God jul!

Mellandagskomat måste ju vara det bästa med hela julhelgen. Att få lov att skrota runt i pyjamas, äta julgodis mitt på dagen och ta saker i sin egen takt. Och bläddra i julklappsböckerna eller kolla ikapp på Ted-talks när gossebarnet somnat (missa t.ex inte att se hela det HÄR avsnittet om du liksom jag är lite introvert lagd). I år tänker jag njuta alldeles extra av stillheten och jag hoppas att du också passar på. För mig är juldagen är en av mina bästa på hela året. Önskar dig en fin och fridfull sådan!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

God Jul Frida!

Kram Anette

2015-12-25 @ 21:57:26
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Christina

Bra TED-tips!

2015-12-25 @ 22:44:17
Postat av: Malin

Hej!

Jag behöver hjälp! Jag har varit på jakt efter ett sängbord under en längre tid men hittar verkligen inget. Jag gillar din/er smak och tänkte om du har några tips? Min sambo håller på att bli galen på mig för att jag vägrar köpa något, men för mig måste ett köp kännas rätt då jag trots allt kommer att se och nyttja dem varje dag.

Jag tänker mig vita eller mörkbruna, gärna med någon låda eller kryp in där man kan gömma smått och gott. Inte överdrivet dyrt, utan något mellanting vore bra.

Tack på förhand!

Malin

2015-12-26 @ 09:17:07
Postat av: Theres

Jättefint julgransfoto!

2015-12-26 @ 11:17:11
Postat av: Jenny

Tack för TED tipset! Har du fler?

2015-12-26 @ 19:32:16
Postat av: Emma

Först och främst God jul till dig!

För ett par år sedan visste jag inte ens att det fanns en term som hette "introvert", tänkte bara att jag inte passade in i resten av min rätt högljudda familj, att jag borde jobba på att bli bättre på att passa in. Nu har allt blivit lite lättare när insikten har kommit att man inte måste leva som jag växte upp, med ständigt öppna dörrar och folk som kom och gick som de ville. Vi är fyra barn utspridda på tolv år, men hos oss var det så gott som alltid minst det dubbla, både ungdomsgård och mammas och pappas kompisar. Hjärtligt på alla sätt, men nu när jag har egen familj så är det inte så jag orkar ha det och på sätt och vis är det skönt att veta att det inte måste vara så. Så tipset passade mig verkligen perfekt, TACK för det!

2015-12-26 @ 22:42:12
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Caroline

Mysig bild! Hur trixar man till en sådan bild med kameran? :-)

2015-12-27 @ 20:44:54

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL