Veckans söndagssummering v 45 2015

Första veckan i november har bjudit på en hel del spännande lanseringar och nyheter på inredningsfronten. Många med guldkant, kan konstateras. Precis när jag trodde att hypen för mässing höll på att klinga av lite... Här kommer veckans söndagssummering!
Korbo har lanserat en ny kollektion i mässing och några nya upphängningsdetaljer av läder, illustrerade i snyggt stylade bilder av Sarah Widman. Kul! Se fler foton HÄR.
Och på tal om mässing så har Beckmans designelever samarbetat med Skultuna i vår. Resultatet visas nu i en gemensam utställning i Skultunas butik fram till 15 november.
Går man igång på guldet får man inte missa Apparatus nyhet, som det snackats en del om den senaste veckan. Frostat glas och fina fattningar i mässing. Flott.
Hemtex har arbetat fram en ny kollektion med illustratören Lovisa Burfitt! Pressvisningen är den 16 november, produktsläpp i vår. Jag hoppas på fler bilder då. Den här veckan var för övrigt också Hemtex sista vecka på Stockholmsbörsen, nu har Ica-gruppen köpt upp 99% av aktierna så nu avnoteras den. Ska bli spännande att följa företagets utveckling framöver.
Nya doftljus från Byredo, en kollektion frusna blomdofter som fått namnet Sub Zero vilket också speglas av de nya frostade behållarna. Stiligt och passande nu när det går mot minusgrader ute.
På tal om ombloggade lägenheter så skymtade den här väggen förbi i ett av Alvhems objekt i veckan. Det är stylisten Sarah Widman och hennes systers företag WSTF som ligger bakom motiven och konceptet. Man köper nämligen inte bara ett print, utan ett helt set som redan är färdigmatchat! Mer info HÄR! Och på tal om Göteborgsinredare i ropet, stylisten Joanna Bagge säljer inte bara sin populära butik Kvart Interiör vid Mariaplan nu, hon avyttrar sin lägenhet också - som blivit en av veckans mest ombloggade. Se fler bilder HÄR och spana in butiken på Blocket om du känner dig manad att ta över. Grattis på farsdag alla pappor, och trevlig söndag till er andra!
Foto: Korbo, Skultuna, Apparatus, Burfitt, Byredo, Alice Jonsson och Stadshem/Jonas Berg.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vilken rolig idé med färdigmatchade tavelprints, jag önskar att någon kunde göra så för kuddfodral till soffan. Mitt ständiga huvudbry haha!

2015-11-08 @ 19:38:21
URL: http://feelgoodfood.se
Postat av: Inredningshjälpen

Din lista hör söndagsrutinerna till, det blir liksom inte söndag på riktigt annars.
Onekligen var det smålyornas vecka, så många fina kryp-in som är till salu just nu.

Kramar

Anette

2015-11-08 @ 20:49:30
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Rebecca Pecci

Alltid lika uppskattat med din söndagssummering! Korgen från korbo är riktigt tjusigt!
Kram
Rebecca

2015-11-08 @ 22:48:52
URL: http://rebeccapecci.se
Postat av: Erica

Jag kan inte tänka mig nåt mer opersonligt än färdigmatchade tavelprints. Är folk så ängsliga för att göra "fel"?? Och MÅSTE allting matcha? Personligen tycker jag att det fina ligger i det som skurrar lite, det som får ögat att stanna till och tänka "hmm, vad var det här?". Men alla är olika och tur är väl det :-)

Håller tummarna för att Skultuna sätter det där lilla bordet i produktion, för det var det finaste jag sett på länge!!

2015-11-09 @ 09:33:39
Postat av: Julia

Handtagen var ju fab! www.housed.se

2015-11-09 @ 16:55:19
URL: http://www.housed.se
Postat av: Amanda

Va nej, mässing kan inte få försvinna än!

2015-11-11 @ 15:36:31
URL: http://nouw.com/amandamaria
Postat av: Johanna Garcia

Men åh! Handtagen på första bilden! Så eleganta. Någon aning var de är ifrån? Har letat som en tok men inte hittat än.. Tack o ha en underbar helg!

2015-11-20 @ 11:48:57

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL