ANNONS: Tävla och vinn kastrullset från KitchenTime

Den här veckan har du chans att vinna ett nytt kastrullset från Eva Solo i en tävling som presenteras i samarbete med webbshopen KitchenTime. I deras sortiment hittar du kvalitetsprodukter för matlagning, bakning och inredning för ditt kök. I prispotten ligger Eva Solos Gravity Collection Box (vinnaren får själv välja mellan Grey eller Flame).  I setet ingår tre grytor i storlekarna 2, 3 & 4 liter med ett totalvärde på 2995kr! Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt 7 dagar på dig. Lycka till!

1. Nämn tre unika fördelar med Gravity-grytorna från Eva Solo.
2. Välj en valfri produkt ur KitchenTimes sortiment, och motivera varför just den är nödvändig i ditt kök? 
 
Tävlingen är nu avslutad. Grattis till Familjen Karlsson som svarade 2015-02-22 kl 09:07:07
Tävlingen pågår t o m. den 23/2 2015 kl 13.00 En vinnare för detta kit utses av en jury från Kitchentime och dess beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Trendenser ansvarar ej för redigering/borttagning av kommentarer i efterhand. 

Kommentarer
Postat av: Malin

1. Grytorna fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktionshällar. De går också att stapla på varandra, så en får mer plats i köksskåpen. Locken går att använda på många olika sätt: som stänkskydd, sillock och har en inbyggd ångventil.

2. På sista tiden har jag fått upp ögonen för asiatisk mat, och jag känner att jag bara måste ha den kinesiska kockkniven från Victorinox (http://www.kitchentime.se/sv/p/kinesisk-kockkniv). Så kan jag träna på att hacka grönsaker snyggt, så mina vårrullar ser ännu mer fantastiska ut!

2015-02-16 @ 13:26:55
Postat av: Maria

1. För det första är de grymt snygga! Det tycker jag är väldigt unikt för grytor! För det andra hatar jag silar, att grytans lock har en sil är helt genialt! Och för det tredje hår de att stapla i varandra, spara plats i köksskåpen gör ju att man får plats med ännu fler kökssaker:)
2. Till god mat gjord i praktiska och snygga grytor krävs något gott att dricka. Tex rött vin. Därför behöver jag ett SUBSIDIO vinställ i svart. Jag har inte det största köket och mina vinflaskor får inte glänsa så som de borde få göra. Vinstället sparar både plats i mina hyllor och är en snygg inredningsdetalj!

2015-02-16 @ 13:39:01
Postat av: Lovisa

1. Dessa grytor är praktiska på så vis att de är lätta att stapla tillsammans och locken är multifunktionella, sedan fungerar de även på alla sorters spisar så alla kan ha dem i sina kök.
2. Jag hade velat ha Le Creusets ugnsformar då mina är i glas och blivit fula och tråkiga. Och tidlösa formar med lång hållbarhet är ju fantastiskt!

Postat av: Kristina

1. Stapelbara. Sil i grytans lock. Stänkskydd.

2. Utan grytunderlägg blir det ingen varm mat på bordet.

2015-02-16 @ 13:52:27
Postat av: Brysselkakan

1. Det fantastiska locket som gör att silar är onödiga. Att man kan stapla dem, guld värt i grytlådan. Och att de funkar på alla slags spisar.
2. Den lilla slickepotten från Rosti Mepal. Slickepottar är underskattade i köket och jag använder mina extremt mycket, denna går att dra isär när man diskar vilket är suveränt.

2015-02-16 @ 14:10:56
URL: http://www.brysselkakan.wordpress.com
Postat av: Hanna

Grytorna är stapelbara, har multifuktionella lock och de fungerar på alla sorters spisar.
Jag hade verkligen behövt Eva Solos Gravity-grytor då jag bara har en enda fungerande gryta i mitt kök;)

2015-02-16 @ 14:11:20
Postat av: Louise

1. Tre av de unika fördelarna med Gravity-grytorna från Eva Solo är att de kan användas på alla typer av spisar, att de har ett funktionellt lock som bland annat motverkar stänk samt kan användas som sil. En tredje fördel med grytorna är att du kan placera köksredskapen på kanten av grytan.
2. En nödvändig sak i mitt kök skulle vara en Le Creuset, grytornas Rolls Royce. I den skulle jag koka fantastiska långkok och goda mustiga grytor! Jag skulle behandla den med kärlek så att den senare kan gå i arv.

2015-02-16 @ 14:18:24
Postat av: CarPet

1. Stapelbara. Lock & sil i ett. Funkar på alla spisar/hällar.
2. Jag önskar mig en matberedare från Dualit. Jag vill hacka, riva och strimla men framför allt göra egna rawfood bars och bollar.

2015-02-16 @ 14:20:21
Postat av: Fanny

1. Sila genom locket, stapelbara och kan användas både på induktion och gas-spis.
2. Jag hade valt en pastamaskin från jamie oliver eftersom jag och min sambo älskar pasta, och vill lära mig att göra egen pasta att överraska min sambo med. :)

2015-02-16 @ 14:20:59
Postat av: Sarah

1. De är stapelbara (och vänliga för ett kompakt studentboende). De har sil och lock i ett och de funkar på alla spisar.
2. Ur sortimentet önskar jag mig bordsbesticksetet "Helena" just för om jag ska servera en god middag ska det inte bara smaka bra och se bra ut; det ska även kännas ända ut i fingertopparna. En vacker dukning hade varit pricken över i:et.

2015-02-16 @ 14:30:26
Postat av: Mathilda

1. De tre unika fördelarna med grytorna är att de stapelbara, har multifuktionella lock och de fungerar på alla sorters spisar.
2. Själv hade jag gärna velat ha en köksassistent från Ankarsrum. Saknar en sådan när jag ska baka bröd och dylikt och alltid får stå och knåda för hand! Dessutom är de väldigt snygga och jag har ett ganska litet kök så den hade kunnat stå framme som en snygg inredningsdetalj med! :)

2015-02-16 @ 14:32:48
Postat av: hedda

1.Multifunktionellt lock (med stänkskydd, sil och ångventil), de kan användas på alla typer av spisar och grytorna är stapelbara

2. Min köksmaskin från Kenwood! Jag älskar att baka och vågar påstå att jag är GRYM på att baka bullar. Hemligheten till de bästa bullarna? Evighetsknåderi! Och det är DÄR köksmaskinen kommer in i bilden. Världens BÄSTA examenspresent till mig själv - jag är mig själv SÅ tacksam :)

2015-02-16 @ 14:33:02
Postat av: Elli

De kommer i 3 storlekar, kan användas på alla sorters spisar och går att stapla i varandra.
Jamie Oliver Induction grillpanna för att du kan sätta den i ugnen efter stekning på spis.

2015-02-16 @ 14:34:11
Postat av: Johanna

1. De har ett multifunktionellt lock, kan användas på alla typer av spisar och de är stapelbara
2. Elvispen från Dualit är nödvändig i mitt kök eftersom jag bakar väldigt mycket och är på jagt efter en ny elvisp

2015-02-16 @ 14:39:47
Postat av: Susanne Karlsson

1. Multifunktionellt lock, Kan användas på alla typer av spisar och Grytorna är stapelbara.
2. Tryckkokare från Tefal! Jag fullkomligt älskar att använda den. Det är superenkelt och går ju hur snabbt som helst att laga god mat.

2015-02-16 @ 15:28:25
Postat av: Jessica

1, Grytorna har multifunktionella lock, de kan användas på alla typer av spiar och är stapelbara
2, En kaffebryggare från Wilfa är livsviktig i mitt kök eftersom jag precis har flyttat och kaffemaskinen sitter kvar i väggen i mitt förra hus :-(

2015-02-16 @ 15:37:01
Postat av: julianna fredriksson

1. Multifunktionellt lock.
Kan användas på alla typer av spisar.
Grytorna är stapelbara.

2.http://www.kitchentime.se/sv/p/grytset-5-delar-svart Detta grytset vill man hemskt gärna ha. Tänk att få laga goda middagar med grytorna wow vilken lycka. Eftersom vi är en matglad familj skulle det ju inte vara helt fel att vinna gravity grytorna som verkligen behövs här hemma.

2015-02-16 @ 15:50:51
Postat av: Emma Ghebaru

1.
Multifunktionellt lock
Kan användas på alla typer av spisar
Grytorna är stapelbara

2. Jag skulle vilja ha Blender 1000 W Krom - Dualit! Jag använder min blender varje dag för att göra smoothies på morgonen då jag ofta är lite stressad och på gång, men tyvärr har min blender sett sina bättre dagar. Så skulle vilja ha en redig blender som denna för att underlätta vardagen :)

2015-02-16 @ 15:56:20
Postat av: Johanna

1. De har multifunktionella lock, kan användas på alla typer av spisar samt är stapelbara.

2. Jag måste säga en kastrull - eller snarare flera! För några veckor sedan skulle min sambo koka ris samtidigt som han skulle se på något 'viktigt' på TV:n - detta resulterade i att han brände riset. Men tro inte att han lärde sig av sitt misstag. Han gör om det - tre gånger i rad. Sedan är han så upprörd att i stället för att göra ren kastrullerna tar han helt sonika och slänger alla tre i metallåtervinningen! Det han inte hade fattat är hur dyra bra kastruller är... Så nu har han köpt nya budgetversioner på det stora varuhuset, men de är hopplösa att tömma ur då det rinner ner längs kastrullens utsida. Så bra kastruller är något jag skulle vilja ha. Drömmen vore såklart ett set från Demeyere, men jag kan knappast säga att de vore nödvändiga ;) Annars verkar ju Eva Solos väldigt funktionella samtidigt som de är hyfsat snälla mot plånboken.

2015-02-16 @ 16:02:52
Postat av: Malin

1. De har ett multifunktionellt lock, kan användas på alla typer av spisar (tummen upp från en kringflyttande student) och går att stapla i varandra (även här gör studenten i miniettan tummen upp).

2. En Le Creuset-gryta skulle vara ett härligt tillskott. Otroligt användbar och skulle utgöra ännu ett led i plast- och teflonbantningen av mitt kök.

2015-02-16 @ 16:15:56
Postat av: Designtjejen/Emmelie

1.
- Multifunktionella lock
- Går att använda på alla typer av spisar
- Går att stapla på varandra

2.
Det är fel att säga att jag inte skulle kunna vara utan detta (för jag har det inte idag), men detta är något jag verkligen, verkligen skulle vilja ha! Jag visste faktiskt inte att det fanns så nu känner jag att jag har gått ifrån ovetande till "detta-blir-ett-måste". Det jag talar om är en elrök från Muurikka. Vi älskar att laga mat och den här skulle passa både hemma i vårt hus men även att använda vid vårt fritidshus. Jag håller tummarna!

2015-02-16 @ 16:22:51
URL: http://www.arsenikfotografi.se/#amelia-var
Postat av: Elisabeth

1. Det finns ju jättemånga fördelar! Locket fungerar inte bara som ett vanligt lock. Det är så finurligt konstruerat att det t.ex. också är stänkskydd och ett sillock, vilket skulle passa mig utmärkt! Som trött och smått stressad mamma sker det tyvärr lite då och då små olyckor i köket, men med de här kastrullerna skulle det nog bli färre sådana! En annan fördel är att man kan placera köksredskap på kanten av grytan! Åh, vad jag skulle bli glad om jag vann dessa! :)

2. En riktigt bra matberedare har jag önskat mig ett bra tag. Och den är i alla högsta grad nödvändig i mitt kök. Förutom att den skulle underlätta enormt mycket för mig, så hungriga magar här hemma fick mat snabbare, (tänker framför allt på vardagskvällar), skulle det också bli roligare och mindre komplicerat att laga mat. Matberedaren Titanium KA890 från KRUPS tycker jag verkar helt underbar! :)

2015-02-16 @ 17:30:04
Postat av: Emelie

1. Locken har flera funktioner, t ex sil och stänkskydd. Grytorna passar på alla spisar. Grytorna är stapelbara för att spara plats.
2. En Gourmet Whip Plus Sifon rostfritt stål 0,5 l skulle ta matlagning och desserter till en helt ny nivå i mitt kök. Det är en sån där lyxprodukt som man alltid drömmer om att ha, men aldrig tar sig råd att köpa.

2015-02-16 @ 17:53:12
Postat av: Birgitta

Har flera artiklar från Eva Solo men inga grytor, antar att de är lika bra som de saker jag har. Grytorna kan användas på alla spisar, de går att stapla och har lock som funkar som både stänkskydd och sil förutom att vara just ett lock! Ur sortimentet hade jag valt Eva Solos vattenkokare, min gick just sönder! Kul och för mig ny sida.

2015-02-16 @ 17:56:27
Postat av: Sarah

1. Förutom att kastrullerna är fantastiskt snygga så passar dom på alla spisar, har ett smart multifunktionellt lock som bla fungerar som avhällningssil och stänkskydd, och bäst av allt, dom är stapelbara vilket verkligen uppskattas i vårt överfulla kök!

2. En riktigt bra kockkniv från Satake! En riktigt bra kniv är precis vad man behöver för att lyckas i köket och få ett komplett kök!

2015-02-16 @ 18:08:51
Postat av: Marie

1. De har multifunktionella lock, kan användas på alla typer av spisar samt är stapelbara.

2. Så tråkigt som att jag verkligen behöver nya grytor och dessa ligger högst upp på önskelistan. Hälften försvann när det nya huset hade induktionshäll och den andra hälften som är kvar har sett sina bästa dagar.

2015-02-16 @ 18:12:09
Postat av: Hanna La

1.
- Stapelbara
- Har multifunktionella lock
- Fungerar på alla typer av spisar

2.
Stekpanna Volcanic från Le Creuset. Min ex-pojkvän hade en sån. Saknar den fortfarande.

2015-02-16 @ 18:18:56
Postat av: Karin Stjärnkvist

1. Det unika locket har ett stänkskydd när det placeras på grytans kant, sillock vid avhällning av vatten, samt inbyggd ångventil. Det finns plats att placera dina köksredskap ur samma serie på kanten av grytan. Det finns ett litermått uppmätt på insidan. Dessa tre faktorer anser jag gör dem unika!
2. En kockkniv, gärna http://www.kitchentime.se/sv/p/design-by-f-a-porsche-japansk-kockkniv-med-lufthal, är oumbärlig i köket hos mig!

2015-02-16 @ 18:20:46
Postat av: Anne-Maj Larsson

Grytorna är stapelbara, har multifuktionella lock och de fungerar på alla sorters spisar. Något av det mest nödvändiga i mitt kök är thekopparna! Det första jag använder i köket på morgonen och det sista på kvällen är en god kopp the. Mon Amie kopparna vore en vardagsnjutning utan motsvarighet.

2015-02-16 @ 18:25:08
Postat av: Susanne N

1. Stänkfria med inbyggd sil och ångventil, stapelbara på alla vis och fungerar perfekt på mången spis.

2. Philips röda retroradio skulle vara den ultimata glädjeklicken i köket, med dansanta steg skulle jag rocka fram en god middag på första försöket!

2015-02-16 @ 19:34:01
Postat av: Johanna Eriksson

Efter dessa jag länge känt åtrå,
med sin snygga design i renaste stålgrå.

Har ett modernt och funktionellt lock,
i köket man känner sig som en riktig kock.

Har både inbyggd sil och ångventil,
gör det möjligt att laga mat med riktig stil.

Kan användas på vanlig spis och induktion,
passar därför alla vilket är kanon!

För att alltid vara på högsta beredskap,
placera på kastrullen seriens alla redskap.

Något annat som är viktigt i mitt kök,
är en maskin som undviker allt bök.

På KitchenTime finns min kära köksmaskin,
häll bara i socker, mjöl och margarin.

Köksassistenten har liksom kastrullerna många funktioner,
gör det möjligt att leva ut alla matlagnings-passioner!

2015-02-16 @ 20:01:45
Postat av: Anna G.

1. Grytorna är smidiga (tar lite plats), praktiska (locken är smarta) och användarvänliga (plats för verktyg)
2. För en mat-och-bakgalen person går det inte att välja en sak. Det är omöjligt, men ett salt- och pepparkvarnsset av bra kvalitet är nog det jag mest av allt behöver då nymalet förhöjer verkligen allt man tillagar. Le creusets variant skulle jag verkligen inte tacka nej till.

2015-02-16 @ 20:02:27
Postat av: Johanna

1. Det som utmärker kastrullerna är deras multifunktionella lock som t.ex. kan användas för att hälla av vatten. Andra eftertraktade egenskaper är att de är stapelbara och kan användas till alla spisar.

2. Picnics gråa grytvante och grytlapp skulle underlätta hanteringen av allt det varma i köket så jag slipper bränna tassarna :)

2015-02-16 @ 20:12:06
Postat av: Anna Panna

Hej du! Jag är nyfiken på vem som vann fårskinnen!?? Och jetson fåtöljen med för den delen.
Svar: Kolla i respektive tävlingsinlägg så hittar du svaren
http://trendenser.se/2015/january/vinnarna-i-julkalendern-2014.html

http://trendenser.se/2015/february/tavla-och-vinn-farskinn.html
Trendenser

2015-02-16 @ 20:17:46
Postat av: Floristulrik

1. Multifunktionellt lock, stapelbara och att de kan användas på alla typer av spisar.
2. Herbie, odlingskruka i svart! Hade passat perfekt i vårt kök och äntligen en produkt som är modern, snygg och praktisk på samma gång. Aldrig mer färska kryddor hemma som efter en dag ser allt annat än färska ut!

2015-02-16 @ 20:24:24
URL: http://www.floristulrik.se
Postat av: JessicaB

1.Dom kan användas på alla spisar. Smarta lock som är stänkfria med inbyggd sil och ångventil. Och det bästa av allt dom går att stapla.
2. Har länge spanat på en pasta maskin då jag tror jag var italienare i mitt förra liv:). Kan inte gå nog av pasta och tänk att kunna göra sin egen!

2015-02-16 @ 20:29:45
Postat av: My Thulin

1. Stapelbara. Sil i grytans lock. Stänkskydd.
2. ÄLskar att stajla i köket så jag skulle gärna vilja ha en sådan här Spirelli spiralskärare - Gefu får önska mig en :D

2015-02-16 @ 20:52:19
URL: http://mythulin.blogg.se
Postat av: Therese

1.
- Dom är stapelbara (perfekt när man har lite utrymme och hela tiden måste tänka platssmart)
- Dom har multifunktionella lock som kan agera både som sil, stänkskydd och ångventil.
- Dom fungerar på alla typer av spisar.

2.
Jag måste ju säga en platt(här tänker jag platssmart till min lilla 1a) hushållsvåg, fråga mig inte vilken för dom hade ju otroligt många att välja mellan! Jag älskar att baka och många recept är skrivna i vikt. Mycket kan man kompromissa med och göra nödlösningar av men att behöva sitta och slå upp och omvandla vad alla vikter blir i dl och ml förstör ju nästan det roliga med att baka. Helt klart en av dom viktigaste prylarna i mitt kök!

2015-02-16 @ 20:58:35
Postat av: Aniika

1. Stapelbara, kan användas på alla typer av spisar och multifunktionella lock (kan bla användas som sil)

2. Stavmixern från Breville. Med en liten bebis här hemma görs det puréer i alla former och utföranden, en stavmixer är just nu livsnödvändig i ordets rätta betydelse! :)

2015-02-16 @ 21:02:43
URL: http://resfredag.se
Postat av: Anna G

1) Grytornas lock är multifunktionella; sillock, stänkskydd och inbyggd ångventil. Grytorna är stapelbara samt kan användas på alla spisar!
2) Den här rara radion i retrostil är nödvändig, då jag fungerar bäst i köket till tonerna av musik http://www.kitchentime.se/sv/p/radio-i-retro-laderdesign

Mvh, Anna

2015-02-16 @ 21:03:02
Postat av: JohannaB

1. Grytorna är stapelbara - det känns ju faktiskt väldigt omodernt att man i dagsläget bara rymmer fyra kastruller i sin låda.

Grytornas lock är multifunktionella - Även detta en platssparare, äntligen kan jag slänga alla silar och durkslag som tar onödigt mycket plats.


Grytorna fungerar på vår nya induktionshäll - och alla andra spisar - perfekt!

2. En Blender HR2096/00 från Philips hade sparat mig så mycket tid på morgonen och just minuter på morgonen är ju guld värda! I dagsläget står jag med en näst intill utbränd mixerstav och gör mina smoothies, det håller ju inte i längden, en blender är ett måste!

2015-02-16 @ 21:17:46
URL: http://villabackstrom.blogg.se
Postat av: Mimmi Mattsson

Grytorna funkar på alla sorters spisar, de är stapelbara och locken är superfunktionella, nej, jag menar multifunktionella. De är stilrena, snygga och funktionella såsom allt annat från Eva Solo.

Den underbara vattenkokaren, Eva Solos förstås, som pryder köksbänken hemma hos mig. Jag använder den sällan... Men den är grymt snygg : )

2015-02-16 @ 22:20:35
Postat av: Camilla P

Passar till alla olika spistyper. Fantastiska lock - multifunktionella
sil, ångventil och stänkskydd. Grytorna dessutom stapelbara, toppen.
Gryta Pearl Signature - Le Creuset. Vilken snygging!!
Ser framför mej hur den står och puttrar på min framtida nya gasspis, 10 veckor kvar till leverans.

2015-02-16 @ 22:23:54
Postat av: Linda S

1. Grytornas lock har flera olika funktioner (bl.a. så fungerar de som sil när man häller ut vattnet), grytorna är stapelbara och kan dessutom användas på alla typer av spisar.

2. Förutom detta kastrullset (som är perfekt för en student som vill ha relativt många dyra prylar i köket men inte har en budget till det) så skulle jag inte tacka nej till Le Creusets gråa, rektangulära ugnsformar Nutmeg i tvåpack.

2015-02-16 @ 22:26:11
Postat av: Sara Eriksson

1. Multifunktionellt lock, Kan användas på alla typer av spisar och
Grytorna är stapelbara
2. Kastrullset. Som nyseparerad står man nu utan vissa saker och jag behöver fortfarande laga mat.

2015-02-16 @ 22:32:20
Postat av: Caroline

1. Multifunktionellt lock! Går att använda på alla typer av spisar! Stapelbara! Och mycket mycket mera =)

2. Varje kök borde ha en Le Creuset gryta! I de vintriga tiderna är det perfekt för att göra långkok eller ugnssteka en helkyckling till exempel. Vill klicka hem en på studds!

2015-02-16 @ 22:47:51
Postat av: Lena

1. Multifunktionellt lock
Kan användas på alla typer av spisar
Grytorna är stapelbara

2. Flyttar till hus om en månad och älskar Eva Solos sortiment. Högst uppe på önskelistan är nya gravity collection Box. Bye bye till mina gamla, välbrukta ikea kastruller. 'Dreaming'

2015-02-16 @ 22:49:04
URL: http://stormvinge.se/
Postat av: Sara

Passar olika spisar, otroligt multifunktionella lock, och klanderfri design!
Skulle önska mig en Eva Solo vattenkokare, använder ofta vattenkokaren men den är så ful så jag måste varje dag ta fram och ta bort den från köksbänken. Eva Solo vattenkokaren är så snygg att den kan stå framme hela tiden.

2015-02-16 @ 22:51:27
Postat av: Snini

1. Grytorna har multifunktionella lock, är stapelbara och fungerar på alla sorters spisar.
2. Våra grytor hemma har trasiga lock, är helt inkompatibla och fungerar tämligen dåligt på vår spis... Så min önskan är nya grytor! Att slippa bränna sig om händerna när man häller av pastan, slippa svära högt när man försöker få in grytorna i skåpen och dessutom få maten varm när man satt grytan på spisen skulle avsevärt förbättra min vardag- och resten av familjens!!

2015-02-17 @ 06:35:19
Postat av: Cecilia

1. Grytorna är stapelbara, har multifuktionella lock och de fungerar på alla sorters spisar.

2. Några "Runda ramekiner 0,25 L Soleil - Le Creuset" hade passat perfekt i vårt kök. Så att vi hade kunnat bjuda våra kära vänner på chokladsufflé till Le Creusets härliga gula nyans.

2015-02-17 @ 07:20:55
URL: http://lyckligafamiljer.blogspot.se
Postat av: Susslan

1.Multifunktionellt lock, Kan användas på alla typer av spisar, Grytorna är stapelbara

2. Alla borde ha minst en bra kniv i köket! Matlagningen blir lättare, roligare och risken att skära sig blir mindre med en vass kniv. Jag drömmer om en Satake Damaskus kockkniv till mitt kök!

2015-02-17 @ 08:40:07
Postat av: Malin

1. Stapelbara, kan användas på alla typer av spisar och det bästa i min mening, sillock vid avhällning!

2. Utöver Eva Solos underbara grytor så säger jag solklart en köksassistent! Gärna från OBH Nordica som har både snygga och prisvärda produkter. Att ständigt behöva dra fram min otroligt fula matberedare, där bunken dessutom spruckit på flera ställen vilket gör att det tar mig både svett och utbrott innan jag får på locket och därmed igång maskinen när jag ska baka eller fixa min pajdeg.

2015-02-17 @ 10:11:54
URL: http://malinhh.blogg.se
Postat av: Matilda

1. Multifunktionellt lock, kan användas på alla typer av spisar och grytorna är stapelbara. Tummen upp!

2. Då jag och min kille precis flyttat isär så har jag insett att jag inte äger en enda bra stekpanna! Har alltid älskat Le Creuset och deras fantastiskt färgglada pannor och grytor så nu skulle det verkligen sitta bra med en fin "Stekpanna Volcanic 28 cm" med trähandtag.

2015-02-17 @ 11:32:51
Postat av: Kristina Lindblom

1. Locken funkar som sil, funkar på alla spisar, stapelbara.
Dessutom sjukt snygga
2.
Rånjärn908 skulle jag verkligen vilja ha,doften av rån skulle ta en tillbaka till när min mormor gjorde rån till julen å den doften å stämningen vill jag att mina barn skall få uppleva,

2015-02-17 @ 11:36:19
Postat av: Kristin

1. Stapelbara, funktions lock, passar alla spisar.
2. En espressobryggare Cloer, skulle förgylla den lilla egentid man har som mammaledig! Tänk vad en espresso kan göra för själen!

2015-02-17 @ 11:53:01
Postat av: Farbror Franz

Locket har alla funktioner som bra lock ska ha 2015, stänkskydd, ångventil samt min favorit - silen. Dessutom att grytorna fungerar på alla sorters spisar däribland induktionshällen gör så att iallafall jag slipper komma hem med en gryta som inte passar min spis..(vilket har hänt).

Vad jag skulle behöva ifrån kitchentime.se? Ett Rånjärn 908 - Åviken, så jäkla onödigt men men är man "köksprylsnörd" så finns inget roligare än onödiga grejer!!

2015-02-17 @ 12:03:20
Postat av: Maya Eriksson

* Samtliga grytor har ångventil, sil och stänkskydd-
* Grytorna i detta set är stapelbara (och därmed enkla att förvara, särskilt i ett kök med begränsade förvaringsmöjligheter).
* De fungerar på alla sorters spisplattor, även gasspisar och induktionshällar.

Jag saknar verkligen lock till mina Margrethe-skålar från Rosti Mepal.

2015-02-17 @ 12:43:10
Postat av: Camilla K

1. Fördelarna är många men det bästa är ju att det är inbyggd sil, har ångventil och att locket kan placeras på grytans kant!
2. Kaffekapslar till min nespressomaskin, livsnödvändigt;)

2015-02-17 @ 13:58:28
Postat av: Maria N

Av alla de fördelar som finns med Eva Solos grytor kan nämnas att de har ett multifunktionellt lock, de går att stapla på varandra och har en snygg design vilket gör det möjligt att servera direkt ur dem.

Dessa fördelar är guld värda i en studentlägenhet där platsen är knapp. För att kunna utnyttja platsen i köket och få plats med mina nya grytor skulle jag behöva ett kryddställ.

2015-02-17 @ 14:20:44
Postat av: chanette a

1. svar: *Multifunktionellt lock med stänkskydd, sil och ångventil
*de kan användas på alla typer av spisar
* grytorna är stapelbara

2. svar. http://www.kitchentime.se/sv/p/vaffeljarn-heartbreaker-svart... vår våffel galna familj skulle ej klara oss utan en.. vad skulle vi då ätit då det vankas fredags mys ha ha ha

2015-02-17 @ 14:34:59
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: Hanna

A)
-Dom är stapelbara, alltså tar minimalt med plats.
-Locket går att använda som sil, att ställa upp. Ja multifunktionellt.
-Fungerar med alla typer av spisar

B)
Vi har precis börjat samla på vår första servis, Rörstrand Corona, och till det behöver vi nu nya bestick till alla speciella middagar med nära och kära. Och just Dorres besticksätt med stilrena bestick i rostfritt stål kommer gå så otroligt bra ihop med platinaranden på tallrikarna i servisen.

2015-02-17 @ 17:48:41
URL: http://frokenbadass.devote.se
Postat av: Linda

Hej!

På fråga 1 svarar jag:

1) Multifunktionellt lock (underbart!!)
2) Kan användas på alla typer av spisar
3) Grytorna är stapelbara (hur bra som helst!!)

2: Jag skulle verkligen behöva ett nytt bestickset till familjens alla tillställningar. I dagsläget får vi blanda 3 olika set vid varje middagsbjudning...inte så snyggt! ;-)

Hälsning
Linda

2015-02-17 @ 19:50:34
Postat av: Camilla Sandmark

1. Fungerar på alla slags spisar, de går att stapla och locken kan användas på flera olika vis.

2. För mig som inte dricker kaffe utan föredrar te både mycket och ofta skulle det vara helt gudomligt att ha en TeeGourmet Tekokare hemma. Förstår faktiskt inte hur jag har klarat mig utan en nu när jag säg den.

2015-02-17 @ 21:29:35
Postat av: anna

1. Multifunktionell lock, Stapelbara och fungerar på alla spisar.
2. Älskar bröd o bakar praktiskt taget alltid mitt egna. Tar också mycket bilder på mina bröd så vore riktigt roligt att ha en jäskorg i rotting så de blir riktigt fina!

2015-02-17 @ 21:46:10
Postat av: SofiaS

1. Multifunktionellt lock, kan användas på alla typer av spisar samt grytorna är stapelbara!!!
2. En brödrost är ytterst nödvändig för mig. Jag använder den varje dag och drömmen är att köpa en vit DUALIT BRÖDROST. Klassisk, stilren, engelsk kvalitet! Mörkt pumpernickelbröd som annars inte är jättegott att äta som det är blir supergott när man rostar det länge. Genom att använda brödrosten får jag i mig nyttigt bröd varje dag och jag tipsar andra att pröva detsamma!
atthttp://www.kitchentime.se/sv/p/brodrost-lite-gloss-blank-vit-2-skivor

2015-02-17 @ 22:13:33
Postat av: Thomas

1. Man kan stapla dem i varandra, magiska lock och så fungerar de på min gamla spis!
2. Vi lagar så otroligt mycket mat hemma, både jag och min sambo och gissa om vi har dåligt med utrymme, stapelbara grytor, halleluja! Vi hade båda blivit överlyckliga.

2015-02-17 @ 22:16:49
Postat av: Marcus Jacobsson

1. Kokkärlen fungerar oavsett vilken typ av spis man har. Smidigt med sil och ångventil i locket. De är stapelbara, och det är ju grymt!
2. Svårt val bland alla kvalitetsprodukter, men det får bli den stora Le Gourmet grillpanna i gjutjärn från Gense/Ronab. Riktigt gjutjärn med fin yta klår alla nonstickbeläggningar i världen när det gäller de höga temperaturer som krävs vid grillning.

2015-02-17 @ 22:42:11
Postat av: Ebba F

1. Sil i locket, att du kan stapla dem & att de funkar på alla spisar.
2. Jag skulle välja just dessa kastruller då vi har ett smärre kaos vad gäller just stekpannor, kastruller med mera här hemma. Gamla grejer som följde med från ikea-svängen jag tog när jag flyttade hemifrån har jag aldrig hittills haft utrymme nog att prioritera någon uppgradering av, så allt är av ganska dålig kvalitet, utsliten eller i fel storlek för ett större kök än vad man har i en studentkorridor.

2015-02-17 @ 23:04:26
Postat av: elin tong

1. Man kan stapla dem på varandra utan att det tar plats. Sila genom locket. Funkar på alla spisar. Glas-skiva på locket så att man kan se igenom ex vid ångkokning. Slevarna är spec designade så dem kan ligga på kastrullen utan att den ramlar ner i grytan.

2.Då vi lagar väldigt mycket mat i kastrull,ångkokning, soppa, gryta mm skulle jag säga att dessa kastruller skulle få följa mig vart jag än gick! Älskar hemlagat!och bra kvalité på utrustningen gör att matlagning får ingens gräns!

2015-02-18 @ 02:46:57
URL: http://elincindy.vimedbarn.se
Postat av: Lindalin

1. Man kan stalpla dem på varandra så dem tar mindre plats i lådan, sila via locken samt att dem funkar på ALLA spiar - hur fantastiskt?

2. Då vårt kök numera renoveras och inte blir klart förrän om 4 veckor så skulle jag vilja ha en svart Le Crueset gryta att inviga det nya köket med (efter en månad med micromat).

Kram L

2015-02-18 @ 06:36:21
Postat av: Jeanette

Hej!
1. Stapelbara, funktionellt lock med ex: stänkskydd eller silfunktion samt fungerar på alla spisar. Sen tycker jag som bonus det är bra med inbyggt litermått på insidan.
2. Massa fina, vackra och funktionella saker men förutom grytorna så måste jag säga Philips kaffebryggare HD7695 som varje dag skänker glädje och tar bort mitt trötta morgonhumör. =)

2015-02-18 @ 09:27:19
Postat av: Sara W

Mn första tanke som slog mig var att detta var ett kastrullset för små kök = mitt kök!!

1.
* Går att stapla på varandra = tar ingen stor plats
* Sila genom locket = du behöver inte ha en sil också
* Gå att ställa locket på kanten = du behöver inte ta upp diskbänken med locket av och på.

2. Jag skulle välja detta kastrullset från Eva Solo, men om jag ska väja något annat skulle jag välja Knivblocket, svart borst från DORRE (just nu ligger knivarna i en låda hullerombuller)

2015-02-18 @ 09:28:43
Postat av: Kerstin Jonsson

1. Multifunktionellt lock
2. Kan användas på alla typer av spisar
3. Grytorna är stapelbara

"En pizzaskärare! för hämtpizza & hemgjorda varianter - så slipper vi sönderskurna varianter"! http://www.kitchentime.se/sv/p/pizzaskarare-26950146

Med vänlig hälsning Kerstin

2015-02-18 @ 09:43:11
URL: http://thebaglady.se
Postat av: Maria

Multifunktionellt lock
Kan användas på alla typer av spisar
Grytorna är stapelbara

http://www.kitchentime.se/sv/p/tattoo-skal-225-cm har suktat efter dem här skålarna länge och en dag ska jag köpa dem... :) /Maria

2015-02-18 @ 09:52:00
Postat av: Solbritt Ilkert

Locken är det bästa med dem.
De är stapelbara vilket gör att de inte tar så stor plats.
Kan användas på alla slags spisar.

Det jag behöver är en pajform, gärna den hjärtformade så jag kan göra pajer i vår och sommar. Den förra har tjänat ut nu.

2015-02-18 @ 09:55:44
Postat av: Mina

1. Stapelbara, man kan sila genom locket samt fungerar på alla spisar.
2. Förstår inte hur man klarat sig utan VeggiChop. Guds gåva till stressad småbarnsförälder, chop chop så är frukt och grönt hackat!

2015-02-18 @ 10:22:46
Postat av: Kim

Grytorna har massa bra finesser. Bland annat inbyggd ångventil, sillock vid avhälllning och litermått på insidan.

Jag klarar mig inte i köket utan mina två tiders från Eva Solo. Jag har.nämligen noll tidsuppfattning och för att jag ska lyckas i köket behöver ja ställa klockorna till näst intill allt. Annars bränner jag bröd eller serverar kladdkaka som det riktigt rinner om (vilket iofs är rätt gott). Dessutom är en tiders fin i mpnga situationer i vardagen. Typ att hela famingen städar i en kvart och när klockan ringer är vi klara. Eller för att begränsa ungarnas tid vid surfplattan, det blir så klart och tydligt med en klocka som tickar ner. Så ni ser, utan mina timers vill jag inte vara!

2015-02-18 @ 11:35:51
Postat av: Sara K

1. Stapelbara ! (Älskar det!) , att man kan sila genom locket (suveränt istället för att plocka fram sil och få massa mer disk!) och att de fungerar på alla slags spisar!
2. Utan min Dualit elvisp vet jag inte vad jag skulle göra! Bakar ofta och då är denna helt suverän! Är också snygg och det är ett extra plus! Används flitigt nästan 5 dagar i veckan!!

2015-02-18 @ 11:38:06
Postat av: Ulla Raslöv

1 * integrerad sil
*inbyggd ångventil
*stående glaslock
Dessutom är de snygga och smarta att förvara mellan varven då de kan staplas i varandra!
2 grönsaksskäraren från Lurch. Nu känns det lätt som en plätt att fixa grönsakerna till Tacos, grytor, soppor och ugnsrostning!

2015-02-18 @ 12:16:43
Postat av: Annica

1. Multifunktionellt lock
Kan användas på alla typer av spisar
Grytorna är stapelbara

2. http://www.kitchentime.se/sv/p/bestickset-ernst-16-delar , den här är nödvändig för mina gafflar hemma börjar gå sönder för de är köpta på ikea. Och hur ska man annars kunna äta maten om det inte fanns bestick hemma.

2015-02-18 @ 13:17:46
URL: http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Åsa Kjellkvist

1. Grytornas lock är multifunktionella; sillock, stänkskydd och inbyggd ångventil. Grytorna är stapelbara samt kan användas på alla spisar! Dessutom finfina för ögat!

2. En ananas i mässing. Trendigt, kitschigt, fulsnyggt, men åh så glad den gör mig! Så därför är den oumbärlig i mitt kök - vad är väl viktigare än att må bra och vara glad?

2015-02-18 @ 13:48:03
Postat av: Lizette

1. Grytorna har integrerad sil, vilket känns extra fräscht och viktigt. Grytorna är stapelbara - man spar plats i ett kök där man vill få plats med så mycket roligt som möjligt, Det fungerar att ha på alla olika sorters spisar - vilket passar perfekt då vi har två olika här hemma!
2. Jag tycker att denna kaffebryggare - http://www.kitchentime.se/sv/p/kaffebryggare-hd7698-50-svart - skulle passa kanon i vårt nya kök! Vi har precis köpt en stor villa som vi vill inreda efter vår smak och något vi saknar är en kaffebryggare - kanske framför allt för att bjuda svärmor och goda vänner på, då varken jag eller sambon är stora kaffedrickare! Det vore roligt att överraska med en riktigt, god kopp kaffe - speciellt som jag köpt nya koppar ;-) :-)

2015-02-18 @ 14:12:57
URL: http://lizettefotografi.se/
Postat av: Stina

1. De är snygga, tar lite plats iom att de är stapelbara och fungerar på alla typer av spisar.

2. Jag kan inte riktigt klara mig utan stavmixer 3-1 set. Perfekt till soppa, smoothie, barnmaten mm! Sen tar den inte mycket plats jämfört med många andra apparater vilket är ett extra plus!

2015-02-18 @ 15:26:44
Postat av: Marlene

1. Sil i locket, locken går att hänga på kanten, stapelbara.

2. Eva Solos Timer! Hade jag inte den skulle all mat brännas vid och hela familjen svälta ihjäl! Den räddar min virriga hjärna och används till all möjlig tidtagning, inte enbart i köket alltså, Innan den kom in i huset förstördes en hel del kastruller, vi behöver alltså nya...

2015-02-18 @ 16:28:14
URL: http://fdensammamamman.blogspot.se/
Postat av: Matilda

1. Går att stapla (!), locket har sil och de är snygga (vilket är beundransvärt att lyckas med som kastrull).

2. Swedish grace-tallrikar i färgen is. Jag har köpt en del ur servisen, i färgen snö, för varje bra sak jag åstadkommit ex. tentor/delmål i livet, och nu är det dags att gå på nästa färg.

2015-02-18 @ 16:56:11
Postat av: Anna M

1. Locket är ju underbart och att de kan staplas på varandra är bra då det sparar plats.
2. Kastehelmi Tallrik 31,5cm Klar - Iittala är bara så vackra och de skulle passa bra hemma hos mig när jag ska bjuda på middagar =)

2015-02-18 @ 19:23:47
Postat av: Ulrika

Wow jag vill supergärna vinna dessa fantasiska grytor som är stapelbara, med sil inlockat och som "grädden på moset" fungerar de på alla spisar!
Hade haft svårt o klara en endaste dag utan denna fantastiska uppfinning http://www.kitchentime.se/sv/p/opula-brodrost-2-skivor

Hoppas massor!

Postat av: Annika Andersson

1.Multifunktionellt lock
Kan användas på alla typer av spisar
Grytorna är stapelbara

2. Örtkrukor är något jag vill ha i mitt kök. Färska örter är viktig i min matlagning.
http://www.kitchentime.se/sv/p/trio-ortkruka

2015-02-18 @ 20:54:38
URL: http://birdhouseinliatorp.blogspot.se/
Postat av: Jerker Nilsson

1 Att de är stabelbara och att locken är fantastiska och multifunktionella och kanske mest av allt att de är vackra!

2 Stekgrytorna kan man inte leva utan om man vill göra köttgrytor och soppor! :) - http://www.kitchentime.se/sv/p/rund-gryta-volcanic

2015-02-18 @ 21:01:53
Postat av: Caroline

1. De är stapelbara, funkar på alla sorters spisar och har multifunktionella lock.

2. Jag har insett att jag bara har bestick nog att bjuda hem 6 personer. Så besticksetet Twistar från Gense är en nödvändighet för att jag ska kunna ha stora och mysiga middagar.

2015-02-18 @ 21:53:04
Postat av: Maggan

1. Multifunktionella lock, stapelbara och passar alla spisar
2. Jamie Olivers skärbräda med smulbricka och knivfack för att slippa brödsmulor överallt och att kniven finns på plats-all inclusive. Väldigt praktisk och samtidigt väldigt snygg att ha framme.

2015-02-18 @ 22:20:25
Postat av: Caroline

När vi gör om vårt kök så kommer kastrullerna att hamna i en låda istället för att fylla ett helt skåp, så att de går att stapla är ju bara himla bra. Jag tycker det är bra att de är så fina, för att arbeta med fina saker gör det faktiskt roligare! Och det gör det godare. Silarna är förstås mycket praktiska, vem orkar med durkslag!

Skulle jag lyxa till det, så skulle jag vilja byta ut min mindre Kenwood på 4,6 L mot en stor på 6,7 L http://www.kitchentime.se/sv/p/koksmaskin-km636. Jag bakar mycket, framförallt bröd, och jag hade gärna gjort flera bröd när jag var igång, istället för att behöva halvera de flesta recept för att rymmas i bunken. Men före på listan står nya kastruller, så därför hoppas jag vinna!

2015-02-19 @ 09:49:24
Postat av: Katja

1 Multifunktionellt lock, stapelbara och passar alla spisar.
2. Kastrullset eller Mix & Go Blender - C3 gör smoothies ofta och tycker om att laga mat och den gamla smoothie mixern har gått sönder så skulle underlätta matlagningen väldigt mycket.


2015-02-19 @ 13:16:29
Postat av: Alva

1. Grytorna är extremt snygga vilket jag inte visste att kastruller/grytor kunde vara, för det har jag inte märkt hemma.
Att man kan ställa locket på kanten till grytan är genialiskt, det blir alltid väldigt blött och/eller kladdigt där man lägger locket och det är även lätt att bränna sig på locket om du försöker lägga det uppåt så att vattnet inte rinner av.
Sen är silfunktion något väldigt praktiskt för att slippa extra sil och disk.
Och att du kan se maten genom locket har jg inte sett på någon annan gryta eller kastrull, det är väldigt praktiskt!
2. Jag skulle behöva en gryta som rymmer 3 liter, vår, som vi brukar använda gick sorgligt nog sönder efter ca 1månad för att någon tappade den i golvet...
Vårt kök är i stort behov av nya kastruller då min pappa kanske kan tänka sig att slänga några gamla och halvtrasiga kastruller då:) jag gillar att laga mat och det vore roligt att få tillskott till köket eftersom min pappa gillar att spara på gamla saker...

2015-02-19 @ 15:18:12
Postat av: Gunilla Egelstad

1 Stapelbara,unika locket med stänkskydd samt inbyggd ångventil och att de passar alla spisar.
2 En fin rosa Eva Solo termoskanna - då skulle svärmor länge hemma hos oss på fika stanna!

2015-02-19 @ 15:53:40
Postat av: Marita

Moulinex råsaftscentrfug Easy fruit är mitt val. Har aldrig provat denna innegrej som jag tror skulle användas flitigt här hemma.

Eva Salos grytor har många fördelar; de är snygga, går att stapla på varandra och funkar på alla spisar. Det finurliga locket som går att hänga på grytkanten är en annan fördel - mina brukar dansa ner i golvet och det är inte särskilt fräscht...

2015-02-19 @ 17:42:46
Postat av: Jessica Åkesson

1. Locken kan vila på kanten av grytan så att sås och vatten inte droppar. 2. Locket har en inbyggd ångventil och ett integrerat durkslag, 3. Handtagen på grytan blir inte så varma.

Vill ha Kosta Bodas ursnygga vinglas "Line vin" som jag har suktat på ett tag för jag äger inga vinglas här hemma!

2015-02-19 @ 18:22:14
Postat av: Amanda

1. Grytorna är stapelbara, Multifunktionellt lock och handtagen på grytorna blir inte så varma.
2. Har precis den här: Kockväska, stor, 24 del smidda knivar med nylonhandtag - Victorinox. Det är något jag aldrig skulle klara mig i köket utan! Har knivar till allt och allting går så lätt att skära igenom.

2015-02-19 @ 20:43:48
Postat av: Mia Haake

1. Multifunktionellt lock, de användas på alla typer av spisar och Grytorna är stapelbara
2. Vill lyfta knivarna från Design by F. A. Porsche, fick en i julklapp, helt fantastisk. Ett set med sådana knivar gör ALLT för matlagningen.

2015-02-19 @ 21:11:12
Postat av: Eva Johansson

1. De är stapelbara, har multifunktionellt lock med bl a ångventil och så kan de användas på alla sorters spisar.
2. Vi står i startgroparna för att bygga ett nytt kök och det är väldigt mycket man skulle vilja köpa nytt. Men något som jag inte har nu och som jag absolut ska kosta på mitt nya kök är en ordentlig skärbräda. Kitchentime har en skärbräda i valnöt från Butcher block som jag verkligen skulle vilja ha. Förutom den praktiska användningen så blir det en perfekt inredningsdetalj. Så snyggt med det mörka trät till vårt (kommande) blonda skandinaviska kök. Suck!

2015-02-19 @ 22:25:59
Postat av: Kristin

1. Stapelbara, multifuktionella lock och fungerar på alla sorters spisar.
2. Crock-Pot 5,7 liter Traditional - Crock-Pot - så att jag kan laga goda grytor till stora sällskap utan att det tar all min tid i anspråk!

2015-02-20 @ 01:34:04
Postat av: Emelie

1. De är stapelbara. Sil i grytans lock. Funkar på alla spisar och hällar =D
2. Samtliga slevar och tänger från Rosti Mepal, både de vanliga och de i ministorlek är overderliga i vårt kök. Mamman får mycket gjort när ettåringen leker med dessa, man kan förutom använda dem när man lagar mat även använda dem som trumpinnar mot en bunke, man kan stoppa i och ur dem ur lådor och roa sig med dem i minst en timme! De roligaste leksakerna hittar man i mammas och pappas kök! =)

2015-02-20 @ 08:29:55
Postat av: Karin Synnergren

1.
De har inbyggd sil i locken,en dröm för mej med stelopererad axel.
Jag behöver inte oroa mej för överhettning,då locket har inbyggd ångventil.
Passar på alla typer av spisar,och är snygga så jag kan sätta fram och servera ur dom på bordet.
2.Har sedan länge drömt att få byta ut mina gamla mat tallrikar och drömmen är att någon gång få duka snyggt med Swedish Grace från Rörstrand.Älskar dess tidlösa design och jag kan variera min dukning med olika färger och göra en dukning som passar olika tillfällen.

2015-02-20 @ 09:13:15
Postat av: sandra

1.
Multifunktionella lock
Går att använda på alla typer av spisar
Går att stapla på varandra

2. Helt klart pastamaskinen (och då även kastrulerna ;)) Både jag och min sambo (samt hunden) älskar pasta, det både smakar gott och är billigt, också väldigt snabblagat och enkelt att kombinera. Att göra egen pasta vore ju så kul och något man kan imponera med för vännerna.

2015-02-20 @ 14:50:09
Postat av: Eva svensson

Multifunktionella lock,stapelbara,passar alla spisar.
Knivset FA Porsce ! För det är med den bästa utrustningen och de bra råvarorna jag lyckas i köket och slipper det onödiga stöket!

2015-02-20 @ 16:04:08
Postat av: Hanna

1,
Stapelbara, multifunktionella lock, fungerar på alla spisar.
2,
Nu är jag trött på att äta min mat
På udda porslin och kantstötta fat.
Fick jag välja så skulle det helt klart bli
Den vackraste servisen; Röstrands Mon Ami

2015-02-20 @ 16:12:36
Postat av: erika

Multifunktionellt lock(behöver inte bränna sig när man häller av)
Kan användas på alla typer av spisar(gamla och nya)
Grytorna är stapelbara(tar lite plats)

OBH Nordica mixer (blender)
Barnens frukost, mitt mellanmål, en och annan drink. Jag älskar min blender, den förenklar mitt liv!

2015-02-20 @ 16:43:03
Postat av: Ellen Hansson

1) locket är multifunktionellt och går att ställa på kanten som stänkskydd
det finns ångventil i locket och det går att hälla av vätska genom en sil på locket och grytorna kan staplas på varandra samt att grytorna passar på alla spisar.
2) jag skulle välja en Dualit matberedare för att jag blev lite snål när jag skulle köpa en ny och den fungerar så klart inte mer än till att ta upp plats i skåpet. Dualit matberedare är så fin att den skulle kunna stå framme.

2015-02-20 @ 17:22:17
Postat av: Anne-Marie Karlsson

1.Grytorna går att stapla på varandra så de tar mindre plats. Går att använda på alla sorters spisar och till sist ett multifunktionellt lock. Ett plus är ju att de är så snygga

2. Jag hade valt en glas karaff från Eva Solo med lock och utan neoprendräkt just för jag är som besatt av kranvatten med olika smaksättningar så som citron, gurka, olika frukter osv. Finns ju inget godare än att smaksätta sitt egna vatten samtidigt som det är bra för miljön än att köpa flaskvatten.

2015-02-20 @ 17:54:47
Postat av: Sara Bäckström

1. Mångfunktionellt lock
2. Stapelbara
3. Förlåtande mot allt, ALLT! - gamla spisar, slafsiga kockar och ögat :D

4. Akm6220PG Grønn - Ankarsrum för mer matglädje

2015-02-20 @ 19:16:23
Postat av: Spendrup

1.Förutan dom har så snyggt design,och fina med röda lock vill dom passar perfekt till vår röda kök.
Grytorna har dom integrerad sil / inbyggd ångventil / och har ett litermått på insidan, och dom funkar på alla typ av spis, också induktion.Och är dom stapelbara.

2.jag hade gärna velat ha http://www.kitchentime.se/sv/p/grytset-5-delar-rod då mina kastruller verkligen inte funkar så bra längre, då dom är 10 år gamla, och skulle passa perfekt med eva solos gravity serien. Det skulle vara en dröm som gått i uppfyllelse och jag skulle bli extremt glad ifall jag van:)

2015-02-20 @ 20:30:17
Postat av: Helene JL

1. Inbyggd sil, integrerad ångfunktion och stående lock.
2. Stavmixern Gastro. Precis en sådan har jag längtat efter i många år! Barnen älskar soppor och med hjälp av mixern skulle det bli enkelt att få till riktigt smakfulla och spännande varianter av det som kylskåpet bjuder på i form av grönsaker och rotfrukter.

2015-02-20 @ 22:22:29
Postat av: Anna

Grytorna fungerar på alla slags spisar, locken är multifunktionella med en massa fiffiga egenskaper som stänkskydd t.ex., grytorna är även stapelbara.
Vi behöver non stick springformen, 25 cm, de vi har nu läcker och måste inredas med bakplåtspapper för att inte smeten ska kleta ner halva ugnen eller fastna i formen. 4-årige sonen älskar att baka kladdkaka(med lite hjälp av mig) så formarna används gärna och ofta

2015-02-20 @ 22:56:16
Postat av: Maria

1. Fungerar på alla spisar, har multifunktionellt lock och är stapelbara. Väldigt genomtänkt!
2. Breville vattenkokare i glas med ställbar temperatur. Vår gamla vattenkokare håller på att lägga av och ska ersättas. Vi dricker dessutom både svart och grönt te, varför det vore praktiskt att kunna anpassa temperaturen på förhand.

2015-02-20 @ 23:29:02
Postat av: Rebecka

1. Grytorna har multifunktionella lock; de kan agera stänkskydd och sil samt har en inbyggd ångventil.
2. Glassmaskinen är den mest underskattade maskinen i hemmet. Med lite socker, ägg, vispgrädde, vanilj och citron kan man visa ihop en fantastisk vardagslyx! Krups har bra budgetalternativ. Den klarar jag mig inte utan i köket.

2015-02-21 @ 01:13:23
Postat av: Lena Ut erg

Vackra, funktionella och snygg design

2015-02-21 @ 11:14:30
Postat av: Lisette

Grytorna är stapelbara (hurra för mer plats i skåpet!), fungerar på alla spisar (toppen, då kan även svärmor låna dem ibland), har multifunktionella lock (såå bra på alla sätt och vis).

Drinkset 3 delar från Sagaform skulle platsa bra just nu! Vi har förtrollat oss i drinkarnas värld och detta set är ju bara så snyggt och användbart!

2015-02-21 @ 13:07:51
Postat av: Johanna

1. De tre unika fördelarna med grytorna är att de stapelbara, de har multifuktionella lock och de fungerar på alla sorters spisar.
2. Själv hade jag gärna velat ha en juicepress till min köksassistent från Ankarsrum, efter träningen så enkelt att göra en juice med mandlar, kiwi och apelsin! :)

2015-02-21 @ 13:43:21
Postat av: Liv van Leuven

1. Funkar på alla typer av spisar, har lock som inte bara är lock utan mer! (det funkar som stänkskydd när det placeras på grytans kant, sillock när man häller av vatten, samt inbyggd ångventil) och är stapelbara :)

2. Jag hade valt just dessa grytor. Har sett dem ett bra tag och suktar efter dem. Hade varit perfekt för (utöver vardagslivet) köksexperimenterande och för att ta vara på egenodlat och även laga till och frysa in när saker är i säsong för att ha senare - försöker hålla på att köpa enbart ekologiskt och där finns ju helt enkelt inte allt vid alla årstider.

2015-02-21 @ 15:04:41
Postat av: Eva Fridström

1 är MULIFUNKTIONELLT LOCK
2 ÄR KAN ANVÄNDAS PÅ ALLA TYPER AV SPISAR
3 GRYTORNA ÄR STAPELBARA :)

2 För mig är det viktigt med en stavmixer tex gastro
för då kan jag mosa lilla barnbarnets mat med den så kan hon äta samma mat som oss utan att sätta i halsen .

2015-02-21 @ 16:24:02
URL: http://pysseliten.blogg.se
Postat av: Britta Högström

1. Det bästa tycker jag är locket! Stänkskydd, ångventil + det är ett sillock och på pricken är de röda = min glada favoritfärg.

2. Ett suveränt redskap - en mandolin från Kyocera. Varför? Jo jag kan helt enkelt inte skära så bra och så tunt som jag vill och absolut inte så snabbt och enkelt som man gör med en bra mandolin.

2015-02-21 @ 21:17:54
Postat av: jan

1.
- Multifunktionellt lock
- Kan användas på alla typer av spisar
- Grytorna är stapelbara

2.
Vad vore ett riktigt kök utan ett eget ölbryggeri?
Det är nästan bättre än att ha sitt eget mejeri.
( http://www.kitchentime.se/sv/p/oooh-organic-ipa-olbryggningskit )

Postat av: Pia Wildenius

Så smart med sillock och inbyggd ångventil,
stapelbara och litermått graderat på insidan - det passar min stil!
Dessutom snyggt från spis till servering direkt,
Eva Solos grytor skulle passa mej perfekt!

Den klassiska köksmaskinen Ankarsrums assistent är något jag inte skulle kunna klara mej utan i köket. En oumbärlig maskin vid bull-/brödbak och till kroppkakorna m.m.

2015-02-22 @ 01:50:35
Postat av: Michael

1: Med sil i locket underlättas arbetet, stapelbara gör mer plats och lättare att hantera i skåp/lådor att de kan användas på alla underlag gör dem mer funktionella!

2: Grytan http://www.kitchentime.se/sv/p/oval-gryta-27cm-41l-caribbean-signature är en höjdare utan dess like i köket!

Postat av: Jessica Hellström

1. De är stapelbara, går att använda på alla spisar och har multifunkionella lock.

2. Soppa äter man alltför sällan med Philips Soupmaker skulle jag äta det mycket mer. Läcker produkt som verkligen underlättar vardagen!

2015-02-22 @ 08:38:40
Postat av: Familjen Karlsson

1) De är stapelbara, fungerar på alla sorters spisar och har litermått graderat på insidan.

2)
Vi har en liten hjälpreda i köket hos oss,
delaktig i allt med högsta inlevelse - förstås.
Han smakar av, hackar och rör i kastruller,
lämnar dock allt lite "huller-om-buller".
Han är fyra år och blir riktigt sur,
om vi inte hör uppmaningen "-nu är det min tur!".
Så barnkniven från Mac är en nödvändighet,
med tänk på kvalitet, funktion och säkerhet!
Att den finns i KitchenTimes sortiment glädjer mig så,
för oss är det givet - i köket välkomnas även våra små!2015-02-22 @ 09:07:07
Postat av: Malin

1. Multifunktionellt lock; funkar som stänkskydd, sillock och har inbyggd ångventil. Kastrullerna kan användas på alla typer av spisar och är stapelbara.

2. Hade planerat att skriva Stelton termos men nu när jag sett hur pass praktiska dessa kastruller är så blir mitt val vara dessa kastruller.

2015-02-22 @ 10:06:21
Postat av: Paola

1) Multifunktionellt lock (t.ex. integrerad sil), stapelbara, kan användas på alla sorters spisar.
2) Eftersom jag inte kan leva eller laga mat utan citrusskal, är ett riktigt bra zestjärn en absolut nödvändighet i mitt kök! Har hört en massa bra om just Microplanes produkter: http://www.kitchentime.se/sv/p/zestjarn-gourmet-fint

2015-02-22 @ 10:38:20
Postat av: Gun

1. Lock och sil i ett. Stapelbara. Funkar på alla spisar/hällar.
2 Eva Solos grytor Flame, vore underbart alternativ,
för kok av linser och kikärtor i hållbart liv.
Stora volymer och inbyggt sil gör det lätt,
att i Eva Solos gryter fixa vegetarisk rätt.

2015-02-22 @ 15:10:58
Postat av: Emma L

1. Det fantastiska multifunktionella locket som kan användas som bl.a. stänkskydd, sil och redskapshållare, att grytorna kan användas på alla sorters spisar och att de är stapelbara.
2. Jag använder min Philips stavmixer till allt möjligt. Guaccamole, smoothies, falafel, grön ärtsoppa m.m. Älskar att den är så smidig att ta fram och effektiv i köksarbetet. Ett måste för mig. http://www.kitchentime.se/sv/p/stavmixer-hr1600

2015-02-22 @ 17:21:26
Postat av: Elisabeth M

1. Multifunktionellt lock, kan användas på alla typer av spisa och grytorna är stapelbara - otroligt bra!

2. Jag har en fantastisk stavmixer hemma, hittade inte den exakta modellen för det har säkert kommit en nyare ifrån Bosch!
Det går inte en dag utan att jag använder den och då överdriver jag inte. Jag använder den på morgonen och mixar smoothie, jag använder den inprincip varje gång jag ska laga mat te.x när jag behöver ha hackad lök eller andra grönsaker, jag maler nötter när jag ska göra müsli, jag vispar med det - ja listan kan göras lång.

Detta är mitt i särklass bästa köp och jag hoppas den håller i många år till!

http://www.kitchentime.se/sv/p/bosch-stavmixer-vit-600-watt

2015-02-22 @ 19:39:02
Postat av: MariaM

1 de funkar på alla spisar, de är stapelbara och de har multifunktionella lock med sil integrerad.

2 Min man har blivit helt frälst i bakning och som vanligt när han gör något nytt går han "all in". En jäskorg står högst upp på hans önskelista och eftersom han utför mästerverk i köket vad gäller matlagning, vill inte jag vara den som står i vägen för att även bakningen ska bli mästerlig :)

2015-02-22 @ 21:20:56
Postat av: Anna L.

Hos KitchenTime finns ALLT för att trivas i köket,
det står ju klart redan vid första besöket!
Så många favoriter, så hur ska man kunna välja bara en!?
Men jag önskar något särskilt till min Mamma/bästa vän.

En Mamma som aldrig skulle få för sig att önska sig nåt,
vill jag ge en gåva som kan hjälpa henne stort och smått.
Tre smarta grytor där Eva Solo verkligen tänkt till,
som skapar matlagningsglädje och minimerar slask och spill.

Funktionella lock med inbyggd ångventil,
som kan stå upp, kikas igenom och har integrerad sil.
Jag vill skänka bort det gamla skramlet i hennes skåp och kök,
och flytta in fina stapelbara grytor som skapar mindre stök! :)

2015-02-22 @ 22:07:55
Postat av: Jens

• Multifunktionellt lock
• Kan användas på alla typer av spisar
• Grytorna är stapelbara

En mandolin (exempelvis: http://www.kitchentime.se/sv/p/mandolin-svart ) är för mig som äter mycket grönsaker varje dag en oumbärlig hjälpreda som spar både tid och ger matlagningen kreativitet.

2015-02-22 @ 22:19:46
Postat av: Malin - MalinBelle.com

1. Grytorna är stapelbara, kan användas på alla typer av spisar & har multifunktionellt lock.

2. En vattenkokare (http://www.kitchentime.se/sv/p/vattenkokare-pittsburgh-16l-svart) är ett måste i mitt kök då jag dricker flera koppar te om dagen!

2015-02-22 @ 23:30:38
URL: http://MalinBelle.com
Postat av: MsSixten

1. Locken kan vila på kanten av grytorna, de har en ångventil och det finns även durkslag i dem.
2. En riktigt bra köksassistent för att slippa undan det tunga arbetet vid bakning =).

2015-02-23 @ 03:04:42
Postat av: Eva P

1. Det unika med dessa grytor är locket. Stänkskydd, Sil lock, samt inbyggd ångventil.

2. En riktigt bra kockkniv som den här http://www.kitchentime.se/sv/p/kockkniv-ultimate-31-cm

2015-02-23 @ 09:26:42
Postat av: Jess

1. Multifunktionellt lock, Kan användas på alla typer av spisar och Grytorna är dessutom stapelbara.

2. Grytorna från G.R.Y.M har gjort det sååå mycket enklare att servera god mat på ett snyggt sätt, Dom minimerar disken efter många middagar ( disken är ofta en riktig bov i förhållanden) och gör det till en fröjd att sätta fram en kastrull på boprdet!

2015-02-23 @ 10:49:58
Postat av: Anemonia

1.*Grytorna har multifunktionellt lock.
*De kan användas på alla typer av spisar.
*De är stapelbara.

2. En superpraktisk produkt som jag tidigare inte visste att den fanns, är Bakmattan Roll-Up- från Joseph Joseph! Det är en helt fantastisk uppfinning, en bakmatta av silikon som kan användas hur många gånger som helst! Tidigare köpte jag och använde olika bakplåtspapper, stora mängder gick det åt eftersom jag bakar ofta.Men sedan jag upptäckte bakmattan i silikon så använder jag bara den.Varför jag inte kan vara utan den, är bland annat för att den fäster helt perfekt på arbetsbänken, ligger stadigt och degen fastnar inte och kladdar på mattan. Den är jätteenkel att rengöra, bara spola av den med varmt vatten. Dessutom är priset så bra, 349 kronor, man sparar fort in pengarna man tidigare lagt på vanliga bakplåtspapper som man ju måste kasta när de är kladdiga och förbrukade. Så Bakmattan Roll-Up i silikon från Joseph Joseph, den till synes så enkla uppfinningen, men så oerhört användbar, kan jag absolut inte vara utan!

2015-02-23 @ 11:42:07
Postat av: Emma T

1. Att de har smarta multifunktionella lock som underlättar matlagningen, att de lätt kan staplas för att spara plats samt att de funkar på alla spisar så att man kan låna ut dem eller ta med på knytkalas :)

2. Jag älskar ju Le Creuset,
och har varit på jakt just efter det.

Närmare bestämt deras ocean signature, ovala gryta,
men tyvärr råkar min ekomomi just nu råkar tryta.

Trots det vill jag ändå kunna njuta av långkok och annat gott,
åh vad glad jag skulle bli om jag denna fått.

Mitt kök klarar sig inte utan denna grej,
snygg och ger fantastiskt mat - helt rätt för mig!

2015-02-23 @ 17:49:14

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL