Önskelista augusti 2015

Jag kan inte fatta att det redan är augusti. Vart tog den här sommaren vägen? Men vet ni vad? Jag klagar inte. Tvärtom skäms jag nästan för att jag längtar så mycket efter den kommande jobbhösten. Jag har aldrig haft så många roliga projekt inbokade eller så många drömmar som ska få förverkligas som nu. Jag kan knappt bärga mig. Det är klart att det har varit superduperhärligt att få fem veckor sammanhängande kvalitetstid med familjen, men jag är böjd att hålla med Clara. Någon semester vet jag inte om man kan kalla det längre, i alla fall inte under småbarnsåren. All respekt till förskolepedagogerna och deras förmåga att både stimulera och utveckla små individer till egna personer - fem dagar i veckan, 48 veckor om året. Heja er! För att underlätta mitt eget betydligt mer stillasittande och jämförelsevis ganska stillsamma arbete skulle de här härligheterna inte vara fel! Låt mig presentera, månadens önskelista för augusti!
1) Fördelen med att vara bortkopplad från jobb en längre tid är att hjärnan börjar bjuda på de mest oväntade idéer. Jag skriver ner dem för brinnande livet och hade gärna haft denna anteckningsbok från Smythson nära till hands. 2) Sommaren 2015 har jag lärt mig vikten av härliga material för att hålla värmen. Den här pläden i Mohair skulle jag gärna ha liggandes på hemmakontoret för att vira in mig i en frusen förmiddag. 3) Jag letar efter en ny (snygg) ergonomisk kontorsstol. Uppslagen är så många att de skulle kunna fylla ett eget inlägg men just nu lutar det åt en EA 104 (om än i skinn). 4) Mjölk i kaffet? Ja tack. Den här minikannan från H&M Home skulle gärna få stå på min kaffebricka i höst. 5) Jag är en pennknarkare av rang och mitt bästa budgettips är IKEA's FULLFÖLJA. 3 st för 19 kr och suveräna att skriva med. 6) Sist men inte minst önskar jag mig ett snyggt pennfodral att ha i väskan. För att skydda innanmätet från kulspetsprickar och inte minst för att snabbt kunna hitta och förvara favoritpennorna när man är på resande fot. Man behöver inte resa jättelångt för att uppskatta det, det här pennskrinet i skinn från PAP skulle mest åka pendeltåg mellan Kungsbacka och Göteborg men OJ så det skulle underlätta mitt vardagsliv. Det får nog bli min "välkommen-tillbaka-till-jobbet-present" till mig själv nästa vecka!

Kommentarer
Postat av: Pella

Oh yes! Check på den listan! Ett pennfodral är ju ett måste på pendeltåget inser hon som har grejer lite överallt i den alldeles för stora väskan... :)

2015-08-04 @ 08:22:55
Postat av: Kristina Johansson

Hej!
När kommer resultatet av Paradisverkstadens tävling?

Med vänlig hälsning Kristina

2015-08-04 @ 11:21:33
Postat av: Louise - vitmossa

"Sommaren 2015 har jag lärt mig vikten av härliga material för att hålla värmen" Haha klockrent! Mycket fint du önskar dig. :)

2015-08-04 @ 12:15:06
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Sara Inga Catrin

Åh vill ha allt! Börjar längta till de kommande höstkvällarna nu, mitt i värmeböljan :P x S.

2015-08-04 @ 12:32:13
URL: http://saraicg.com
Postat av: JUNITJEJ

Vilket snyggt pennfack!!

2015-08-04 @ 13:40:23
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Johanna

Åh, jag vill ha ALLT! :D

2015-08-04 @ 16:18:23
URL: http://johannasstyling.wordpress.com/
Postat av: Inredningshjälpen

Ett sånt snyggt pennfodral! Skulle kunna tänka mig samma till kajalpennor och mascara i min necessär.

Tack för tipset!

Anette

2015-08-04 @ 16:23:26
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Juliah of Sweden

Så fina grejer! :)

2015-08-04 @ 18:46:30
URL: http://juliahofsweden.se/
Postat av: Anna

Riktigt snyggt pennfodral och pläden ser fantastiskt härlig ut!

2015-08-05 @ 03:42:24
URL: http://prickenoverlivet.se
Postat av: Jasmine

Fina grejer :)

2015-08-08 @ 14:23:35
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL