Lookalikes: Mönstrade kuddar

William Morris klassiker har fått ett enormt uppsving de senaste åren i och med de eklektiska och naturinspirerade inredningstrenderna. Hans tapeter och textilier syns snart sagt i varenda inredningsmagasin, i olika konstellationer och former och en av mina favoriter är Willow Bough från 1887, där mönsterrapporten är bildad av löv och grenar från pilträdet. Det kändes därför lite som att se dubbelt när jag fick syn på nyheten Willow från Boel & Jan. Och visst är väl de här lika som bär? 
Bild 1: William Morris Willow Boughs finns som tapet och textil för 864 kr metern
Bild 2: Willow kuddfodral från Boel & Jan 179 kr/ st

Kommentarer
Postat av: Mirva

Sök på "willow" på deras hemsida så kommer det upp 2 helsidor med olika produkter i detta mönster.

2016-04-20 @ 08:54:24
Postat av: Anonym

www.weselectare.se/

2016-04-20 @ 14:36:22
Postat av: sara

Gick in på sidan via länken som länkade till den kudde som har grönt mönster, klickade in på den med blått mönster och då stod det att den beräknades komma in i slutet på april. 5 min senare (efter att jag kollat runt på sidans andra produkter) kunde man inte hitta kudden med det blåa mönstret. Det är som att den aldrig har funnits... Hmm... Kanske blev det lite hett om öronen? :')

2016-04-20 @ 15:25:57
Postat av: Elin

Oj, va sjukt!även namnen väldigt likt 👎 de olika färgställningarna finns ju oxå, verkligen copy..

2016-04-20 @ 17:52:03
Postat av: Piazzan

Mönstret har mankunnat köpa i minst 2 år på metervaror i tygaffärer ... Sydde själv kuddar till sommarstugan förra året . Påminner men är ändå inte helt likt , dock toppenkvslite på tyget jag köpt /Pernilla

2016-04-20 @ 17:54:28

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL