ANNONS: Brevlådepaket från Bring

I höst har jag inlett ett stort samarbete med Bring, för som jag nämnde häromveckan har jag blivit superkräsen när det kommer till hur jag tar emot det jag beställer på nätet – och då känns det kul att uppmuntra ett företag som står för lite mer kundvänliga leveranser. Att sitta och vänta hela dagar på att få ett bud går bort för min del och det är inte alltid jag har tid att själv plocka upp min beställning. Nätbutiker som skickar sina varor med Bring kan erbjuda ovanligt smidiga hemleveranser på bra tider. Och har man beställt något mindre är det ju ännu bättre att få det i brevlådan (då behöver man ju varken vara hemma eller åka iväg för att hämta sitt paket). Utmärkt för mindre inredningsdetaljer eller vad man nu är sugen på. Driver du nätbutik och är nyfiken på hur Bring kan hjälpa dig att förbättra din service, läs mer om deras leveranser i brevlådan HÄR (där du dessutom hittar ett finfint prova på-erbjudande).
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se - presenteras i samarbete med Bring Sverige

Kommentarer
Postat av: Marie

Härlig vardagsglädje i kaffekoppen <3

2015-09-25 @ 10:46:24
Postat av: A. R.

Så fin bild!!

2015-09-25 @ 11:03:27
URL: http://www.flowersandthecity.blogg.se
Postat av: Erica

Handtagen i naturskinn från Beslag Design kom i min låda igår också! De kommer bli fina när de kommer på plats! Trevlig helg!

2015-09-25 @ 11:19:36
URL: http://thereisnoplacelikehome.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL