillan

1.Det bästa är att jag kan hitta det mesta som jag behöver och samtidigt får jag en massa inspiration till nya projekt.

2. Har köpt ett vittringskåp som ingen längre älskar, men med lite färg och decoupage blir det förhoppningsvis ett skåp som alla beundrar för dess skönhet.

2016-04-18 @ 06:55:52
Postat av: Elisabeth

1 Jag har handlat på Panduro i drygt 20 år, det bästa tycker jag med Panduro är att man kan skicka efter produkter om man inte har en butik i närheten.
2 Jag älskar förvaringsmöjligheter. Jag brukar köpa billiga skrin och göra dem personliga med utsmyckningar, färg och annat. :-) Vore fantastiskt kul med en vinst, jag skulle springa till Panduro direkt för att botanisera bland deras breda utbud.

2016-04-18 @ 14:39:30

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL