VIKTIGT! Ny rutin för annonsering på Trendenser

Här kommer ett viktigt meddelande till mina annonsörer och samarbetspartners. Från och med 1 oktober har jag inlett ett samarbete med ProAd i Malmö som kommer att ta hand om alla kommersiella bokningar för Trendenser (banners, content, tävlingar, butiksevents, föreläsningar, sponsormärkta samarbeten etc). ProAd har arbetat med annonshantering på digitala plattformar sedan 2006 och har gedigen erfarenhet samt viktig kunskap som jag behöver för att kunna utveckla trendenser.se inför framtiden. Om du vill boka en banner eller ett större samarbete kan du vända dig direkt till min nya agentur som nås på: 


ProAd Sweden AB
Mårten Persson
mail: marten@proad.se 
telefon: 0733-75 90 31
www.proad.se 

 

Kommentarer
Postat av: Mian på Finaste mattan

Vad bra, då får du mer tid över till annat! Låter härligt!! : )

2015-10-05 @ 14:18:28
URL: http://finastemattan.blogspot.se/
Postat av: Martin

Om man bara vill boka tid för en ost- och vinkväll med dig, går det via Mårten också? Eller följer han med kanske? Många frågor, men ett bra beslut iaf. Kram!

2015-10-06 @ 17:09:22
URL: http://martinreda.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL