Tävla om en soffa från Rum21

Just nu har du chans att vinna soffan Le Grand Air från Decotique som säljs på Rum21. I nuläget finns den endast i vitt, blått och grått men snart ska sortimentet  utökas färgmässigt och du har chans att vara med och påverka! Två färger är redan spikade (och fortfarande hemliga) och nu vill Rum21 ha hjälp av inredningsintresserade och bloggare i Skandinavien för att rösta fram den tredje färgen. Du som är med och röstar fram den tredje varianten har chansen att vinna en Le Grand Air-soffa i valfri färg i Rum21:s sortiment, värde 12995:- Detta är varianterna ni kan rösta på:
 
No 1: Midnight velvet

No 2: Green pear

No 3: Misty grey

Såhär gör du för att vara med och rösta fram den tredje färgen samt tävla om en Le Grand Air-soffa:

 

1. Ta en skärmdump på ett av de tre alternativen som du tycker är snyggast. Kika in på @rum21se på instagram så ser du alla färgerna.
2. Publicera bilden på din egen Instagram. Tänk på att ditt konto inte får vara inställd på privat under tävlingstiden
3. Tagga bilden med #legrandairmidnightvelvet, #legrandairgreenpear eller #legrandairmistygrey beroende på vilken som är din favorit. Dessutom ska du tagga @rum21se och @trendenser
4. Motivera kort vem du skulle vilja dricka kaffe med i din nya soffa och varför. Det kan vara en kompis, en kändis eller en fiktiv figur. Den med bäst motivering vinner en Le Grand Air-soffa i valfri färg. Alla har lika stor chans att vinna, det är den bästa motiveringen som avgör.

 

Tävlingen pågår t o m 2015-11-22 kl 23.59. Vinnaren utses av Rum21 inom två veckor efter tävlingens slut på Rum21:s Instagram. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till! 


Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Åh så tjusigt!
Alternativet i mitten får tummen upp från mig!

Kram

Inredningshjälpen/A

2015-11-12 @ 16:11:15
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Platin Carlson

Hej!
Jag skulle uppskatta om du orkade ta dig tiden att hjälpa mig med ett par frågor. Tack på förhand finaste du!😙💕

Vad tycker du är viktigt i en blogg?
Är det något min blogg saknar?

2015-11-12 @ 20:45:43
URL: http://platins.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL