Black Friday - Rum21

Imorgon är det Black Friday, ett kampanjkoncept från USA som är den absoluta största shoppingdagen på hela året och där brukar butikerna kickstarta julhandeln med extra bra priser och erbjudanden. I samarbete med webbshopen Rum21 har jag fått möjlighet att förhandstipsa om en grym kampanj som de kommer ha imorgon: "Handla för 3000 kr och få 500 kr i rabatt" som gäller hela sortimentet i 24 timmar. De ger även fri frakt på alla ordar oavsett belopp under hela morgondagen. Ett ypperligt tillfälle för dem som vill passa på att köpa julklappar eller en present till sig själv!
På måndag är det dessutom Cyber Monday som är nätbutikernas motsvarighet till julhandelns start. Jag har fått en sneak peek vilka stora kampanjer det kommer vara under denna dag och ni inte kommer bli besvikna! Det gäller bland annat posters, stolar, mattor, belysning och det omåttligt populära hyllsystem som börjar på S... Missa inte Rum21's erbjudanden som du kan läsa mer om HÄR!
Bild 1) kollage med produkter från Rum21 Foto 2) Kristofer Johnson för Rum21.se

Kommentarer
Postat av: OLIVIA | 17,5 årig tjej i mediebranschen.

Sjukt snyggt!

2015-11-27 @ 00:05:15
URL: http://www.kaffedrickare.blogg.se
Postat av: Lisa

Åh missa rum21, men finns det fler chanser till String på måndag?? Förstod inte riktigt ...

2015-11-28 @ 09:28:17

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL