Sponsrat inlägg: Inredning som gör skillnad

Åhléns tycker att alla ska kunna njuta av ett fint och trivsamt hem – även de som inte kan bo i sitt eget. Därför har de startat en fin kampanj som gör att du och jag tillsammans kan hjälpa till att göra Stadsmissionens boenden lite extra hemtrevliga, när vi handlar inredning till vårt egen bostad. Åhléns har valt ut 200 olika produkter från sitt hemsortiment som märkts med en röd hussymbol med ett hjärta. När man köper någon av dem, skänker de en likadan produkt till Stadsmissionens olika kvinnoboenden. 
Som introduktion till samarbetet har Åhléns låtit stylisten Lo Bjurulf inreda ett skyddat kvinnoboende. Lo är både inredningsstylist och utbildad terapeut. Här kan du se några av mina favoritprodukter från hennes styling, som också går att köpa på Åhléns.se Vill du veta mer? På den här sidan kan du hitta information om alla utvalda produkter och följa hur många och vilka av dem som skänkts. Tummen upp från mig!


Foto: Åhlens.se


*Inlägget presenteras i samarbete med Åhléns.se 


Kommentarer
Postat av: Maria

Är detta ett dåligt skämt? Blotta tanken på att en välkänd stylist ska styla ett skyddat boende får mig att må illa. De här människorna lever förmodligen i en helvetisk tillvaro där inredning ligger väldigt långt ner på priolistan. Jag kan tänka mig många andra sätt att stötta dem på som är betydligt bättre än detta. Pinsamt och beklämmande faktiskt!

2016-04-07 @ 21:56:11
Postat av: Ella

Jag tycker att det är en bra idé, i alla fall. Jag blev glad av detta inlägg.
Håller med att det är en fruktansvärt situation, för de människor får leva i det, men det finns ett fint tanke bakom även om det just handlar om inredning.

Allt som är till det positiva här livet, tummen upp.

Annars så får man ta och blunda ett tag till, precis som många gör i Sverige och i resten av världen mot människor som är i flykt och samtidigt som livet går vidare och folk planerar inför semestern resor till Thailand och Mallorca.

Bitter, kanske man är? Men vad är folk annars idag, än att gå runt och klaga på alla.

Peace out.....

2016-04-07 @ 22:36:45
Postat av: Elena

Blir det inte bättre att återhämta sig i en fin miljö? Man vill gärna känna sig trygg och trivseln hjälper nog.

2016-04-08 @ 00:18:53
Postat av: Till Maria

Inredning handlar ju inte bara om yta utan också om funktion, varför skulle man behöva det mindre för att man är utsatt och ledsen?

2016-04-08 @ 00:22:13
Postat av: Christina Bolander

Tummen upp för mig också! Härligt initiativ!

2016-04-08 @ 08:03:02
URL: http://www.hammarqvistdesign.se
Postat av: Anders

Vilken superbra idé! Det borde fler butiker ta efter. Jag gillar t ex Baristas caféer för de skänker 2 kronor till en skola i Etiopien varje gång man handlar där.

2016-04-08 @ 10:33:39
URL: http://mallorcasmysigastebyar.pen.io

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL