Annons

Black Friday – Rum21

Imorgon är det Black Friday, ett kampanjkoncept från USA som är den absoluta största shoppingdagen på hela året och där brukar butikerna kickstarta julhandeln med extra bra priser och erbjudanden. I samarbete med webbshopen Rum21 har jag fått möjlighet att förhandstipsa om en grym kampanj som de kommer ha imorgon: ”Handla för 3000 kr och få 500 kr i rabatt” som gäller hela sortimentet i 24 timmar. De ger även fri frakt på alla ordar oavsett belopp under hela morgondagen. Ett ypperligt tillfälle för dem som vill passa på att köpa julklappar eller en present till sig själv!

På måndag är det dessutom Cyber Monday som är nätbutikernas motsvarighet till julhandelns start. Jag har fått en sneak peek vilka stora kampanjer det kommer vara under denna dag och ni inte kommer bli besvikna! Det gäller bland annat posters, stolar, mattor, belysning och det omåttligt populära hyllsystem som börjar på S… Missa inte Rum21’s erbjudanden som du kan läsa mer om HÄR!

Bild 1) kollage med produkter från Rum21 Foto 2) Kristofer Johnson för Rum21.se

Kommentarer

  • Lisa skriver:

    Åh missa rum21, men finns det fler chanser till String på måndag?? Förstod inte riktigt …

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.