Nya storlekar på personliga kartor från Mapiful

Succékonceptet Mapiful är en innovativ tjänst där man kan skapa personliga prints med kartmotiv, med sin egen hemstad, sitt kvarter eller sin födelseort, eller valfri GPS-koordinat. Vi har inlett ett samarbete i höst i och nu har de utökat sitt sortiment med fler storlekar och yttermått, så att du kan välja det format som passar din vägg bäst. Så här lätt är det! Surfa in på mapiful.com, sök efter ditt land, den stad eller det kvarter eller den plats du vill fokusera på. Panorera och zooma tills du känner att du träffat rätt. Välj text på ditt print och mellan ett antal olika designer och klicka på köp. Tavlan är klar på några dagar och skickas till dig med fri frakt i hela världen. Ett unikt och superenkelt verktyg för att designa dina egna tryck, framtagen av ett svenskt startupföretag. En perfekt och personlig julklapp till någon du tycker om?
Här är några exempel på prints vi tagit fram till Spinneriet i Lindome. Förutom att det är fin väggkonst kan vi använda tavlorna för att visa våra gäster hur de hittar till andra bra utflyktsmål i området. Betydligt snyggare att ha framme än de klassiska turistkartorna. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se - inlägget presenteras i samarbete med Mapiful

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Tack för en fin och inspirerande blogg!
Jag har precis köpt en fin liten sekelskiftsetta. Dock har den väldigt tråkiga parkettgolv, du vet dom här blank golven som går i nästan lite gul ton. Finns det något sätt att göra dom fina för en billig peng? Jag vet att man kan slipa och olja men det verkar dyrt? Jag vågar inte heller bryta upp dom för att se vad som finns under ifall jag förstör alltihop. Tacksam för råd!

2015-11-06 @ 21:54:46
Postat av: britta

Verkar inte funka med betalningen på Mapiful för europeiska kost. Tokigt. Och synd! Kolla upp?

2015-11-06 @ 23:29:39
Postat av: Mapiful

@britta

Det verkar tokigt! Jag hjälper dig gärna vidare, kan du maila in till hello@mapiful.com så ska vi se varför det inte fungerar för dig?

2015-11-07 @ 10:10:52
URL: http://https://www.mapiful.com
Postat av: Sandra Lind

Jättefina bilder! Har sett dem snabbt förut, men nu måste jag ta tag i det. De skulle passa fint på våra tomma väggar.

Den svarta lampan som man skymtar, vart kommer den ifrån?

2015-11-07 @ 11:17:43
URL: http://parlhakegatan.blogg.se
Postat av: Lisa

Först och främst vill jag säga tack för en superbra blogg! jag kommer också ursprungligen från Umeå vilket gör det lite extra roligt att läsa dina inlägg.

Jag har varit in på Mapiful tidigare och tycker att tavlorna blir superfina men jag har tyckt att dom är alldeles för stora. Jag skulle jättegärna vilja ha en i A3-storlek. Blev väldigt glad när jag läste detta inlägget och såg att det kommit nya storlekar men till min besvikelse verkar det bara ha kommit ÄNNU större varianter. Kanske något du kan framföra? I övrigt tycker jag att Mapiful är en fullständigt genialisk tjänst! Väldigt rolig och bra :)

2015-11-07 @ 11:55:55
Postat av: Inredningshjälpen

Rackarns så tjusigt Frida!!

Ha en fortsatt fin helg!

Kram/A

2015-11-07 @ 12:39:14
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Martin

Sandra Lind, jag är ofta helt ute och snurrar, har inte sällan fel dessutom men jag chansar på Serge Mouille. Känns ganska rimligt faktiskt. :-)

2015-11-07 @ 19:37:43
URL: http://martinreda.com
Postat av: Anna

Hej! Håller med Lisa. Jättefina posters MEN jag skulle vilja ha dem i mindre format.

2015-11-07 @ 22:14:07
Postat av: Fröken Fransson

Hej,
Snygga tavlor. Jag letar efter tunna snygga ramar, som du har på bilderna. Har du tips på vart jag kan köpa likadana?

2015-11-07 @ 22:41:27
Postat av: Annsoh

Fina bilder! :)

2015-11-11 @ 10:39:39
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: Lena

Sa fina - haller med foregaende kommentarer - hade varit perfekt om det fanns mindre storlekar. 50 x 70 som ar den minsta storleken ar alldeles for stort for oss.

2015-11-27 @ 23:05:43

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL