Need, read, wear, want

Jag började snickra på september månads önskelista men det kändes så apart givet läget i Europa så jag kom av mig lite. Vem är jag att önska mig fler inredningsprylar när så många inte ens har tak över huvudet. Samtidigt är det ju motsägelsefullt nog västvärldens överkonsumtion som håller världsekonomin flytande, även i tider av kris... Ja, ni fattar. Det är med kluvna känslor jag presenterar bloggklassikern "Need, read, wear, want". Fyra grejer som skulle sätta guldkant på min (priviligerade) tillvaro. 
NEED: Vi behöver verkligen se över städprodukterna i vårt hem. Jag har läst på lite och är nyfiken på mikroorganismer istället för kemikalier. Den HÄR serien skulle jag vilja testa i höst. READ: Jag är på jakt efter Ilse Crawfords gamla klassiska bok Sensual home eftersom den summerar mitt inredningsmotto. Vad den handlar om? Att man ska inreda för sina sinnen istället för skryt och status. WANT: Jag önskar mig ett litet sidobord. Hans Bollings Brdr Krüger får gärna flytta in. WEAR: Jag vet inte om det är den överhängade tröttheten som gör det, eller sviterna av #fourfitchallenge men jag vill inte ha så mycket nya kläder - däremot gärna en pyjamas av riktigt bra kvalité! Yolkes silkesvariant med mina initialer i brodyr? Jatack. 

Kommentarer
Postat av: Emilie

Jag har använt pure effect i snart ett år och är jättenöjd! Det luktar himla fräscht med.. Även deras kalkrent är riktigt bra!

2015-09-12 @ 20:39:37
Postat av: Weronica - Living by W/Days and Weekends

Boken är en stor favorit som varit med mig sedan den kom i slutet på 90-talet. Den tycker jag absolut att du skall läsa. Omslaget med sammetskänsla sätter tonen med det taktila sinnet. Rekommenderas varmt!

2015-09-13 @ 17:36:12
URL: http://www.weronica.daysweekends.com
Postat av: Jessica

Hej, Pure Effects produkter är superbra, jag hyllar den jämt till vänner och bekanta, stort plus att den fungerar överallt och speglar och fönster blir utan ränder. Och man slipper ha 15 flaskor av olika produkter, deras räcker. Mitt tips- införskaffa asap!! / Jessica

2015-09-14 @ 09:42:55
Postat av: Anonym

GODKVÄLL!

Har Ilses bok om du fortfarande letar.
Hösthälsningar från Kalmar

Svar: Ja, köper den gärna! Hur når jag dig.
Trendenser

2015-09-14 @ 18:40:01
Postat av: B

Skrivit direkt till din epost.
/B

2015-09-14 @ 20:05:45

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL