Happy helg!

För en Norrlänning i exil är svårt att känna riktig adventsstämning när regnet öser ner, men jag antar att det bara är att gilla läget när man bosatt sig på Västkusten. Nåja, om man kisar ser det nästan ut som snö. Jag önskar trevlig helg med ett fång rosa amaryllis som jag köpte på Kungsbacka Torg tidigare idag. I läsarenkäten var det många som bad mig skriva ut vad jag har på mig när jag syns i bild, så - på begäran kommer en lista. Skorna är Nike Air Max Thea* (jag har slitit ut två par!), jeansen är också favoriter (har köpt tre i samma färg och storlek...) de kommer från 5 Units och modellen heter Penelope 603, kappan är en klassiker från Busnel och mössan + halsduken fick jag i en presspåse tidigare i höstas, men kan verkligen tipsa om detta budgetkap* i 100% Cashmere. Slut på klädrapport. Happy Friday och trevlig helg!
Foto: Anna Ramstedt  - *innehåller affiliate-länkar

Kommentarer
Postat av: Malin Björling

Heeeej, fin stil, taskigt väder = gör inget, man kan glöggmysa ändå tjoho !!! Årets Blossa var jättegod. Thea är Nikes största hit för 30+, sleek och fräsiga.

2015-11-27 @ 22:23:25
URL: http://almhill.wordpress.com
Postat av: Hannah

Älskar kappan. Tidlöst och klassisk!

2015-11-28 @ 13:27:20
Postat av: Zinnat Ara

Jättebra, precis som jag letade efter. Jag har en adventsfika inbjudan imorgon, därför letade jag efter någonthin som jag kan ta med mig. Tack för rosa amaryllis!!!

2015-11-28 @ 18:56:35
Postat av: Karin

Vad jag känner igen det där busvädret, kan det inte komma lite snö istället? :) Jag har funderat på just den kappan från Busnel, älskar de fina detaljerna med knapparna) hur upplever du den i storleken? Trevlig första advent!

2015-11-29 @ 08:24:23
Postat av: Carolina

Fina du! Men eftersom Nike alltid tar jumboplatsen i etik och miljöpåverkan, hoppas jag du kan hitta fina Adidas eller Reebok nästa gång!

http://www.radron.se/granskningar/etisk-granskning-loparskor/

2015-11-29 @ 19:12:52
Postat av: Anna-Maria

Vilket foto! Det bedrövliga vädret och så du med en bukett i färg, jättefint!

2015-12-01 @ 07:59:34
URL: http://www.amjtradgardstjanster.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL