Veckans söndagssummering - v 15 - 2015

Jamen då var det söndag igen, och dags att runda av bloggveckan med en summering av de viktigaste snackisarna och lanseringarna från de sju dagar som passerat sedan sist. Introt till det här inlägget börjar kännas tradigt. Ni vet ju vad som gäller så jag går rakt på sak. Nyheter ni inte får missa från vecka 15! 
ByLassen fortsätter ständigt att utöka sin kollektion och förutom de klassiska ljusstakarna har de nu möbler, tavlor och speglar OCH är dessutom aktuella med en ny hängare av läder. Se mer HÄR!
Snygga förpackningar till tvålar, parfymer och handcremer har gjort rena förbrukningsvaror till viktiga inredningsdetaljer. Snobberiet kring detta har diskuterats i ett intressant blogginlägg under veckan. Och på tal om snyggförpackningar. Missa inte Commoditys nya parfymer som hyllas på nätet. Jag kan inte låta bli att tycka att just denna skulle passa extra bra i ett stilleben hos någon Göteborgsbloggare... :) 
Caparol har inlett ett tre (!!) år långt samarbete med alpinstjärnan Anja Pärson och hennes fru Filippa. Jag är mycket nyfiken på hur deras take på inredning kommer bli. Snart släpps första filmen...
Jag ska erkänna att det tar emot lite att visa detta, men H&M Home har släppt h ö s t e n 2 0 1 5!! Man tar sig för pannan. Kan vi inte få ha lite liiite vår först. Men ändå. Bilderna är som vanligt fulla av fina detaljer (kaklet, lamporna, möblerna!) och känns rätt somriga så jag bjuder på en sneak peek. 
 
Och nästa vecka inleds inte bara Milanomässan utan också Stockholm Art Week. Om du bor i krokarna eller är i närheten, missa inte! programmet hittar du HÄR. Den här veckans mest ombloggade lägenhet är utan tvekan bloggaren Tant Johannas tvåa i Göteborg, till salu via Entrance Mäkleri. Det är Johannas fjärde (!) renoveringsprojekt och flytt på kort tid. Och nu väntar husbygge! Men tro inte att detta är något slarvjobb. Åh nej. Allt är genomtänkt in i minsta detalj. Hatten av till Johanna och Adam för er oförtrutliga energi. 
Foto: ByLassen, Commoditys, Caparol, H&M Home, Stockholm Art Fair, Entrance

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Så snyggt hemma hos Johanna! Ha det bra.

2015-04-12 @ 21:40:10
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: 17doors

By Lassens hängare av läder påminner om Mathilda Clahrs. Lika som bär nästan...
http://mathildaclahr.tictail.com

Fin ny vecka!

2015-04-12 @ 22:43:21
URL: http://lovelylife.se/seventeendoors/
Postat av: Ewa Johansson

By Lassen skrev Trendspanarna om för 2 mån sedan.
http://trendspanarna.nu/varnytt-hos-danska-by-lassen

/Eva

2015-04-12 @ 23:52:57
Postat av: t-anna

ang snygga förpackningar kan man hitta många på http://lovelypackage.com/

2015-04-13 @ 01:14:58
URL: http://eftermigfloden.com
Postat av: Sofia — MyKindOfHome

Johannas hem är så fantastiskt fint 👌

2015-04-13 @ 07:52:56
URL: http://www.mykindofhome.se
Postat av: Frida

Ewa: Det gjorde jag med... ;) 25 januari för att vara exakt
http://trendenser.se/2015/january/veckans-sondagssummering-v-4-2015.html

Men i veckan skickade ByLassen ut nya pressbilder och en påminnelse om sina krokar och många bloggade om den nyheten som följd, därför tog jag upp det igen.

17doors:
Jag håller med. Kanske ännu mer lika är de ju Superfronts beslag, med läder och mässingsknopp - om man tänker sig dem i XXL-format.
Det är lite varierande verkshöjd på produkterna ByLassen sprutar ur sig. De äldre de tar upp från arkivet är fantastiska medan de nya känns lite mindre genomtänkta, om jag ska vara helt ärlig.

2015-04-13 @ 08:25:33
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Pella

Alltså Johannas hem, dööör vad fint! Å vad mycket snygga förpackningar det fanns på den där bloggen! Intressant artikel tycker jag, särskilt det där med att folk köper gamla påsar. Påminner om det du brukar skriva om i Lookalikes, alltså att man köper kopior av dyra designmöbler för att man inte har råd med originalet. Här köper man en äkta påse men inte innehållet. Lite samma grej...

2015-04-13 @ 12:03:06
Postat av: Maria

Älskar dina summeringar! Kollar alltid in i slutet av veckan just för dom :) Och Johannas hem är helt otroligt! Dog nästan när jag såg det på Entrance! Stor kram!

2015-04-13 @ 12:36:20
URL: http://www.estetikka.com
Postat av: Tant Johanna

Tusen tack Frida! Då får komma hit på en fika innan vi hinner flytta :) Kram

2015-04-13 @ 16:52:23
URL: http://www.lovelylife.se/tant-johanna/
Postat av: Inredningshjälpen

Håller med angående By Lassens hängare som flera redan påpekat. Min tanke när jag fick pressmeddelandet var "Detta har jag sett förut, flera gånger.." så kände inte att det var någon direkt nyhet.
Vill haka på hyllningarna till Johanna, så himla fint och genuint!

Kram Anette

2015-04-13 @ 17:26:03
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Ida

Hej! Vet du Frida, eller någon annan, vad det är för tapet som syns i spegelbilden på bilden från ByLassen? Håller verkligen tummarna för att nån vet!!

2015-04-17 @ 19:29:09

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL