Need, read, wear, want

I väntan på att jag ska komma i mål med maj månads önskelista bjuder jag på en klassisk bloggrubrik: "Need, Read, Wear, Want". Här hittar ni bland annat en ny bok jag sprang på häromdagen, som verkar väldigt spännande. Emma Elwins fina eko-kollektion för Gina Tricot med fokus på hållbart mode och Anna Westerlunds fantastiska skålar och karaffer i ruff keramik. Sist men inte minst, efter ett par veckor av intensivt födelsedagsfirande har jag insett att vi saknar vaser för olika sorters buketter. Den här klassikern från Royal Copenhagen har stått på min önskelista i evigheter men eftersom den handmålas har leveranstiden varit så olidligt glång att jag gett upp gång på gång. Kanske dags att ge den ett nytt försök? 
1) Kitchen Kulture, Gestalten 2) Emma Elwin för Gina Tricot 3) Anna Westerlund 4) Royal Copenhagen

Kommentarer
Postat av: Erica - Stugan på fjälllet

Royal Copenhagen är också en gammal favorit för mig. Ibland dyker det upp på auktioner men priserna drar alltid iväg. Den där var ju jättefin!

2015-05-07 @ 08:15:47
URL: http://www.stuganpafjallet.wordpress.com/
Postat av: Mian på Finaste mattan

Helt underbara saker! : )

2015-05-07 @ 09:16:51
URL: http://finastemattan.blogspot.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL