Önskelista mars 2015

Med några dagars försening kommer här månadens önskelista. Fem fina saker som gärna skulle få pynta antingen mitt hem eller mitt kontor. Jag fyller ju lämpligt nog år i mars, den 23:e närmare bestämt så jag kanske får ge mig själv något av detta i födelsedagspresent om inte annat. Nedan ser du min lista!
1) Jag är på jakt efter fina lampor till sovrumsfönsterna. Dessa av Michael Anastassiades skulle göra jobbet. 2) Byredos hårparfym! Tack för tipset Johanna. Jag kan inte bestämma mig för om min gamla vapendragare Blanche eller mitt senaste tillskott i parfymgarderoben Bal'dafrique blir bäst men oavsett. Vill. Ha! 3) Nu blir det mycket lampor men faktum är att detta är en klassiker jag önskar mig till studion. Jag vet precis vart den ska stå. Måste bara jåvva lite för den först. 4) Detta är säkert ett blogg-produkt-placerings-jippo men efter att ha sett personligt präglade anteckningsböcker hos både Emilia och Sofi... så är jag såld. Jag skriver dagbok med penna och en sådan för mina funderingar vore fin. 5) Sist men inte minst en liten (mjölk-?)kanna jag förälskade mig i på middagen hos Ett Hem. "Ilses lilla".  Vacker som få!

Kommentarer
Postat av: Koehler

Jag själv är på jakt efter ett snyggt soffbord och en idébok. Hittar aldrig något med "wow-känsla". Börjar bli lite frustrerande :(

2015-03-10 @ 16:16:42
URL: http://fames.se/koehler
Postat av: Inredningshjälpen

Åh så mycket fint, den listan skulle jag kunna kopiera rakt av.

Kram Anette

2015-03-10 @ 16:53:48
URL: http://inredningshjalpen.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL