ANNONS: Tävla och vinn valfri soffa från Sofacompany

Den här veckan har en lycklig vinnare chans att lägga beslag på valfri soffa från Sofacompany (till ett maxvärde av 8000 kr). Sofacompany vill utmana den befintliga möbelbranchen med bra design och hög kvalitet, som alla har råd med genom att äga och kontrollera hela processen, från produktutveckling och produktion till slutleverans. Allt utom fördyrande mellanhänder. Dessutom ger de livstidsgaranti på soffornas ramar. Sofacompany har gjort succé i Danmark med sin skandinaviska design sedan 3 år tillbaka och finns nu också etablerat i Sverige, Norge, Holland, Schweiz och Sydafrika. Allt du behöver göra för att delta i veckans tävling är att kika in på deras hemsida och välja vilken soffa du skulle vilja vinna och sedan svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!
 
1) Vilken soffmodell skulle du vilja ha och varför, motivera kort ditt val av modell och klädsel. 
2) Nämn tre saker som gör att du skulle kunna tänka dig att köpa en produkt av Sofacompany.

Tävlingen är avslutad. Grattis till Linn som svarade 2015-10-12 @ 19:46:12 Hör av dig med din adress så ser vi till att vinsten kommer dig tillhanda inom kort!

Tävlingen pågår t o m. den 2015-10-19 kl 16.00 En vinnare utses av Sofacompany, dess beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Trendenser ansvarar ej för borttagning av kommentarer i efterhand. Vill du tävla anonymt, använd ett alias men glöm ej fylla i en mailadress som kan identifiera dig.


Kommentarer
Postat av: Vera

1. Vera - Vendy cool grey. Den är stilren men ändå personlig och unik. Fräsch! Snygg färg som kan matchas med vadsomhelst.
2. Jag tänker matchning - en snygg soffa som grund släpper kreativiteten lös.
Designen givetvis! Det nordiska går hem hos mig.
Och priset! Bra kvalitet för rimliga pengar.

Hoppas Vera-soffan hamnar hos mig!
MVH Vera

2015-10-12 @ 16:34:26
Postat av: Sofia

1) Skulle välja en tvåsitsig Vera Vendy Cool Grey till vår matsal. Vi håller på med en utbyggnad och med den nya planlösningen får nuvarande gamla soffa inte plats utan vi behöver en mindre. Eftersom mor i huset (läs: jag) är den enda som gillar att sitta just där är detta inte prioriterat för familjen mitt i inköp av toalettstolar, takpannor mm. Det skulle förgylla min vardag att vinna en Vera som kan bli min nya alldeles egna speciella plats.

2) Tre skäl att handla hos Sofacompany: bra priser, snygg design och stor valmöjlighet att göra sin soffa unik med olika tyger etc.

2015-10-12 @ 16:41:47
Postat av: Sara

Men sluuuta, måste tävla! Blev helt förälskad i soffan som heter Conrad i Moonlight blue. Har önskat en ny soffa till vardagsrummet hur länge som helst men inte tänkt på just en blå förrän jag såg denna 💙💙💙 Fullkomligt älskar den!

Tre köpfaktorer:
1. Sjukt snygga grejer
2. Känns enormt prisvärt
3. Bra sajtupplevelse

Postat av: Elin Gunnerbom

Hade jag vunnit hade jag valt soffmodellen "Alice" tresitsmodell i tyget "Fleur light grey", Den hade passat perfekt in i vårat vardagsrum som är kombinerat kök/vardagsrum. Soffan är det första man ser när man öppnar ytterdörren till våran lilla lägenhet, så en snygg, inbjudande stylish soffa hade gjort sig riktigt bra där! Då vi har en katt som hårar ner rejält hade färgen "Fleur light grej" gjort sig bra och kamouflerat håren.

Jag hade kunnat köpa en produkt från Sofacompany då de erbjuder ett sortiment med modern, skandinavisk design till toppenpriser.
De erbjuder en lång garanti på deras produkter, samt att de drivs av unga människor vilket jag tycker är extra roligt att kunna stötta!

2015-10-12 @ 16:46:50
Postat av: ida

1. Vera, 3sitsig i färgen andie antracit med valnötsben. Den är allt jag nånsin önskat i soffväg! Som om jag själv fick designa en soffa till vårt hem. Benen är i rätt vinkel, modellen är smidig men ändå mysig. Valnöt eftersom vi har valnöt på tv-bänken och Andie antracit för jag gillar kontrasten som kommer bli till våra ljusa väggar och färggranna kuddar och filtar.
2. Designen! Priset! Tillgängligheten!

2015-10-12 @ 16:53:49
URL: http://www.idasundell.se
Postat av: Sofia

Hej!

jag skulle välja soffmodell Ella. Den ser jätte mysig ut med den mörka antracitklädseln mot de varma ekbenen.

Jag skulle handla från Sofacompany därför att de har snygga soffor med nätt design, schysst prissättning och möjligheten att kombinera soffa, tyg och knappar som man vill.

Mvh Sofia

2015-10-12 @ 16:57:10
Postat av: Angelica Pennerdahl

Äntligen!

1. Jag skulle vilja ha Conrad, 3-seater sofa w/ chaiselong left, i färgen Vendy Antracite. Det för att soffan har ett minimalistiskt och rikt uttryck på samma gång, formspråket gör att jag vill ha med mig den hela livet ut! Färgen väljer jag för att jag just avklarat ett Kalklitir-race i hela lägenheten i olika dova nyanser, så den skulle passa som handen i handsken där. (Sen vill jag gärna ha en soffa så gästerna slipper sitta i sängen när det är filmkväll, vi bor i en etta - en stor en)

2. Sofa Company därför att 1, de supportar Vietnam på ett schysst sätt och jag har anknytning dit vilket gör att det känns extra bra ❤️ 2, de gör vad de gör utav kärlek - och vem vill inte stödja det? Och 3, SÅ snygga soffor särskilt de lite sneda benen, kul med nåt nytt i designen! Känns som alla gjort sammasamma så länge.

Håller tummarna!

2015-10-12 @ 17:08:33
URL: http://unga-volontarer.blogspot.se
Postat av: Angelica

1. Jag skulle välja Charlie vendy cool grey . För att den är såå snygg och jag skulle gärna lägga till pengar för att få just den.

2. Priset, designen och sjyssta arbetsvillkor för tillverkarna.

2015-10-12 @ 17:11:03
Postat av: Gunilla

Vera 2-sitsig cool grey, perfekt softad färg, mjuk formgiven till vår lilla övernattningslägenhet som ska möbleras upp. Stilren, skandinavisk, natur även i tillhörande fåtölj samt det vackra runda bordet!

Kvalité, design och miljötänk! Är produkter som går före allt annat vid möbelköp.

2015-10-12 @ 17:12:16
Postat av: Sanna

1. Jag skulle välja Charlie i grått med schäslong - perfekt för min familj! En möbel att slappa i - men som också är snygg!

2. Det är skandinavisk design, schyssta produktionsvillkor och bra kvalitet!

2015-10-12 @ 17:26:54
Postat av: Frida

Jag skulle vilja vinna 3-sitsen Charlie i färgen vendy cool grey. Precis en sådan soffa jag letat efter! Just nu har jag en ljusbeige soffa som köptes begagnad av personen som bodde i min lägenhet innan mig. Köpet gjordes egentligen bara för lättvindighetens skull så nu är jag på jakt efter en ny. Anledningen till att jag valt den grå färgen är för att jag helt enkelt tycker att det är snyggast med grå soffor (den skulle även matcha min gråa matta) plus att smuts inte syns på samma sätt som tex min nuvarande ljusbeigea soffa :)
Jag kan lätt tänka mig att handla på sofacompany för att de har unika, snygga och prisvärda produkter som tillverkas under bra förhållanden! Så tack för att du tipsar om detta företag!

2015-10-12 @ 17:47:47
Postat av: Charlotte

1) Jag skulle välja Anne, nej Herman, nej ok nu har jag bestämt mig: Nils! :)
2) Bra priser, annorlunda design där man ser att det är lite nytänk jämfört med Mio/Ikea m fl samt ett litet företag där man känner den personliga soffpassionen!

2015-10-12 @ 17:49:03
URL: http://www.shirtfriend.se
Postat av: Emma Granath

1. Jag skulle välja Alice 3-sits med schäslong i färgen Dina dim grey därför att det är en klassisk design som är svår att få tag i utan att den kostar skjortan.
2. Jag skulle handla en soffa tack vare fantastisk skandinavisk design, prisvärdhet och för deras garanti som vittnar om hög kvalité och hållbarhet.

2015-10-12 @ 17:55:49
Postat av: Amanda

1. Mitt val landar på soffan Hollie, 3-seater w/ chaiselong right, Fleur antraci. Soffan känns stilren, tidlös och perfekt i storlek som man lätt kan ändra stil med olika kuddar och plädar. Modellen med sina charmiga ben gör soffan extra rolig att titta på.
2. Sofacompany väljer jag för att det delvis är ett fantastiskt skandinaviskt företag med kreativ design, livslång garanti och för att företaget ser designen som både estetiskt underhållande som funktionell.

2015-10-12 @ 18:39:35
Postat av: Elsa

1. Jag skulle välja: Alice, 3-seater sofa w/ chaiselong right, Fleur light grey, oak legs för att jag är en ung student som behöver en stilren soffa som kan följa med i mina olika stilar. Jag tycker verkligen att denna soffa kan passa bra in i flera olika stilar vilket är bra då jag byter ofta. Dessutom har jag precis fått en egen lägenhet och skulle behöva just en sån här stilren soffa.

2. Jag väljer gärna Sofacompany för att de har en skandinavisk design, som ju är så klockren. Möblerna känns genuina och genomarbetade och har dessutom underbar kvalité! Att man dessutom kan designa sin egna soffa är en underbar idé!

2015-10-12 @ 18:48:20
Postat av: Mai

Jeg skulle vælge den smukke Alice med farven Dina dim grey! Den mørke farve gør mig helt afslappet, og den ville være en god udskiftning til vores gamle, lasede sofa som efterhånden – med to-tre småbørn i huset – er helt uhyggeligt plettet! Chaiselong-udgaven gør det muligt for hele familien at være i sofaen på én gang; til fredagshygge, lørdagshygge, søndagshygge, mandagshygge, tirsdagshygge, onsdagshygge og torsdagshygge ;-)

Sofacompany tiltaler mig især på grund af enkeltheden: Men også de mange jordfarver, det helt afdæmpede, klassiske og nok vel egentlig ret tidløse look. Sofacompany er ikke bare æstetik, men også i særdeleshed noget, man har lyst til at placere sig i – og blive der.

kh Mai

2015-10-12 @ 19:03:14
Postat av: Annie

Hej! Jag önskar mig Johan 3-sits i färgen Andie sepia brown. Både modellen och färgen känns tidlös och hållbar över tid. Soffan ger en dov och naturlig känsla vilket skapar ett lugn och en harmoni som jag vill ha i mitt hem.
Tre anledningar för mig att välja sofacompany:
1. Snygg och tidlös design!
2. Företaget ger ett trovärdigt intryck med bland annat egen fabrik = kontroll av både kvalitet och rättvisa villkor för arbetare.
3. Bra priser!

2015-10-12 @ 19:05:46
Postat av: emelie - kvadrat52

Min dröm är att ha råd att köpa en ny soffa, våran nuvarande är köpt på blocket för 500 kr och har ett vitt sofföverdrag för att rädda den annars väldigt fula färgen.

Tyvärr kostar soffor så mycket och därför hade detta varit en hjärtelig dröm att få vinna!

1- Jag skulle välja Hollie - 3 sits eller Anne - 3 sits i en grå nyans. De är för att designen är klassisk men ändå orginell, det är även 2 modeller som känns tidlösa och eleganta!

2. Sofacompany har en skandinavisk design med egna fabriker vilket känns väldigt tilltalande då man vet att det är noga utvalda kvalitéter och kontrollen för att göra kunderna nöjda!

Cross my fingers <3
/ Emelie

2015-10-12 @ 19:09:38
URL: http://kvadrat52.wordpress.com
Postat av: Emmi

1. Skulle välja; Herman, 3-seater sofa, Andie light grey. Den skulle vara superfin i vår nyproducerade lägenhet som vi snart ska flytta in i! Vill köpa ny soffa men ekonomin tillåter inte för tillfället så att vinna en hade varit perfekt!
2. Har fått upp ögonen för ett nytt soff företag, jättemånga snygga svårt att välja ju! Bra priser också. Gillar även att de jobbar utan mellanhänder och har koll på sin produktion.

Håller tummarna nu!!

2015-10-12 @ 19:11:19
Postat av: Lena

1) Jag önskar att jag hade en Conrad, 3-seater sofa, Andie antracit att krypa ner i när höstmörkret faller. Den hade passat perfekt i vårat 60-tals/dansk design inspirerade hem. Är på jakt efter soffa för att ersätta otroligt snygga men hopplöst obekväma fåtöljer.
2) Enkel, tidlös och okomplicerad design. Stor valmöjlighet som ger en personlig prägel på möbeln. Möblerna ser rejäla och vältillvekade ut vilket förhoppningsvis ger lång livslängd och mindre "slit och släng" vilket är bra för miljön.

2015-10-12 @ 19:20:49
Postat av: Karin Stjärnkvist

1. Jag skulle önska att jag hade http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/charlie-3-seater-sofa-lora-teal-blue. Jag älskar den blå färgen och med en ny matta och kuddar hade den gett mitt vardagsrum en helt ny look, vilket hade varit härligt!
2. Det som tilltalar mig är hög kvalitet, inga mellanhänder och ett bra pris!

2015-10-12 @ 19:21:15
Postat av: Sofia

1. Alex dagsbädd, Andie light grey. Har alltid längtat efter en kökssoffefunktion i snyggt format för mitt stora, något kala, allrum. Tror mig ha funnit just den funktionen och formatet i Alex daybed. Färgen känns tidlös och kompatibel med mina andra färgval i hemmet.

2. Tre anledningar: först och främst, att fabriken i Vietnam har skandinavisk standard vad gäller upplägg. Den andra anledningen är hållbarhetstanken och framåtvisionen. Tredje är simply put för att det Sofacompany gör är riktigt snyggt.

2015-10-12 @ 19:25:12
Postat av: Anonym

1. Jag skulle välja Johan med tyget Andie light
När jag väljer möbler vill jag att de ska hålla i både utseende och material trots olika trender. Soffan Johan har en klassisk nordisk utformning och tyget fungerar med de flesta accentfärger.
2. Bra kvalitet, tidlös design och bra produktionsvilkor.

2015-10-12 @ 19:32:23
Postat av: Silje

Conrad 3 sits i blå. Fordi den får mitt hjerte til å banke litt hurtigere - og den evnen skal min nye sofa ha.

1.Pris 2. Design 3. Kvalitet

2015-10-12 @ 19:34:42
Postat av: Karin Erika

1. Hollie! I den skulle både jag, mannen och de två barnen få plats under fredagens tv-kvällar. I dagsläget tar sönerna soffan och jag och mannen är förpassade till popcornsmulorna på golvet.
2. Designen. Schysst produktion. Något som inte alla andra har.

2015-10-12 @ 19:40:05
Postat av: Linnéa

Hej!

1. Edna - grey!

2. Helhetstanken med total kontroll på produktionen, från design till produktion och leverans. Att arbetena har villkor likt svenska. O wow-faktorn :)! Därför hade jag köpt av sofa company!

2015-10-12 @ 19:42:51
Postat av: Mathilda

1) Jag skulle vilja ha Hollie, 3-seater sofa, Fleur powder blue. Höjden på benen ger ett luftigt och nätt intryck. Jag tycker ofta soffor kan se lite klumpiga ut. Klädseln tillsammans med ramen ger ett lyxigt intryck och modellen på soffan är klassisk men med en modern touch. Precis ett sådant lyft som mitt tråkiga vardagsrum behöver.

2) Vad som tilltalar mig med Sofacompany är dels garantin på soffornas ramar - vilket skapar trygghet hos konsumenten, den roliga idén med att få skapa sin egen soffa - ett innovativt sätt att locka kunder, det finns ju något för alla!, samt den skandinaviska designen till ett förmånligt pris - vem vill inte ha en soffa i skandinavisk design?

*håller tummarna*

2015-10-12 @ 19:44:39
Postat av: Helen W

En svart Charlie, hela familjen får plats och svart funkar bra ihop med barn (och söliga vuxna som jag) :D

Snyggt, schysst och prisvärt!

2015-10-12 @ 19:46:01
Postat av: Linn Jakobsson

1. Skulle gärna vilja ha ELLA i färgen Vega antracit. Vår soffa är så extremt nersutten att det är som en grop i mitten, haha. Antingen är det dags för en ny soffa eller så måste vi sluta titta på tv och alternativ två fungerar definitivt inte!! Så att vinna en soffa hade verkligen vart pricken över i:et, hade gärna velat sett min sambos ansiktsuttryck när det står en ny soffa i vardagsrummet :)

2. designen är ju såklart ett stort plus, jag gillar när man kan få snygga tidlösa möbler till ett rimligt pris. Sen såklart att sofforna produceras utan mellanhänder tycker jag är super eftersom det gör att man kan kontrollera produktionen på ett helt annat sätt, vilket är bra ur både ett hållbarhetsaspekt men också männiksoraspekt. Så snygg design, pris och utan mellanhänder är de tre sakerna jag tycker är det bästa med er :)

2015-10-12 @ 19:46:12
Postat av: Camilla

1. Mitt val är Naia i tyget Andie light grey. Kombinationen stilren modell och grått ylletyg är oslagbar; en soffa att krypa upp i och låta sig bli omfamnad av. En soffa att älska.
2. Bra kvalitet till ett överkomligt pris med möjlighet att sätta sin personliga prägel.

2015-10-12 @ 19:54:16
Postat av: Evelina

1. vera vendy cool grey. Soffan känns tidlöst och grått är ju bara fantastiskt snyggt. Skulle jag vinna skulle jag även beställa en till likadan soffa. Vi ska bygga hus och jag vill ha två soffor mot varandra en trevlig social, miljö där man inte bara kan umgås med nära och kära utan även sitta väldigt bekvämt.
2. Unika möbler, bra priser och tidlös design!

2015-10-12 @ 20:02:46
Postat av: Sara

Jag skulle vilja ha en Vera-soffa. Den absolut primära anledningen till att köpa denna soffa skulle vara att det är deras egen fabrik. Det gör att de kan garanter bra standard för dem som arbetar i fabriken, något som ofta försvinner i alla mellanhänder. Det är sjukt viktigt för mig. Den andra anledningen är att de har så extremt bra kvalité, vilket också är viktigt när det kommer till hållbarhet både för personer och miljö, att det inte är en slit-och-slängvara, utan något en kan ha hela livet, eller sälja vidare till någon ska kan älska den vidare om den inte skulle passa i mitt hem i framtiden. Den tredje anledningen är att jag precis har flyttat och för en person som jobbar inom rädda-världen-branschen (jobbar med jämställdhet bland ideella organisationer) är inge flyttbudgeten obegränsad, vilket gör att det vore helt fantastiskt att vinna en soffa. Tack!

2015-10-12 @ 20:03:03
Postat av: Anna Falk

1. En tvåsitsig Herman i cerise pink - häftig liten soffa som skulle bli en glad och mysig färgprick.
2. Trevlig, enkel webbsida. Stora valmöjligheter. Prisvärt!

2015-10-12 @ 20:07:41
Postat av: Anna G

1. Thea, 3-seater sofa, Lora teal blue. Min favoritfärg, får mig att tänka på havet. Det gör mig glad. Den påminner också om en soffa som min farmor hade när jag var liten, blir härligt nostalgisk. Vackra mjuka linjer och former. Skulle passa fint med övrig inredning i mitt vardagsrum.
2. Vackra möbler, bra priser och grym garanti.

2015-10-12 @ 20:23:41
Postat av: lisa

1. Conrad, stella moonlight blue fantastiskt snygg!

2. Bra företagsfilosofi att jobba nära tillverkarna och spara på tråkiga saker som transport inte kvalitet! Designen är verkligen fin och samtida. Bara några som är säkra på sin produkt kan erbjuda en sån garanti!

2015-10-12 @ 20:28:01
Postat av: Carolina/Doredoris

1. Jag vill så hemskt gärna vinna en Thea 3-sitssoffa i färgen Lora teal blue. Den hade varit klockren i vår sons tonårsrum, i vår gäst stuga, eller i vilket rum som helst när jag tänker efter.
2. Eget designteam och egen produktion gör det
möjligt att skapa extremt prisvärda och snygga soffor till folket.

2015-10-12 @ 20:30:19
URL: http://www.doredoris.blogg.se
Postat av: Maria K

1. Jag skulle vilja vinna den fantastiska Conrad i färgen Stella moonlight blue! Vi har precis köpt vår sekelskiftesdröm och den här vackra soffan hade gjort sig perfekt framför kakelugnen. En tidlös soffa att njuta i många år framöver!

2. Snygg tidlös design i bra kvalité och till rimliga priser! Det är de främsta anledningarna till att jag skulle handla på sofacompany.

2015-10-12 @ 20:49:59
Postat av: Helena

1. Charlie med chaiselong i färgen Vendy cool grey. Efter att ha levt med (i ärlighetens namn alldeles för många år...) en mörk och tung soffa genom barndomsåren skulle det kännas fantastiskt bra med en nättare och ljus stilren soffa.
2. Bra arbetsmiljö i fabrik, bra formspråk och absolut prisvärt! Får jag lägga till en önskning skulle det vara någon form av miljömärkning/deklaration som gäller både fabrik och produkter. Svanenmärkning hade kanske varit nåt? :-)

2015-10-12 @ 20:57:05
Postat av: Malin Björling

Bra tävling igen,
1,Eddie
3-seater w/ chaiselong left
Andie light grey - här har vi ju en riktig drömsoffa !!! Generös och tilltagen med plats för både familj, ett gäng vänner på besök och några husdjur till och med.
2, blev förvånad över de låga priserna - ser exklusivare ut än vad prislappen visar. Gillar den stilrena designen - oavsett modell så finns det en röd tråd och typiskhet för Sofacompany som sticker ut. Och till sist känns garantin som en vinnare - då är man rätt säker på att det är en kvalitetsmöbel.

2015-10-12 @ 20:58:38
URL: http://almhill.wordpress.com
Postat av: Eva A

1)Edwin verkar vara en helt fantastisk soffa! Perfekt för tvmys och allmänt soffläge! Skulle vara perfekt i vårt tv-rum där vi hoppas på många och långa kvällar framöver!
2) att de erbjuder lite snyggare soffor än vad som finns i de vanliga möbelaffärerna.
Smidighet att beställa och få leverans
Att även om det är ett nätföretag så finns showroom och trevlig personal att vända sig till.

2015-10-12 @ 21:04:52
Postat av: Nicola Hood

1. Jag skulle välja en Gul Johan (Eves Sunglow). Då jag och min sambo letat med ljus och lykta efter en snygg gul soffa (och äntligen hittat en som överträffar våra förväntningar).
2. För att vi verkligen vill ha en gul soffa. För att hela konceptet med eget designteam och egen produktion + att kapa mellanhänderna tilltalar oss enormt och för att fabriken erhåller hög standarnd vilket innebär att vi skulle kunna njuta av vår soffa med gott samvete!

2015-10-12 @ 21:33:22
Postat av: Carin

Helle 3-sits med högerschäslong i tyget Vendy chocolate. Behöver desperat en soffa, en gammal säng är ett mycket undermåligt substitut. Helle ser så mysig ut, och jordfärger gillar jag, fastnar nästan alltid för grönt så det var svåååårt att välja. Många fina soffor. Alla ser gedigna ut, och alla ser moderna ut, fast det finns massa mer färger än grått som man ser överallt. Och att det är väldigt prisvärt blir pricken över i.

2015-10-12 @ 21:44:23
Postat av: Emma

1. Jo, frågan var ju "vilken soffmodell..." Men så fastnade jag på sidan och hittade fåtöljer (vilket vi letat med ljus och lykta efter). Älskar lite högre rygg, så man känner sig lite skyddad då fönstret går rätt långt ner, och är dessutom så förtjust i klädda knappar. Så med andra ord, min önskan får istället bli fåtöljen Craig i merle linnen.

2. Bra saker med sofacompany är tex;
Väldesignade produkter till bra priser...
...utan att arbetarna i fabriken far illa.
Och att det går att finna något utöver svenskarnas standard-utbud, med fina tyger.

2015-10-12 @ 21:50:23
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Christine Carlström

1. Jag hade valt denna http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/johan-3-seater-sofa-andie-light-grey

Vi har flyttat till ett nytt hus. På ovanvåningen vill vi göra en tv hörna så barnen kan mysa med tv spel, hänga med kompisar och bara mysa. Då vill jag ha en snygg stilren soffa med härlig design. Vill utmärka får stil till något unikt.

2. Designade soffor är svårt att hitta. Att finna något unikt som inte alla andra har. Och prisklassen, den är ju toppen.

2015-10-12 @ 21:52:11
Postat av: Johanna

1. Vera sand Dune är min absoluta favorit. Främsta argumentet - den är så snygg. Och bekväm. Den skulle passa perfekt till mitt nya hem dit jag och min dotter flyttar om en vecka. Min nuvarande soffa köpte min man till sin första lägenhet men nu har den börjat gå sönder samt påminner för mycket om honom då han lämnade jordelivet för några månader sedan.

2. Jag besökte nyligen deras showroom och skulle vilja börja med att säga att man borde köpa en soffa hos dem bara för att de är så trevliga (och från Jönköpingstrakten). Sedan är alla deras soffor så sjukt snygga och jag gick runt och ville ha allihop. Tyvärr har jag bara plats för en. För det tredje är det så bra att de inte kostar multum. Utan alla har råd med en snygg soffa. Precis så som det ska vara.

2015-10-12 @ 21:55:19
Postat av: Cecilia K

1. Ella 3-sits soffa i nyansen Vega Antracit är min favoritsoffa eftersom jag tilltalas av de rena linjerna, den enkla skandinaviska stilen och den jordnära färgtonen som den har. För mig är det också viktigt med lite högre ben så att den blir lätt att städa under, vilket denna soffa också har. Eftersom vi ska flytta från vår studentlägenhet snart och ska börja bygga vårt hem på riktigt, vill vi satsa på kvalité som håller länge, tidlös och elegant design och neutrala färgtoner som är enkla att matcha med även om färg på väggar, gardiner och kuddar ändras. Vi hade väldigt gärna haft denna soffa i vårt nya hem!
(http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/ella-3-seater-sofa-vega-antracit)

2. Bra garanti på produkterna, annorlunda design och egen koll i alla led i processen.

2015-10-12 @ 21:56:41
Postat av: Elin

1. En soffa till är en nödvändighet! Just nu går symaskinen varm men den nuvarande soffan är för liten för alla kuddar. Att matcha Vera (3-sits) Vendy Cool Grey med min handbroderade kudde där mönstret kommer från farmor skulle vara underbart. Kuddmönstret går i blekrosa och -grönt och den grå klädseln på soffan skulle både lyfta och bli lyft av kudden. En härlig kontrast mellan gammalt och modernt!

2. Att få en soffa hemlevererad och dessutom billigare - hur smidigt är inte det?! Det som dock gör att man verkligen kan njuta när man sitter i den är att arbetarna i Vietnam blir behandlade på rätt sätt och dessutom får utbildning i arbetet. Bra jobbat!

2015-10-12 @ 22:05:17
Postat av: Jessica Å

1. Jag skulle vilja ha en Anne-3-sits i Dina sage. Det var en fin soffa som hade blivit en härlig färgklick hemma hos oss.

2. För det första har Sofa Company den soffmodell som jag gillar. Sen är det ett bra pris och framförallt bra kvalité vilket låter hållbart som är viktigt för mig. Jag köper inte soffa särskilt ofta - den ska hålla länge.

2015-10-12 @ 22:06:36
Postat av: Jonathan Öström

1) Johan, 3-seater sofa, Andie light grey. Ser fantastisk ut och skulle vara perfekt i min nya ateljé.

2) Aldrig hört talas om Sofacompany tidigare. Väldigt trevlig överraskning att ramla in här. Företaget verkar jobba med en fin företagsideologi på ett kreativt vis samt att produkterna verkar vara väl genomtänkta och väldigt tilltalande. Utöver detta så är det alltid trevligt att man kan få en vacker soffa till ett överkomligt pris.

/J

2015-10-12 @ 22:07:27
Postat av: Susslan

1) Alice 3-sits med mörkgrått tyg. Det var jättesvårt att välja en soffa men jag valde den för att den var snygg, ser bekväm ut och har jättefina ben som ger en härlig retrokänsla och det mörkgråa tyget är enkelt att matcha med härliga färger efter behag.
2) a)sofforna verkar galet prisvärda. b) sofforna är fantastisk snygga. c) finns jättemycket valmöjlighet eftersom man kan designa den soffan efter eget behag. d) showroom som man kan provsitta och känna på sofforna!

2015-10-12 @ 22:12:33
Postat av: Frida

1. Jag skulle välja soffan Conrad för att den gör mig glad. Den är stilren men ändå pigg på något sätt. Dessutom passar den perfekt till mina blomlådor i stringmodell. Färgen får bli Vindy grey för det skulle matcha dörrfodren. 2. Modern, prisvärd och rebellisk.

2015-10-12 @ 22:19:29
URL: http://eddavagen.wordpress.com
Postat av: Hanna Büman

Hej!
Vi bygger just nu hus och kommer inom kort att behöva beställa 2 soffor. En till vardagsrummet och en till tv-rummet på övergången. Det vore en dröm att få vinna en Ella (3-seater w/ chaiselong) som vi kan mysa i framför tvn. Antracit passar bäst in och är alltid snygg.
När jag kollade er hemsida så blev jag häpen över vilka fina modeller ni erbjuder samtidigt prissatta till fantastiska priser.

2015-10-12 @ 22:22:18
Postat av: Emilia

1. Jag skulle välja en Ellen med tyget Liby sage green. Detta för att vi behöver en skön färgklick i vårt gamla hus med ljusa golv och väggar. Det skulle bli en fin balans mellan gammalt och nytt.

2. Anledningar till att köpa från Sofa company:
* Såklart för att det fanns massa fina möbler.
* till ett bra pris utan att tulla på kvalitet
* öppenhet gällande fabriker och god personalpolitik!

2015-10-12 @ 22:25:45
Postat av: Frida W

Hej,
jag skulle bli glad som en spelman om jag vann en Conrad. Den med 3 sitsar och en chaiselong till vänster i cool ljusgrå.Vi har två tvåsits soffor, och jag förstår fortfarande inte hur vi tänkte, för ingen soffa funkar om man vill ligga ner. Ofta vill man ju det, både kunna sitta och slänga sig raklång ner. Denna var så snygg och nätt och ändå skulle både jag och mannen och kidsen kunna ligga i den. Kanske tur om jag inte vinner för det hade väl blivit slagsmål om soffan......

Jag tycker att det känns tryggt med en egen fabrik där medarbetarna har bra arbetsvilkor. Sen är det väldigt snygg design med livstidsgaranti vilket känns tryggt det också, för jag vill ha produkter i vårt hem som håller måttet länge så att vi slipper slit och släng och spar på vår miljö samtidigt som miljön hemma känns fin och mysig.

2015-10-12 @ 22:27:25
Postat av: kajsa

Jag önskar Anne två sits
Har länge drömt om en liten soffa i sovrummet där jag kan ta det lugnt med en härlig bok.
Allt känns så himla hemtrevligt............och det gillar jag.

2015-10-12 @ 22:42:43
Postat av: Lina Gullblom

Hej!

1. Jag skulle gärna se att 3-sits-soffan Anne i färgen Dina Lemon Curry flyttar hem till mig! Jag har ett vitt och svart hem med gula detaljer och soffan skulle vara pricken över i:et!

2. Jag skulle tänka mig att handla av Sofacompany pga att de inte använder sig av dyra mellanhänder, vilket i sin tur leder till väldigt bra priser! Att man dessutom kan designa sin egen möbel är ju ett väldigt stort plus i kanten.

2015-10-12 @ 22:48:58
Postat av: Sanna

Hej!

Jag skulle vilja ha soffan Hollie, 3-seater sofa, Fleur powder blue. För att den ser både så himla mysig men himla elegant ut. Att den är diskret blå är ändå det bästa med den. SÅ himla fin färg.

Tre anledningar till att jag skulle kunda handla från sofa company är först att de har väldigt prisvärda produkter utan att man får massproduktionskänslan som IKEA ger.
Andra anledningen till är deras fina hemsida som även inspirerar till köp.
Till sist gillar jag fokuset mot grundarnas dröm och grundtanke för företaget.

2015-10-12 @ 22:53:20
Postat av: Julia

1. Egentligen skulle jag vilja vinna charlie med chaislong i antracit men eftersom den är för dyr får jag hoppas på en Conrad tresits med chaislong i den mossigt hemtrevliga färgen antracit. Jag har varit med i en liknande tävling förut och satt och hoppades hela veckan och nu har jag äntligen chansen igen! Jag ska flytta till lägenhet inom kort och vill därför att min första soffa ska vara perfekt. Precis som sofacompanys alla soffor är :-)


2. För det första: Företaget ligger nära mig geografiskt då jag bor i södra Sverige.
För det andra: Sofacompany har en egen fabrik som följer skandinavisk standard (sjyssta arbetsvillkor)
För det tredje: De har väldigt snygga, lyxiga och stilrena soffor som inte går att hitta någon annan stans!

2015-10-12 @ 23:09:15
Postat av: Hilda

1. Jag hade nog valt en tresitsig Johan i färgen Stella rust. Modellen påminner om några fotöljer jag har hemma så jag tänker att den soffan skulle komplementera dem fint och göra en snygg lounge grupp med ett roligt färginslag på soffan!

2. Snabbt sagt, kvalité, design och pris! Samma prisklass som Ikea men känns mycket bättre och ser desto dyrare ut!

2015-10-12 @ 23:09:59
URL: http://hildateolinda.blogg.se
Postat av: Sofie - Mamma till 2

1. Jag är ganska så säker på att jag hade valt http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/2-sits/valther-2-seater-vega-sand-dune .Jag är så sugen på att vara lite "crazy" & placera denna i köket, vid matbordet, det skulle lyfta vårat ganska så tomma och tråkiga kök rejält ! :D

2. Stilrena, design & priserna ! ;)

2015-10-12 @ 23:29:31
URL: http://sofieeklund.vimedbarn.se
Postat av: Gunilla Egelstad

Vera wendy 3 sots antrasitgrå.Klassisk och heter samma som min älskade farmor.
1 Skandinaviskt
2 Prisvärt och kvalitet
3 Så snygga!

2015-10-12 @ 23:29:57
Postat av: Madeleine

1.Hollie! I fleur powder blue. Som ett puffigt vackertvädersmoln,gör mig sugen att burra upp mig en höst/vinterkväll. Kuddarna! Som små godisbitar ser de ut.

2.. Jag älskar danska möbler. Snittet, stilen det kaxiga och självsäkra. Sidan är underbar och ger mersmak!

2015-10-12 @ 23:32:38
Postat av: Kristin

1. Jag skulle välja Alice 3-seater sofa w/chaiselong left, med ben i smoked oak. Nu när familjen börjar växa med barn känns det som att man framför allt vill ha en bekväm, stor och funktionell soffa där vi alla kan umgås tillsammans!
2. Livsgaranti känns tryggt när man ska göra en sådan pass stor investering som en soffa är. Älskar att man kan designa sin egen soffa och få den precis som man önskar. Och sedan att priserna ändå är överkomliga!

2015-10-13 @ 00:01:29
Postat av: Ramona H

Heeej. Jag skulle hemskt gärna vilja ha soffan "Alice" 3-seater sofa, Fleur light grey i mitt hem. Ett rakt och tydligt formspråk som passar mig. Jag äger ingen soffa idag (vilket kan tänkas vara lite utöver det vanliga men det har sin förklaring) det skulle alltså passa sig väldigt bra med en fin stor sittartefakt i mitt studenthem. Dansk design av sofacompany är likamed högkvalité, funktionalitet, och synliga detaljer. Klart man vill ha/köpa det! puss

2015-10-13 @ 00:36:58
Postat av: Ramona H

Heeej. Jag skulle hemskt gärna vilja ha soffan "Alice" 3-seater sofa, Fleur light grey i mitt hem. Ett rakt och tydligt formspråk som passar mig. Jag äger ingen soffa idag (vilket kan tänkas vara lite utöver det vanliga men det har sin förklaring) det skulle alltså passa sig väldigt bra med en fin stor sittartefakt i mitt studenthem. Dansk design av sofacompany är likamed högkvalité, funktionalitet, och synliga detaljer. Klart man vill ha/köpa det! puss

2015-10-13 @ 00:36:59
Postat av: Julianna Fredriksson

1 http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/chaiselong/conrad-3-seater-sofa-w--chaiselong-right-vendy-cool-grey Jag skulle välja denna snygga soffa, som man kan sjunka ner i efter en lång dag.

2 Moderna möbler som påminner om retro design som jag gillar. Brett urval, priser som lockar och bra kvalité


Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

2015-10-13 @ 01:04:55
Postat av: Mina

1. Alice 3-sits med mörkgrått tyg. Pondus soffa med tidlös val av design på benen. En riktig kameleont modell som smälter in i olika stilmiljöer. Trendmamma som behöver nya soffor då barnen har slitit ut de vi har idag. Denna soffa passar perfekt in hos oss.
2) Pris. Välgenomtänkt design. Valmöjlighet att sätta sin egen prägel på soffan.

2015-10-13 @ 01:18:17
Postat av: Marie

Jag skulle älska att ha Conrad, 3-seater sofa w/ chaiselong left, Vendy cool grey i vårt nya hus, glad om jag slipper flytta med vår 10 år gamla soffa!
1.Skandinavisk design när den är som bäst!
2.Bra kvalité och garantier.
3.Hög standard i fabriken, bra för dom anställda!

2015-10-13 @ 07:03:55
Postat av: Emelie G

1) Mycket svårt att bara välja en. skulle vilja ha Anne, Hollie och Vera. Men jag fastnade för Vera "Vendy cool grey"

2)Hållbar design från fabrik och hem till kund där man vet att man får bra kvalitet för en god sak. Härliga färger och ett uttryck som tilltalar många. sådana här drömmar är värda att stötta.

2015-10-13 @ 07:47:16
Postat av: Anna A

Carson Chl module right arm blev verkligen min favorit med sin bulliga inbjudande form, skulle komplettera med en åt andra hållet och ha i varsin ände av läsrummet för att även kunna sätta ihop dem med behov. Färgen Andie grey blue föll mitt val på, magiskt harmonisk!

Hemsidan var väldigt inbjudande, leveransen verkar klart rimlig och om kvaliten är vad man upplever är det väldigt prisvärt för lite nytänk.

2015-10-13 @ 08:46:02
Postat av: Louise C

1. Jag och min sambo har länge varit ute efter en ny stilren soffa av god kvalitet. Tyvärr märkte vi snabbt att priserna var skyhöga för en hållbar och snyggt utförd soffa med skandinavisk design. Köpet har därför lagts på is. Det hade därför varit fantastiskt att få vinna en "Conrad - 3-seater sofa w/ chaiselong right" i färgen Vendy cool grey. Den hade passat perfekt in i vårt hem.
2. Tre anledningar att jag skulle handla av Sofacompany är deras hängivenhet till kvalitet, deras uteslutande av mellanhänder samt deras fantastiska kundfokas, kunden förtjänar en bra soffa för ett rimligt pris!

2015-10-13 @ 08:47:30
Postat av: Linnéa

1. Drömmen hade varit en Charlie med chaiselong, men den var ju snäppet för dyr. Så en Charlie 3 sits i färgen Vendy cool grey hade ju inte heller varit fel om man säger så!
Skulle så gärna vilja ha en ny soffa då jag fortfarande har kvar min lilla jag hade i min första lilla etta!

2. Kvalitet, skönt att veta vart ifrån soffan kommer och att villkoren för de anställda är schyssta, och designen på deras soffor är ju to die for.

2015-10-13 @ 09:25:42
Postat av: Ulrik Nordestgaard

1. Eddie, 3-seater sofa, Andie antracit. Fantastiskt vacker soffa, Fina former, modern men ändå retro. Ser väldigt skön ut. Ett extra plus till "knapparna" i ryggen. En riktig familjemyssoffa. Stor filt och en film så är allt perfekt.

2. Snygga möbler. Brett sortiment. Bra priser.

2015-10-13 @ 09:42:04
URL: http://www.floristulrik.designbloggarna.se
Postat av: Hanna J

1. Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Right, Vendy cool grey. Vår nuvarande soffa är en trotjänare sedan många år och som upplevde hur familjen gick från två till tre i våras. Att en liten bebis kan ta upp så stor plats i soffan är ett mysterium. Breda armstöd med plats för datorn och en mjuk, omfamnande känsla är ett måste för oss. En ljust grå nyans kompletterar vardagsrummet och ska förhoppningsvis överleva små kladdiga fingrar.

2. Att ni som leverantörer kontrollerar hela kedjan och kan garantera kvalitet och sjyssta villkor hela vägen känns viktigt. Men också att garanti ges på stommen och att ni är öppna för egna designidéer och färgval. Mycket bra!

2015-10-13 @ 09:51:07
Postat av: Ingela Arvidsson

Mitt val skulle vara från serien Ellen i Fabio Stone.

Min anledning att handla från Sofacompany:
1. Jag är själv entreprenör och gillar själv att handla från företag med tydligt koncept där man står för sin produkt! Ärlighet...
2. Jag vill själv äga saker som jag vet kommer att stå sig över tiden och det kräver design som är genomtänkt! Självklara möbler...
3. Jag tilltalas av att ni vill äga hela processen och ta ansvar från idé till att möbeln står på plats! Genomtänkt...

2015-10-13 @ 10:07:18
Postat av: Birgitta

1. Då jag under höst-vinter är en serieslukande soffpotatis krävs en sitt- och liggvänlig soffa, så Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Left, Vendy cool grey passar perfekt. Soffan har schäslong - ett måste när den ska agera både dagbädd, kvällskompis, nattsäng och snygg inredningsdetalj! Färgen är given - snygg, praktisk och tidlös!

2. Listan kan förstås göras betydligt längre än tre punkter, men here goes;
- Konceptet! Visst - här innefattas hela Sofacompany. Här inger bolaget förtorende, kunnighet samtidigt som ansvarstagande i samtliga led visas - bra jobbat!
- Designen! Från stelare soffor i svala toner till bulliga fåtöljer i rosa och mintgrön - jag gillar att designen inte är begränsad till en stil - här finns något för alla smaker.
- Hemsidan! Köpet är inte långt borta när bolaget har en lättillgänglig och navigerbar hemsida. Klick, klick, klick - tackar så mycket!

2015-10-13 @ 10:10:08
Postat av: Linda - Galleri Palla

1) Jag och maken saknar en soffa där vi kan sitta och kura ihop. En grå Conrad skulle föra oss närmare varandra och skulle bli en utmärkt födelsedagspresent på min födelsedag den 20 oktober 😉

2) Den utlovade höga kvaliteten och livstidsgarantin på ramen medverkar till att skapa ett hållbart köp. Kanske tom en soffa som kan ärvas av nästa generation. Det klassiska utförandet bidrar också- design som räcker länge!

2015-10-13 @ 10:24:52
URL: http://www.galleripalla.se
Postat av: Helena Käll

1. En grå Conrad skulle bli pricken över iet och göra vårt vardagsrum komptett. Här skulle vi sitta och mysa tillsammans i vinter under en mysig filt.

2. Livstidsgarantin på ramen, den tidlösa designen och att ni tar ansvar för hela kedjan genom produktionen med bra villkor känns bra. Sådana företag men vill sponsra.

2015-10-13 @ 10:41:04
Postat av: Anna

Skulle så gärna vilja ha en liten smidigt soffa i vårt vardagsrum. Idag har vi bara fåtöljer där och nu när jag är hemma och föräldraledig med tre barn och alla vill sitta i knät när jag ammar, är det mer eller mindre omöjligt! Med en liten soffa skulle vi alla få plats och amningsstunderna mysiga istället för knuff och bråk. Hittade den helt underbara Nils i två-sits som var allt jag kan önska mig! Särkilt med tyget Andy grey blue. Så cool!
2. Varför jag skulle vilja ha en soffa från Sofa company? Designen, den utlovade kvaliteten och hemleverans är tunga bitar men även en oerhört lättnavigerad hemsida och framförallt att de tar ett helhetsgrepp på hela produktionskedjan! Ja, listan verkar kunna bli lång så oavsett vinst är jag glad att jag fick upp ögonen för detta företag!

2015-10-13 @ 10:48:55
Postat av: Cecilia

En Carson modulsoffa i hörnvariant hade varit ett lyft jämfört vårt just nu hårda golv att sitta på. Med nytt hus finns inga möjligheter att lyxa till med en helt ny soffa. Med möjligheten att vinna en ny soffa att dela med familj och vänner på besök vore guld värt.

Anledningen till att köpa Sofa company produkter är att jag tänker hållbarhet. Under en livstid så kommer man vilka byta soffa, både en och två gånger...jag värdesätter begagnatmarknaden och kan man erbjuda en soffa med både hög kvalitet och livslång hållbarhet är bra för vår miljö och vårt hållbarhetstänk.

2015-10-13 @ 11:10:42
Postat av: Annelie

1: Nils, 3-seater sofa, Andie mustard skulle passa som handen i handsken i mitt 50-tals hus, jag blev helt enkelt kär i den här soffan och önskar att den ville komma hem hit. <3
2: skandinavisk snygg design, högsta kvalité, enkel beställning och smidig leverans.

2015-10-13 @ 11:27:32
Postat av: Emilia

Åh! Sicket fynd till soffleverantör! Jag hade valt en två-sitsig Anne, om valet var fritt. Gärna den antracitgrå, parat med snygga kuddar från Svenskt Tenn för att komma nära den svala skandinaviska stilen jag älskar.

Jag hade valt att beställa från Sofacompany dels för det magiska formspråket, dels det sociala ansvar de tar i sin tillverkning och inte minst prispunkten. Superba anledningar!

2015-10-13 @ 11:45:09
Postat av: Cecilia

1)Charlie
3-seater sofa
Vendy cool grey, otroligt snygg och lätt placerad soffa som skulle passa perfekt med två fotöljer i vårt vardagsrum istället för den slitna noppriga jätte cheslong soffan vi har idag!
2) Kul med att företag som vågar satsa på hela processen, dessutom super snygga möbler!

2015-10-13 @ 11:51:02
Postat av: Elin

1. En 3sits Charlie i Vendy cool grey. För att den är on point, precis vad jag söker 😍

2. - Hög kvalitet till lågt pris (med bra förklaring till varför)
- Designen
- Snygg och lättnavigerad hemsida, ger ett seriöst intryck

2015-10-13 @ 12:03:10
Postat av: Lisette

Woooow!! Vilken passande tävling! Tv-rummet ska göras om och en ny soffa från Sofacompany hade ju suttit fint!;)

1: Soffan Conrad 3-seater sofa w/ chaiselong left, Vendy cool grey. Enkel och snygg design som passar in i vårt hem.
2: Bra priser, bra kvalitét och tidlös design!

2015-10-13 @ 13:19:37
Postat av: Ella

1. 3-sits Marvin i tyget Andie light grey. Skulle passa perfekt i vårt allrum på ovanvåning som just nu agerar förråd eftersom vi inte lyckats köpa en soffa dit

2.
Gillar bolag som tar hand om från ax till limpa
Prisvärd
Garanti-tiden
inte använder flamskyddsmedel

2015-10-13 @ 13:20:16
Postat av: erica k

1)
Jag skulle vilja ha modellen Eddie, 3 sits soffa i Andie light grey. Detta för att modellen skulle sitta som en smäck i min nya lägenhet, passar fin fint till min fåtölj och fotpall samt mina valnötsmöbler. Är ordentligt sugen på att slänga ut min gamla ärvda soffa och ersätta den med något nytt som jag själv valt. Färgen kompletterar resten av vardagsrummet och kommer bara öka mysfaktorn.

2) prisvärt, design och hög standard

2015-10-13 @ 15:52:32
Postat av: Sofia

Men jisses vilka snygga soffor, hur har jag kunnat missa det här?

1. Vera, 3-sits i färgen Vendy Cool grey
2. För att vi är på en intensiv soffjakt just nu då vi håller på att göra om lägenheten och boa in oss inför lillebrors ankomst i januari, jag vill ha det mysigt och fint här hemma när jag ska köra amningsrace! Detta bolag har allt vi letat efter: snygga soffor med tidlös design, bra garanti och, inte minst, mycket bra priser...

2015-10-13 @ 15:55:01
Postat av: Emma Wanner

1) Jag skulle vilja vinna Eddie, 3-seater sofa, Andie light grey. Varför detta då? Jo, för det första är det en tre-sitsig soffa och med en familj på fem kan man i alla fall knöla in 4 personer. För det andra är färgen väldigt stilren och funkar båda i min familjs hus (bor fortfarande hemma) och i min framtida lägenhet. Och för det tredje är modellen väldigt lik min pappas drömsoffa som han kollat in nu i flera år och så är även modellen väldigt stilren och passar både för en 18-åring och en 55-åring

2) Varför jag just skulle köpa soffa härifrån skulle nog först och främst vara priset. De liknar andra soffor som säljs just nu men är ungefär 5000kr billigare. Dessutom fanns det stor variation från både dagsbäddar till stora soffor. Det hade även varit ett plus om vi hade kunnat byta ut min barndomssoffa mot en ny...

2015-10-13 @ 16:11:22
Postat av: Emma Wanner

1) Jag skulle vilja vinna Eddie, 3-seater sofa, Andie light grey. Varför detta då? Jo, för det första är det en tre-sitsig soffa och med en familj på fem kan man i alla fall knöla in 4 personer. För det andra är färgen väldigt stilren och funkar båda i min familjs hus (bor fortfarande hemma) och i min framtida lägenhet. Och för det tredje är modellen väldigt lik min pappas drömsoffa som han kollat in nu i flera år och så är även modellen väldigt stilren och passar både för en 18-åring och en 55-åring

2) Varför jag just skulle köpa soffa härifrån skulle nog först och främst vara priset. De liknar andra soffor som säljs just nu men är ungefär 5000kr billigare. Dessutom fanns det stor variation från både dagsbäddar till stora soffor. Det hade även varit ett plus om vi hade kunnat byta ut min barndomssoffa mot en ny...

2015-10-13 @ 16:11:24
Postat av: Olivia

1. Jag skulle vilja vinna soffan Johan, men inte till mig själv utan till mina föräldrar som har haft samma soffa i sommarstugan i snart 30 år. Inte för att den är snygg och bra utanför att dom inte hittar någon i rätt prisklass som passar. Färgen andie light grey skulle vara perfekt i deras stuga!
2. Jag gillade konceptet med skandinavisk design, verkar vara bra kvalitet och så tycker jag att det är coolt att dom tävlar ut en soffa i din blogg för de verkar inte vara superstora.

2015-10-13 @ 16:54:41
Postat av: Åsa Wallenrud

Anne, 3-seater sofa, Dina sage, Oak legs
Den i särklass vackraste skapelsen någonsin. Formen är mjuk och böljande och skulle bli en fantastisk färgklick i vårt ena vardagsrum. Det rummet, tillsammans med köket, är vår sociala yta och den platsen man hänger på. Soffa som står där i dag skriker på hjälp, den är nästan osynlig i sin färglöshet och inte så väldigt skön.

1. Fantastiska modeller och tyger att välja mellan.
2. De är mer personliga än de stora varuhusens soffor.
3. Företaget är delaktiga till 99% i processerna vilket gör att jag kan ge dem mitt fulla förtroende om jag köper en soffa.

2015-10-13 @ 19:03:03
URL: http://www.wallenrud.se
Postat av: Lena

Soffan Eddie grey\green chaiselong skulle gärna få flytta hem till mej. Den är lagom stor men är ändå smäcker plus att färgen är urläcker!

Jag skulle välja Sofacompanys soffor för prisets skull. Gillar även deras design och stil. Den tredje anledningen är att jag var i Vietnam i vintras och jag stöder gärna ett företag som hjälper och stöttar ett land som verkligen behöver utbildning, jobb och framtidsutsikter.

2015-10-13 @ 19:24:35
Postat av: Annica

1. Önskningen är Sally,3-seater sofa,Andie grey blue. Är galen i symetri och alla dessa knappar i ryggen sitter ju precis där de ska. De lägre armstöden till den högre ryggen ramade in knapparna fint.
2. Föredrar att handla hos någon som delger mig så mycket som möjligt av vad jag blir delaktig i när jag blir en kund. Därför tyckte jag om Sofa companys tankar om autencitet och att följa hela processen. Upplevde där en form av transparens.

2015-10-13 @ 19:34:18
Postat av: Josefina Engdahl

Först och främst, bra på tips på ställe man kan hitta billiga och snygga soffor! Vi hade nästan gett upp hoppet..

1) Min och sambons önskan just nu är helt klart Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong, Lora teal blue. Sådär perfekt "familjegosig" som vi behöver när vi blir tre i februari, utan att behöva tumma på designen. Klädseln är dessutom en pigg härlig färg i kontrast till varenda vita vägg i vår lägenhet.

2) Jag uppskattar presentationen av personerna bakom företaget. Proffsig hemsida. Modernt kvalitetstänk i kontrast till "slit-och-släng"-mentaliteten som jag totalt har tröttnat på.

Vi håller tummarna för att bli glada vinnare!

2015-10-13 @ 19:53:07
Postat av: Signe Kjellman

Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Left, Lora teal blue vill vi gärna slösurfa i de kommande åren!

1. Som studenter blir det mycket plock från second hand, fixande och trixande med färg och lim för att få till det hemma - det kan verkligen bli hur bra som helst! Men soffa är ta mig tusan helt omöjligt att hitta en skön, snygg och studentbudget(dvs no-budget)-vänlig. Dessutom råkade jag precis riva ett stort hål i vår nuvarande soffa så den här skönheten kunde inte komma mer lägligt.

2. Konceptet som helhet - riktigt grymma, prisvärda soffor. Snygg, stilren hemsida. Bra presentation av företaget, hur de arbetar och personerna bakom. Bugar och bockar - snyggt gjort!

2015-10-13 @ 20:15:11
Postat av: Jeanette

Hej!
Jag skulle välja soffan Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Right, Lora teal blue. Fullkomligen älskar "påfågelgrön/blå", kan inte tänka mig en soffa som skulle passa bättre här hemma, föll vid första ögonkastet och sen som bonus så heter min gudson Charlie. Tror soffan är gjord för oss här hemma. =)
Minst tre anledningar är det otroligt unika och vackra utbudet som skänker hem känsla och stil, skandinavisk känsla med fulländad estetik och priser som är låga för det man får.

2015-10-13 @ 20:22:15
Postat av: Emma Maria

1 - Alice 3-sits med schäslong hade varit mitt självklara val. Enligt mig måste man kunna sträcka ut sig & känna sig superbekväm i en soffa. Mitt färgval hade varit i någon ljusgrå färg. Den känns tidlös & fräsch.

2 - Jag tycker om att sofforna har en väldigt snygg design till ett bra pris. Det finns inte många snygga soffor som är i en vettig prisklass. Att man dessutom kan utforma sofforna ganska fritt är ett stort plus!

2015-10-13 @ 20:35:11
URL: http://nouw.com/emzooh
Postat av: Caroline Noord

Det finns några olika anledningar för oss att byta soffa men jag tänkte ge er två. Första är att det hade varit trevligt att få plats i soffan. Som det är nu så räcker det att sambon har kompisar hemma på fotbollskväll eller dottern och hennes kompisar sitter och surfar så får jag ta plats i sovrummet istället. Med en Eddie, 3-seater w/ chaiselong left, Andie antracit skulle även jag få plats ☺ Det andra är att vår nuvarande soffa är vit. Tror inte att jag behöver förklara så hemskt mycket mer… Vitt var ju helt klart inte ett av de bättre valen jag gjort i mitt liv.

Jag gillar att all info jag letat efter finns, lagerstaus, leveranstid, kostnad etc
Fantastika enkla och snygga modeller
30 månaders garanti hjälper också alltid till

#platsförmigisoffan

2015-10-13 @ 20:59:06
Postat av: Ramin Farid

Jag hade valt Conrad, 3 sits i den o så sexiga färgen moonlight blue. Det är inte ofta man blir förälskad av en möbel, men den är ju bara så sjukt het! Atth a den bara som den är, eller varför inte bara slänga på några schyssta kuddar i Josef Frank motiv kanske? Nej, den var svår för mig att stå emot.

Det första som slog mig när jag surfade in på deras hemsida från mobil var hur otroligt mobilanpassad sidan var, intuitiv och användarvänlig. Då jag handlar mycket från mobilen är det här absolut en anledning för mig att handla från Sofacompany. Pluspoäng även för deras aktivitet på sociala medier. Jag älskar inspirationsbilder, vilket är en anledning till att jag älskar trendenser. Deras instagram exempelvis uppdateras regelbundet med riktigt schyssta bilder. På så sätt kan man ju också få en bra uppfattning om hur sofforna passar in på olika sätt. Sist men inte minst, så tycker jag verkligen om att de verkar har koll på sin produktionskedja. De nämner att deras fabrik i Vietnam följer skandinavisk standard, vilket känns betryggande så att man inte köper produkter som tillverkats på ett oetiskt sätt.

2015-10-13 @ 21:31:54
Postat av: Ann-Sofie

Skandinavisk design, att man kan beställa tygprover, att man kan skräddarsy soffan efter egna önskemål.

Jag vill vinna en Eddie 3-sitssoffa i gröngrå färg med schäslong till höger. Vill så gärna vinna den då jag är sjukskriven för långvarig depression och spenderar mycket tid med att bara vara och ta det lugnt. Vännen och familj får komma till mig och hälsa på då jag inte kan.ta mig till dem. Då är det bra om de kan sitta fint i min gröna soffa.

2015-10-13 @ 22:02:42
Postat av: Anna

Vilken kul tävling! Jag har nyligen flyttat in i min nya lägenhet och är på jakt efter två soffor som ska stå mitt emot varandra i mitt vardagsrum så om jag skulle vinna skulle jag välja en Eddie 3-sits i Andie light grey. Och köpa till en till!

Och anledningen till att jag gärna skulle handla hos sofacompany - snygga soffor till mycket bra priser och enkel leverans!

2015-10-13 @ 22:46:34
Postat av: Kristina

1. Jag skulle vilja ha en grå 3-sits Charlie soffa! Den skulle helt enkelt förgylla vårt vardagsrum och ge rätta känslan!
2. Gillar designen, stor fördel att företaget har kontroll och överblick på leveranserna och framför allt att man har en skandinavisk standard på arbetsplatsen för de anställda i Vietnam!! Bara det i sig gör att jag gärna köper varor från sofacompany!!

2015-10-14 @ 05:54:55
Postat av: Karin

1. Det här var svårt! Överraskande många fina modeller. Efter att ha kikat igenom både en och fem gånger, skulle jag valt charmiga Conrad, tre-sits chaislong - höger, i vendy cool grey. Vi gör en omfattande renovering av en vindslägenhet, som blir klar i jul. Pengarna räcker tyvärr inte till ni mycket annat i nuläget, och Conrad hade gjort sig bra, både färg- och måttmässigt i det nya, ljusa vardagsrummet. Ett stort plus för att träbenen hade matchat stödbalkarna som vi plockar fram på pricken! 👌🏼

2. Jag skulle kunna handla produkter av Sofacompany: • Främst för den fina designen. Det är ovanligt att man kikar in hos en soffleverantör där designen över lag känns så uppdaterad och där man får feeling för i princip allt. • För de humana priserna - en prisbild som jag som privatperson faktiskt klarar av. • För det genuina engagemanget och att företaget känns transparent. Att som kund få inblick och tex ha möjlighet att följa processen känns viktigare och viktigare både för mig personligen, och nåt fler företag borde inse snart är a och o. 🌟

2015-10-14 @ 08:38:29
Postat av: Solbritt Ilkert

Soffan Sally vore toppen, passar bra för hela kroppen.
Sedan skulle jag kunna tänka mig köpa ett runt bord till den och även matsalsstolarna.

2015-10-14 @ 08:41:09
Postat av: Macke

Soffan Nils
3-seater soffa
Andie Grey Blue

Soffan är snygg, liten & nätt,
passar vår inredning & gör vårt vardagsrum komplett.

Design, kvalité, enkelhet

2015-10-14 @ 09:01:02
Postat av: Lina

Skulle välja Charlie, 3-sits soffa med chaiselong till höger i färgen Vendy Cool grey om jag vann. Charlie skulle innebära ett stort lyft för hela vårt vardagsrum, i honom skulle vi kura ihop oss hela familjen under alla mysiga kvällar i soffan!

1.Snygg design som sticker ut
2.Fina färger som smälter in i de flesta hem
3.Bra hemsida där man hittar lätt

2015-10-14 @ 09:03:32
Postat av: Alexandra

Jag hittade en soffa som såg ut som en karamell. Den ska finnas i min "girl cave" där jag och mina kvartettmedlemmar ska hänga, sjunga och planera våra uppträdanden!
Anne, 3-seater, Vendy Mint - den perfekta soffan!

På Sofacompany kan man enkelt beställa vackra och prisvärda soffor!

2015-10-14 @ 09:14:29
Postat av: Lovisa

Så många fina! För en trebarnsfamilj finns det bara ett val: Bygga ihop en slänga-sig-i-Carson-soffan med plats för intrasslade långa tonårsben, klättrande tvåårsbrorsor med kladdfingrar, och ändå själv få plats med en kaffekopp i ett hörn. I kladdgrått, förstås (Dina Dim Grey).

1) Företaget har både de poppiga karameller som gör att man hittar dem, och de praktiska lösningar som faktiska funkar som soffor.
2) Fina färger på tygerna! Inte bara svart/grått och beige...
3) Benen! Sällan det finns så fina ben att välja till en soffa.

2015-10-14 @ 10:08:28
Postat av: Jerker

1. Jag väljer Naia, 3-seater sofa, Andie antrazit/Light grey, för att den är så snygg som är tvåfärgad, och i två färger som passar perfekt i vårt vardagsrum.
2. 1. Bra priser! 2. Ovanliga och snygga soffor, som den tvåfärgade jag vill vinna. Tvåfärgade soffor ser man aldrig annars, men det är snyggt! 3. Det var väldigt bra hemsida, med bra bilder som gör det lätt att beställa direkt från nätet!

2015-10-14 @ 10:30:04
Postat av: Sofia

1. Flyttade i februari in i min första egna lägenhet och har sedan dess använt min gamla säng som "soffa". 3-sits soffan Ella skulle få mitt hem att äntligen kännas hemtrevligt! Vill ha soffan i Vega antracit då det är ett slitstarkt tyg med väldigt fin struktur och färg.

2.
- Ni har ett stort utbud där alla hittar något som faller dem i smaken.
- Att ni trots de låga priserna framställer produkter som håller hög kvalité samtidigt som ni även arbetar med välgörenhet!
- Får uppfattningen av att ni inte lämnar något tills slumpen - att varje del i produkten är lika viktig - vare sig om det rör sig om stoppningen eller tyget.

2015-10-14 @ 11:11:52
Postat av: Marita

herman-3-seater-sofa-andie-light-grey liksom väntar på att få flytta hem till oss. Han är mer än välkommen, trotjänarna från IKEA har gjort sitt och behöver vila, bort från katter och barn.

Jag handlar gärna från Sofacompany eftersom jag gillar företag som vågar och vill och som tar ansvar för hela kedjan, från idé till färdig produkt hemma hos kund.

2015-10-14 @ 12:25:03
Postat av: Annica

1. Alice, 3-seater sofa w/ chaiselong right, Dina dim grey skulle vara snygg i mitt hem och även i den nya lägenheten..

2, att ni levererar hem och då har man kontakt från början till slutet.
eran design är så sjukt snygg
sen att priserna är lagom. :P

2015-10-14 @ 13:04:20
URL: http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Bea

Jag gillar Charlie chaiselong right i Lora teal blue för den har en stram men ändå avslappnad design i en väldigt läcker färg.
Snygga soffor till bra priser med hemleverans.

2015-10-14 @ 13:41:48
Postat av: Jessica

Wow, vilka vackra soffor!

1. Jag föll helt för Ellen, tresits, den gröna, som är vacker i form, färg och tyg. Äntligen en soffa som vi gillar skarpt! Har hållit hårt i den gamla, inköpt 2001, och letat i många år efter alternativ.

2. Underbar design, snygg hemsida och mycket roligt med utmanare i soffbranschen!

2015-10-14 @ 14:33:19
Postat av: Laila

Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Right, Vendy cool grey
Var helt klart snyggast! Borde passa bra i måtten där den ska stå. Gillar färgen och designen.

Köpa soffa brukar alltid vara en lång process. Den ska vara snygg, vara skön att hänga i, ha rätt färg för katthåren, inte hutlöst dyr samt sist men inte minst ha rätt mått. Har visat sig inte vara helt lätt att få till. Här finns snygga grundmodellen och sen kan man anpassa dom... Garantin och det överkomliga priset lockar... Nu är det bara att gå hem och mäta så det blir helt perfekt ;)

2015-10-14 @ 16:01:33
Postat av: Anna

1) Alltså Conrad som chaiselong hade passat som en smäck i vårt tv-rum som vi som bäst håller på och planerar. Ett rum som ska vara avslappnat och inbjudande att kolla på film och tv i. Och denna fina soffa i vendy cool grey med de fina ekbenen hade uppfyllt alla kriterier.

2) - spännande, klassiska och stilrena soffor i unik design som inte finns hos alla webshoppar och butiker
- det hållbara tänkandet kring färre mellanhänder, kontrollerad produktion, de generösa garantierna
- hemleverans av varorna (man får gärna ta med emballage tillbaka så att detta garanteras att återvinnas på rätt sätt eller att man använder emballage som kan återanvändas)

2015-10-14 @ 16:14:39
URL: http://prickeoverlivet.se
Postat av: Anna Johansson

Tumme upp och tack för tips!

1. Skulle kunna bli kompis med Sixten tror jag. Men vill ändå dejta Carson i Veta Steel. Mjuk, vänlig, lite retro i min ålder (70-tal), ganska diskret men lite udda - en sån man kan bli kär i!

2. Hygienfaktorer uppfyllda och det som får mig att agera är detta. Det är lätt, det är snyggt och jag attraheras av designen!

2015-10-14 @ 16:18:58
Postat av: Agnes Jarl

1. JAg skulle verkligen vilja ha den tre sitsiga Anne soffan i kulören "dina sage". Den skulle liva upp och förgylla min lilla lägenhet något otroligt!

2. Sofacompany har för det första otroligt stilsäkra soffor i snygga valörer/kulörer.
För det andra är deras hemsida mycket enkel att ha att göra med vilket bidrar till helheten. För det tredje känns material valet exklusivt men framförallt väl uttänkt och passande.

2015-10-14 @ 16:46:30
Postat av: Fredrik Nykvist

Charlie, 3-seater sofa, Vendy cool grey är skitsnygg, skulle passa klockrent hos oss.
1. Utbudet är jättebra.
2. Designen passar oss på pricken.
3. livstidsgaranti på soffornas ramar känns verkligen tryggt och visar verkligen att ni tror på era produkter och kan stå för hög kvalité.

2015-10-14 @ 16:54:59
Postat av: Mia H

1. Mitt val blir Alice, 3-sits soffa, Fleur light grey. En klassisk soffa med vackra former som ändå känns "nytänk"
2. Tre saker som gör att jag är en trolig framtida kund:
- Snygg design i Nordisk stil som tilltalar mig, mycket stilfullt!
- Att man har en egen fabrik, därmed har man full kontroll över produkten från ax till limpa.
- Bra priser!

2015-10-14 @ 17:07:47
Postat av: Jennifer

1. Köpa soffa för mig verkar vara en omöjlighet (inte lyckats på 11 år) men skulle jag få välja en från Sofacompany skulle jag ta en Charlie 3-seater i färgen Lora Teal Blue (om det skulle gå att få fotpall med samma tyg, annars Vera Antracit).
2. Verkar jobba för hållbar utveckling, bra kvalitet och fått bra recensioner.

2015-10-14 @ 19:26:22
Postat av: Frida

1. Mitt val faller, efter mycket velande eftersom samtliga 3-sitssoffor var gorgeous, på Edna i färgen Fabio Stone. Skulle passa perfekt i min lilla stockholmslägenhet, där den tråkiga och extremt nötta howard-look-a-like-soffan verkligen gjort sitt!

2.- Livstidsgarantin är väldigt tilltalande. Måste ju tyda på att kvaliteten är oerhört bra.
- Designen, givetvis. Den är stilren, lätt att matcha och en sådan möbel blir tveklöst rummets huvudperson.
- Möblerna, hemsidan, konceptet - det känns som om det finns en röd tråd genom hela företaget. Allt är ytterst stilrent och snyggt gjort!

2015-10-14 @ 19:54:54
Postat av: Maria W

1) En 3-sits Johan i Andie sepia Brown - soffan för att den är snygg som tusan, har samma namn på pappan i familjen och skulle lösa vår "shit-vi-fick-ett-tredje-barn-men-har-bara-plats-för-tre-i-soffan-vilka-måste-sitta-på-mattan-ikväll-kris" och brun för att den påminner om min mormors soffa vilket skapar härlig nostalgi och för att den ser ut att klara en och annan skitunge-fläck :)
2) Designen, garantin och priserna!!!

2015-10-14 @ 21:30:58
Postat av: Camilla

1. Jag skulle välja mellan Charlie och Alice. Jag har behövt en ny soffa otroligt länge men som student är det extremt svårt att få ekonomin att gå ihop. Så detta skulle verkligen förändra min vardag.

2. För det första att de säkrar högsta kvalitet, använder de bästa materialen vilket är oerhört viktigt och till sist att de erbjuder livsgaranti på soffornas ramar. Detta utstrålar för mig en absolut säkerhet för mig som kund.

2015-10-14 @ 21:33:33
Postat av: Martina

1) Edna, 3-seater sofa, Fabio Stone, Oak legs. Så enkel och minimalistisk modell, jag älskar färgen och detaljerna! Hade passat kanon i min och pojkvännens nya (och första!) lägenhet tillsammans!
2) Deras otroligt fina produkter. Att dem lägger stor vikt på detaljer, vilket verkligen syns och som man fastnar för. Att dem har egen fabrik och höga krav på kvalitet.

2015-10-14 @ 21:46:56
Postat av: Sandra

Jag skulle välja soffan Gilbert med klädsel Andie light grey.
Rymlig soffa utan att kännas klumpig. Fin och harmonisk färg som är lätt att anpassa till resten av inredningen.

Enkel, ren design till ett bra pris!

2015-10-14 @ 21:52:17
Postat av: Camilla Hansson

1. Conrad tre sits soffa. Hade jag valt. Behöver verkligen en ny soffa. Den jag har är så gammal, men jag har inte råd.

2. Att de erbjuder kunder att designa sina egna soffor vilket är otroligt häftigt, de erbjuder livsgaranti vilket gör dem unika, samt att design och kvalitén på deras varor är väldigt tilltalande.

2015-10-14 @ 21:54:45
Postat av: Malin Svensk Björck

1. Den här skulle jag vilja ha :
Harry, 2-seater sofa, Andie grey blue
Den är otroligt snygg i både färg och modell.
Dessa saker gör att den blir perfekt i min lilla stuga på tomten som ska bli mitt pyssel/bok/rehabiliteringsövnings rum. Behövernåt snyggt och skönt att sitta i då :)

2. Bra priser, snyggt urval och otroligt coolt med livstidsgaranti på sofframen.

2015-10-14 @ 22:24:10
Postat av: Mysan

Anne 3-sits i Stella light grey hade blivit som ögongodis i vår lilla mys- och sällskapshörna och den hade gift sig perfekt med det övriga i rummet.
http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/anne-3-seater-sofa-stella-light-grey-oak-legs

Har aldrig hört talas om Sofacompany och jag får säga att jag är väldigt överraskad. Skulle absolut kunna handla här och rekommendera vidare. Härlig design, prisvärt och garantin är verkligen generös!

2015-10-15 @ 09:37:37
Postat av: Daniela

1. Conrad, 3-seater sofa, Stella moonlight blue
Skönhet och magi såsom månens sken,
där min kära mor kan vila sina ben.
2. Jag skulle helt klart kunna tänka mig att köpa en produkt av Sofacompany, för den vackra designen, den goda kvaliteten, och det överkomliga priset.

2015-10-15 @ 10:22:27
Postat av: Jenny

!. Jag skulle välja Charlie 3-seater soffa i färgen Vendy cool grey. Efter att min lille ett och ett halvt-årige son gått lös på vår gamla soffa med märkpenna, spillt diverse kladdigheter på tyget och rasat runt bland de numera oformliga kuddarna – behöver min familj ett ordentligt lyft på soffronten. Visst skrattar vi åt vår bedrövliga möbel här hemma, men innerst inne längtar jag efter doften av nytt trä och känslan av nytt tyg under fingrarna....

2. Mitt första argument för att handla hos Sofacompany är helt klart designen, jag blev glatt förvånad över hur många modeller och färger man kan välja mellan.
Nu har ju Sofacompany funnits ett tag, men det är viktigt att stötta nya unga företag så det är mitt andra argument.
Det tredje är att företaget fokuserar på välgörenhet och att de stöttar sina anställda i Vietnam. Att företaget har ett sådant driv är viktigt för mig som konsument.

2015-10-15 @ 10:54:34
Postat av: Annika Andersson

1. Charlie i klädseln Dina forest green skulle passa perfekt här hemma!

2. Bra priser, snygg och modern design och sist men inte minst garantin!

2015-10-15 @ 11:07:53
Postat av: Monika Lindh

När jag ser Marvin Andie Light Grey inser jag att han och jag är en match made in heaven. Armstöden att vila nacken på. Sittkomforten och färgen.
Designen - både på möblerna och hemsidan! Enkelt och användbart, kvalitet i varje del.
Priset, leveranssäkerhet och garanti - viktiga delar i kundbemötandet.
Jysta produktionsvillkor med fokus på hållbar social utveckling där man är.
Det här tillsammans är en modell för många att följa!

2015-10-15 @ 11:52:50
Postat av: Bim

Oj så mycket fint! Efter år av att flytta mellan olika andrahandslägenheter, med mer eller mindre trivsamma soffor, ska jag och min pojkvän äntligen flytta till en alldeles egen lägenhet! En Alice, 3-sits, Fleur light grey skulle passa perfekt in i vårt vardagsrum! Jag älskar den enkla stilen som ändå lyfter ett rum, en soffa som känns lyxig och stilren. En ljusare grå soffa passar bra till den fondvägg vi har i vardagsrummet och jag är väldigt svag för den typen av soffben, ser väldigt elegant och snyggt ut! Färg, modeller, linjer och soffben - precis vad vi har letat efter!

Jag gillar att de tar ansvar för hela produktionen, då vet jag att allt har gått rätt till.
Design och kvalitet till ett rimligt pris är inte så lätt att hitta, men Sofacompany lyckas!
Egen leverans och kort leveranstid är guld värt!
Tillsammans är det ett vinnande koncept och därför skulle jag gärna handla av Sofacompany.

2015-10-15 @ 14:48:38
Postat av: Ted Blomster

1) Kontraktet för första boendet ska skrivas nu under kvällen, allt ligger packat i lådor. Anne 3 sits i Stella light grey skulle passa sig perfekt i ett trevägsförhållande med mig och flickvännen. En tidlös design och i färger som görs sig väl både nu i den här tiden av våra liv, som när vi måste börja prata pension över en nätt kopp kaffe, även om den tiden känns långt bort.

2) Tidlös skandinavisk design är något man är stolt över, även om man inte alltid har råd att uttrycka detta. Sofacompany erbjuder chansen att kunna uttrycka detta med ett otroligt pris, med smart och smidig service och ett underbart sortiment för framtida komplement för ett live i behag och ro. Därför handlar köper jag inte bara sofacompany's produkter, utan deras vision, passion och livsstil.

2015-10-15 @ 15:24:03
Postat av: Petra W

1) Kände direkt att Ella, 3-seater sofa, Vega antracit, skulle bli perfekt i vårt stora vardagsrum, är i stadiet att våra 2 gamla svarta IKEA-3-sitssoffor skall pensioneras och vi letar nu nya men som passar i vår färgskala. Den varma grå tonen och strukturen föll jag för, får väl se till att köpa till en extra soffa om jag vinner ;)

2) A: Kul att hitta en ny hemsida med så mycket snygga möbler i skandinavisk design men till ett pris som man inte är bortskämd med i detta segment.
B: Gott att veta att företaget har en etisk produktion med skandinaviskt ansvarstagande som gynnar personalen i Vietnam.
C: Bra med kvalitetsgaranti.

2015-10-15 @ 16:42:58
Postat av: Anders

Om jag skulle bli den lycklige vinnaren skulle jag välja en Charlie 3-sits i Vendy cool grey. Charlie är min bästa kompis och nu kan det även bli namnet på min favoritsoffa!!
Sofacompany har några av marknadens snyggaste soffor tycker jag! Dessutom till mycket bra kvalité OCH till otroligt konkurrenskraftiga priser. Så det skulle faktiskt vara svårare att nämna tre saker som gör att jag INTE vill handla från Sofacompany..! :)

2015-10-15 @ 19:32:41
Postat av: Alexandra Jacobson

1) Vi önskar oss en Alice, 3-seater sofa w/ chaiselong left, fleur light grey, oak legs. Denna soffa hade varit så fin i vårt nya TV-rum som idag endast består av en bokhylla då vi nyligen flyttat till hus. Soffan ser bekväm ut och har en väldigt tilltalande, nätt design!

2)Vi älskar skandinavisk design och har från vänner hört gott om Sofacompany. Det känns viktigt med ett transparent företag som kan visa upp hela produktionsledet och garantera shyssta villkor vid tillverkningen på fabriken. Vi har hittat möbeln vi är ute efter!

2015-10-15 @ 19:42:29
Postat av: Gabriel

1) Jag skulle välja dagbädden Alex i den ljusgrå klädsel som erbjuds. Vi har letat efter en dagbädd rätt länge nu och denna ser lovande ut. Skulle passa bra i arbetsrummet.

2) Bra och överskådlig hemsida.
Rimliga priser. Ett snyggt skandinaviskt snitt på möblerna.

2015-10-15 @ 19:50:28
Postat av: Caroline

1. Charlie, 3-seater, Vendy cool grey
2. Prisvärt, otroligt snygga produkter, etisk produktion. Bara plus!!!

2015-10-15 @ 19:52:43
Postat av: Caroline

1. Charlie, 3-seater, Vendy cool grey. Jag har precis separerat från min sambo och sitter nu och ska försöka pussla ihop mitt liv och bugga upp ett nytt hem. En soffa från Sofacompany skulle vara den bästa grundstenen i mitt nya hem.

2. Konkurrenskraftiga priser, transparent och etiskt starkt företag, riktigt snygga produkter!!

2015-10-15 @ 19:56:59
Postat av: Monica

Äntligen färggranna fina soffor! En Thea 3sits i Fabio greygreen skulle göra mig lycklig vid blotta ögonkastet. Både modellen och färgen är ljuvliga och skulle göra sig urtjusigt hemma hos mig.

3 anledningar till att handla hos sofacompany är:
1. Fina soffor i otroligt härliga färger särskiljer sofacompany från konkurrenterna.
2. Ett stort plus att flera av sofforna finns på lager (inklusive Thea i Fabio grey-green!) för snabb leverans.
3. Inspirerande instagram så därför svårt att låta bli..!

2015-10-15 @ 20:33:54
Postat av: fanny larsson

Hollie, 3-seater sofa, Fleur powder blue utan tvekan. Vem vill inte bjuda in trevligt sällskap, krypa långt upp i soffan och gotta in sig, för att sedan njuta utav varandras skratt och historier? För ingenstans gör man det bättre än avslappnad i soffan.

1, Skandinavisk design, behöver man säga mycket mer när man själv läser till Möbeldesigner och älskar just skandinaviskt?
2, Bra priser
3, Känns tryggt med bra hemsida och rikligt med information

*inredningsintresserad student håller tummarna*

2015-10-15 @ 21:19:21
URL: http://byfanny.se
Postat av: Camilla Sandmark

1. Soffan Ellen i grönt. det sa bara klick! Hon har den rätta formen, färgen och retrolooken som jag så länge letat efter. Säger bara wow!
2. Det är riktigt snygga produkter, det är bra kvalitet och riktigt konkurrenskraftiga priser.

2015-10-15 @ 21:19:34
Postat av: Ina

Om man fick lägga till en 500 hade soffan Charlie i teal blue passat oss perfekt. Med två små killar här hemma blir man tokig på alla leksaker som åker under soffan. Älskar de höga benen på era soffor. Vilken dröm att städa dessutom! Vårt vardagsrum går i en ljusare nyans av färgen på soffan så effekten kunde bli riktigt fräck.
Som småbarnsförälder skulle jag lockas att handla soffa från sofacompany på grund av priset, de underbart höga benen och den enkla skandinaviska designen som känns både retro och samtida.

2015-10-15 @ 22:48:28
Postat av: Lovisa

1. Vera, 2-seater sofa, Vendy antracit - perfekt 2-sitssoffa, i stilren modell och klassiskt tyg. Soffan skulle nämligen passa perfekt in i det lilla utrymmet som finns i min särbos studentlägenhet. Vi spanar (smått förgäves) på blocket och billigare kedjor, men drömmen vore ju en ny, fin och hållbar soffa som även skulle funka i vårt framtida gemensamma hem!

2. Hög kvalitet som leder till lång hållbarhet -> vi strävar bägge efter att leva miljömedvetet vilket ibland kan vara lite av en kamp med begränsad studentekonomi hos bägge, skandinavisk design vilket är ett stort intresse hos oss, samt medvetna produktval vad gäller brandhämmande material -detta känns tryggt. Har nu fått upp ögonen för Sofacompany efter lite research, känns som ett medvetet och modernt företag!

2015-10-16 @ 06:15:41
Postat av: Sophia

Det här var ju jätte svårt...
Så många härliga modeller och färger, men en soffa i lite färg och lite äldre stil hade passat o gärna fått flytta in hos mig och mina tre barn, i vår nya lägenhet. En Nils, 3-seater sofa, Dina Lavender Thea, eller 3-seater sofa, Vendy bordeaux. 😍

2.Snygga, bra kvalitet och grymma priser lockar såklart när man är småbarnsmamma med begränsad ekonomi. Bra kvalitet gör ju att du inte behöver byta soffa så ofta och så håller den även för busiga barn! 🍀🍀🍀

2015-10-16 @ 09:07:17
Postat av: Madeleine

1. Jag hade valt 3-sits soffan Nana i tyget Andie light grey - den utmärker sig precis lagom med sin solfjäderformade rygg och hade passat ypperligt i vårt lilla hus utan att stjäla för mycket rymd.
2. Jättefina olika designer med fina tyger att välja på, den väl tilltagna garantin samt den schyssta prisbilden ni lyckats hålla.

2015-10-16 @ 09:18:14
Postat av: Terese

1. Det finns jättemånga som skulle passa mig perfekt men jag har valt soffan Alice, 3-sitts soffan med chaiselong till höger i fleuer light gray. Den skulle passa perfekt i mitt helt nu boende. Det skulle va roligt att ha en riktigt stilig soffa bland allt annat hopp-plock i sin första lägenhet och just denna soffa för att kunna ha plats för många kompisar på besök!
2. Riktigt snygga soffor för en prislapp som går att leva med och dessutom med bra garantier på grejerna!Vem behöver dyra varuhus när men lätt kan klicka hem det man drömmer om på nätet?

2015-10-16 @ 09:59:39
Postat av: Caroline

1.Efter att vi köpt vår efterlängtade stuga, är det nu dags för inredning. Tvärtemot vad många säger " det är väl inte så noga i en stuga", känner vi precis tvärtom. Där ska man omge sig med vackra funktionella möbler och ting. Mitt val föll direkt på soffan Johan 3 sitsig Andie light grey, otroligt snygg, enkel design när den är som bäst.
2. Designen, material -vackra, stilsäkra. / Egen fabrik - bättre översikt och kontroll / Kvalitén- tryggt m god kvalité, inga slit och släng produkter

2015-10-16 @ 10:15:58
Postat av: Dennis O

1. En soffa, är inte bara en möbel, den är ett smycke i min lägenhet och en plats att vila. Anne 3-seater i Stella light gray behagar mitt öga, blir en del i mitt hem och tillåter mig att vila, socialisera och kanske stundvis vara en kamrat framför en trevlig film.

2. Att skaffa en soffa kan vara bökigt. Att smidigt kunna välja bland tidlösa och läckra modeller online skulle jag vända mig till Sofacompany. Smidiga affär, ett mycket tilltalande utbud och simplicitet gör att jag väldigt väl skulle handla från Sofacompany.

2015-10-16 @ 10:59:19
Postat av: Dennis O

1. En soffa, är inte bara en möbel, den är ett smycke i min lägenhet och en plats att vila. Anne 3-seater i Stella light gray behagar mitt öga, blir en del i mitt hem och tillåter mig att vila, socialisera och kanske stundvis vara en kamrat framför en trevlig film.

2. Att skaffa en soffa kan vara bökigt. Att smidigt kunna välja bland tidlösa och läckra modeller online skulle jag vända mig till Sofacompany. Smidiga affär, ett mycket tilltalande utbud och simplicitet gör att jag väldigt väl skulle handla från Sofacompany.

2015-10-16 @ 10:59:20
Postat av: G

1. Anne 3-seater i Stella light gray är vad jag är ute efter. Då jag har det väldigt dåligt ställt och fortfarande inte har någon soffa i min bostad skulle det kännas alldeles utmärkt att vinna en!

2. Till skillnad från andra som näst intill fjäskar för er i denna kommentar så kommer mina 3 skäl att vara ärliga:
- Ni heter "Sofacompany"..
- Bland ert utbud finns soffor..
- Jag letar efter en soffa..

Tack!

2015-10-16 @ 11:33:34
Postat av: Maria

http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/naia-3-seater-sofa-andie-antrazit-light-grey Den var min stil.

Det är stilrent, stilrent och snyggt och bra!

2015-10-16 @ 11:37:20
Postat av: Maria Busk

1. Tänk om jag skulle vinna en soffa, då skulle min sambo plötsligt vinna utrymme i soffan och inte behöva ta bort ryggdynorna varenda gång jag också vill få plats. Hade varit en bonus att båda få njuta av soffan :). Därför skulle jag vilja vinna Eddie 3-seater med shaiselong i Andie light grey. Grymt snygg soffa!

2. Jag älskar att ni har ett helhetsgrepp kring hela processen, att priserna är överkomliga till den enkla, snygga linjen på sofforna. Att det finns en livslång garanti på stommen känns modernt och logiskt i ett samhälle där långsiktighet känns allt viktigare. Jag tycker också att möjligheten att designa sin egen soffa är sjukt bra! Därför väljer Sofacompany alla dagar i veckan.

2015-10-16 @ 17:52:38
Postat av: Marianne Karlsson

1. Conrad eller Charlie i blått skulle passa som en smäck i vårt vardagsrum.

2. Skandinavisk design, Livstidsgaranti på ramarna, fabriken i Vietnam följer Skandinaviska standard,
samt att man kan vara med och påverka designen.

2015-10-16 @ 18:47:03
Postat av: Emelie Andersson Jönköping

1. Den otroligt fina Craig, Chair, Andie antracit skulle passat som en smäck i mitt vardagsrum. Denna otroligt fina möbel skulle smälta in i stilen. Har länge längtat efter en mysig möbel att krypa upp tillsammans med en kopp kaffe. Livskvalité de luxe!

2. Otroligt snygg design- prisvärt och med hög kvalité. Dessutom fantastisk personal!

2015-10-16 @ 21:51:55
Postat av: Amanda Moqvist

Hej! Vilken kul tävling, här kommer mina svar;

1. Jag skulle välja "Eddie, 3-seater sofa". Färgen är calm och snygg. Formerna tilltalar mig. Soffan är kort och gott - To die for.

2. Färg, form och pris! Jag har många vänner som handlat sin soffa hos dem och alla är väldigt nöjda.

2015-10-17 @ 08:02:18
Postat av: Sara Rosendahl

Åååh, jag är kär!!! I så många nu plötsligt! Men Vera (3 seater sofa, vendy cool grey) skulle absolut få följa med mig hem och muntra upp min trötta vardag. Vårt vardagsrum kronas fortfarande makens föräldrars gamla soffor och det känns som att det börjar bli dags att ta steget och skaffa våra egna. Men med två små barn i hushållet, huslån och allt det andra så känns det tyvärr som att en ny soffa alltid ligger några steg ner på prioriteringslistan. (Vilket går helt emot inredningsnörden i mig) Så nu håller vi alla tummar och tår för att min dröm ska besannas! :D
2. Oj, jag fann många goda orsaker till att välja en soffa från sofa company! Jag tilltalas t.ex. mycket av livstids garantin på ramen, i en familj med två busungar deluxe betyder det mycket! U never know, haha! Den supersnygga designen är förstås också en mycket betydande faktor till att välja en soffa härifrån! Och det faktum att sofa company strävar till att hålla ner priserna utan att pruta på design eller kvalitet. I love!!!

2015-10-17 @ 08:20:09
Postat av: Bernt Karlsson

Jag väljer utan tvekan Edna 3-seater sofa Vega antracit.
1. Heter man Sofacompany så vet man vad man gör.
2. Designen är hur grym som helst.
3. Livstids garanti - kan det bli bättre?

2015-10-17 @ 10:50:03
Postat av: Pontus

Jag kan inte släppa Ella, 3-sits soffan i Vega antracit med den vackra massiva fururamen.

1. Deras soffa skulle ge en prägel av en skandinavisk tidlös design i mitt vardagsrum.
2. De har ett designteam som visar på originalitet och skapar moderna soffor med enkla linjer.
3. Inga dyra mellanhänder så konkurrenskraftiga priser.

2015-10-17 @ 12:59:01
Postat av: Tant Vera

Vi älskar stilrena möbler med färg och vad passar inte bättre än en 3-sitsig Johan-soffa i Eves Sunglow (vackert färgnamn) som kommer bli en härlig färgklick i vårt hem.

1. Stilren och skandinavisk design
2. Bra kvalitet och garanti på sofframen
3. Bra priser som de flesta har råd med

2015-10-17 @ 15:48:47
URL: http://tantvera.blogg.se/
Postat av: Sanna

Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här fantastiska priset till mina föräldrar. Det har funnits där för mig i vått och torrt och har ställt upp mer än jag hade vågat föreställa mig många gånger.

Deras soffa som det har haft i över 20 år är inte mycket kvar alls, och här om veckan fick jag t o m med veta att det har lagt en planka under soffkudden för att man ska undvika att ramla ner i det hål som finns i ena hörnet. För mig låter det sjukt och jag skulle så gärna vilja överraska det med att ge tillbaka efter alla år som det funnits för mig och min dotter, och tävlingen avslutas ju faktiskt t o m på min dotters födelsedag så det skulle vara som att ge en present tillbaka för att de funnits där för oss.

Tror det skulle önska sig en stilren, stor och mörk soffa som har hög kvalité och håller länge.

1.Bra priser
2.Skandinaviskt design
3.Bra kvalité och garanti

Kram Sanna

2015-10-17 @ 19:03:03
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Caroline

1. Jag tycker Hollie ser jädrigt najs ut! Färgen Antacite är som en förfinad svart, kanske min bästa färg? Vår soffa är gammal och sliten och full av lösa maskor efter att katter klöst på den. Inte så peppigt. När vi budgetgifter oss så skulle det vara fint att kunna överraska med en ny och fräsch soffa att hångla i när vi kommit hem!
2. De flesta soffor med ett lågt pris har ett gemensamt sätt att se ut som gör att man liksom lätt identifierar dem och dömer ut dem. Jag tycker att Sofacompany lyckats manövrera väl. Det ser dyrt ut och har modernt snitt med riktiga nyheter i utbudet. Etiskt och estetiskt till bra pris!

2015-10-17 @ 21:12:53
Postat av: Lisa

1. På min önskelista står en 3-seater Anne i Lora teal blue med oak ben, så snygg färgklick i vardagsrummet!

2. Retroinspirerad och tidlös men trendig design är något jag alltid letar efter, schyssta villkor för producenterna och dessutom garanti på kvalitén till oss konsumenter!

2015-10-18 @ 12:06:49
Postat av: Paola

1) Charlie chaiselong i färgen Lora Teal Blue – den skulle få mig att må som en riktig prinsessa, och färgen är ju bara så läcker! Lyser upp men smälter ändå in i de flesta miljöer. En sober färgklick med mycket klass, helt enkelt!
2) Kvaliteten, priserna, nätbutikskonceptet!

2015-10-18 @ 13:00:41
Postat av: Lena

1. Mitt val faller på Eddie 2-seater i Andie antracit. Stilren, bekväm och tillräckligt smäcker för att passa in i blivande studiebostaden. När flytten går till den första egna lägenheten kommer införskaffandet av en soffa inte att prioriteras högst, av förståeliga skäl. Därför skulle det vara ultimat att vinna drömsoffan här, och sedan låta den följa med till framtida bostäder och sammanhang.

2. Den stilrena designen, produktionsvillkor av högsta rang som ändå inte utmanar priset, samt livstidsgarantin som säkrar kvalitén ytterligare.

2015-10-18 @ 13:26:08
Postat av: Nina

1. "Nils" 3-sits färg Andie grey blue. Jag är en retro-nörd och denna soffa vore pricken över i hemma hos mig. Färgen matchar dessutom en nyproducerad STRING-hylla i min ägo.

2. Vid första anblicken, snygg design! Men något jätteviktigt är att de månar om de anställda och lokalmiljön. Att de erbjuder god kvalitet och bra garanti ger många pluspoäng det med!

2015-10-18 @ 15:25:05
Postat av: Thomas Falk

Vera 2-sits, Vendy cool grey, stilren ögonfröjd! Lagom nivå på rygg och armstöd samt sitthöjd. Den något ovala formgivningen och ett tygval som kan ses på er hemsida är suveränt.

Talangfulla formgivare visar konst i mitt Livingroom, miljöansvar och en överskådlig hemsida - därför väljer jag Sofacompaniy.

Miljöansvar, skandinavisk design och

2015-10-18 @ 15:28:58
Postat av: Emma L

1. Johan, 3-sits, i färgen "Andie light grey". Soffa i stilren design och harmonisk färg som hade passat perfekt i min skandinaviska inredningsstil. Hade gärna bytt ut min gamla slitna soffa mot denna vackra.
2. Att de tar socialt ansvar genom att ha egen fabrik med bra villkor, och även ansvar beträffande kvalité. Sen priset på deras fantastiska produkter! - att alla ska ha råd med och tillgång till snygg design och kvalité tycker jag är himla bra.

2015-10-18 @ 16:51:44
Postat av: Sandra johansson

1. Jag drömmer om en Ella 3-sits soffa i nyans Vega Antracit. Vi har efter mycket jobb och sparande äntligen kunnat köpa ett hus möjlighe Denna skulle bli fantastisk i gillestugan mot tegelväggen för att bryta av det hårda med en tidlös stilren soffa.2. Miljöansvar , möjlighetattvälja detaljer efter egen smak och god kvalitet gör att jag gärna handlar här

2015-10-18 @ 17:46:38
Postat av: Izabel

Conrad 3-seater sofa i Stella moonlight blue, har länge varit sugen på en blå soffa som flirtar med 60-talet till vårt 60-tals hus.
Personliga valmöjligheter, hållbarhetstänk och snygg design gör att jag gärna väljer sofacompany.

2015-10-18 @ 18:01:01
Postat av: Karin Persson

Jag önskar mig modellen Eddie i grå klädsel. Vi bor i en 50 tals lägenhet och den modellen skulle bli ett snyggt konstverk och möbel hos oss.

Sofa company:
- Bra sortiment till låga priser.
- Snygg skandinavisk design.
- Bra tänk vad gäller miljö och välgörenhet. Bra med lokala projekt i Vietnam.

2015-10-18 @ 18:22:22
Postat av: Birgitta

Breathtaking! Att jag inte visste om detta företag...... Skall köpa soffa och har kollat Ikea men här hittar jag tre sitsen Anne i färgen Fleur antracit, så snygg!! Och anledningen att handla? Hela konceptet och utbudet är fantastisk, speciellt tanken på en obruten produktionskedja, människorna som arbetar i densamma och närheten till hela processen ända fram till kunden. Sedan är utbudet otroligt, finns en soffa för varje smak och stil och till sist är ju priset fabulöst, inte dyrare än det stora varuhuset men ger ack så mycket mer flärd och lyx!

2015-10-18 @ 18:59:32
Postat av: Martin

Conrad 3 seater chaiselong left vendy antracit.
1 Tidlös design för barnen att mysa i och för mig att vila på i många år.

2 Tidlös design, otrolig garanti, hållbarhet i fokus

2015-10-18 @ 19:25:25
Postat av: Kicki

1. Eddie 3 seater i Andie antrasit för stilren soffa, dekorativa eleganta knappar och fantasirika ben. Vill ha den för höstmys med familjen.
2. Stilrenhet, form och materialval.

2015-10-18 @ 20:36:10
Postat av: Decibel S

1. Jag skulle välja Nils, 2-seater sofa, Dina Lavender. Jag bor i en etta och har sedan flytten hemifrån för måånga år sedan drömt om en behändig, mindre, (men enormt vacker) soffa som får plats hemma hos mig. Denna soffa i gammelrosa är min drömsoffa i ett nötskal. Äntligen har jag en möbel jag kan mysa i, placera besökare i, plugga, och vila ryggen mot.
Dream come true please..

2.
-Produkterna är exklusiva men kostar inte skjortan.
-Stort och intressant utbud man vill se mer av.
-Möjlighet till delbetalning, det ger alla chansen att äga en soffa från Sofacompany.

2015-10-18 @ 21:08:33
Postat av: Carl T

A. Soffan Conrad i ljusgrått skulle passa fint in i den moderna 50-talsstil som jag håller på att skapa hemma. Den skulle kompletteras med fåtöljen George och en fotpall.

B.1. Jag tilltalas mycket av Sofacompanys designspråk och att de tar ett helhetsgrepp kring hela produktutvecklingskedjan. Bilderna kommunicerar välgjorda kvalitetsprodukter till en fantastisk prisbild.
2. Det som verkligen skulle kunna få dem att utöka konceptet på ett väldigt enkelt sätt (vilken skulle göra mig än mer övertygad om att köpa) är om de började tänka alla sina produkter i modultänk. Låt mig ta den soffan som jag helst vill ha, Conrad. Längden på den är för mitt vardagsrum egenltligen lite för kort. Konstruktionen på den ser ut till att egentligen ganska enkelt kunnat tillåta att "bygga ut" den med två sister till (det vill säga att armstödet monteras på separat). Det skulle vara ett produktionseffektivt sätt att utöka kundgruppen.
3. På samma tema skulle jag gärna också sett att de varit självklartt att utnytja varje fortpall till förvaring. Likaså hade det varit fantastiskt om fotpallarna matchat i storlek mot sofforna. Det betyder att om jag inte haft plats att ha en divan hela tiden, så skulle jag haft möjlighet att sätta en fotpall mot en tresitssoffa när jag hade velat bygga om den till en divansoffa. Och när jag hade haft gäster hade jag istället spritt ut fotball och fåtölj runt rummet för att skapa bättre social yta. Små enkla justeringar i tillverkningen som hade gett en extra dimension i tänket kring att "designa din egen sofffa", vilken i grunden är en jättebra idé.

2015-10-18 @ 22:47:11
Postat av: Elin

1. Soffan Charlie tre sits i färgen "Vendy cool grey" tidlös och snygg modell som alltid känns aktuell, här spenderar jag mer än gärna morgon som kväll. Dessutom i en mjuk och behaglig grå nyans som ger soffan extra elegans.
2. Designen, priset och kvalitén, ja helt enkelt hela affärsidén.
😍😍😍

2015-10-18 @ 23:21:06
Postat av: Theresia Vidén

1. Jag skulle välja Eddie, 2-seater sofa, Andie light grey. Mitt "vardagsrum" är 2.5 x 2.5 meter Har precis 180 cm vägg att placera en soffa vid =). Denna soffa passar dessutom perfekt till mina nya gråa gardiner som jag hängt i mitt 4 meter höga tak! Älskar annorlunda hem!

2. Designen. Materialen. Tryggheten.

2015-10-19 @ 00:19:11
Postat av: Lisa

1.Charlie 3-sitts soffan, Vendy cool grey. I februari nästa år flyttar vi från en etta på 43 kvm till ett hus på 157kvm och är på jakt efter en ny och större soffa. Då modellen och färgen på soffan är det vi är ute efter så hade det varit lycka att få vinna en soffa från sofacompany!!
2. Snygg och tidlös design, priset och bra produktionsvilkor.

2015-10-19 @ 01:14:30
Postat av: MsSixten

1) En Hollie Chaislong i Fleur Antracit eller Vega Steel. Skulle nog helst ha en någorlunda ljus grå soffa för att det inte ska bli för tungt för rummet. Men har en vovve som gärna studsar runt i soffan efter ett race ute och en sambo som gladeligen slänger sig i soffan direkt efter jobbet innan en dusch så frågan är hur en ljusgrå skulle se ut efter ett tag.....=). Så en mörkare vore kanske bättre men behöver fundera lite på det. Gillar modellen för den verkar lagom stor för vårt vardagsrum som inte är alltför stort. Den ser skön ut. Gillar att det är högt ryggstöd och ordentliga armstöd att luta sig mot.
2) Enkelt att få soffa hem med en knapptryckning,snygga produkter och bra priser.

2015-10-19 @ 06:59:11
Postat av: Kim

1. Vi behöver en Ella i vårt hem! Soffan vi har nu är en ljus tygsoffa som (knappt) överlevt småbarnsåren här hemma. Jag vågar knappt tänka på vad som finns i den soffan. Men Ella, hon är ren fin och antracitgrå och dessutom är hennes ben fantastiskt snygga.
2.Först och främst är det designen som lockar. Sen gör ju saker som en egen fabrik där de anställda ges utbildning och teambuilding samt att man satsar på välgörenhet att man helt klart väljer Sofacampany föra andra aktörer på marknaden. Med en generös garanti lär sofforna hålla i många år vilket även gör det ett köp som är bra för miljön.

2015-10-19 @ 07:08:17
Postat av: Regina

1. En Eddie i Andie light grey.
2. Att man tar hand om sina arbetare på ett schysst sätt, kvalitén och den snygga designen.

2015-10-19 @ 07:14:44
Postat av: Håkan

1. Nu är rummet rustat efter mycket slit,
Nu hoppas jag att Vera vill flytta in i Vendy antracit.
Hon skulle i mitt eget tycke,
Bli för rummet ett vackert, härligt smycke.
En samlingspunkt att sitta i och beskåda,
Istället för som nu hänga på varsin flyttlåda!
2. Design, pris och enkelheten att beställa!

2015-10-19 @ 08:48:49
URL: http://hakanwirgart.blogg.se
Postat av: Sanne-Lee

1. Jag skulle välja Charlie, 3-seater sofa w/ chaiselong Right, i färgen Lora teal blue. Den påminner om en snyggare version av det nedsuttna "blocketfyndet" vi har till soffa just nu som jag panikköpte under min graviditet eftersom vår dåvarandes soffben gick av och jag inte pallade att få min gravidkropp upp å ner från golvet. Jag skulle älska att ha en färgklick till soffa med plats för hela familjen!
2. Att de har egen fabrik som följer skandinavisk standard tycker jag känns viktigt- att människor får en lön som utgör att man kan ha en bra levnadsstandard är viktigt. Sedan tycker jag att den snygga designen är viktig- och kul att även kunna sätta egen prägel så inte allt blir "likasamma" och att produkterna verkar väldigt prisvärda.

2015-10-19 @ 09:44:42
Postat av: Anna Malin R

1. Åh, vilket enormt rus!
Vi har äntligen blivit med hus!
Nu väntar massor av renoveringsbestyr,
men jisses...vilket nytt äventyr!
Vera Vendy Coop Grey,
tilltalar defintivt denna tjej!
och skulle sätta pricken över i:et
i det stundande vardagsrumslivet!

http://se.sofacompany.com/vera-3-seater-sofa-vendy-cool-grey

2. Enkelheten, designen och priset!

2015-10-19 @ 10:00:08
Postat av: Josefin

Jag skulle väldigt gärna vilja ha Anne 3-sitssoffa i färgen Dina Sage. Jag ska snart flytta och den snygga retromodellen och den pastelliga färgen skulle bli helt perfekta i mitt nya hem.

Jag skulle definitivt välja att handla av Sofacompany av tre anledningar; snygg och genomtänkt design, att Sofacompany brinner för välgörenhet samt väldigt prisvärda produkter.

2015-10-19 @ 11:24:28
Postat av: maria

1. Soffa Nils i färgen Dina Lavender för att modellen påminner mig om klassiska vintagebilar - väldigt vacker. Färgen får soffan att hamna i centrum av rummet.

2. jag älskar den enkla designen. Priserna är väldigt låga i förhållande till kvaliteten och att de erbjuder livstidsgaranti för ramen visar på god kundservice.

/Maria

2015-10-19 @ 12:12:01
Postat av: Nathalié Eriksdotter Teodorson

1. Jag hade velat vinna http://se.sofacompany.com/produkter/soffor-och-faatljer/3-sits/herman-3-seater-sofa-andie-light-grey (soffan Herman 3sits i färgen Andie Light Grey). Bor i en sekelskifteslägenhet med färggranna blommiga tapeter och en vacker kakelugn i vardagsrummet. Denna soffan hade matchat så bra med hela stilen i min lägenhet. Just nu sitter jag och dottern och trängs i mormors ärvda gula 2sitssoffa. Denna soffan hade vi gärna bytt ut mot Herman så vi kan mysa i höst med vackra plädar och bekväm soffa. Älskar soffbenen och skulle dessutom göra det lättare att städa hemma ;). Om jag vann hade jag dessutom matchat med Hugo soffbord i ek.

2. Älskar deras utbud och varierande design. Finns något som passar i alla hem och till varierande konkurrenskraftiga priser. Älskar att man kan designa själv också så man får precis det man söker.

2015-10-19 @ 12:25:48
URL: http://livetomyarp.com
Postat av: Lena E

Soffan Nils med tyget Andie grey blue känns inbjudande, kärvänlig och helt underbar. Himmelsk kramgo med sin svängda rygg. Här vill jag sitta och kramas och pussas hela dagen lång (och långt in på sena natten). XOXO

Prisvärd design, Soffkompaniets 30 mån garanti och tänker även på andra genom välgörenhet, ett stort plus.

2015-10-19 @ 12:52:19
Postat av: Ewa

1. Tack Trendenser för att ni mer era fingertoppskänsla genom denna tävling fått upp mina ögon för Sofa Companys fantastiska produktsortiment. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg soffan Conrad i vendy cool grey. Att den skulle ge mitt vardagsrum ett lyft vore en kraftig underdrift. Min uttjänta skinnsoffa lämnar skinnflagor som spår efter sig precis överallt. En härligt retroinspirerad soffa i tyg skulle vara en skön kontrast.

2. Jag tilltalas av den skandinaviska designen som de förmedlar. Vidare inger de förtroende då de äger hela sin produktionskedja. Produkterna kommunicerar kvalitet, vilket förstärks genom deras kvalitetsgarantier. Att de kan erbjuder flexibilitet i designen och levererar till en extremt bra prisbild känns ju nästan för bra för att vara sant. Sofa company har omedelbart vunnit min kärlek.

2015-10-19 @ 13:27:32
Postat av: Violino

1) Jag skulle välja den fina soffan Eddie 3-sitsig med schäslong i färgen Andie Light grey. Jag tycker mycket om modellen, rak och stilren i designen, men samtidigt väldigt varm och välkomnande, en soffa man längtar att sitta i och njuta av. De v-formade benen tillför mycket till att ge soffan ett eget uttryck. Den ljusgråa färgen smälter bra in i inredningen och med kuddar och plädar i olika färgglada nyanser kan man förändra hela inredningen.

2) Livstidsgaranti. Jag får designa min egen möbel. Duktiga formgivare som jobbar med skandinavisk design. Det är de tre saker som gör att jag skulle kunna köpa en produkt av Sofa Company!

2015-10-19 @ 13:39:51
Postat av: Linda

Jag är otroligt förtjust i soffan Ella. Älskar kombinationen med de smäckra benen som ger ett elegant och luftigt intryck, i kombination med att sittdelen ser inbjudande och mysig ut!

Två viktiga saker jag prioriterar när jag handlar möbler är designen och schyssta material. Men sen ska man ha råd också, så visst är det viktigt med ett överkomligt pris. Allt detta har Sofacompany lyckats med.

2015-10-19 @ 15:26:35
Postat av: Lai

1: Johan i Stella rust. modellen är fin och färgen gör att möbeln kommer att fånga blicken när en stiger in i vardagsrummet. 2. Designen, priset och garantin.

2015-10-19 @ 15:39:37
Postat av: carro

Efter 6 år tillsammans har jag och min sambo beslutat oss för att flytta isär. SÅ himla skönt och vi är gladare nu än när vi var tillsammans. Nu ser jag framemot att få inreda precis som JAG vill och vad skulle passa bättre än en ny soffa för att inviga nya lyan? Jag fastnade lite extra för Alice tre-sits soffa med schäslong i färgen Fleur light grey.

Tre saker som gör att jag skulle handla på Sofacompany är: De snygga designerna på sofforna i kombination med bra priser. Att ramarna på sofforna har livstidsgaranti skadar såklart inte heller :)

2015-10-19 @ 15:59:27
Postat av: Ulrica Malmesjö

Fredagsmyset liknar rena hardcoredansen,
ja, kaoset överträffar aphuset på Skansen,
IDOL, Gladiatorer eller politik med alliansen,
myset är väck & jag blir en djävul med hornen och svansen,
borta är tålamodet och toleransen,
liksom facebook-idyllen och glansen.
Sofacompany, helhetstänk ända till slutleveransen,
skulle kunna ge oss värsta chansen,
en Charlie Vendy antracit kan ta tillbaka vettet och sansen,
ungdomarna får en stilfull modern plats där de kan återfå balansen,
vi gamlingar kan mysa i gammelsoffan och vårda romansen,
INNAN det blev hispan med ambulansen.

1. Design
2. Kvalité
3. Pris

2015-10-19 @ 16:00:19
Postat av: Camilla Lilljedahl

Chalrie,chaiselong i Vendy Cool grey skulle passa utmärkt i mitt nya hus. Jag får ett större vardagsrum och nu vill jag ha tjusigt hemma! Tänker mig öppen yta, brasa som sprakar och ett vackert soffbord till.

Skandinavisk design, personlig formgivning och något nytt!

2015-10-19 @ 21:56:27
Postat av: Isabelle

Hej!
Vill börja med att säga vilken fin blogg du har :)
Är sugen på att köpa en soffa från Sofacompany men hade gärna provsuttit en innan. Vet du om de finns i Gbg, i t.ex en butik, restaurang el liknande? Känner att det är lite väl långt att åka till showroomet i Huskvarna för att kika på dem. Stort tack på förhand! /Isabelle

2016-02-16 @ 20:49:29

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL