Hemnetgodis: Kvarteret mäkleri

Det har öppnat en ny mäklarfirma i Göteborg. Kvarteret Mäkleri. Enligt ryktet på stan är det utbrytare från Stadshem. Fint koncept och bra tanke, men jag ska ärligt talat erkänna att det som fick mig att gå igång allra mest var köksbilden på deras startsida och den tillhör inte något objekt till salu vad jag kan se. Vad jag fastnade för? Lösningen med rostfri bänkskiva runt arbetsytan som möter marmor vid uppställnings och "stillebendelen" Och att man gått back to basic. Jag är faktiskt lite mätt på uppmärksamhetstörstande detaljer i "trendiga" kök. Varför inte gå tillbaka till enkla kakelplattor i förband, tunn ljus fog och rostfritt runt diskhon. Lättskött och snyggt, inte bara på bild utan också i verkligheten. När det används. Jag hade kanske valt lite andra lampor och detaljer - men jag gillar verkligen känslan! 

Kommentarer
Postat av: Ninni

Håller med Dig Frida, vi valde att sätta in en rejäl rostfri diskbänk där vi valt utseendet på den efter vad vid tycker är praktiskt och snyggt.
Idag kan man ju välja utseende på hoar, kanter eller plan yta, höjd och ev bakkant. Sedan har vi annat bänkskivematerial på annan yta och vi är så nöjda. Att kombinera praktiskt och estetik som blir estetiskt praktiskt. Vi är så otroligt nöjda med den lösningen för en rostfri diskbänk som är byggd med rejält underlag så den inte sviktar eller lätt blir deformerad och bra material gör att det blir så lätt arbetat och lätt hålla ren och fin.
Sedan skulle jag inte varken vilja eller kunna bara ha en ho, när vi har plats för två, för det är så praktiskt för oss.
Kramar från Ninni.

2016-04-16 @ 01:39:35
Postat av: Hanna

Jäkligt snyggt kök!!!

2016-04-16 @ 06:51:26
Postat av: Karolina

Heja de tre tuffa brudarna på kvarteret!! 👊🏻👊🏻👊🏻

2016-04-16 @ 11:47:28
Postat av: Ebba

Riktigt snyggt kök!

2016-04-16 @ 18:05:45
URL: http://nouw.com/ebbaobergs
Postat av: Anonym

Jag är också sjuuukt trött på mässing och fejkmarmor och grå luckor och låtsaslyx. Alla vill inreda som nyrika just nu. Varför?

2016-04-16 @ 19:27:17
Postat av: t-anna

Jamen ja! Jag ska erkänna att jag gillar mässing, men marmor är ett så sjukt opraktiskt material på bruksytor. Ett litet avställningsbord eller så kanske funkar, men diskbänk? Bord? Ett vin- eller blåbärsspill så är det kört. Jag har iofs ett helt kök med bara rostfria ytor som målbild. Är dock inte helt såld på de raka kanterna på diskbänken, jag vill nog helst slippa torka golvet varje gång jag spiller. Funktion före allt.

2016-04-17 @ 08:19:29
Postat av: Henrik

Hej!

Vad heter de snygga köksstolarna på bilden?

Mvh
Henrik

2016-04-25 @ 12:07:45

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL