ANNONS: Tävla med Marbodal

Köket sägs ju vara hemmets hjärta och hos oss är det verkligen så. Det finns nog inget annat rum i huset som vi samlas i så många gånger om dagen. För att äta, umgås med vänner, jobba, leka, pussla, pyssla, fika och ja.. ibland bara prata och hålla familjeråd. Just därför tycker jag det är extra viktigt att man ser till att det är ett rum som alla trivs i, som både är snyggt och som fungerar för familjens alla behov. Marbodal har skapat kök för livets alla tillfällen sedan 1924 och nu har de ordnat en rolig aktivitet på sin Facebook-sida där de vill kora "Sveriges Finaste Marbodalkök". Jag har fått äran att sitta med i juryn! Om du har ett Marbodalkök, gammalt som nytt, kan du vara med och tävla. Ladda upp en bild på ditt kök via facebook.com/marbodal Tagga bilden med #finastemarbodalköket så har du chans att vinna ett presentkort på Cervera värt 7000 kr! Tävlingen pågår till den 8 juni. Lycka till! 
Foto: pressbild - inlägget presenteras i samarbete med Marbodal

Kommentarer
Postat av: Lena B.

Måste man ha ett Marbodalkök för attfå vara med och tävla eller kan man ladda upp en bild även om köket är från ett annat varumärke?

2015-05-08 @ 20:05:20
Postat av: Johanna

Attans, ett presentkort på Marbodal hade jag varit mer sugen på! :)

2015-05-09 @ 09:05:04
Postat av: Birgitta

För att vinna"Sveriges Finaste Marbodalkök" så bör nog köket vara från Marbodal ang att någon undrar.......... Själv har jag ett från 1990 som jag älskar, still goding strong! 😀

2015-05-09 @ 10:40:28
Postat av: Frida

Man måste ha ett Marbodalkök för att kunna vara med och tävla :)


Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL