ANNONS: Tävla och vinn utemöbler från Ellos

Den här veckan har en läsare chans att vinna en grupp utemöbler från Ellos Home, från deras populära serie Bargo. Perfekt pris om du vill uppdatera balkongen eller uteplatsen för en härlig sensommar och höst. I vinstpaketet ligger två stolar och ett bord med en total vinstsumma om 2398 kr! För att delta i tävlingen ska du svara på följande fråga i kommentarsfältet nedan, inom loppet av en vecka. Lycka till!
 
1) Hur skulle du styla din "njuteplats" om du fick välja fritt från Ellos Home sortiment (tillsammans med bordet och stolarna från serien Bargo). Beskriv och motivera kort vilka färger, kuddar, plädar, lyktor och andra smådetaljer du skulle satsa på och varför. 

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Malin Björling som svarade 2015-07-27 kl 21:36:59 Hör av dig så kommer vinsten till dig inom kort!
Tävlingen pågår tom 3/8 -2015 kl 10.00. Ett paket (se mer info ovan) ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren som utses av en jury från Ellos. Dess beslut kan ej överklagas

Kommentarer
Postat av: Juliah of Sweden

Åhh vilken rolig tävling, hade lätt varit med om jag haft en egen lägenhet :)

Postat av: Sarah

Jag skulle matcha med Ellos kuddfodral Candice i rosa samt pläden Celine också i rosa. Tänker att det mjukar upp det strama grafiska uttrycket lite och skulle göra sig bra på vår uteplats!

2015-07-27 @ 11:16:51
Postat av: Cecilia

Jag skulle satsa på färgerna vitt, grått och blått för att matcha både dom svarta utemöblerna och färgerna på min balkong! Helst en pläd i vitt och grått (Majsan från Ellos), mörka sittdynor i blåa och vita nyanser och kuddar i ljusa nyanser och som toppen på moset en ljusslinga av glödlampor för att få myskänslan med alla fina växter som blommar!

2015-07-27 @ 11:18:54
URL: http://www.thingsiwontforget.blogg.se
Postat av: Anna S

Jag skulle matcha möblerna med Ellos ljusslinga GLÖDLAMPA, deras schyssta träodlingslådor på hjul GARDEN och kuddarna LYKKE i grått!

2015-07-27 @ 11:57:54
Postat av: Elin

Vi är nyinflyttade i en hyreslägenhet med en jättefin balkong som tyvärr inte hunnit få någon kärlek i sommar. Jag hade lagt ut en matta ("Uni") på trallen för att förlänga vardagsrummet, stolarna hade fått dynor ("Allegra") och en pläd ("Maude"), på bordet hade några ljuskoppar ("Evy") fått ta plats, jag hade planterat i krukor som jag sedan ställt på piedestal ("Bargo"), slutligen hade jag hängt upp en ljusslinga ("Glödlampa") för kvällsmyset. Nu håller jag tummarna!

2015-07-27 @ 12:05:13
Postat av: Maud

Till den fina gruppen Bargo passar det med plastmattan wave i ljusblått. Under bordet får det ligga en moodlite globe och lysa upp. Sedan får sittkudde Allegra och kudde Elephants i grått göra det bekvämt att sitta. Mohairpläden Lawrence i turkos kan vara skönt att svepa in sig i om vindarna blåser kalla. På bordet står ljuslykta Vinga i 3-pack och på golvet brevid gruppen står en stormlykta i metall som får sällskap av insekt bzz i metall. Sedan fyller man på med lite växter i krukor som ger en riktigt skön sommarkänsla. Så klarar man av en riktig svensk sommar!

2015-07-27 @ 12:05:39
Postat av: Frida Elmgren

Hej hej,

Eftersom det är väldigt tomt sånär på som en träbänk på vår avlånga balkong så skulle jag börja med att slänga denna och sedan helt köra ett härligt race med färgglada kuddar och filtar i form av rosa, turkos och brun som lyfter upp värmen på denna gråa och trista balkong.

Vidare skulle jag hänga upp lyktor i asiatisk stil för att få en liten utlandskänsla och införskaffa en steghylla där jag placerar diverse färgglada blommor och längst med väggen skulle jag ha stråväggar. Längtar redan till värmen igen så jag och dottern kan njuta gott på balkongen :D

Önskar även dig en fantastisk sommar!
Hälsningar Frida

2015-07-27 @ 12:38:22
Postat av: Annika

Skulle verkligen behöva vinna ;)

2015-07-27 @ 12:56:37
URL: http://www.wallstars.se
Postat av: Ina Dobshykava

Åh men se där! Mina favoritmöbler hos Ellos, kan inte låta bli att tävla!
Jag har till och med redan köpt sittkuddar till stolarna, haha!

En vävd matta på golvet, Särö från Himla i ljus nyans hade passat fint på min drömuteplats. Grå sittkuddar Urban for att matcha, ljuslyktor diamant (matchande fönsterlampor från Ellos hänger redan i mina fönster) med en slingrig grön växt i krukan Sandra och inredningstidningar på bordet. Lammskinnet Shannan får ligga vid fötterna och värma, kuddarna Elephants för att fler ska få plats och sitta och Starlight lykta för mer mysbelysning. Ett dofljus från Himla får gärna sätta stämningen. Pläden Aisha får gärna ligga framme med sitt fina mönster, pläden Maude i gult för sin mysiga känsla och färgklick. Bara för att man aldrig kan ha för många filtar, får även Vincent från Himla i mjukt lammull ligga som ett värmande täcke om axlarna när jag sitter och njuter av teet ur favoritkoppen. Ljusslingan Glödlampa förlänger de ljusa timmarna utan att inkräkta på kvällens och skymningens charm. Längtar redan till denna plats!

2015-07-27 @ 13:23:20
Postat av: Johanna

Jag skulle satsa på blåa kulörer kombinerat med plädar i pastellrosa, gärna i mjukt ull samt fårskinn i mörkgrått till dessa fina stolar. På balkongen skulle jag lägga en fin utematta (i blått) under bordet och stolarna och i ena hörnet låter jag mitt fikonträd ta plats tillsammans med andra gröna, spretiga växter. Ljuslyktor i betong och mässing får pryda bordet tillsammans med en kaffekopp i blått och vitt, gärna fyndat på någon loppis. På kvällarna tänder jag sedan utomhusbelysningen för att höja mysstämningen!

2015-07-27 @ 14:13:16
Postat av: Mian på Finaste mattan

De där snygga möblerna har vi på kontorets innergård... : )

2015-07-27 @ 15:04:37
URL: http://finastemattan.blogspot.se/
Postat av: Marie

På terrassen under tak på vår framsida skulle Bargo få stå. Himlas lammullsplädar är ett absolut måste till stolarna, liksom Candice kuddfodral i rosa. På golvet på trätrallen Garden lådor från Ellos Home fyllda med mårbackapelargoner och 3 ljuslyktor Botanic Ellos Home i olika höjder ovanför. Jotex Gingri Lanterna i silver, muggar och skålar "Cecile" från Bloomingville på bordet blir pricken över i:et. Dukar sedan upp en härlig frukost och njuter av vår nya fantastiska uteplats medan grannarna går förbi och kan inspireras av vårt mästerverk!

2015-07-27 @ 15:30:08
Postat av: Jerker Nilsson

Matta Aurora, Urna Leja, Ljuslykta Cassandra, Pläd Star, Soffa Mystiq, Bord Garbo och flera Kudde Elephants.

I huvudsak har jag valt mörka och grå färger, med något undantag som får lysa, för att all smuts syns lite mindre tydligt med tanke på närheten till trädgården för vårt Njuterum :)

2015-07-27 @ 15:51:14
Postat av: Eva

Bargo setet skulle passa så bra till vårt nya hem som vi får tillträde till om en knapp månad. Möblerna skulle få sin plats på förstukvisten tillsammans med ellos grå plastmatta med vita ränder. Vasen urna leja skulle få någon kvist i sig från trädgården och pryda sin plats på bordet. Jag själv skulle sno in mig i pläden maude med frukosten på frukostset max. På stolarna skulle jag ha dynorna Urban i petrol. Ljusslingan glödlampa i svart och ljuslyktan storm skulle göra så att tidig morgon kunde bli sen kväll.

2015-07-27 @ 16:57:43
Postat av: Fru Brodén

Jag skulle faktiskt placera möblerna inomhus, i vår hall på övervåningen där vi har en takkupa med två fönster.. Det skulle bli en perfekt mys-/läshörna att götta ner sig i under hösten och vintern, för att inte tala om den grå sommaren vi har för tillfället! :)

Tillsammans med "bargomöblerna" skulle jag placera Golvlampan "Oxford" för mysig läsbelysning,
Vagnen/hyllan East att ha tidningar, böcker och kataloger i.. En stor "pomona"-matta i blått får ligga på golvet.
Hanklängder i linvoile (naturlin) skulle få göra det ombonat och skulle passa bra ihop med ett par bläckblå lammullsplädar från himla och kuddar med kuddfodral i naturlin. Lanternan nilla på bordet och skålen milly att fylla med lite gott, sen skulle jag sitta där varenda gråruggig dag resten av året!

2015-07-27 @ 17:27:33
Postat av: Annika Andersson

Med tanke på denna sommaren så skulle jag skaffa ett par snygga plädar. Maud i grått och gult.
Jag skulle Ha ljuslyktorna storm för att få det mysigare och jag skulle skaffa lådorna garden för att plantera kryddor i.

2015-07-27 @ 17:43:15
URL: http://birdhouseinliatorp.blogspot.se/
Postat av: Annika Andersson

Med tanke på denna sommaren så skulle jag skaffa ett par snygga plädar. Maud i grått och gult.
Jag skulle Ha ljuslyktorna storm för att få det mysigare och jag skulle skaffa lådorna garden för att plantera kryddor i.

2015-07-27 @ 17:43:16
URL: http://birdhouseinliatorp.blogspot.se/
Postat av: Helena

Eftersom sommaren är som bortblåst och vinden snart har med sig hösten kommer jag inreda uterummet och satsa på murrigt och varmt. Tänk lyktor i metall, plädar i lila, en ljusslinga. Orientalisk!

2015-07-27 @ 18:20:16
Postat av: Cecilia Karlsson

Min njuteplats skulle jag ordna under vårt körsbärsträd. Så här skulle jag fixa till det:

- En tålig matta som bas, för att markera uteplatsen.
- En korg med värmande plädar, perfekt när kvällskylan smyger sig på.
- Ett rejält ljusfat på bordet, för mys och skönt ljus.
- En ljusslinga med mjukt ljus i trädet.
- Och så klart Ellos ursnygga möbler.

2015-07-27 @ 18:44:39
Postat av: isabella

Bordet skulle få prydas av lyckogrodan "Groda prins" tillsammans med den blå "lanterna Nilla". Ljuslingan "glödlampa" i svarthade jag hängt upp för att få lite belysning sena kvällar.Under utegruppen hade jag haft den blå utemattan "Jane". Som lull-lull hade jag haft Moltex kudde "elephants" i grått och Himlas "yllepläd Joseph" i grått.

2015-07-27 @ 19:08:34
Postat av: Sara

Under mitt Bargo-set hade jag lagt den diskreta men vackra mattan "Janet" i svart/vit. På mattan hade jag sedan staplat mjuka och lyxiga kuddar (som gärna får extra uppmärksamhet) - "Corette" med petrolgrön syntetpäls och crémevita sammetskudden "Glory" med tofsar. På Bargo-stolarna vill jag ha fluffiga sittkuddar i form av gråa "Allegra". I korgen "Bim" hade jag placerat den värmande filten "Maude" i grått för kyligare kvällar. Balkongen lyses dessa kvällar upp av ljusslingan "Glödlampa" runt räcket, och "Ljuskoppar i 5-pack" på Bargo-bordet. Mysigt och praktiskt under hela året - precis som jag önskar det!

2015-07-27 @ 19:20:13
Postat av: Kristin

Vi har renoverat vår nyinköpta lägenhet hela sommaren och snart är vi klara med det och kan övergå till det jag tycker är roligast - inredningen, och då ser jag framför allt fram emot att inreda vår stora och insynsskyddade balkong. Då balkongen går ut ifrån vardagsrummet så skulle jag vilja fortsätta med de gråa toner vi har där, fast med fler inslag av grönt/blått och självfallet en hel del blommor. Skulle också satsa på mysig belysning så man kan sitta ute även på sensommar/höst. Här är några av de saker jag skulle vilja ha från Ellos Home för att kombinera med de fina stolarna och bordet.
http://www.ellos.se/ellos-home/glasbox-glanta/445081?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=11&selArt=921920&pr=0C1B2S3T
http://www.ellos.se/ellos-home/ljusslinga-glodlampa/410727?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=10&selArt=919599&pr=0C1B2S3T
http://www.ellos.se/ellos-home/bricka/473849?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=22&selArt=670735&pr=0C1B2S3T
http://www.ellos.se/ellos-home/lador-bloom-2-pack/473826?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=29&selArt=670725&pr=0C1B2S3T
http://www.ellos.se/ellos-home/plastmatta-150x200-cm/307407?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=40&selArt=832418&pr=0C1B2S3T
http://www.ellos.se/ellos-home/bank-tra/370966?N=1z141jwZ1z141woZ68tZ1z141ll&Nao=0&Ns=RankValue3|1&selArt=650779&pr=0C1B2S3T

2015-07-27 @ 19:32:39
Postat av: Johanna

Många kuddar i olika starka färger, typ rosa, turkost och limegrönt. Gärna mönstrade i något lite mer klassiskt mönster.

2015-07-27 @ 20:37:22
Postat av: Olivia

Stolarna och bordet skulle jag ställa på framsidan där vi har lite träd och blommor, det är mysigt och lummit och det skulle se inbjudande ut. På stolarna skulle jag lägga himlas sittdynor "Urban" i asfaltsgrå eftersom jag tycker det är viktigt att dey ska vara bekvämt när man sitter och fikar. Jag skulle sedan piffa upp det med himlas kuddar hannelin i blått för att ge en färgklick. Skulle även hänga pläden remington över stolsryggen för extra myskänsla. På bordet skulle jag ställa krukan exet som är i mässing med en vit blomma i. Som pricken över i skulle jag ställa tre ljuslyktor på bordet för extra myskänsla och då tycker jag port glasburk skulle göra sig fin där!

2015-07-27 @ 20:55:53
Postat av: Malin Björling

Hej Hopp, snart är drömhuset i vår ägo och det har tre balkonger och en altan - myshörnor finns det alltså gott om att fylla med finheter.
Jag skulle använda färgerna vitt/grått/svart som grund med hjälp av:
GP- Moodlite Globe i vitt
E.H- Ljusslinga m. glödlampor i vitt
E.H- pläd Majsan grå/vitrandig
E.G- kuddar Allegra i olika nyanser av grått
Shepherd fårskinnsplädar i grått och vitt.
För att liva upp allt detta grå/vita så blir det en djungel av gröna växter, fikon - olivträd - murgröna
och som pricken över i:et DE SNYGGA BARGOMÖBLERNA !!!

2015-07-27 @ 21:36:59
URL: http://almhill.wordpress.com
Postat av: Johanna B

Har spanat på dessa utemöbler hela sommaren. Jag skulle självklart placera dem på vår nybyggda altan. Här går färgerna i grått och blått. Jag skulle placera sittgruppen på mattan Florine från Ellos home, tillsammans med fårskinnet Slite - perfekt för barn att sitta och leka på medan de vuxna dricker kaffe ur muggarna Soft från Ellos home.

I stolarna skulle jag placera sittdynorna Urban i asfaltsgrått tillsammans med kuddfodralen Aline (blått och turkost) och Candice (grått).

Eftersom växter hör sommaren till skulle jag fylla trälådorna Bloom från Ellos Home med vita pelargoner, jordgubbar och kryddor. På bordet skulle ljustaken Agge placeras tillsammans med vaserna Leja och Dimo. Vaserna skulle fyllas med pioner, hortensior, akleija och daggkåpa.

I korgen Bim skulle jag placera raggsockor från Ellos collction och lammullsplädar från Himla i grått och blått för kyliga kvällar. Solcellsslingan glödlampa skulle få lysa upp de mörka sensommarkvällarna.

2015-07-27 @ 22:06:35
URL: http://villabackstrom.blogg.se
Postat av: Tessan

Jag skulle vilja vinna möblerna och göra en mysig uteplats intill tonårsdotterns friggebod där hon kan ha över någon av sina bästa vänner för en trevlig pratstund och skönt kvällshäng.

Hon älskar naturen och bohemiska stilen så jag tänker mustiga färger, tända lampor, ljusslinga, dricka te och prata, när det blir kallt kan man ta på en filt

Till det passar, förutom de vackra utemöblerna såklart! :

* Sittkudde Tilde turkos
* Kuddfodral Ella mörkgrå
* Ljusslinga glödlampa svart
* Pläd Maude grå och gul
* Mugg soft 2-pack ljusgul
* Lykta Gloria 2-pack
* Lanterna Nilla

2015-07-27 @ 22:07:08
Postat av: Tessan

Jag skulle vilja vinna möblerna och göra en mysig uteplats intill tonårsdotterns friggebod där hon kan ha över någon av sina bästa vänner för en trevlig pratstund och skönt kvällshäng.

Hon älskar naturen och bohemiska stilen så jag tänker mustiga färger, tända lampor, ljusslinga, dricka te och prata, när det blir kallt kan man ta på en filt

Till det passar, förutom de vackra utemöblerna såklart! :

* Sittkudde Tilde turkos
* Kuddfodral Ella mörkgrå
* Ljusslinga glödlampa svart
* Pläd Maude grå och gul
* Mugg soft 2-pack ljusgul
* Lykta Gloria 2-pack
* Lanterna Nilla

Här är en liten länk med ett kollage jag gjort:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ff/51/8a/ff518a6d01153bcb7fe195da1f2cae46.jpg

2015-07-27 @ 22:09:02
Postat av: Petter

Rolig tävling! Jag hade ställt möblerna på min inglasade balkong och kombinerat med följande:

Grey fårskinn, en på varje stol
Ljuslykta Craked Ceramic från Day Home
Mattan San Diego
Kuddfodral Tina från Shepard
Kuddfodralet Flamingo

Sedan hade jag även ställt dit en plastflamingo för lite sällskap!

2015-07-27 @ 22:18:25
Postat av: Ella

Jag hade velat kombinera de snygga svarta möblerna med...

Mattan Erie (för att matcha möblernas grafiska form). Sedan hade jag slängt på pläden Josef från Himla och kuddfodralet Sundhine från Himla.
Jag hade även lagt dit kudden Dubbelveck från Spira i en härlig gul färg! Den får lysa i solens frånvaro :)

Glad sommar!

2015-07-27 @ 22:23:11
Postat av: Mathilda

Åh, vilken passande tävling - vår balkong gapar tom och jag skulle verkligen vilja njuta av sensommarkvällarna på balkongen. Snygga Bargo skulle få samsas med massa gröna växter hos mig, gärna planterade i terrakottakrukor och träbackar. En ljusslinga Glödlampa för kvällarna som blir allt mörkare och en fårskinnsfäll Shepherd för att hålla bort den annalkande kylan tillsammans med pläden Majsan över benen. Några stora blockljus på bordet och man kan njuta av många fler kvällar på balkongen!

2015-07-27 @ 22:28:35
Postat av: Maria

Frukostset Max.

Kubhyllan Nisse.

Jättefina möbler, verkligen stilrena.

Bästa hälsningar Maria

2015-07-28 @ 09:05:55
Postat av: Ana Kokol

För att matcha och skapa ett rum på balkongen skulle jag lägga mattan Joanna, ställa upp sidebordet Melinda och pryda bordet med ljuskoppar i metall. Ett par Lea plädar för att skydda sig mot kylan sen är det bara att njuta av sena sommarkvällar!

2015-07-28 @ 10:48:38
Postat av: Maria

Svart och vitt med något inslag av rött med mycket kuddar och ljus.

2015-07-28 @ 11:03:45
Postat av: Elin

Åh! Vi renoverar just nu vår stuga i de Lappländska fjällen, och det här setet skulle passa perfekt i vårt uterum. En blandning mellan modern design och robusta naturmaterial.

Rummet i sig har ett trägolv, med två vindpinade timmerväggar och två sidor i glas. I ena hörnet står en supersnygg modern vedkamin, och på väggen ovanför hänger ett älghorn. Jag tänker mig det här setet där bredvid. En snygg trasmatta Norfolk under fötterna värmer och tillför färg, och kuddar i naturlin som smälter in mot väggarna bidrar till den lugna känslan jag vill att man ska få så fort man kliver in i rummet. En grå pläd Maude ska även finnas till hands för de som vill värma sig innan kaminen hunnit värma upp rummet. På bordet står stora blockljus på skiffersten vi hämtat vid strandkanten.

Jag ser hur vi sitter där framför elden under mörka kvällar, och det är definitionen av min njutplats.

2015-07-28 @ 11:09:56
Postat av: Susanna Säfsund

Jag tycker den snygga stilrena gruppen talar för sig själv!;) Hade valt en stor grov flätad korg bredvid med 2 st grå långhåriga fårskinn och 2 st brun/rostfärgade kuddar. En kraftig stor rund kruka i brun/terrakotta med en jätte-agave i ståendes vid sidan. Fin grå keramik i form av muggar och kanna på bordet och en skir glasvas med grön kvist! Voilà!;)

2015-07-28 @ 11:55:18
URL: http://www.rawinterior.se
Postat av: Love

Jag skulle matcha möblerna med pläden Vincent i grått och en massa kuddar i grått, vitt och grönt. Bland favoriterna finns Ella, Louis och Eloise. Korgen Bim i svart skulle få fungera som förvaringsplats för extra filtar.

Eftersom vår balkong är inglasad och därför har ett tak skulle jag hänga och placera ut krukor i olika storlekar och fylla dem med enbart gröna växter - gärna hängande växter såsom murgröna, gullranka och spansk mossa.

På bordet skulle jag placera ekollonnen Korre och ljuslyktor i olika former och färger (t.ex. Malin, Agge och Rimi) som matchar det grå och gröna temat.

2015-07-28 @ 12:00:31
Postat av: Kristina

På min nästan 4 kvm stora balkong skulle jag inreda med flera mattor Rachel grå och plastmattor Toledo i rosa. På insidan av balkongen skulle jag fästa plastmattor Toledo i grått (för att slippa se den annars så fula insidan på balkongen). Som extra sittplats några pallar Ture i svart. Lite kuddar i stolarna i form av Isabelle rosa och Dahlia i flera olika färger. Utebelysningen får ljusslingan Glödlampa i svart stå för. Lite trädgårdsredskap i form av Garden mint då jag odlar en del växter på min balkong. Då vädret inte är så skönt men då man ändå vill sitta ut värmer man sig med pläden Maude i grått och rosa, dessa förvaras sedan på stegen Ops i svart. Ett eller två kakfat Romance i vitt får också pryda bordet.

2015-07-28 @ 16:36:16
Postat av: Lena

Jag har precis blivit med ”leilighet” med tillhörande 6 m2 njuteplats på västkusten i Norge dit jag flyttat pga jobb. Fast anställning efter examen, det ska firas!

Ruskiga höstoväder är regel snarare än undantag här borta så jag hade avspeglat höstens alla nyanser - åskblått, solnedgångsgult, snövitt - i färgskalan. Jag ser fram emot att njuta av terassen tillsammans med följande produkter:

1 x Plastmatta med ränder i åskblått/vitt
1 x Sittkudde allegra i chambray, 2-pack i vitt
2 x Pläd Maude i gult

På golvet:
2 x Ljuslykta Coco
1 x Ljuslykta Rimi
1 x Ekollon korre 2-pack

På bordet:
1 x Ljuslykta Rasken

I handen:
1 x Kopp Cecile 3-pack från Bloomingville (med rykande hett te inuti)

Det här möbelsettet hade jag redan ögonen på så nå krysser jeg fingrerne og håper på norsk seier! ;)

2015-07-28 @ 20:33:03
Postat av: Åse

Åh, jag skulle skapa en uteplats mot öster, där vi kan äta frukost fina sommardagar. Jag skulle välja sittkuddar Tilde, i blått eller ljusrosa, samt pläden Caroline i denimblått. Jag skulle plantera lavendel i krukorna Albin och Joel. En ljuslykta Storm på marken, intill krukorna, samt en lykta Margrete på bordet. En enkel och god frukost till det!

2015-07-28 @ 21:07:28
Postat av: Jennifer

På min balkong har växtligheten övertaget. Här trängs pelargoner med klättrande passionsfrukt och trevande tomater. Mot alla vackra nyanser av grönt och blekt mårbackarosa väljer jag en grå bas. På stolarna ligger sittkudden Allegra, om axlarna har jag pläden Maude. I krukan Flower planterar jag ut basilika, eller kanske mynta. Vattenkannan Cooper står redo under bordet, som pryds av glasboxen Glänta i mässing. I den brinner blockljus och ovanför hänger ljusslingan Glödlampa. Intill dörren står den svarta korgen Bim. Där vilar ännu en Maudpläd, kanske denna i färgen gul. Regniga sensommarkvällar kan behöva lite extra färg.

2015-07-28 @ 21:29:43
Postat av: Emma sandström

I vår nya lägenheten har tyvärr balkongen blivit nedprioriterad och behöver all kärlek den kan få....

Jag hade börjat med utomhusmattan Florine i grått som mjukar upp den svarta möbelgruppen. Min balkong skall vara gjord för vinkvällar med vänner. Där vi tänder både ljus och vattenpipa och allt för många flaskor vin slinker ner.

Finstickade pläden Maud i solgult blir supermysig och passar till kuddarna Aline i mullvadsgrått. På bordet glimmar lyktorna gloria och sprider ett orinentaliskt sken.

För att rama in det hela och för att förlänga sommaren hade jag satt upp ljusslingor i vitt.
Färger som rött, vitt och rosé bidrar jag med i efterhand :)

Alla möjligheter till fina sensommarkvällar på ovan beskrivda balkong!

2015-07-28 @ 22:22:04
Postat av: Sandra

Åh! Dessa skulle se ruskigt bra ut på vår blivande framsida till huset vi väntar på nycklar till hösten. Till det fler plädar i rejäl korg i olika nyanser av grått, sittdynor i shepherd, ljusslinga glödlampor. Skulle få in något i gult för att matcha våra gula fönsterkarmar på utsidan. Färgen gör mig glad i lagom dos, också för att kompensera bristen på sol denna semester ;)

2015-07-28 @ 23:07:06
Postat av: Josefine Jönsson

Dessa utemöbler har jag gått och suktat efter länge och jag skulle styla dem med;
- Bänk Picco
- Matta San Diego
- Matta Nicole
- Kuddfodral Aline i turkos och mörkblå
- Sittkudde Allegra i grått och cremevit
- Fårskinn Slite i vit
- Pläd Maude i grått och pläd Majsan
- Korg Leaf 2-pack, krukor Albin & Flower fyllda med lavendel, goda kryddor, olivträd och fikonträd
- Brickbord Ljuv till krukor och växter
- Planteringssnöre med hållare
- Ljusslinga Glödlampa
- Glasbox Glänta för stearinljus

Detta skulle få t.o.m mig att trotsa det svenska sommarvädret och mysa ner mig under en pläd på balkongen med en härlig bok och en kopp te.

2015-07-29 @ 15:19:11
Postat av: Louise

Gruppen skulle passa bra i vår syrenberså. Två plädar Malou är allt som behövs.

2015-07-29 @ 16:42:31
Postat av: Karin

Jag hade satt gruppen på vår lilla frukostaltan. Pläd maude i senapsgult, matta peak- både den svarta och den svart-gula, flera ljuslyktor Rimi och några mässingskrukor med gröna växter. Härligt sensommrigt och mysigt!!

2015-07-29 @ 21:16:15
Postat av: Anna

Min njuteplats skulle bestå av gråa toner med petrol som accentfärg. En grå matta Nicole skulle ligga på golvet, på stolarna skulle sittdynorna Urban i petrol samsas med kuddarna Ulla och Roberta och med pläden Majsan.
På bordet skulle jag vilja ha ljuslyktorna Diamant och vasen Mona skulle vara full av pioner. I tidningskorgen Bim skulle mina favorittidningar ligga och vänta medan jag gick och hämtade rykande varmt te i muggen Cecile och nybakade bullar.
Då skulle jag njuta!

2015-07-29 @ 23:13:17
Postat av: Anette Ölmbro

Varför ändra ett vinnande koncept,
när jag, förhoppningsvis, kan göra det till mitt?
Adda några vänner, plockmat och en fräsch sommardrink.
Sen bara sitta ner, andas & må bra av njutsikten! ;-)

2015-07-30 @ 07:56:55
Postat av: Martin

Jag vill överraska min tjej, till nya utemöbler jag tidigare sagt nej, men till Bargo kan man inte neka, bland Ellos Home:s sortimentet jag genast måste reka:

Maude plädar över stolsryggarna blir kanon, extra mjukt och skönt blir det med Sofie kuddar i gult, jag diggar dom. Under bordet vill jag ha Joanna matta 70 cm bred i grått, bomull funkar fint då terrassen är under tak, det blir inte vått. Garden lådor, den ena upp och ner med Cooper vattenkanna på, den andra till bredden fylld med blommor små. Gloria ljuslyktor på bordet och en Storm på golvet blir prima, på bordet fyller jag Mary kakfat med kexen ballerina, sedan är det klappat och klart, hoppas min tjej får se resultatet väldigt snart!

2015-07-30 @ 10:52:52
Postat av: isabelle

Min uteplats ska vara en samlingsplats för vänner och familj där man kan spendera tid och känna mysfaktor oavsett om det är varmt eller lite regnigt (då uteplatsen är under en markis).

Förutom de snygga utemöblerna skulle jag börja med att sätta upp den svarta glödlampeljusslingan. Jag skulle sedan ta den svarta fårskinnspälsen Ella och använda den som stolsdyner och även som matta, tror att den är otroligt skön att borra ner kalla tår i.
Sedan skulle jag fylla på med naturens möbler, växter, Jag skulle plantera i de fina turkosa trälådorna bloom, och i den rostiga kopparfärgade krukan albin Large. En uteplats är ju heller ingen uteplats utan kryddor, så på en hylla på väggen ska kryddkrukan cooper ta plats med härliga färska kryddor att ha i maten, i sällskap av vattenkannan cooper. I den här härliga turkosa, kopparfärgade uteplatsen med massor av växter saknas bara pläden majsan och en flaska vin!

2015-07-30 @ 15:00:36
Postat av: Sofie S

Vilken perfekt tävling eftersom jag och min man precis flyttat in i ett radhus med en balkong och en uteplats att inreda.

Jag hade valt att lägga ut mattor (Florine) i grått, kuddar (Allegra) i blått och grått, några plädar (Majsan). Växter och blommor hade jag planterat i lådorna (Bloom). Ljuslyktor behöver jag ju också, jag hade öst på med dem (Moholm och Port). Dessutom hade jag gärna haft en korg (Bim) redo med böcker och magasin att ta med ut och toppat det hela med en eller två ljusslingor (Glödlampa).

2015-07-30 @ 19:15:03
Postat av: Ellen Hansson

Sheperd fårskinn i flera nyanser för att de är sköna att sitta på och att ha fötterna på
Ginri laternor i alluminium och Moddlite Globe för mysbelysning när mörkret kommer
Matta San diego
Kuddfodral Mello i både grått och orange.

2015-07-30 @ 21:58:13
Postat av: Ewa

Igår (!) sa jag upp mig från mitt skitjobb för att våga satsa på min dröm att jobba som egen silversmed. Min njuteplats skulle bli en viloplats för de trötta män som följer med sina fruar till min ateljé i mitt garage.

Då väggarna är vitputsade och golvet är ett grått betonggolv skulle jag nog vilja hålla mig till en ganska lugn gråskala med detaljer i "silver" för att lyfta fram mina smycken.

På golvet lägger jag en stor EKEBY matta i grått. Jag skulle nog helst inte ha några sittdynor i stolarna eftersom jag tycker att de är så vackra utan. På golvet bredvid ställer jag dock en stor korg, BIM. I den lägger jag kudden SUNESHINE DUO från HIMLA och på kanten av korgen och på en av stolarna hänger jag pläden MAJSAN. På bordet ställer jag ljuslyktan CRACkED CERAMIC och smyckesträdet MISS. I smyckesträdet hänger jag mina egna favoritsmycken. I bakgrunden står golvlampan ORLANDO med den lilla läslampespoten riktad direkt på smyckesträdet.

Trevlig tävling som kom precis rätt i tiden:)

Allt gott!
Ewa


2015-07-30 @ 22:42:41
Postat av: Ingrid

Om några veckor flyttar jag in i mitt livs första lägenhet för att studera arkitektur och skulle verkligen ha användning av utemöbler till balkongen!

Min "njuteplats" har utsikt över trädbeklädda kullar, så när jag avnjuter mina frukostar och kvällsté i Bargo-setet nu i höst vill jag låta utsikten stå för färgerna. Jag skulle inreda med diskreta färger som håller sig nära grått men gärna har en varm ton.

Jag skulle inreda med Matta Florine, Sittkudde Allegra i chambray, plädar som Maude i grå och Lammullspläd Vincent i Mörkgrå och Naturvit.
För kvällsstämning skulle jag ljussätta med Ljusslinga Glödlampa i taket och tända ljus i Ljuslyktor Diamant som jag tycker skulle matcha bra med Bargomöblerna. Jag skulle plantera mina pelargoner i Kruka Flower i olika storlekar och placera några växter och lyktor på Vagn med hylla East för att arbeta med rumsligheten i olika höjder och få lite förvaringsutrymme.
Eftersom jag är svag för keramik skulle förmodligen dekorera ytterligare med vas Trond eller Black att sätta kvistar i.

2015-07-31 @ 06:36:15
Postat av: Kim

Trots att Bargo kallas trädgårdsmöbler skulle de på balkongen få stå, för i sommar är det bäst att sitta under tak om man mysa ska få!
För att värma rumpan skulle två Fia fårskinn passa bra, och när mörkret faller på en svart Glödlampa ljusslinga från Ellos home vi skulle ha!
Kanske känns det kyligt och vi sveper då in oss i pläden Maude som är härligt gul, och från tidningskorgen Ritz läser vi nåt inspirerande och lite kul!
Dessutom skulle vi ha massor Flower krukor fyllda med härligt grönt, sen kan vi luta oss tillbaka och ha det riktigt skönt!

2015-07-31 @ 08:50:31
Postat av: Viveca Andersson

Jag skulle ha Bargo som balkongmöbler. För att kunna förlänga sommaren och även nyttja kyliga men soliga hösteftermiddagar så skulle jag lägga ett grått Shannan fårskinn i varje stol. På golvet ligger trasmattan Tampa som med sina färger lyser upp och hindrar barfotafötter att frysa. I mässingskorgen Bim ligger två mörkgråmelerade ylleplädar Josef från himla, nära tillhands. På bordet står glasboxen Glänta i mässing med ett stort blockljus i och en rund vit marmorburk med en kortlek och korkskruv i. Som gjort för minnesvärda kvällar på tumanhand! Kan riktigt se det framför mig och längta!

2015-07-31 @ 10:34:53
Postat av: Lena

Jag har ett riktigt tråkigt uterum. Ett sånt som folk brukar fylla med dammiga plastblommor och andra läskiga saker. Det ser verkligen förskräckligt ut. Jag jobbar så mycket på sommaren, så det vore perfekt att göra iordning rummet nu till hösten då jag har semester. Jag har dragit mig för att försöka piffa till det, för jag har inte riktigt vetat vart jag ska börja. Men jag älskar mustiga höstfärger, så det kommer nog inte se ut som hos alla andra:) Eftersom det är ganska litet skulle Bargo passa perfekt. Så fina möbler! Och märkte ju att allt som behövs finns på Ellos, så nu kör vi:

Stor matta Helen i lejongult för att dölja det kräkfärgde golvet. Ger härlig höstkänsla!

På en av stolarna hänger pläden Maude i gult.

I korgen Bim i guld ligger en till Maude-pläd i grått. Här finns också två härliga kuddar med kuddfodral Ella i petrolblått.

I taket hänger en hel drös med lanternor Gingri i gult och svart.

På bordet står marmorburken Mango och i den häller jag godis som bara jag gillar.

Avslutningsvis skulle jag rama in postern Dragon Sky och sätta på väggen.

Tillsammans skulle detta ge det ultimata höstrummet för lugn och avkoppling. Här skulle jag sitta och njuta av att det äntligen är MIN tur att vara ledig.

Jag önskar er en trevlig sommar och en underbar höst!
Lena

2015-07-31 @ 14:21:35
Postat av: Carola Erdestål

Hejsan !

Skulle styla med färgerna grått & rosa. Tycker att dom 2 färgerna gör sig bra tillsammans mot dom svarta möblerna. Sedan är jag barnsligt förtjust i färgen rosa. Färgen rosa ger ett sådant varmt intryck tycker jag.

Skulle placera mattan San Deigo i jute på golvet. Pläden Celine i Rosa. Sittdyna i grått Urban Kuddarna Dahila i rosa. Skulle placera lyktan Jotex Wire på golvet. Sedan dom söta små lyktorna Boll i rosa skulle jag placera på bordet. Sedan är det bara att slå sig ner på ute platsen och njuta .Vänligen Carola

2015-07-31 @ 17:17:28
Postat av: Stina Polvi

Hejsan!
Det skulle vara riktigt snyggt med Fairy- och Keriankuddar, Urban sittkudde och en Featherskudde <3 Himlas vackra Caroline plädar till det...detta stående på Toledo plastmattan :) Fresh-flaska med några kvistar grönt i,Dimokruka och Gimolyktor. Storm ljuslykta och en korg för allt fluff, Berry...Dominoljuslyktan <3 Sheperd tofflor och Gants blå morgonrockar, då skulle mannen och jag njuta ett glas gott efter bastun :) Ha en fortsatt fin sommar !

2015-08-01 @ 14:56:53
Postat av: Carina

Hej!

Till min inglasade balkong vid promenadsstråket vid Ume-älven:

Vi är tre i familjen, så jag skulle komplettera med ett två-pack Bargo stolar till så alla får sitta. Den fjärde stolen skulle hamna i hallen i väntan på gäster.

För att det luktar gott: Kruka Smilla 2-pack med olivträd eller uppstammad rosmarin eller liknande i, plus en basilika. De här skulle hamna på den svarta träbänken med andra blommor i krukor.

För att det är mysigt och vi har en katt och för att man inte ska glömma att tända och SLÄCKA i höst (jo den kommer ju snart) : LED blockljus i ljuslykta Rimi, Coco och Bamboo, ihop med en (kanske två?) ljusslinga glödlampa i taket/fönstren

I stegen Ops i svart, skulle plädarna Bliss, Vincent och Majsan i färgerna grått och vitt hänga.

För värme till hösten - i stolarna lammskinn Shannan grå, på balkonggolvet (vi har inglasad balkong med trägolv) tror jag att den stora mattan Kerala roströd skulle passa.

För ryggontet hoppas jag att stolarna kan sittas i riktigt länge med kudde Tina mörkgrå i svanken, då man kollar på folket som går förbi.

På bordet; På morgonen tre frukostset Max på morgonen och på kvällen Vara rödvinsglas, med vin/cocacola i. :)

På väggen bakom - för att det är sant: Tavla There is no place like home.

För att mildra den stekheta solen - hissgardiner i linvoile i vitt, möjligen grått, så man kan sitta hela dagen, solgasset till trots. Å andra sidan verkar det lugnt på den fronten i sommar... :)

Trevlig fortsatt sommar!

/Carina

2015-08-01 @ 15:17:46
Postat av: Maria

Hej!

Om jag skulle vinna Bargo stolar och bord (som jag spanat på sen tidigare) skulle jag använda dem som balkongmöbler på vår balkong som jag planerat att "inreda" ett bra tag men inte haft inspiration till. Nu när jag tittade på Ellos hemsida vet jag precis hur jag vill ha det!
I ena änden av balkongen skulle klädställningen INDUSTRI få stå var gröna klätterväxter och någon ampel fick växa. Vid behov skulle vi kunna hänga ut kläder som behövde torka eller vädras t ex efter utflykter. Under skulle bänken PICCO få plats och kunna lyftas fram när hela familjen samlas t ex för att äta glass ur skålar som TASTIE och FASHION. Rullvagnen EAST skulle jag ställa vid väggen där jag kunde förvara tidningar/böcker, skålar, vattenkanna, bricka, plädar (som MAUDE och MAJSAN) och sittkuddar/kuddar (som ALLEGRA, ALINE, ELLA, MARLENE, ST LOUIS...). Där kunde jag också ställa andra finheter och växter för att skapa stämning, bl a bordslampan INBOX skulle få lysa upp tillsammans med keramiska ljuslyktor som AGGE och HOLE och någon burk för småplock, (t ex LOST, MAISON, MIX eller MARMOR SQUARE). På bordet skulle vasen LEJA stå redo för alla blommor barnen brukar plocka tillsammans med ljuslyktan MARGRETE och insekten BZZ. Jag tycker trädgårdsredskapen COOPER är så fina att dem skulle jag hänga upp bredvid balkongdörren varifrån man lätt kan nå dem vid behov. Under möblerna skulle mattan SEATTLE i grått få ligga och i andra hörnet av balkongen skulle jag ställa olivträdet och hortensian i rottingkorgarna CINDY. Jag älskar bl a krukorna FLOWER/FLOWER MED FAT, PRESILLA och ALBIN och skulle ha dem till övriga växter. Ljusslingan GLÖDLAMPA i svart hänger i utkanten av taket och väntar på att få rama in allt. Jag skulle använda mig av dova och pudriga färger i blå, grå och gröna nyanser och använda naturmaterial som marmor, trä och rotting för härlig kontrast till det grafiska och industriella i BARGO. Och massor av växter såklart skulle göra det hela till en riktig "njuteplats"!

2015-08-01 @ 16:21:51
Postat av: Åsa

Jag är en person som alltid gillat färg och extra allt. Men förra året sa det bara PANG och utmattningsdepresionen var ett faktum. Jag mår nu mycket bättre, men märker att jag inte längre tilltalas av samma stil som förut. Min njuteplats skulle därför vara riktigt lugn med naturfärger och grönt. Såhär tänkte jag mig att det skulle se ut för att Bargo och jag ska trivas:

För mina fötter som återigen orkar känna material mot huden; mattan Sila i färgen natur.

För min kropp som länge jobbat utan paus som nu lärt sig att vila; pläd Vincent från Himla.

För mina doft- och synsinnen som åter orkar dofta och se; doftljus pure senses från Himla.

Väldigt sparsmakat, men så behöver jag ha det just nu. Kanske blir det också en skärmvägg, Snidad, så att jag slipper se barnens leksaker och allt annat jag borde ta reda på.

Det gröna får min lilla trädgård stå för, och en liten grön kvist får stå i vasen Trond på det fina svarta bordet.

Åsa

2015-08-01 @ 17:33:08
Postat av: Lena K

Ska bara torka bort saliven så att jag kan börja skriva. *dregel *dregel - vilka fina stolar!

Jag bor i ett tegelhus från -62 och här passar inte shabby chic eller romantik. Bargo är perfekta men sin stramhet.

Mot det mörka teglet väljer jag detaljer i mässing/guld. Jag gillar kontrasten mellan det skrovliga teglet och den blanka mässingen. Mässingen bryter också så fint mot det svarta i möblerna.

Textilierna mjukar upp och går i vitt och grått för att låta bordet, stolarna och de övriga detaljerna spela huvudrollen.

1. Vägglyktor Diamant i mässing blir fint på tegelfasaden.
2. På bordet står krukan Xet i mässing med en vit hortensia i.
3. På golvet står tidningskorgen Bim med några glassiga magazine.
4. I korgen Bim i mässing ligger extra plädar för kyliga morgnar och kvällar. Plädarna blir två vita ylleplädar Josef i vitt. Här finns också en kudde Tina, Shepherd i grått. Gillar den lilla läderdetaljen till det svarta och mässingen.
5. Jag gillar stolarna utan sittkuddar, men har två stycken svarta stolsdynor 2-pack från Ellos Home i beredskap och sittstunden blir riktigt lång.

En drömmig plats på framsidan som kan få den enklaste tegelvilla att se riktigt lyxig ut! Mässing, tegel, svart och lite mjukt.

Tack för fin tävling!
Lena

2015-08-01 @ 23:06:09
Postat av: Frida

Ute på min inglasade altan har jag en hörna som denna gruppen skulle få stå. Jag tänker mig en mysig vrå, mycket gröna växter en härlig peroia matta med fransar, Eira kuddfodral på en gosig kudde i ena stolen, glas lyktorna Rixo och Margarete.

2015-08-02 @ 00:11:21
Postat av: Lena

Jag skulle lägga mattan Aurora sandbeige på golvet och ljusa fårskinnsfällen Ella i stolarna. Rullvagnen Dell skulle stå bredvid med ljuslyktorna Brimly och Cassandra på. Krukan Presilla skulle stå på bordet. Jag vill att uteplatsen skall vara inbjudande och andas harmoni.

2015-08-02 @ 10:51:43
Postat av: Amelie

Min höstdröm:
Hade jag fått drömma hade jag velat ha dessa snygga utemöblerna på vår nya uteplats. I stolarna hade två senapsgula kuddar från himla legat. På kanten av varje stol skulle det hänga varsin lamulspläd Vincent i bläckblå. På bordet skulle två stycken ljuslyktor från day home stå. På marken hade ljuslyktan rasken stått för att lysa upp en mörkare höstkväll.

2015-08-02 @ 13:21:57
Postat av: SofiaS

Åh vilken drömvinst. Jag har inga utemöbler än och de här är ju superläckra. Kommer bli perfekta på min uteplats/balkong.

På golvet
- Grå-vitrandig plastmatta
- Ljuslyckta Storm, zinkgrå
- Krukor Leja vit med växter i

I stolarna
- Kuddfodral Gerda
- Kuddfodral Struktur i vitt, 2 stycken
- Kuddfodral Nicole, turkos

På bordet
- Vita vaserna Shine, 3 st (med blommor i)
- Ljusstake Agge, grön

Övrigt
- Ljusslinga Glöda på balkongräcket
- Veckbandslängd Pembroke i vitt (lin-gardiner) att ha som draperi efter väggen, mot huset, på balkongen. Om vädret tillåter så kan dessa användas för att få balkongen att kännas som ett ombonat uterum.
- Vägghylla Hexagon trepack, färg multi, att ha på väggen.

Med de här varorna från Ellos Home sortiment tror jag att min utplats/balkong kommer att bli sommarens trendigaste. Varorna går i färgerna grått, vitt, svart och grönt och har både mjuka former, för att bryta av möblernas grafiska former, men även mer grafiska former för att matcha möblerna. Med en blandning av olika ljuskällor (ljusstakar, lykta samt ljusslinga), textielier (gardin, kuddar, matta) samt andra detaljer så som vägghylla, krukor och vaser tror jag att jag har fått ihop en bra kombination!

Håller nu tummarna!

2015-08-02 @ 22:22:59
Postat av: MariaChristina

-Åh dessa stolar alltså, spanat på dem sen de kom i våras! Här är mitt förslag ,ute på vår altan så vi kan mysa in hösten;

Skåp Victoria
2 korgar från Day Home,Tonga till mina växter
Tekanna och koppar Manda Day Home, dricker Risprotein Raw Kakao Chai 400 gram av Renee Voltaire och myser
Pläd Ellos Home Aisha

Matta Ellos Home Jacksonville
Gardin struktur,vita, knytbandslängd Ellos Home
Soffbord Georg antik mässing Ellos Home
Ljuslykta Ania Bloomingville

Golvlampa Trevisio By Rydéns
I skåp på hylla ska lykta Gloria stå Ellos Home och insekt Bzz samt skål Milly
Ljusslinga Glöda hängandes ner på en krok på en annan vägg som vetter mot skogen

Garp rottingkorg till tidningar Ellos Home, i den en tjock katalog från Ellos och salig blandning,kokbok Rene Voltaire!
Väggkrok animals 3-pack Ellos Home
Tavla Hem Bloomingville
Bring it on hösten♥


2015-08-02 @ 22:48:49
Postat av: Christina Udd

Finaste utegruppen Bargo,
skulle på mattan Florine få stå.
Med finaste svart vita filten Aisha och Sittkuddar Tilde i grått,
och med kudden Canice i rosa skulle det bli så stilfullt och flott.
2 små Bamboo lyktor skulle på bordet få stå,
en vacker ljusslinga skulle hänga ovanpå,
Gröna stora blommor i korgarna Berry i 2 pack,
hoppas verkligen på tur att jag till bästa Trendenser och Ellos får säga hjärtligt tack! <3

Med vänlig hälsning,
Christina Udd

2015-08-02 @ 23:34:39
Postat av: Christina Gunnarsson

Vi går mot sensommar och höst och jag vill att min balkong ska ge ett varmt och ombonat intryck, med smak av sensommar och höst. Eftersom min balkong är rätt stor och lägenheten rätt liten vill jag också att den ska kännas som en förlängning av lägenheten dvs ung samma färger. Jag använder svart som kontrastfärg i lägenheten så Bargo skulle passa ypperligt. Jag skulle välja sittkudden Allegra i Chamberay och fällen himla mohairplad Himla Lawrence mörkröd. Det mörkröda färgen stämmer bra med höstens färger och accentfärgen i lägenheten, och är fint mot trägolvet på balkongen. På bordet skulle det stå lyktor exempelvis Wire lykta. Ingen balkong är fullständig utan blommor och jag skulle har maffiga röda och orange Krysantemum i krukorna Flower med fat och Flower 16 cm. De behöver komma upp en bit och därför tittade jag efter en ställning alt bänk och fann bänk trä natur. Där kan även stå en solcellslykta.

2015-08-03 @ 00:22:18
Postat av: MsSixten

Den här veckan har en läsare chans att vinna en grupp utemöbler från Ellos Home, från deras populära serie Bargo. Perfekt pris om du vill uppdatera balkongen eller uteplatsen för en härlig sensommar och höst. I vinstpaketet ligger två stolar och ett bord med en total vinstsumma om 2398 kr! För att delta i tävlingen ska du svara på följande fråga i kommentarsfältet nedan, inom loppet av en vecka. Lycka till!

1) Med pläden Majsan, hänggungor med Ellos fårskinnsfällar Ella, Ellos ljuskoppar, Ellos ljusslinga och Ellos Glasbox Glänta med fina ljus. Färgerna skulle gå i svart och grönt för att jag gillar den kombinationen och det gröna som går lite åt limehållet är en uppiggande och fräsch färg. Håller alla tummar =).

2015-08-03 @ 06:09:31
Postat av: Rebecka D

Vi är i full gång med att färdigställa vår nya uteplats. Det hade varit perfekt att placera detta möblemang utanför köket där det just nu är så otroligt vackert och lummigt.

Jag tänker mig att komplettera med korgen "Bim" för att lägga plädar "Majsan" som man lätt kan förflytta mellan ute och inne. Fika gör vi med setet "Botanik" för att sedan gå över till vin i glasen "Vara" samt tänder en massa ljus "Gimo" samt "Gingri".

2015-08-03 @ 09:14:06
Postat av: Idha

Jag skulle skapa min njuteplats på lilla terassen med tak vid entrén till vårt hus. Där skulle bord och stolar få stå på mattan Stockton i petrol. I stolarna skulle lammskinnen Shannan i grått få värma tillsammans med grå pläden Maude. Ett par kuddar Aline i turkost skulle också få plats. På bordet skulle jag ha vasen Leja med något grönt från trädgården i, samt ett par lyktor Gloria med värmeljus. En slinga Glödlampa skulle få hänga i ena hörnet för att ge lite extra ljus i höstmörkret och på golvet skulle jag placera ljuslyktan Storm och lanternan Nilla. I rottingkorgarna Cindy skulle mina olivträd få bo och själv kryper jag upp i en av stolarna med en enorm kopp te och en god bok i lurarna!

2015-08-03 @ 09:54:28
Postat av: Emma

Wow, Bargomöblerna hade passat perfekt på min balkong som tyvärr fortfarande ekar tomt nu innan semestern! Hade älskat att skapa en ”njuteplats” som gick i mjuka toner – beigt, en varm grå skala, lite vitt och något inslag av ljusblått. Kompletterat med några livliga växter tror jag att det hade skapat en mysig och inbjudande miljö!

På Bargostolarna hade jag lagt Shepherds beigea stolsdyna i fårskinn ”Ida”, kompletterat med den grå-vit randiga pläden ”Majsan”. På bordet hade jag ställt en ”Gringi lanterna” från Jotex liksom en ”Joel” kruka med murgröna. Till slut så hade jag staplat några ”Garden” lådor och planterat lite lavendel, stjärnöga och några pelargoner. I lådorna hade jag stuckit ner några solcellslampor från Star Trading för att skapa en extra varm känsla genom lite mysbelysning. Så skulle min njuteplats se ut!

2015-08-03 @ 09:55:32
Postat av: Ramona

Som i all min inredning skulle färgerna gå i grått, brunt och beige, med lite inslag av murrigt vitt. T.ex. följande produkter skulle passa: Kuddfodral Ella i grått, kuddfodral Aline, en badrumsmatta Boel framför terrassdörren, kuddfodral tove big, lammskinn Shannan på stolarna, pläd maude och så några stormlyktor

2015-08-03 @ 12:42:01
Postat av: Anna-Maria

Det behövs en plan B för sommarkvällar, de är sällan jättevarmt om man säger så. :) Men med blå sittkuddar Tilde och fårskinnsfällar Slite till stolarna så har man kommit långt! Ett gäng rejäla krukor med plats för prydnadsgräs och rödbladiga silverax och ett par solcellslampor i. Varsin gul mohairpläd från Himla och en Irish coffee så kan en sval sommarkväll bli magisk!

2015-08-03 @ 13:59:34
URL: http://www.amjtradgardstjanster.se
Postat av: Anna-Maria

Det behövs en plan B för sommarkvällar, de är sällan jättevarmt om man säger så. :) Men med blå sittkuddar Tilde och fårskinnsfällar Slite till stolarna så har man kommit långt! Ett gäng rejäla krukor med plats för prydnadsgräs och rödbladiga silverax och ett par solcellslampor i. Varsin gul mohairpläd från Himla och en Irish coffee så kan en sval sommarkväll bli magisk!

2015-08-03 @ 14:00:00
URL: http://www.amjtradgardstjanster.se
Postat av: Gäst

...fast Malin som vann valde ju från annat sortiment också ändå bara från Ellos Home som man skulle ;)

Men grattis till henne!

2015-08-11 @ 21:23:02

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL