Budgettips och dagens kontor

Efter förra veckans turné känns det jätteskönt att vara tillbaka i studion igen. Bara en sån enkel sak som att få sitta stilla på en stol, eller att få dricka kaffe i lugn och ro och att jobba med händerna känns som en kontrast och är väldigt rogivande som omväxling. Även om jag tycker det är superinspirerande att få vara ute och resa (såklart!) så brukar jag medvetet slå ner på takten direkt efteråt för att ge mig själv en chans att landa litet och sortera alla nya intryck så de blir till något konkret och användbart. Här, en ögonblicksbild från dagens kontor. Såhär kan en mörk och ruggig februari-tisdag se ut på mitt jobb. Jag och Jenni (som praktiserar hos mig under kommande månader) har kurat inomhus och målat påskägg till ett fotojobb för Panduro, allt medan regnet ilsket piskat mot rutor och fönsterbleck utanför.  Har fått många frågor om skrivbordslamporna i studion. Det är IKEA's klassiker TERTIAL för 79 kr. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Nina

Det ser mysigt ut! :)

2015-02-24 @ 18:08:38
URL: http://wisuella.blogspot.com
Postat av: Hannag

Vad mysigt det ser ut 👍

2015-02-24 @ 19:31:54
Postat av: Lisa S

Så klokt av dig att slå av på takten lite! Själv gjorde jag aldrig det o det resulterade i utmattningssyndrom o det är inget jag önskar min värsta fiende! Ser riktigt mysigt ut hos er! Kram Lisa S

2015-02-24 @ 20:29:57
Postat av: Annelie/Svart, vitt & rött

Det ser kreativt ut! Härligt! Ser fram emot att få se vad ni har målat :-) Ha det gott!

2015-02-24 @ 20:47:35
URL: http://www.svartvittochrott.blogspot.se
Postat av: Magdalena

Det är så kul att läsa om vad som inspirerar dig. Jag blir inspirerad av roliga arbetshörnor och arbetsbänkar. Då vill jag bara jobba, skriva, måla och göra massor av spännande saker. Tack för fina bilder och bra tips.

2015-02-27 @ 17:26:30
URL: http://brytupp.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL