Dagens kontor

Eller borde jag kalla det lugnet före stormen? Såhär ser det ut i studion på Spinneriet idag. Jag har ägnat förmiddagen åt att möblera om och fixa 70 sittplatser plus projektorduk. På onsdag kommer nämligen inredare från IKEA's varuhus i Uddevalla, Jönköping, Bäckebol och Kållered hit på en heldagsworkshop där jag ska prata inspiration och hur man kan använda internet som verktyg i sin kreativa process. Det ska bli så himla roligt! På onsdag kväll föreläser jag sedan om hållbarhet och inredning på HSB's kundkväll inne i Göteborg. Så peppad. Innan dess återstår lite småfix vid skrivbordet och en intervju med tidningen Kupé (som kommer hit på besök senare idag). Och imorgon tisdag tar jag tåget till Norrköping över dagen för att föreläsa på Kinnarps tjejkväll. Så kan också en arbetsvecka se ut i Trendenser AB. Mitt bästa knep för att balansera upp en sådan är att alltid se till att boka in "landningsdagar" i slutet. Därför håller jag torsdag och fredag oplanerade och öppna för infall så att jag ska kunna återhämta mig och komma ner i varv igen. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kommentarer
Postat av: Zandra

Har letat men inte hittat info. Är det någon anmälan till Kinnarps imorgon?

2016-04-25 @ 13:02:50
Postat av: Inredningshjälpen

Önskar dig en fin vecka Frida!

Kram

Inredningshjälpen/Anette

2016-04-25 @ 13:13:26
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Anonym

Klokt! Tror bristen på / eller för korta landningsbanor är orsaken till att folk bränner ut sig, att de inte ger sig själva lite slack också utan bara kör och kör och aldrig lättar på gaspedalen.

2016-04-25 @ 17:26:18
Postat av: Tina

Jag håller med föregående kommentator om hur klokt det är att se till att fånga och hålla fast vid landningsdagar för att undvika att snubbla och skrapa knäna. Det låter som om dina uppdrag kommer att generera en hel del positivt för din del också måste jag säga. Så otroligt inspirerande möten du kommer få till:)Hoppas du orkar njuta lite på vägen Frida!

Allt gott | Tina

2016-04-25 @ 18:42:54
URL: http://www.pepparochvanilj.se
Postat av: Emma

Ser väldigt mycket fram emot ditt föredrag idag Frida!

2016-04-27 @ 07:39:54

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL