DIY: Bygga matbord av träplank

Det är många som frågar vart jag har köpt mitt stora matbord som står i studion på Spinneriet. Det är nästan 3 meter långt och specialbeställt från vintagebutiken Östling Schedin som importerat det från Östeuropa. Men, är du lite händig kan du faktiskt bygga ett eget. Det bästa med den hemmasnickrade varianten är ju att du själv bestämmer måtten så att längd och bredd passar just ditt rum / uteplats. Det finns flera DIY-instruktioner att hitta på nätet. Kolla in finska tidningen Deko, svenska My Home och Studio Karin som bjuder på steg-för-steg-tips för hur man spikar ihop ett matbord av gammalt (eller nytt) träplank. Väljer du nytt virke kan du behandla träet för att fuska fram den rustika känslan. Lycka till!
Foto: Sameli Rantanen för Dekolehti.fi

Kommentarer
Postat av: Mian på Finaste mattan

Bygga egna bord och bänkar ger en skaparlust och tillfredsställelse som ofta resulterar i något man är extremt nöjd med. Bakgrunden är ju en tid vid skissblocket och en tids funderande för att sedan bli en härlig tid med sågande och snickrande. Vi har flera stycken egentillverkade. : )

2015-08-05 @ 12:29:54
URL: http://finastemattan.blogspot.se/
Postat av: Fanny

Är det jag som är trött i huvudet eller skrev inte du och tipsade om något med Paolo Roberto? Var det någon tränings- grej eller liknande...? För nu hittar jag det inte alls haha... Hoppas allt är fint! Kram Fanny

2015-08-05 @ 14:55:15
URL: http://trettiosjukvm.com
Postat av: Anonym

Nu har man chansen att vinna en gratis fotografering av mig! Gå in på min fotoblogg http://misselizabeth.blogg.se för att tävla!

2015-08-05 @ 19:07:16

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL