ANNONS: Tävla och vinn utemöbler från Trademax

Den här veckan har en lycklig läsare chans att vinna utemöbler från www.trademax.se I potten ligger sex stolar och ett bord i det lättskötta materialet Aintwood, med ett totalvärde på 6495 kr  För att delta ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!
 
1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem. 
 
Tävlingen är nu avslutad och vi hälsar ett stort grattis till Julianna Fredriksson som svarade 2015-04-20 @ 23:27:27. Hör av dig med dina uppgifter så ser vi till att utemöblerna kommer dig tillhanda inom kort!
 Tävlingen pågår t o m. den 2015-04-27 kl 17.00 En vinnare utses av Trademax dess beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Trendenser ansvarar ej för borttagning av kommentarer.

Kommentarer
Postat av: Anonym

1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
7 stycken

2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.
Efter att ha ärvt mina morföräldrars gård på Blekinge kusten, pågår nu ett projekt att göra gården i en stil som passar familjen, men utan att förlora den ursprungliga stil och charm som gården har.
Ett av sommarens projekt är att rusta upp den fantastiska uteplats som ligger på husets baksida, för att än mer kunna njuta av härliga sommarmorgnar och kvällar.
En del i detta är en härlig matplats som kan stoltsera på denna soldränkta plats.

2015-04-20 @ 13:59:57
Postat av: NS

1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
7 stycken

2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.
Efter att ha ärvt mina morföräldrars gård på Blekinge kusten, pågår nu ett projekt att göra gården i en stil som passar familjen, men utan att förlora den ursprungliga stil och charm som gården har.
Ett av sommarens projekt är att rusta upp den fantastiska uteplats som ligger på husets baksida, för att än mer kunna njuta av härliga sommarmorgnar och kvällar.
En del i detta är en härlig matplats som kan stoltsera på denna soldränkta plats.

2015-04-20 @ 14:00:47
Postat av: Erika

1. 7 butiker

2. Då vi avnjutit och nött våra stolar i ljumma sommarkvällar faller de nu i bitar, muttrar, skruvar och hål i tyget är det som väntar oss nu när solen sakta vaknar till liv. Önskar ett nytt set möbler på vår stora veranda där solen går ned sent på kvällen så vi tillsammans kan avnjuta middagar med familj och vänner utan att riskera att trilla genom stolarna.

2015-04-20 @ 14:02:29
Postat av: Veronica

1. Det finns 7 butiker

2. Mina utemöbler har blivit skrangliga, flagnade och har stickor som mina gäster kan göra sig illa på. Vill inget hellre än att kasta dom. Men när man är arbetslös finns det ingen möjlighet att kunna köpa nya. Så jag hade blivit själaglad om jag vann detta <3

2015-04-20 @ 14:05:48
Postat av: Malin Östlin

1. 7 butiker.

2. Vi flyttar till nytt hus nu i sommar och det vore roligt med nya utemöbler istället för de gamla plastbordet och fula campingstolar som vi har nu 😊 skulle ställa de på vår nya altan som jag ser fram emot att få inreda!

2015-04-20 @ 14:11:23
Postat av: Erika

1. 7st
2. Inflyttade i nybyggt hus, alla pengar och energi går nu åt till att fixa en trädgård och altan så utemöbler skulle komma väldigt bäl till pass!

2015-04-20 @ 14:12:11
Postat av: Emma

1. 7 butiker
2. Då vi är inne på andra paret begagnade utemöbler som börjar falla i bitar så skulle det vara en lyx att få helt nya. Dessa passar perfekt in i vår utemiljö! Vår altan nyttjas ofta och gärna på sommarhalvåret trots avsaknad av uterum och soligt söderläge. Leva livet ute - det är sommar det!

2015-04-20 @ 14:13:26
Postat av: Ana Kokol

7 butiker (om man räknar med outleten).
Bord och stolar kommer att placeras hos svågern som är i stort behov av utemöbler. Efter en fika i solen kan man få både spikar och flisor med sig! Deras utemöbler har gjort sitt, jag hoppas därför vinna detta underbara kit!

2015-04-20 @ 14:14:59
Postat av: Eva Eriksson

1) Sju stycken butiker, varav en butik är ett outlet.

2) Snart flyttar vi till hus, med en tomt bestående av en jordhög. Skulle sitta finfint med en utegrupp på altanen så vi kan njuta av sommaren utomhus.

2015-04-20 @ 14:26:21
Postat av: Anna Westman

1. 7st
2. Vi byggde ut vår altan förra sommaren. Tyvärr hade vårat utebord gjort sitt efter att det stått ute i ur och skur. Beställde en jättefin loungemöbel från Trademax och vi är supernöjda med den. Skulle vara så roligt att vinna denna superfina utegrupp som passar toppen ihop med den möber som vi har.

2015-04-20 @ 14:28:01
Postat av: Emelie

1. Svar: 7 st. butiker

2. Motivering: Jag och min son flyttade till vår nya lägenhet i november och den har en jättefin uteplats. Tyvärr har vi inga möbler eller växter alls, så det är mycket som ska köpas in. Hade varit helt perfekt att vinna en sån här fin möbel så att vi kan äta våra middagar ute i sommar! Då har vi råd med blommor, växter och annat piff också!

2015-04-20 @ 14:32:03
Postat av: Oskar Johansson

1) Sju stycken butiker (1 outlet)

2) En flytt innebär inköp av mycket nytt, varför en fin utegrupp skulle sitta som en schmäck på vår altan!

2015-04-20 @ 14:33:19
Postat av: annica

7st

Med detta möbelset skulle altanen bli komplett. Farväl till udda stolar och olika bord-min altan skulle bli snyggast på denna jord.

2015-04-20 @ 14:37:40
Postat av: Annelie

1. 7 st fysiska butiker.

2. Våra utemöbler som vi köpte när vi flyttade in i huset för 18 år sedan är så tunga och otympliga. Och dessutom kräver de underhållningsarbete som varje säsong bär emot. Jag gräver och planterar hellre i trädgården eller sitter skönt tillbakalutad i en stol och bläddrar inspiration. Dessutom har vi genomgående tänkt svart som detaljfärg i utemöbler, blomlådor, krukor och annat så den här gruppen skulle bli mitt i prick, så att säga. Att den dessutom är underhållsfri låter som en dröm!

Postat av: Paola

1) Sju (varav en outlet).

2) Jag har en altan och jag har bord & stolar. Vad jag däremot INTE har är plats för de möblerna jag har nu. Jag fick överta dem från gamla ägaren, och tyvärr är de så stora och otympliga att man knappt varken kommer in och sätta sig eller kommer förbi utan att flytta alltsammans. Ett riktigt irritationsmoment (en världslig sak, jag vet!!). Det händer alldeles för ofta att stolarna viker sig för att man flyttat dem - så där så de faller ihop och man kläms om man inte inser det och råkar sätta sig. Och en hel del spillande blir det med på grund av allt knökande. Jag skulle verkligen vilja byta ut alltsammans och få en altan vi kan njuta av.

Aintwood verkar ju supersmart, och möblerna är bara så snygga och enkla - och precis så smidiga som jag önskar :) De skulle passa perfekt hemma hos oss! Vinner jag ska jag skänka det vi har nu till Myrorna :)

2015-04-20 @ 14:42:56
Postat av: Emma

1. 7 butiker

2. Jag och min sambo planerar just nu för vårt byggprojekt "altan-bygge" ! Vi ska bygga oss En helt ny altan på framsidan av huset där vi kommer ha både morgon och eftermiddags-sol! Och såklart har jag spanat runt på trademax efter utemöbler att inreda vårt nya sommar-häng med! Det jag letat efter är underhållsfritt och svarta möbler, precis som dessa ovan. Så jag och min växande familj skulle bli överlyckliga om vi fick bli ägare till denna underbara matgrupp!

2015-04-20 @ 14:48:05
Postat av: Rebecka

1. De finns 7 stycken butiker!

2. Jag och min sambo och våra två småttingar köpte nytt hus förra året som vi håller på och renoverar. I slutet på denna sommar ska vi ha dop här hemma för vår lilla nyanlända tös och de skulle vara så kul att få hinna inreda vår altan med nya möbler och lite smått och gott innan dopet så att folk kan få sitta och begrunda vår fina havsutsikt som är charmen med huset, som är över 100 år gammalt! :)

2015-04-20 @ 14:53:25
Postat av: Emelie

1. 7 butiker

2. Jag skulle ge dem till mina svärföräldrar och placera dem utanför deras stall, där de precis byggt en fantastisk uteplats. De har pratat om nya utemöbler i fem (!) år, men kommer aldrig till skott, med en ny uteplats kan väl inte timingen bli bättre.
Så dessa hade blivit en perfekt present och överraskning till dem.

2015-04-20 @ 14:55:47
Postat av: Maria Karlsson

1. Sju stycken!
2. Temporära brasse-stolar är det vi alltid använder vi sommarens grillningar. Tycker det äntligen är dags att byta ut detta till ett par ordentliga stolar och ett snyggt bord så man kan sitta ute ordentligt och njuta av den nygrillade maten tillsammans med en härlig potatissallad och fint sällskap!

2015-04-20 @ 14:56:22
Postat av: Amanda

1. Sju butiker.
2. Har köpt nytt hus och ska möta första våren här, skulle placera dem på en mycket gammal uteplats (av gammalt kalksten) vi nyss gjort rent mitt i trädgården. Åh vad de skulle passa där.
Där skulle jag vila och se ut över utsikten, jag och sambon har nyss fällt 193st(!) träd, puuh :)

2015-04-20 @ 15:09:33
Postat av: Jeanette

1. 7 butiker.

2. När vi köpte vårt nuvarande hus medföljde det en brun gammal utegrupp. Vi tänkte att vi skulle investera i nya ordentliga möbler till säsongen så vi sågade av benen på bordet för att våra tvillingar skulle kunna leka på och runt bordet. Vi hittade en stor och ordentlig utegrupp och la en beställning...och betalade hälften i handpenning...8 dagar senare gick företaget i konkurs och vi hade då betalt ganska mycket utan att ha fått något för det...så vi fick måla de gamla bruna möblerna vita och nu äta på "japanskt" bord, 40 cm högt.. Så det skulle vara alldeles underbart att kunna bjuda till på ett normalhögt bord ute på vår härliga altan..
/Jeanette

2015-04-20 @ 15:14:59
Postat av: Nina Karlsson

1) 7 butiker

2) första sommaren i nya bostaden som vi har en fantastisk uteplats att njuta av, med Trademax utemöbler kan vi äta, umgås, sola och njuta till max i vår nya lilla familj. Med mammapenning är det inget vi hade kunnat köpa själva därför hade det varit en fantastisk lyx vinst för oss, speciellt i år :)

2015-04-20 @ 15:24:30
Postat av: Nathalie Johansson DeMecho.

1. 7 fysiska butiker.

2. Jag fick min mosters gamla halvslitna möbelset när vi flyttade till vår lägenhet för 2,5 år sedan, det har fyllt sin funktion till nu i vår när det har rostat och börjat falla isär.
Med en sjukskriven sambo och två barn får vi redan vända på varenda krona, så pengar till nya utemöbler finns ej.
Skulle så gärna vilja vinna så att vi i sommar, när barnen är lediga från förskolan, kan sitta ute på altanen och äta vår frukost/lunch/fika.

2015-04-20 @ 15:26:37
Postat av: Sarah

1. 7 butiker finns

2. Fantastiskt vilken tajming! Vi ska precis flytta till hus och få vår alldeles egna trädgård för första gången. Jag kommer att jobba hemifrån hela sommaren och vad är bättre än jobb utomhus när man väl har möjligheten?! Möblerna ser fantastiskt fina ut, och lättskötta låter underbart! Jag håller tummarna för att turen är på min sida!

2015-04-20 @ 15:32:40
Postat av: sofia westin

1. Det finns 7 butiker
2. Med en 2-månaders bebis och relativt nyköpt hus finns tyvärr inte ekonomin till att köpa nya utemöbler. Har nu min brors gamla och skrangliga som man får sitta i på egen risk. Skulle jag vinna dessa skulle jag med glädje ställa dem på vår altan.

2015-04-20 @ 15:38:05
Postat av: Linda

1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
7 stycken

2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.
Vi har precis köpt hus, med en enorm altan så ser det rätt så skralt ut med ett cafebord-set. Då altanen är så stor så krävs det ett rejält bord med flera stolar. Jag vill efter år i en trång lägenhet kunna sitta ute i friska luften! och äta, njuta och bara vara tillsammans med hela tjocka släkten.

2015-04-20 @ 15:43:14
Postat av: Ti

1. 7 st
2. Har själv det bordet och skulle gärna vilja ge ett till min bror som skilt sig och blivit av med alla utemöbler.

2015-04-20 @ 15:46:38
URL: http://yourhomebymi.se/
Postat av: Maria

1. 7 st butiker

2. Tänkte i så fall ge dem till mamma på mors dag. Hon skulle verkligen behöva en ny då gångjärnen på stolarna börjar lossna och man riskerar att ramla på backen och plankorna på bordet lossna så att man inte kan ha vare sig kaffekoppen eller annat på det utan att det tippar. Den skulle passa perfekt på ytan med bärbuskarna runt. En liten härlig oas som tyvärr inte går att använda på grund av den trasiga möbeln.

2015-04-20 @ 15:49:21
URL: http://metalqueen.blogg.se
Postat av: Camilla Sandmark

1. Det finns 7 butiker.
2. I sommar ska vi bygga en länge efterlängtad altan som givetvis dessa möbler skulle stå på! Det skulle vara skönt att kunna lägga lite extra krut på själva byggandet och veta att man inte behöver spara undan pengar till en härlig matgrupp, utan att den skulle komma som ett paket på posten ändå! ;)

2015-04-20 @ 15:57:02
Postat av: Heléne S Sylegård

1. Sju fysiska butiker

2. Vi målar om huset i vår och våra gamla utemöbler har vi rustat och målat tidigare, men nu har de prytt vår altan för sista gången. Vi letar därför efter en ny snygg utemöbel. Denna snygga grupp skulle bli pricken över I:t, stilren, elegant och dessutom lättskött.

2015-04-20 @ 15:59:54
Postat av: Monica Fredriksson

1/ Det finns 7 stycken
2/ Det är dags att ta tag i min stora balkong,så man kan tillbringa tiden där och njuta.

2015-04-20 @ 16:01:17
Postat av: Lena S

1)Det finns 7 st Trademaxbutiker
2) Min sambo och jag hade turen att knipa en av de sista fantastiska Townhouse med en 20 kvm altan uppe på Mall of Scandinavia. Fantastiskt tänkte vi, Men nu inser vi att flytta från 52kvm till 125 kvm innebär ett stort behov av nya möbler... Så för att underlätta lite för plånboken samt göra det möjligt för oss att njut av vår fantastiska nya altan 9 våningar upp med inflytt i juni så skulle detta bord med tillhörande stolar verkligen göra susen

2015-04-20 @ 16:01:59
Postat av: Linnea Hägglöf

1. Sju butiker
2. För 1,5 år sedan flyttade vi in i vårt hus. Huset var då nydränerat och uteplatsen har vi inte byggt upp än - men nu ska det ske! Vi valde att inte köpa några utemöbler förra sommaren utan behöll de vi fick med huset - en mycket sliten träsoffa och två lika slitna stolar - och målade dem lila (de var bortom räddning, så varför inte?!). Något bord fick vi aldrig riktigt iordning. Men med ny altan skulle det vara en dröm med dessa snygga utemöbler från Trademax!

2015-04-20 @ 16:04:04
Postat av: Linn

1. 7 stycken

2. Jag och min sambo skall bygga en terrass till stugan på hemma på gotland, så vi kan sitta ute på kvällarna och äta tills solen går ner. Hade vart helt underbart att haft något att sitta i och äta på, det blir ju liksom lite trevligare då :)
Så bord och stolar hade varit suveränt att vinna!

2015-04-20 @ 16:19:00
Postat av: Linnea

1. De har 7 butiker.
2. Jag och min sambo flyttar från lägenhet till vårt nybyggda hus och har stor brist på möbler (och pengar), denna grupp skulle vara väldigt fin på altanen!

2015-04-20 @ 16:21:40
Postat av: Carolina

7 st butiker

Vi köpte utemöbler från några konkurrenter för 5 år sedan efter en vecka flagnade färgen, efter ytterligare några veckor såg dom ut som de var flera år gamla. Urkasst, men dom har fått stå kvar vi hade inget val nu håller dom på att trilla ihop och det är dags för ett nytt sätt. Skulle placera dom där på vår uteplats och njuta av att veta att inget underhåll behövs och det kommer inte vara någon färg som flagnar!

2015-04-20 @ 16:22:09
Postat av: Åsa H

Svar = 7 st

Någon stuga har vi inte alls,
jag kör inte med någon vals !
Det är på balkongen vi en grupp behöver,
för därtill finns inga klöver !
Kanske nåt under vår fina markis,
bord och stolar naturligtvis ?

2015-04-20 @ 16:24:53
Postat av: Lina

1. 7 butiker
2. Vi ska i helgen bygga vår livs första altan efter att ha bott i lägenhet i 10 år. Ett mycket roligt projekt där vi ska ha en altan med en pergola. Alla detaljer ska gå i svart och det här fina trädgårdssettet skulle vara så fint till hela det uterummet.

2015-04-20 @ 16:46:48
Postat av: Kidjan

7 stycken

Vi vill så gärna kunna sitta ute i sommar på vår altan dit vi precis flyttat. Än vi inga möbler alls där & vi älskar inredning men just nu är en av oss föräldraledig & den andra student. Vi skulle ha gruppen ihop med en stor halmmatta & hela uteplatsen drömmer vi om ska gå i temat naturinspirerat. Tycker verkligen de här möblerna passar in så bra i bilden vi visualiserat för vår uteplats!

2015-04-20 @ 17:18:56
Postat av: Jessica

7 butiker

Vi ska sälja vårt hus och skulle verkligen behöva det här snygga bordet och stolarna för att visa upp huset från sin bästa sida!
Och bekvämt är det ju att handla hos Trademax också - hem med bud, toppen ju! Hoppas hoppas!

2015-04-20 @ 17:25:52
Postat av: Anna

1),2)
Om jag inte vinner detta fina pris,
Går jag in i en livskris,
Eller så besöker jag en av Trademax 7 butiker,
Jag är säker på att deras möbler inte mig sviker,
Det är dax att byta ut våra utemöbler som är obotligt fula,
Så att vi kan börja om på ny kula,
De ska placeras på vår altan,
Jag kommer att sitta bättre än en sultan,
Grannarna kommer att bli gröna av avund ,
Och jag kommer att njuta av varje sekund,

2015-04-20 @ 17:36:29
Postat av: Julia

Rätt svar är 7 stycken!

Jag tar studenten i år och skulle jättegärna vilja ge mina föräldrar något som tack för att de ordnar fest, balklänning, studentplakat osv... Det hade varit så roligt att kunna ge dem dessa fina utemöbler! Särskilt eftersom vi kommer att ha många gäster som slåss om platserna i vår trädgård ;)

2015-04-20 @ 17:44:49
Postat av: Julia

Rätt svar är 7 stycken!

Jag tar studenten i år och skulle jättegärna vilja ge mina föräldrar något som tack för att de ordnar fest, balklänning, studentplakat osv... Det hade varit så roligt att kunna ge dem dessa fina utemöbler! Särskilt eftersom vi kommer att ha många gäster som slåss om platserna i vår trädgård ;)

2015-04-20 @ 17:44:51
Postat av: Elisabeth Moritz

1. 7 st fysiska butiker.
2. Vi är i stort behov av möbler efter att ha flyttat från en 41 kvm stor lägenhet till ett radhus på 149 kvm. Till Valborg ska vi ha inflyttningsfest och grillparty men då vår uteterass just nu står helt tom (liksom två av våra rum) så när som på en tom lerkruka skulle en vinst få mig att skutta av glädje:)

2015-04-20 @ 17:47:57
Postat av: Elisabeth Moritz

1. 7 st fysiska butiker.
2. Vi är i stort behov av möbler efter att ha flyttat från en 41 kvm stor lägenhet till ett radhus på 149 kvm. Till Valborg ska vi ha inflyttningsfest och grillparty men då vår uteterass just nu står helt tom (liksom två av våra rum) så när som på en tom lerkruka skulle en vinst få mig att skutta av glädje:)

2015-04-20 @ 17:49:57
Postat av: Hanna Classon

1. 7 st fysiska butiker
2. Vi har äntligen börjat att göra iordning vår trädgård till vårt hus. Ett av projekt är att hinna bygga altan mellan all bröllopsplanering och jobb under sommaren! Och vad skulle inte passa bättre med snygga matmöbler från Trademax!

2015-04-20 @ 18:28:58
Postat av: Maria♥

Det finns 7 stycken!

Våra är gröna rangliga skruttar från -70 som trots inoljning nu allt hopp är ute för. Dessa skulle stå uppe vid vår lilla stuga på tomten och förgylla sommarens utedagar♥

2015-04-20 @ 18:34:22
Postat av: Johanna

Vi håller just nu på att färdigställa vårt hus invändig och inom någon månad så kommer vi börja markarbetet ute och altanen. Vi har inga möbler till altanen än och dessa skulle passa utmärkt! Riktigt snygga!

2015-04-20 @ 18:38:45
Postat av: Anonym

Glömde skriva att det finns 7 butiker i mitt förra inlägg.
Vi håller just nu på att färdigställa vårt hus invändig och inom någon månad så kommer vi börja markarbetet ute och altanen. Vi har inga möbler till altanen än och dessa skulle passa utmärkt! Riktigt snygga!

2015-04-20 @ 18:39:37
Postat av: Johanna

Det finns 7 butiker. Vi håller just nu på att färdigställa vårt hus invändig och inom någon månad så kommer vi börja markarbetet ute och altanen. Vi har inga möbler till altanen än och dessa skulle passa utmärkt! Riktigt snygga!

2015-04-20 @ 18:40:38
Postat av: Johanna

Det finns 7 butiker. Vi håller just nu på att färdigställa vårt hus invändig och inom någon månad så kommer vi börja markarbetet ute och altanen. Vi har inga möbler till altanen än och dessa skulle passa utmärkt! Riktigt snygga!

2015-04-20 @ 18:40:39
Postat av: Johanna

Det finns 7 butiker.Vi håller just nu på att färdigställa vårt hus invändig och inom någon månad så kommer vi börja markarbetet ute och altanen. Vi har inga möbler till altanen än och dessa skulle passa utmärkt! Riktigt snygga!

2015-04-20 @ 18:41:23
Postat av: Therese Mårtensson

1. Det finns 7 fysiska butiker

2. Vi har byggt en ny fin terass där dessa snygga möbler skulle passa perfekt tillsammans med våra urnor och fina växter. De möbler vi har nu är avskavda och nötta så de passar inte in på vår nya härliga terass längre :-)

2015-04-20 @ 18:42:11
Postat av: Amanda

Trademax har 7 st butiker!

Jag och min pojkvän har precis köpt oss ett underbart litet sommartorp, där det behöver fixas och grejas en hel del. Det bästa med sommaren är ju att grilla och avnjuta god mat och dryck i vänners sällskap, tills solen går ner. Därför är vårt första projekt att bygga en altan där vi kan ha det mysigt med våra vänner i sommar. Det skulle vara helt fantastiskt att vinna dessa fina utemöbler som skulle passa så bra vid vårt torp! Håller tummarna!

2015-04-20 @ 18:46:36
Postat av: Emelie H

1 = 7 st
2 =
Visste inte att plast blev utnött så fort !?
Våra gamla "fina" spricker och i väldigt otäcka spetsiga delar. På vår altan behöver vi nytt att njuta av solen (som kommer snart) !?

2015-04-20 @ 18:50:32
Postat av: Helen W

7 st affärer!

Jag skulle placera dessa snyggingar på våran altan, en för tillfället rätt tråkig plats som med rätt material (läs: dessa utemöbler) kan bli riktigt mysig med sitt avskilda läge och go kvällssol!

2015-04-20 @ 19:03:07
Postat av: Cecilia Andersson


1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
Svar: 7 stycken

2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.
Svar: Vi flyttade till hus i höstas och nu längtar vi efter värmen så vi kan utnyttja vår trädgård. Vi blev precis klara med ett nytt trädäck och för någon vecka sedan köpte vi loungeguppen Wisconsin från Trademax. Det som nu fattas är en matgrupp så vi kan sitta ute och äta. Matgruppen passar både färgmässigt och med vår stil. Håller tummarna att vi blir den yckliga vinnaren!

2015-04-20 @ 19:12:11
Postat av: Kajsa

1. 7 st butiker
2. Vi har precis köp hus som vi flyttar in i sommar och längtar till att samla nära och kära på altanen för saftkalas.

2015-04-20 @ 19:19:03
Postat av: Linda Gustavsson

1. De har sju stycken fysiska butiker.
2. Om jag vann skulle min bästa syrra Christel med familj få detta fina möblemang. De bygger ett uterum som ska stå klart till dotterns student och vad vore väl inte bättre än att få inreda med nya, härliga utemöbler!

2015-04-20 @ 19:20:34
Postat av: Maria Nordgren

1. Trademax har sju butiker.
2. Bordet och stolarna skulle passa perfekt på altanen till det hus vi precis köpt. Den mörka färgen skulle bryta av snyggt mot den vita husväggen. Att den dessutom är lättskött är ett stort plus i kanten.

2015-04-20 @ 19:20:38
Postat av: Martin

1. 7 st butiker
2. Flytt till nytt med allt vad det innebär, i dessa fina utemöbler min fru kommer att bli kär. Kommer passa perfekt i vår trädgård!

2015-04-20 @ 19:25:07
Postat av: Madeleine Nylander

1. 7 st fysiska butiker.
2. Vi flyttade till större för några månader och har letat vind för våg efter ett rejält och stort möblemang att ha på vår takterass och detta skulle passa perfekt för de varma härliga sommarkvällarna!

2015-04-20 @ 19:27:35
Postat av: Camilla

I nytt hus, med ny uteplats möter vi försommaren. Med minsta sortens balkongmöbler, inköpta för tio år sen för att passa min första lilla balkong. Vore underbart att duka fram sommarens middagar vid den här gruppen istället!

2015-04-20 @ 19:32:02
Postat av: Cecilia

1. 7 st butiker
2. Med nymålad altan, klippt gräs och snart rensad rabatt är det dags att inreda för långfrukost i morgonsolen, eller varför inte en grillkväll under markisen. Med nya fina möbler skulle våren bli extra välkommen hemma hos oss!

2015-04-20 @ 19:42:45
Postat av: Titti skarp

hej
mitt svar 7 st
har en nybyggd stor altan så ett par nya trädgårdsmöbler skulle piffa upp och göra sommaren extra härlig
hoppas på turen
Titti

2015-04-20 @ 19:43:40
Postat av: Sara D

1. 7 stycken fysiska butiker
2. Ja jisses vad vi skulle behöva nya trädgårdsmöbler! Köpte ett billigt set på Jysk när vi flyttade till hus för 7 år sedan, kan lugnt påstå att det knappt håller samman. Varje år har vi pratat om att vi måste köpa nya möbler, men varje år har pengarna behövts till något viktigare... Suck! Håller nu tummar och tår!

2015-04-20 @ 20:02:46
URL: http://https://franmyllan.wordpress.com
Postat av: Jeanette

Hej!
Rätt svar är sju stycken.
Vi flyttade in till vårt radhus för 3 år sedan, tapetserat och lagt golv, inrett och kämpat. Allting skitsnyggt enligt mig. =) Dock på ute sidan, vi skulle köra på återvinnarstilen så hyrde släp och hämtade min fars gamla utemöbler som vi slet, kämpade och målade om, reslutatet.. riktigt illa.. Den "snygga" gråa färgen blev inte riktigt rätt i kombination med trä som inte vill sitta kvar längre.. Nu när möblerna kom fram gick luften ur oss men ändå med ett litet leende på läpparna. Efter 10 år i lägenhet är vi tusan värda snygga och funktionella utemöbler så snälla väljs oss. =)

2015-04-20 @ 20:05:06
Postat av: ida

1. 7 st butiker
2. Efter förra sommarens letande på blocket & loppisar efter snygga utemöbler till vårt nybyggda sommarhus en ombygg verkstad så kommer detta minst sagt lägligt. Pengar har man aldrig så varför inte vara med och tävla när möjlighet finnes! välj mig & välkommen till västkusten snyggaste verkstad!

2015-04-20 @ 20:12:18
Postat av: Josefin

1. 7 st. butiker

2. Jag skulle placera det nya möblemanget vid farfars gamla stuga, som barn och barnbarn just nu renoverar. Länge har släkt och vänner nött de gamla möblerna och uteplatsen skulle må så bra av en uppfräschning. Det vore fantastiskt kul att få överraska släkten i sommar!

2015-04-20 @ 20:14:06
Postat av: Per

a) sju butiker!
b) mest för att jag aldrig kan bestämma mig... vilket för min sambos del innebär en del ilska över att sitta på gamla trasiga stolar, från 70 talet så hade denna vinst minst sagt kunnat överraska och glädja på hemmafronten!!

2015-04-20 @ 20:14:58
Postat av: Erika

1. 7 butiker
2. Skulle behöva nya möbler till vår minimala trädgård. Dessa ser inte bara snygga utan också stabila ut. Förra året kraschade en av våra stolar med en mycket förvånad granne i. Med sex stolar skulle dessutom hela familjen få plats och lillebror slippa sitta på en låda....

2015-04-20 @ 20:26:43
Postat av: Marie

Sju butiker.
Helgen gick åt till att fullkomligt massakera vår trädgård med grävmaskin, en våldsam massa hål som är en del i resan mot vår nya altan! Jag spatserade ikväll runt i jordhögen och drömde mig bort - det är ett högst effektivt sätt att filura, planera och nästan känna grilldoften en ljummen sensommarkväll.
Min bättre hälft är måttligt trött på mina återkommande ändringar av ritningar. Jag erkänner villigt att varken bärighet eller fallhöjd på tak riktigt ingår i mina altandrömmar 😉
Men en vacker utemöblel ingår, en jag inte behöver måla tack. Målningsbehovet är fullkomligt mättat efter många löpmeter av blivande räcke. Nu vill jag matcha dröm-altanen med en dröm-möbel! *försvinner bort igen och funderar vidare på hur man bygger en utedusch....*

2015-04-20 @ 20:26:53
Postat av: Gunilla

1. 7 st butiker
2. Vore fantastiskt att kunna ersätta våra fula och säkert 25 år gamla vita plastmöbler vid vår sommarstuga på Bjärehalvön med dessa snygga och lättskötta möbler.

2015-04-20 @ 20:38:59
Postat av: Helena i Uppsala

1. 7
2. Fastighetsskötaren har precis tagit ner min häck framför altanen. Nu har jag full insyn och sommaren är förstörd! Jag skulle behöva något typ Ipomea, "Blomma för dagen" eller kanske kaprifol. Tidigare slängde en annan fastighetsskötare alla mina möbler när däcket skulle oljas in så jag har fått använda köksstolarna att sitta på. Jag har verkligen haft otur!

2015-04-20 @ 20:43:09
Postat av: Helena

1. 7 butiker inkl 1 st outlet
2. Jag och mina två döttrar önskar en fin trädgårdsmöbel att kunna sitta vid till helgfrukosten eller till fikastunden. Längtan blir påtaglig när solstrålarna börjar värma och man känner sig instängd i lägenheten!2015-04-20 @ 20:43:21
Postat av: Ida Nimarker

1. 7 st
2. Vi ska flytta 105 mil, från Småland till Norrland. Skulle vara så kul att få nya utemöbler att ta med oss på vårt nya äventyr.

2015-04-20 @ 20:44:38
Postat av: Mia

1. Sju stycken
2. Det skulle passa perfekt för att samla vänner på middag på min nya stora balkong.

2015-04-20 @ 20:57:56
Postat av: Åsa Kjellkvist

1. 7 st!

2. Om du fäller tre, fyra tallar och bultar ihop dem, då har du en stol i vår nuvarande utegrupp. Lägg i en svettig, gulnad gymnastikmadrass från 70-talet så har du dyna i också. Vill du flytta stolen från sol till skugga får du ringa en vän.

Ska elda upp eländet i höst. Men om jag vinner stolar och bord kan jag slänga den gamla utegruppen på bålet redan till Valborg. Inget skulle göra mig gladare!

2015-04-20 @ 21:01:02
Postat av: Malin

1. Sju butiker.
2. Min sambo, själsfrände och pappa till våra två fina barn, har byggt våran fina stora altan på 60 kvadratmeter helt på egen hand. Han har med hand legat och grävt hål för pålarna, burit en massa virke och måttat in varenda skruv. När vi upptäckte att altanen skjutit förra våren och trappen ännu inte var byggd var motivationen inte på topp. Men på't igen, och i slutet på sommaren stod hela altanen klar och i år får vi njuta av solen på den fantastiska altanen! Jag skulle så gärna vilja ge honom nånting som visar min uppskattning för det arbete han har lagt ner. Nya utemöbler vore nog den perfekta presenten så hela familjen kan sitta och äta en god middag i kvällssolen.

2015-04-20 @ 21:01:07
Postat av: Sanna

1. 7 butiker
2. Förra året kämpade vi och slet med ett altanbygge, nu är den äntligen färdig men helt tom. Jag skulle vilja vinna de här snygga möblerna så att jag kan ägna årets sommar åt att njuta av förra sommarens slit!

2015-04-20 @ 21:05:35
Postat av: Nina W

1. 7 st
2. Lilla lyckliga familjen hyr ett hus och det här blir första sommaren i huset. Utemöbler har vi inga och inkomsterna är ringa. Utomhus av föräldraledigheten jag gärna skulle njuta och höra vinden i tallarna tjuta. Vad passar då bättre än att vinna de här fina utemöblerna?

2015-04-20 @ 21:06:32
Postat av: Jennie

1. 7 st butiker

2. Vi ska precis sätta igång och göra i ordning vår uteplats. Trappa ska byggas, sten ska läggas och vi ska försöka få det till en mysig plats att vara på. Just nu har vi mina föräldrars gamla flagnade utemöbler. Att vinna nya utemöbler hade ju vart pricken över iet!

2015-04-20 @ 21:08:11
Postat av: Helen

1. 7 st
2. Om jag har turen att vinna skulle jag ställa den här fina möbelgruppen på vår altan, då den enbart är inredd med gamla soffgrupper som känns väldigt daterade. Hade varit toppen inför min 40-års dag som infaller i juli:)

2015-04-20 @ 21:09:07
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: Agneta Hägerström

Svar: 7 butiker

En present till sonen och hans söta fru vore toppen att vinna ju.
Tänk er att få ge
härliga möbler från Trademax.se
Sedan får de handla lite till
för möblemanget kan ju lätt samsas med en värstinggrill.

2015-04-20 @ 21:09:52
Postat av: Outi

7 butiker finns det.
Ända sedan vi flyttade till vårt hus för snart tio år sedan har vi varit glada ägare till en Baksida med stort B. Den där sidan man inte vill att någon ska se. Sidan Gud glömde. Det har varken funnits tid eller resurser att göra något åt "den". Men - plötsligt händer det - och nu är underlaget klart för ett altanbygge! Hejåhå 😀 Snart har vi ett däck att ställa något på - kanske denna möbelgrupp? Håller tummar och tår!

2015-04-20 @ 21:11:16
Postat av: Emma

1. Sju

2. Vi byggde vår altan för 8 år sedan, en altans min mamma kallar "dansgolvet". Det säger ju rätt mycket om att den behöver fyllas ut med möbler. Dock har vi inte hittat några favoriter ännu, utan har fått ärva mormor och morfars gamla... Som i år inte gick fälla ut längre utan var helt enkelt hade gjort sitt.
Vi behöver nya, med andra ord!

2015-04-20 @ 21:17:13
URL: http://emmassamling.wordpress.com
Postat av: Anna

1. Det finns 7 stycken butiker.

2. Vi har precis avslutat fas 1 i renoveringen av vårt hus från 60-talet. Nu väntar trädgården som blivit eftersatt i över 10 år. Med dessa utemöbler finns det faktiskt en chans att jag lyckas övertala min man att vi faktiskt ska samla lite energi och renovera den lilla terassen så att vi kan sitta ute i kvällssolen och äta middag i sommar! Riktigt snygga och de skulle passa perfekt hos oss!

2015-04-20 @ 21:22:33
Postat av: Anonym

1. Sju butiker
2. Vi köpte för 15år sedan en utegrupp till vår altan som hette Stora Snobben, ja bara namnet antyder ju vad det var för nånting :-/ En stor klumpig soffa, rangligt bord och två fåtöljer, men sååå nöjda vi var ändå då det var det som vi mäktade med att köpa just då. Stora Snobben fick flytta ut till stugan efter några år och i höstas blev det en sista resa till återvinningen när det var dags att göra "vinter". En ny lättskött grupp skulle passa perfekt på vår altan där vi sitter på sommarkvällarna.

2015-04-20 @ 21:25:22
Postat av: Linda

1. Det finns 7 butiker.
2. Om jag vann skulle jag ställa möbelgruppen på vår uteplats. Uteplatsen är öppen och ganska oskyddad och därför behöver möblerna som står där klara av väder och vind. Hittills har vi inte hittat några möbler som håller sig fina år efter år, kanske nu.

2015-04-20 @ 21:28:09
Postat av: Erica

1. 7 butiker
2. I det gröna gräset. Bordet är dukat och grillen tänd. Barnen leker glatt. Vi dröjer oss kvar och välkommnar en ljuv sommarnatt.

2015-04-20 @ 21:32:06
Postat av: Frida Fält

Hejsan!
1. Det finns sju butiker.
2. En nybygd veranda som doftar ljuvt av trät. Tänk att kunna sitta och titta ut mot sjön där fiskarna bor, där vågorna slår mot bryggan, där vi brukar bada, där båtarna puttrar förbi. Tänk att kunna sitta med en somrig dryck, att känna hur vårens blom gått över mot sommaren. Sommarens ljuva kvällar. Bjuda hem mina vänner på mysiga middagar under sena sommarkvällar då fåglarna kvittrar, och att kunna titta på solnedgången. Den blå himlen övergår sakta till en rosa färg, en varm och härlig färg. Där sitter jag, morgon till kväll, frukost, lunch och middag (om inte mer). Min altan skulle bli sommarens höjdpunkt. Min altan andas av tomhet just nu, och dessa möbler skulle ge min altan, mitt hus, min tomt en ny anda. Jag och min familj, mina vänner, alla kommer kunna samlas här och mysa från tidig vår till sen höst.
Kram Frida

2015-04-20 @ 21:34:14
Postat av: Marie

1. Sju butiker.
2. kort och gott; jag hoppas vinna för att våra utemöbler vi har idag är så ohyggligt fula (inte ens uttrycket ohyggligt fula gör dem rättvisa…). Tror aldrig jag har skådat fulare. Vi fick ta över dem av förre husägaren och jag gick med på det i tron att att det bara var över den första sommaren vi skulle genomlida dem - nu har vi snart bott i huset i tio år och utemöblerna står likväl kvar =) Precis lika fula som då!

2015-04-20 @ 21:36:50
Postat av: Bodil

Det finns sju butiker.

Vi har precis flyttat till hus och planerar trädgård och altan för fullt. Våra diskussioner när vi har börjat leta efter något slutar nästan alltid med att vi ska bygga det själva. Oftast för att vi har en rätt tydlig bild av det vi söker men kan inte hitta det pga av att måtten är fel eller för att priset får oss att sluta andas. Och nej. Vi är inga finsnickare. Just nu står friggebod, altan, lekstuga, väggfast-bänk, utekök och ja, just det- utebord på att-bygga-själv-listan. Bordet har vi planerat att det ska göras av gammal plank. Ett härligt långt bord med plats för alla familj och vänner och som är sådär fantastiskt snyggt slitet. Byggt alltså med brädor vi inte har. Och som vi inte kan hitta. Och som inte går att köpa. Så snälla. Rädda oss från oss själv och låt oss njuta av sommaren istället med en alldeles fantastiskt fin utegrupp som faktiskt är precis i vår smak.

2015-04-20 @ 21:43:22
URL: http://www.bodilbergqvist.se
Postat av: Anna

1. 7 stycken
2. Jag skulle placera dom på vår stora balkong i vår nya lägenhet. Våra tidigare utemöbler är både för små och inte lika stilrena. Det skulle vara ett rent nöje att sätta ut dessa möbler!

2015-04-20 @ 21:45:18
Postat av: Maria

1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se? 7 st butiker
2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.
Vi skulle ha utemöblerna i stugan vid havet. När man har stuga dyker det allt som oftast upp oväntade och extra gäster. Så vi skulle verkligen behöva en rejäl matteuppgiften med plats för många!

2015-04-20 @ 21:57:53
Postat av: Hanna

1. Sju butiker
2. Jag skulle placera möblerna på min lilla uteplats så jag och mina tjejkompisar kan ha härliga sommarmiddagar där! Idag har jag endast ett litet caféset för två personer, vilket förra året fick utstå en översvämning med efterföljande fuktskador. Så det skulle verkligen behövas nåt nytt med plats för många:)

2015-04-20 @ 22:01:34
Postat av: Katarina Ohlsson

7 st butiker
Because My family is worth it;)

2015-04-20 @ 22:18:52
Postat av: Frida Wictor

Det finns 7 st butiker
Ända sedan vi köpte vårt hus för tre år sedan har min man drömt om ett trädäck. Vad är det med män och trädäck? Nu håller han på att bygga ett med hjälp av sin händige pappa, och min man lyser ikapp med solen och utbrister saker som" ser du älskling, ser du hur det växer fram?" Vi har idag gröna utemöbler i plast....som är fruktansvärda. De tillhörde en gång i tiden min mans farföräldrar så de har några år på nacken ( möblerna alltså) och det hade varit ljuvligt att få överraska mannen med utemöbler värdiga hans trädäck. Tänkte ordna en liten trädäcksinvigning med bubbel och klippa band för nära och kära. Måste erkänna att jag ser fram emot lata semesterdagar på däck!

2015-04-20 @ 22:20:36
Postat av: Frida

7st butiker

Efter några slitsamma månader av mycket hårt arbete har vi äntligen byggt klart vår dröm altan. Nu väntas det roligaste -inreda! Dessa snygga utemöbler skulle passa perfekt.

2015-04-20 @ 22:21:17
Postat av: Maria

1. 7 st

2. Jag väntar på mitt livs första möblerbara balkong. Den kommer vara klart till den 1:a september. Jag tänker att jag kan fira in hösten vid bordet om jag skulle vinna! En ny balkong med nya möbler. Vilken dröm!

2015-04-20 @ 22:33:33
Postat av: Janni Andersson

1. 7 stycken.
2. I december flyttade jag och min sambo in i vårt hus som vi håller på att total renovera.
Nu i maj månad är det dags att byta tak, dränera och bygga ett stort trädäck. Sen väntar det bästa, att inreda vårt trädäck.
Där hade dessa utemöbler passat perfekt.

2015-04-20 @ 22:56:22
Postat av: Anonym

1. 7 st
2. För att vår altan nu blivit dubbelt så stor när vi tagit bort vårt uterum. Alla andra bygger medan vi river. Behöver därmed inreda hela altanen, och möbler är ju en bra start.

2015-04-20 @ 22:59:19
Postat av: Mia

1. 7
2. Den klassiska designen på denna matgrupp skulle passa perfekt på altanen till vårt nyförvärvade hus. Huset är från 30-talet och fasadens formspråk skulle passa bra ihop med dessa fina möbler.

2015-04-20 @ 22:59:57
Postat av: Lovisa Hermansson

1. De har sju stycken butiker
2. Är student med en stor och tom balkong. Har letat länge och väl efter fina, praktiska och prisvärda utemöbler att förgylla sommarnätterna under midnattssolen i. Dessa hade varit perfekta, snälla för studentekonomin och himla snygga!

2015-04-20 @ 23:00:23
Postat av: Kajsa

1. 7 st.
2. För att vår altan nu blivit dubbelt så stor när vi gått mot strömmen o tagit bort vårt uterum. Därmed behöver den inredas och möbler är ju en bra start.

2015-04-20 @ 23:02:38
Postat av: Elli

Jag skulle ha dem på mitt kontor, de är så snygga -lika fina inne som ute!

2015-04-20 @ 23:10:07
Postat av: Terese

1). 7 butiker
2). Det bästa med sommaren är utan tvekan sommarkvällarna tillsammans med respektive och systers familj hemma hos våra föräldrar! Det finns ingenting som jag uppskattar så mycket som kvalitetstid med dem jag håller närmst mitt hjärta! Jag skulle så himla gärna vilja överraska mina föräldrar med dessa fantastiska utemöbler från trademax som skulle passa helt perfekt på deras altan! Mina föräldrar skulle bli oerhört tacksamma och tillsammans skulle vi alla få tillbrina många fina stunder i de underbara möblerna! Kan inte med ord beskriva hur mycket mina föräldrar betyder för mig och hur mycket de alltid ställer upp och finns där för mig, det vore så himla roligt att kunna ge tillbaka lite för allt dem har gjort och fortfarande gör! Om det vore ett lotteri har jag solklart vunnit högsta vinsten som har dem som föräldrar! Nu håller jag tummarna extra hårt för att denna perfekta vinsten blir just deras!

2015-04-20 @ 23:11:20
Postat av: julianna fredriksson

1. 7 butiker

2. Vi har en underbar uteplats som vi ofta får beröm för. Våra nuvarande utemöbler är trasiga, stolarna är gjorda av plast och är inte längre sittbara. Eftersom jag är arbetslös och inte har någon inkomst så har vi inte råd att skaffa drömmöblerna till uteplatsen. Så jag hoppas innerligt få vinna dessa utemöbler.

Mvh Julianna Fredriksson
julianna@bredband2.com

2015-04-20 @ 23:27:27
Postat av: Sarah W

Trademax har sju fysiska butiker.
För tre veckor sen köpte vi vårt första hus! Vi flyttar från Göteborg city i mitten på juni (när sommaren kommer på riktigt) till Billdal och äger inte så mycket som en solstol! Vi har en balkong och två uteplatser som skall inredas.... Och ett hus då.... Hjälp!

2015-04-20 @ 23:27:35
Postat av: KarinM

1.) 7 butiker
2.) Ute på landet med utsikt över den lilla sjön hamnar tyvärr allas "gamla skräp" och slitna möbler. Det vore fantastiskt med en nystart i sommar med nya härliga utemöbler och komplettera med lite fräscha filtar och lyktor. Kommer att bli den perfekta platsen av njuta av solnedgången.

2015-04-20 @ 23:28:55
Postat av: Anonym

Sju butiker butiker har Trademax.

Jag skulle gärna vinna för att överaska mina föräldrar med en fin matplats ute. De har uteplatser i alla väderstreck, men möblerna som står i kvälls solen håller på att falla samman och är inte grillkvälls vänliga. Så nu vinst för mig, blir vinst för de med för då skulle fika stunderna övergå till trevliga middagar.

2015-04-21 @ 05:56:34
Postat av: Kristina

1. 7 butiker.

2.Inredningen i vårt uterum består av en sliten och låg skinnsoffa. Ett slitet högt köksbord. Både vi själv och gäster sitter med armarna över huvudet för att kunna äta. Måste i princip vara akrobat för att inta en måltid. Den nya gruppen skulle innebära ren njutning.

2015-04-21 @ 06:52:54
Postat av: Mathias

Hej!

1. De har 7 offlinebutiker.

2. Jag skulle gärna vilja ge detta paket till min syster och hennes familj som precis flyttat in i sitt hus. De har världens godaste altan i sydvästläge och det kommer bli många goa dagar och kvällar hos dom. De saknar trädgårdsmöbler helt så detta vore en perfekt inflyttningspresent.

2015-04-21 @ 06:52:54
Postat av: Mai Odgaard

Svaret er 7 butikker.
Min lille familie og jeg er netop flyttet på landet. Vores eget lille landsted fyldt med idyl, dyreliv og stilhed: ingen bylarm, blot skov, sø, græs og blomster. Vi elsker det! Vi har høns til at gå i haven, henter selv vores æg, og i år skal jeg have min første køkkenhave! Jeg studerer stadig (skandinavisk litteratur), så pengene er små – havemøbler for vores gamle terrasse midt i sol og natur ville være FANTASTISK! Jeg lover, at vil ville bruge dem flittigt hele foråret, sommeren og efteråret :)

Kh Mai

2015-04-21 @ 08:15:24
URL: http://modgaard.wordpress.com
Postat av: Sofia

1: 7 butiker!
2: Förra sommaren köpte vi ett hus från 1920-talet som är i stort renoveringsbehov. På baksidan har vi en liten skruttig pensionärskuvös (inglasad altan) där vi nu har fått ställa lite udda stolar och bord, då vi inte har råd att investera i utemöbler just nu. Men en enhetlig möblering skulle ju lyfta hela baksidan! :)

2015-04-21 @ 08:26:30
URL: http://www.sofiasinredning.blogg.se
Postat av: Fanny

1. De har 7 stycken butiker.
2. Mycket händer hemma hos oss just nu, en vecka innan sonen föddes köpte vi vårat första hus. Nu är han fyra veckor gammal och om ytterligare fyra veckor får vi nycklarna! Bland det första vi ska göra är att bygga en stor altan på baksidan, vore underbart att vinna dessa utemöbler till barnvagnsfikor och förhoppningsvis ljuma grillkvällar :)

2015-04-21 @ 08:35:19
Postat av: Malin

1. 7 butiker

2. Vi har ett stort altandäck som är helt tomt förutom ett litet bord och några stolar som ser ut som dockhusmöbler. Vi har gjort försök att få i ordning på detta härliga däck men vi kommer ingenstans. Snarare går det bakåt av otur som vi inte kan rå för. Att få vinna ett bord och 6 stolar skulle vara en bra start för att jobba oss framåt igen.

2015-04-21 @ 08:35:55
Postat av: Malin nilsson

1) 7 stycken
2) vi har köpt ett nytt hus som vi ska flytta in i till sommaren. Eftersom vi aldrig haft trädgård har vi ingenting i trädgårdsmöbelväg. Dessa var fina!

2015-04-21 @ 08:42:37
Postat av: Birgitta

1. 7 butiker (inkl. outlet)
2. Jag själv har tyvärr ingen altan eller dylikt - dock vill jag ge min älskade mamma den här fina möbelgruppen eftersom hon är en sann kämpe som uppfostrat fyra fina döttrar själv och som nu står inför en ryggoperation. Jag tycker hon behöver spendera sin sjukskrivning relaxande på sin terrass i den fina möbelgruppen från Trademax.

2015-04-21 @ 08:47:29
Postat av: Catharina Dässman

1. Sju stycken
2. Vårat fina lilla torp Rullebo i Sörmland har blivit en samlingsplats för familjen. Och familjen växer. Vi behöver mera sittplatser. Den här sommaren hälsar vi sonens nya flickvän Emma välkommen!

2015-04-21 @ 08:59:05
Postat av: Irene

1. 7 butiker.
2. Till lilla sommarhuset där hela familjen samlas. Skulle placera den på altanen istället för de tråkiga och trötta vita plastmöblerna som står där nu. Perfekt för sommarens middagsbjudningar! :)

2015-04-21 @ 09:58:38
Postat av: Lina

1. 7 fysiska butiker, varav en är en outlet
2. Vårt nya uterum börjar ta form och det är dags att inreda det med lite snygga möbler! Den viktigaste möbeln är ju såklart ett rejält matbord och snygga stolar till det så att vi kan sitta och njuta av god mat och vacker utsikt i sommar tillsammans med goda vänner!

2015-04-21 @ 10:17:57
Postat av: Brysselkakan

1. Sju butiker (en är outlet).
2. Med snart två hem att leva i, ett utomlands, blir det mycket att fixa och köpa dubbelt av. Och givetvis två uteplatser att möblera så nya möbler vore guld värt just nu!

2015-04-21 @ 10:28:09
URL: http://www.brysselkakan.wordpress.com
Postat av: Robert

7 butiker

[url=http://postimg.org/image/sqvvty4iz/][img=http://s17.postimg.org/sqvvty4iz/tmp_9223_DSC_1229_45770807.jpg][/url]

Behöver jag säga nått som bilden inte visar.. :-)
Skulle sätta dem på min uteplats framför utedörren och då skulle jag kunna sluta skämmas för mina utemöbler när jag har gäster


2015-04-21 @ 10:31:13
Postat av: Isabella

7 st butiker.
Vi har byggt till vår altan och där gapar en stor fin yta tom, en yta där vi gärna vill bjuda hem vänner och alla vi känner att umgås äta fika ja allt...! I dessa underbara möbler kan just detta bli möjligt :-)

2015-04-21 @ 10:32:48
Postat av: Nickan

1: 7 stycken

2: Våra 4 slitna och rostiga "fakegrythyttan" stolar plus bord hänger på sista versen. Man får rostkläckar och stickor när man använder dem :-(. Vi är därför i akut behov av en uppgradering vad gäller trädgårdsmöbler. Barnen har ofta kompisar hemma så ett stort bord med plats för många blir ett måste. detta sett hade passat som handen i handsken!!

2015-04-21 @ 10:49:53
Postat av: Kristin

1). 7 Butiker
2). jag skulle så hemskt gärna vilja vinna denna, i sommar ska vi bygga altan, och det skulle kännas helt fantastiskt att kunna få ställa en sån här underbart snygg möbel på den.
vårt hus är vitt med svart tak så denna skulle matcha så ruggigt snyggt också!

jag håller tummarna för att få bjuda underbara släkten på sommarfika och grillmiddagar i kvällssol i denna underbara möbel :)

2015-04-21 @ 11:15:28
Postat av: Frida

1. 7 butiker

2. De skulle sitta som en smäck på vår nya altan! Så himla fint skulle det bli! :)

2015-04-21 @ 11:32:38
Postat av: mittdittovitt

1. Sju st butiker
2.Skulle passa så bra på vår uteplats som vi håller på att fixa. Efter att ha köpt ett hus i augusti med stort renoveringsbehov och renoverat hela höst och vinter vore det så gött att vinna detta till uteplatsen. Det skulle vara skönt att slippa renovera nåt och få det färdigt för en gångs skull :)

2015-04-21 @ 12:17:23
Postat av: Ulrika Å

1. Sju butiker
2. Jag skulle behöva en fin utegrupp för att kunna njuta av ljusa och förhoppningsvis varma sommarkvällar tillsammans med goda vänner i Umeå på vår uteplats.

2015-04-21 @ 12:28:49
Postat av: Ann-Sofie C.

Trademax har 7 fysiska butiker.
Jag och min kille blev sambos i höstas. Jag flyttade 45 mil genom Sverige för att vara med honom. Utemöblerna jag hade fick jag snällt lämna kvar vid flytten. Vi har blivit med stor uteplats i söderläge, den är nog närmre 30 kvm och vi har bara en grill och en bänk här haha. Ser lite kul ut! Vi behöver en matplats här så vi kan bjuda hit vänner och grilla. Och fira både min och sambons födelsedagar nu i maj.

2015-04-21 @ 12:39:04
Postat av: Annica.S

7st
Vi har en stor altan med ett litet bord, som påminner om dessa snygga utemöblerna detta hade gjort sig så fint just på våran altan.

2015-04-21 @ 13:08:43
Postat av: catharina

Skulle vi vinna denna utemöbel skulle vi slippa släpa runt med våra ute möbler på olika platser i stugan!

2015-04-21 @ 13:21:32
Postat av: Catharina

1. 7 st
2. Skulle vi vinna denna utemöbel,skulle vi slippa släpa runt våra utemöbler på olika platser i stugan!

2015-04-21 @ 13:24:23
Postat av: Maria

1. Sju fysiska butiker.
2. Efter dränering och stenläggning är det äntligen dags att i sommar inreda vår uteplats. Tänk att få inreda kring dessa möbler! Hoppas, hoppas!

2015-04-21 @ 14:20:34
Postat av: Maria Andersson

1. 7 fysiska butiker
2. Efter att livet hastigt förändrades för mig och mina barn har vi nu tyvärr fått lämna hus med en fantastisk uteplats. Nu har vi efter en lång väntan fått en mysig lägenhet, liten men med en fin uteplats som det bästa. En fin möbelgrupp från Trademax hade lyft uteplatsen rejält och gett möjlighet till frukost i morgonsolen och fika i den svala eftermiddagsskuggan.
Tack för en mycket fin blogg. Mycket inspiration och feelgood sprids via dig och din blogg. Tack!

2015-04-21 @ 14:39:15
Postat av: Pia Säävälä

1) 7 butiker
2) önskar starkt nya utemöbler till vår veranda. Svärmor tycker bara att det är att måla de gamla till nya, men jag tror dessa skulle funka mycket bättre!

2015-04-21 @ 15:00:09
Postat av: Evelina Gunnarsson

Trademax har 7 butiker i Sverige!

Motivering: Min sambos familj har ett ljuvligt litetsommarställe på Muskö i Stockholmskärgård. Just nu befinner vi oss i ett generationsbyte där en hel del av stugorna och framförallt uteplatserna behöver rustas upp. Även om vi inte är experter på området så sliter vi och gör allt själva för att få det att gå ihop. Det är otroligt roligt men högst utmanande. Att vinna så här fantastiskt fina utemöbler skulle ge oss alla så sjukt mycket motivation till att fortsätta förnya, förbättra och återanvända för att skapa en ny framtid, våran framtid! Det vore helt magiskt!

2015-04-21 @ 15:44:45
URL: http://finaevelina.se
Postat av: Karin Stjärnkvist

1. Det finns 7 fysiska butiker.
2. Jag skulle placera dem på terassen och ersätta mitt gamla möblemang.

2015-04-21 @ 16:32:57
Postat av: Karin Synnergren

1. Trademax har 7 butiker
2. Skulle bli perfekt på stenaltanen,då det bara finns tomrum nu.dottern skulle byggt en soffa av pallar,men kom in på skola på annan ort.Så nu står vi här,utan något att sätta ner rumpan på och njuta av solens sköna och varma strålar.Och en utegrupp i lättskötta Aintwood,vore ju riktigt toppen för jag slipper ju lägga tid på att måla!!!

2015-04-21 @ 17:10:38
Postat av: Johanna

Det finns sju butiker.

Snart ska vi flytta till hus från lägenhet och balkongmöblerna vi haft kommer inte i närheten av att räcka till när vi ska bjuda in nya grannar och gamla vänner på grillfester alla vackra kvällar som väntar.

2015-04-21 @ 19:04:20
Postat av: Therese R

1. Det finns 7 butiker (varav en är outlet)
2. Just nu bygger väntar vi på att vårt hus ska bli färdigbyggt och vi äntligen ska få flytta in :) en sak som vi inte hittat än är utemöbler! Dessa skulle passa perfekt på vår uteplats för mysiga kvällar med grillat och ett och annat glas vin ;)

2015-04-21 @ 19:25:05
Postat av: carin

1. Det finns sju butiker. 2. I åratal har vi fått åka hem till föräldrar eller vänners trädgårdar för att kunna sitta ute och njuta av sommaren. Nu äntligen har vi hittat ett hus med stor härlig uteplats, som snart blir vårt, det fattas dock utemöbler. Dessa hade gärna fått flytta in till oss.

2015-04-21 @ 19:56:29
Postat av: Erika Bäckström

1)Trademax har sju butiker (var av en outlet)
2) De fin fina trädgårdsmöblerna skulle passa som handen i handsken på våran nya fina altan!!

2015-04-21 @ 20:37:09
Postat av: Linnea G

trademax har sju butiker. Om jag vinner så hamnar möblerna på mitt trädäck som min snälla hyresvärd byggt åt mig, på en skånsk gård med utsikt över åkrarna. Kommer bli många instagram moments där i sommar, är planen! :-)

2015-04-21 @ 21:21:24
Postat av: Elisabeth

7 butiker
så vi helt enkelt har någonstans att sitta i sommar;-)

2015-04-21 @ 21:25:33
Postat av: Lisa

1. Sju stycken butiker finns det!
2. Vi har en gammal sliten utegrupp på vår framsida... skulle vara så trevligt med en ny fräsch och i svart, så coolt!

2015-04-21 @ 21:40:25
URL: http://www.vitagavlar.blogspot.com
Postat av: Anna-Karin

1) 7 butiker
2) Sommaren 2014 tog min man på sig riktigt galen-projekt: att helt på egen hand lägga om en nästan 100 år gammal stenläggning, för att skapa en mysig middagsplats utanför huset. Som han fick slita, i hetta och damm!! Slutligen blev det fantastiskt fint och jag tycker vår familj är värda ett underhållsfritt möblemang att placera på denna plats.

2015-04-21 @ 21:41:29
Postat av: Ebba

1. 7 st butiker
2. På mitt sommarställe, bredvid vår gamla murkna altan, fanns förra året en stor konstig fyrkant full av märkliga blommor som jag nu grävt ut själv (vilket jäkla, men härligt, slit det är!) för att kunna bygga en större altan som även kommer vara stadig nog att sitta/gå/vara på. Förhoppningsvis nu i sommar. Där har jag hittills inte haft utemöbler, pga risk att drutta rätt igenom, så jag drömmer nu om snygga utemöbler så att jag och min sambo kan sitta där de sena sommarkvällarna och ha långa härliga samtal om livet och framförallt vårt liv tillsammans.

2015-04-21 @ 21:52:47
Postat av: clara

1. sju stycken butiker
2. Jag skulle placera ett sett nya utemöbler hemma hos min pappa! Han börjar bli gammal och orkar inte längre sköta om de trämöbler som sedan länge stått på baksidan av huset, varför möbler i ett underhållsfritt material skulle passa honom perfekt. Dessutom är han ett stort fan av Trademax soffor och skulle säkerligen bli mycket glad för ett par utemöbler från samma kedja!:)

2015-04-21 @ 22:09:30
Postat av: Anna Forsberg

1. Sju butiker (varav 1 outlet)
2. Om 10 dagar lämnar vi lägenhetslivet och flyttar till hus. Som vi längtar! I nuläget har vi möbler anpassade för en mindre balkong så tänk vilken dröm att få vinna dessa fina utemöbler för att sedan kunna bjuda in våra nära och kära till vår uteplats i bästa söderläge. Jag ser framför mig hur vi där kommer att kunna avnjuta alltifrån morgonens första kopp kaffe till ljusa sommarnätter med goda vänner och många skratt!

2015-04-21 @ 22:10:16
Postat av: Charlott W

1. Sju butiker.
2. Snygga, bekväma och lättskötta aintwood-möbler för sommarens grillkvällar med bästa vänner skulle sitta som en smäck på uteplatsen!!
Hoppas på tur!

2015-04-21 @ 22:19:05
Postat av: Linda

1. 7 butiker
2. Efter att nyligen köpt hus och spenderat mycket tid och pengar på renovering, så vore det skönt att i snygga möbler få luta sig tillbaka på vår altan och njuta av utsikten i kvällssolen tillsammans med familj och vänner.

2015-04-21 @ 22:19:27
Postat av: Kristin

1. 7 butiker
2. Skulle verkligen behöva nya utemöbler till vårt sommarboende i Hälsingland. Just nu får alla sitta på rangliga, flagnade och stickiga stolar och jag skulle vilja kunna samla släkt och vänner för härligt fika i bersån och sköna grillkvällar!

2015-04-22 @ 05:01:47
Postat av: Martina S

1. 7st butiker

2. Med sommaren runt hörnet är det dax,
att göra fint med möbler från Trademax.
En hedersplats på nya altanen och våra
gäster kommer känna sig som på besök
hos sultanen.

2015-04-22 @ 07:10:32
Postat av: Annica

1. Antal: 7 st
2. För fyra år sedan planterade jag en syrenberså i trädgården, äntligen börjar den bli stor och frodig. Och jag skulle så gärna vilja ha en fin utemöbelgrupp där. Få sitta och dricka saft och äta bulle med barnen medan syrenerna blommar. Vilken dröm!

2015-04-22 @ 07:55:06
Postat av: Christina R

1. Det finns 7 fysiska butiker
2. De många åren med hopplockade, omaka fast ändå ganska charmiga trädgårdsmöbler kulminerade ifjol när husets byggmästare använde bordet som "sågbord" och sågade i bordsskivan. Dags för något nytt!

2015-04-22 @ 08:34:38
Postat av: Sofi

1. Trademax har sju butiker.
2. Hela vår familj ser fram emot sommaren och att för första gången kunna njuta av den i vår alldeles egna trädgård! Det kommer bli mycket fotboll, klättra i träd, plantera kryddor och jordgubbar, springa efter vår 1-åring och en hel del spännande småkryp att titta närmare på. Min förhoppning är att vi alla däremellan kommer kunna sitta bekvämt och snyggt i en lättskött möbelgrupp från Trademax!

2015-04-22 @ 09:00:49
Postat av: Fanny

1. 7 stycken
2. Vi ska på husvisning om en vecka. Huset har ingen inglasad altan (ännu), så snygga lättskötta utemöbler skulle vara perfekt till den lilla uteplatsen!

2015-04-22 @ 09:46:56
Postat av: Cecilia Glauser

- 7 butiker
- Vi flyttar från lägenhet till hus
med en uteplats som är ljus
Utemöblerna skulle jag där ställa
så hela familjen där kan drällla
Ja där vill vi sitta och sola
å känna oss coola 😎

2015-04-22 @ 10:36:22
Postat av: Lina

1. Sju butiker, hoppas på ännu fler i Skåne, gärna nära Lund eller mitten av Skåne :).

2. Vi renoverar ett helt hus själva. Vi har rivit ut nästan allt och byggt upp det igen. Tyvärr blir den stora trädgården eftersatt och tom och det lär inte finnas så mycket pengar kvar efter renoveringen. Det vore fantastiskt med ett nytt stort set möbler så vi kan bjuda alla våra snälla vänner på härliga middagar ute när de kommer och hjälper oss i renoveringstagen.

2015-04-22 @ 10:58:57
URL: http://tittaetthus.wordpress.com
Postat av: Therese

1. 7 stycken
2. Vi har nyss flyttat och har turen att det finns en altan till huset. Hade älskat att ha möblerna där och kunna ha koll på våra barn som älskar att leka i trädgården, hoppa på studsmattan och busa...otroligt fina möbler, skulle passa perfekt!

2015-04-22 @ 11:37:35
URL: http://bebisbubblan.blogspot.se/
Postat av: Familjen Karlsson

1) 7 butiker
2) Vet ni? Vi fick vår efterlängtade bebis förra veckan. En ljuvlig, ljushårig liten Julia. Och storebror som snart fyller fyra år vansinnigt stolt. Vi ser fram emot en vår och sommar med många härliga stunder på vår altan. Grillkvällar med vänner, saftkalas för barnen och bara ljuvliga, fridfulla stunder med ett glas kall lemonad och en tidning när den lilla sover.
Allt vore perfekt - men dock saknas det något väsentligt. En bra och fin utemöbel. Våra trista plaststolar (sådana som sett likadana ut sedan 80-talet, ni vet) är bara tragiska. Föräldrapenningen blir man inte rik på, så några nya utemöbler finns det inte riktigt utrymme till i sommarens budget. Trademax - Förgyll våran uteplats - vi lovar att vårda, älska och använda den väl! :-)

2015-04-22 @ 12:09:10
Postat av: Matilda ljungberg

1) 7 st

2) för att vi inte äger några & förra sommaren fick gästerna avnjuta middagarna i badenbaden-stolar! 😁

2015-04-22 @ 12:54:17
Postat av: Karolina

1. 7 st
2. En ny uteplats precis i hörnet på tomten innebär att vi behöver en ny utemöbel. Det är inte lätt att komma överens... Men denna möbel var otroligt snygg, det är både jag och min man överens om. :)

2015-04-22 @ 13:16:14
Postat av: elin

1. 7 stycken.
2. Vi har flyttat till en lägenhet med stooor balkong och eftersom vi har lagt pengar på möbler till lägenheten så räcker inte pengarna till nya fina utemöbler.

2015-04-22 @ 13:27:42
Postat av: Charlie

Grym tävling!

Rätt svar 7 st butiker!
jag skulle vilja vinna för att jag har fått nytt altangolv, då det tidigare har funnits rabatter runtom och som har gillat trät för mycket, och "ätit" upp plankorna genom att orsaka röta, så äntligen har jag inte bara fått nytt, utan även större yta! Nu finns alla fina växter i tunnor och krukor men inga möbler att sitta på!
Hälsningar från Charlie

2015-04-22 @ 13:31:12
Postat av: Agneta

1. 7 fysiska butiker.
2. Vi har precis köpt en tomt med fantastisk utsikt över Mälaren, men för att kunna njuta av utsikten på vår framtida uteplats behöver vi snygga möbler att sitta i.

2015-04-22 @ 13:56:52
URL: http://almaagneta.wordpress.com
Postat av: Jenny

Rätt svar 7 st

Hej
5-år har nu gått sen vi flyttade in i vårt hus, utomhusmöblerna som förra ägaren lämnade kvar fyller fortfarande sin funktion då inte detta år heller har utrymme för prioritering :-(
Men visst skulle det vara fantastiskt att få sätta sin egen prägel på altanen nu som ett 5-årsjubileum, denna grupp faller mig helt i smaken....
Så nu är det bara hålla tummar och tår!
/Jenny

2015-04-22 @ 14:01:11
Postat av: Nadia Walaf

1. 7 butiker plus webbutiken.

2. Vår hyresvärd bryr sig inte ett skit om fastigheterna och än mindre om trädgården. Bordet och bänkarna som står här ute är ruttna och jag kan inte förmå mig själv att äta vid dem. Hade jag vunnit hade möblerna hamnat ute på gården, så vi och de andra grannarna hade kunnat njuta av att äta ute i sommar. Man behöver lite "vardagslyx" även om man bor i hyreslägenhet med liten balkong. ;)

2015-04-22 @ 14:19:14
Postat av: Camilla W

1. 7 fysiska butiker!
2. Min högsta dröm denna vår och sommar, är en altan.... vi har ingen mysig uteplats och sitta direkt i gräset/gruset känns lite sådär.
Förhoppningsvis ska vi kunna göra altan innan sommaren, precis utanför köket tänker jag mig.
Den ska vara STOR så man både kan sitta där till måltider men också kunna sola/leka/läsa en bok...
Hoppas få vinna dessa härliga möbler och överraska maken på hans födelsedag ♥
Då kanske altanen kommer på plats lite snabbare också :-D

2015-04-22 @ 14:32:41
Postat av: Anonym

Svar på fråga ett: sju stycken fysiska.
Motivering: Vi har blivit fler i familjen och bordet vi har är litet och av tunn metall. Snacka om den lille tycker det är kul att hamra i det!
Ett nytt större och stabilare samt tystare bort hade gjort sig så bra!

2015-04-22 @ 14:42:54
Postat av: Andreas Z

Svarade ovan men glömde namn och mail!!!
Svar på fråga ett: sju stycken fysiska.
Motivering: Vi har blivit fler i familjen och bordet vi har är litet och av tunn metall. Snacka om den lille tycker det är kul att hamra i det!
Ett nytt större och stabilare samt tystare bort hade gjort sig så bra!

2015-04-22 @ 14:44:23
Postat av: Anne-Louise Andersson

1- 7 st.
2 - Utemöbel med stil och kvalite´, att tävla här tycker jag är en superide´. Hoppas de nu min altan i sommar får pryda, det skulle för oss väldigt mycket betyda.
Sitta och njuta och bara må bra, denna möbel vill vi gärna ha!

2015-04-22 @ 14:50:01
Postat av: Elin

7 stycken butiker

Förra sommaren var mini en liten bebis, nu har mini blivit större och kräver en egen plats vid middagsbordet. För att hela familjen ska få plats behöver vi ett nytt större bord och flera stolar.
Bordet skulle vi placera på vår altan där vi har utsikt mot skogen, där kan vi spana efter fåglar samtidigt som vi äter middag allihop.

2015-04-22 @ 15:00:41
Postat av: Anna Elengård

1. 7 st fysiska butiker
2. Min hem- och trädgårdsvision kräver tid, tålamod och tjock plånbok... Hittills har grannarna fått stå med bord och stolar till sommarens alla grillkvällar. MEN! Trademax löser mina (och grannarnas) bekymmer enkelt, tryggt och säkert. Med dessa snygga utemöbler håller jag gärna sommarens bjudningar hos mig:)

2015-04-22 @ 15:08:33
Postat av: Sara

7 butiker har trademax. Jag har precis hittat trademax hemsida och är i himlen. Så mycket fina möbler om bara plånboken vore lite tjockare! Utemöbler står högst på listan då vi har rangliga i plats just nu, en ny soffa vore inte heller fel då vår är nersutten och sönderhoppad av två busungar :)

2015-04-22 @ 15:36:53
Postat av: Caroline

1. 7 stycken butiker.

2. Jag skulle bli överlycklig om jag vann utemöblerna! Jag är 21 år och ska om en vecka flytta hemifrån, väldigt spännande och kul men massa saker som behövs köpas och budgeten håller inte riktigt för utemöbler :( vilket är synd då jag har en uteplats till lägenheten som jag tänkte göra iordning och ställa utemöblerna så man kunde sitta där i sommar och ha de trevligt :)

2015-04-22 @ 15:42:17
Postat av: Johanna Eriksson

1) 7 stycken butiker.
2) Flyttar snart till hus och önskar då att få kunna erbjuda alla nyfikna gäster en skön plats i solen!

2015-04-22 @ 16:31:22
Postat av: Henny

1. Trademax har 7 fysiska butiker.

2. Jag skulle först och främst ge dem till mina föräldrar i bröllopspresent i mitten av juni. Deras utemöbler sjöng på sista versen för flera år sedan och egentligen skulle hela altanen/uteplatsen behöva ett ryck men nya fina möbler är bättre än inget! Jag skulle alltså placera dem på deras altan där vi spenderar otaliga timmar på sommaren och där det verkligen behövs ett stort matbord till alla sommarmiddagar som nu äts lite utspritt då dem inte har något bord där alla får plats. Vår tomt är väldigt lummig med mycket blommor så detta sett från trademax hade passat perfekt!

2015-04-22 @ 16:33:59
Postat av: Bella

1: 7 st butiker.
2: Framsidan är ju det första vi ser när vi kommer hem och det sista vi ser när vi går hemifrån. Efter 3 är i vårt radhus är det nu äntligen framsidans tur att få sig en makeover. Det ska bli en stor fin trall och drömmen vore ju att få sätta ut dessa fina utemöbler som välkomnar oss och våra vänner när vi kommer hem.

2015-04-22 @ 20:26:25
Postat av: Sandra A

1. 7 st
2. Tänk om vi kunde få ställa dessa fantastiska möbler på vår nybyggda altan! De skulle bli så väl använda av vår familj, men även av alla våra nära och kära! Möblerna skulle göra sig vansinnigt bra här hemma hos oss!

2015-04-22 @ 20:46:56
Postat av: Sabina M

1. Trademax har 7 butiker.
2. Äntligen är vår underbara altan klar, en mindre dansbana som saknar möbler för middagar. Vår dotter på två år njuter av picknick på altanen medan hennes föräldrar tycker det blir lite hårt om baken innan vi har hunnit äta klart :-) men mysigt har vi.

2015-04-22 @ 20:55:24
Postat av: Emma

1. 7 st
2. De nya utemöblerna skulle passa perfekt på trädäcket som går omkring det nybyggda sommarhuset i skärgården. Längtar efter att sitta där i sommar och avnjuta allt från långfrukost till eftermiddagskaffe. Behöver dem eftersom vi inte har några utemöbler dit ännu så dessa skulle verkligen komma till nytta.

2015-04-22 @ 21:35:53
Postat av: Rebecka Johansson

1. 7 stycken

I vår ska äntligen vår renoverade uteplats stå färdig. Har under sex års tid renoverat huset successivt och nu är det utsidans tur! Har hittills använt förra ägarens gamla, gröna plastmöbler i väntan på att vi skulle göra i ordning den nya uteplatsen. Längtar nu så att det ska bli färdigt, pricken över i:et blir det med nya möbler från Trademax!

2015-04-22 @ 21:43:34
Postat av: Elin L

I år förverkligar vi äntligen drömmen om ett utekök vid stugan vore ju grymt bra att kunna bjussa på middag i en ny och fin möbelgrupp!

2015-04-22 @ 22:07:14
Postat av: Annika

1) 7 st
2) har just nu en jordhög/plätt på baksidan av mitt hus, en stor studsmatta och glada barn som springer omkring. Altanbygge står på agendan typ nu... För att slippa fokusera på ful leksak skulle en möbelgrupp på den (förhoppningsvis) nybyggda altanen göra utsikten så mycket lättare! Och ni vet ju, glad mamma= ännu gladare barn:)

2015-04-22 @ 22:09:39
Postat av: Nina

1. 7 st
2. På landet, som vi delar med min mans syskon, behöver vi köpa utemöbler. Att vinna en grupp låter fantastiskt lyxigt och vi slipper diskutera och dividera, förhandla och medla. Skulle bli så glad och tacksam om vi vann.

2015-04-22 @ 23:23:24
Postat av: Frida

1. 7 st
2. Idag skulle barnens farfar njuta av vårsolen och en kaffe på vår terass. Han satte sig på sittbänken som är del av vårt utemöblemang och - PANG - bänken gick i två delar. Vi skulle bli mycket glada över att vinna snygga och tåliga möbler från er så att vi och farfar kan sitta tryggt och bekvämt hela sommaren!

2015-04-23 @ 00:15:45
Postat av: kristina

1. trademax har 7 fysiska butiker.

2. Under ca 1,5år har vi kämpat på med renoveringar av huset. Uteplatsen har blivit lidande och uppfyller ännu inte alls mina önskningar. Dessa möbler skulle liva upp den bistra uteplatsen något ofantligt! Gillar dessa till max!

2015-04-23 @ 01:00:46
Postat av: Sanna

1. Trademax har 7 fysiska butiker.

2.Det vore helt fantastiskt att få överraska mina föräldrar med lite nya utemöbler. Det har haft deras gamla i många år, och det är nu riktigt slitna och solblekta i solen. Nu saknas dessutom en stol då jag förra sommaren satte mig, och stolen föll samman antagligen eftersom det har ett par år på nacken om man säger så. Att få överraska med en sådan här överraskning vore guldvärt.

Kram Sanna

2015-04-23 @ 01:51:34
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Anneli Larsson

1. 7 st
2. Har aldrig ägt nya möbler för altan, vid slitna arvegods av plast är jag van. Med Trademax läckra matgrupp för 6, en ny lust att njuta av sommaren väcks. Placerar dem på däcket, mycket centralt. En framskjuten, synlig plats har jag valt! Här kan vi njuta sommaren lång, av fika, grillmiddag och midsommar med sång!

2015-04-23 @ 09:05:17
Postat av: Solbritt Ilkert

Svar 1: 7 st.
Svar 2: Vi har en uteplats med gamla möbler som behöver förnyas. Dessa plaststolar har sett sina bästa dagar, är inte längre vita och fina och svårt att dölja med dynor som inte täcker allt

2015-04-23 @ 09:35:23
Postat av: Jerker Nilsson

1. 7 butiker

2. Vi har en fantatisk trädgård, med mycket skön skugga när det är som absolut varmast, men vi har bara gammalt billigt skräp att sitta på, så det blir inte så att vi går ut längre. Det här hade räddat vår sommar och gjort den mycket mysigare <3

2015-04-23 @ 10:04:48
Postat av: Jessan

7 st fantastiska butiker!

Detta är verkligen en snygg utegrupp, vinner jag denna utegrupp har jag mer än gärna en skylt på gården hela sommaren där det står att utegruppen är levererad av Trademax till mig. Bor i ett helt nytt hus och område med många visningshus och mycket folk i rörelse.

2015-04-23 @ 10:09:04
Postat av: Frida

Jag hoppas att jag vinner de snygga utemöblerna för vi har köpt ett hus med en, fanfar, lummig trädgård! Så nu kommer vi att flytta från en instängd hyreslägenhet till ett alldeles eget hus. Jag skulle placera möblerna i halvskuggan från äppelträdet.

2015-04-23 @ 10:17:49
URL: http://eddavagen.wordpress.com/
Postat av: Frida

Oj glömde svara :)

1. 7 st
2. Jag hoppas att jag vinner de snygga utemöblerna för vi har köpt ett hus med en, fanfar, lummig trädgård! Så nu kommer vi att flytta från en instängd hyreslägenhet till ett alldeles eget hus. Jag skulle placera möblerna i halvskuggan från äppelträdet

2015-04-23 @ 10:18:29
URL: http://eddavagen.wordpress.com/
Postat av: Kerstin Jonsson

1. SJU
2. De gamla trotjänarmöblerna på vår terass
symboliserar verkligen "kass"
armstöden glappar och bordet är inte jämt
att vi behöver nya möbler är inget skämt
vi behöver verkligen - vi är ju ute o grillar jämt!

2015-04-23 @ 10:32:07
URL: http://thebaglady.se
Postat av: Vivi-Ann Johansson

7 st.
Vi har så fula och gamla gröna plast möbler, till och med en av sönerna sa att nu måste vi skaffa ny utemöbler! Möblerna skulle jag placera på vår stora altan!

2015-04-23 @ 10:53:34
Postat av: Trisse

7 st

Efter 40 år har våra möbler tjänat ut och terrassen ser öde ut. Möbler anpassade även för lite stela äldre personer fungerar bäst hos oss

2015-04-23 @ 10:55:05
Postat av: Karin W.

1. 7 butiker
2. Äger inga utemöbler. Här i Norrland är sommaren så kort att vi sitter på sparken hela året. Men med nuvarande klimatförändringar i åtanke kanske vi får skånskt klimat i framtiden.

2015-04-23 @ 10:58:51
Postat av: Annie

1. 7
2. Under vintern har jag gått igenom mitt livs största kris, insett att jag levt i en livslögn och fått hjälp att ta mig ur detsamma. Vid min sida har jag haft en otroligt fin vän som stöttat och tröstat hela vägen, det har betytt enormt mycket. Eftersom vännens utemöbler blåst sönder i vinter skulle jag vilja ge bort denna fantastiskt fina grupp som skulle göra sig strålande på terassen till 60-talshuset. Ett stort vårtecken för oss båda!

2015-04-23 @ 11:23:03
Postat av: Jessica

1. 7 butiker.

2. Jag skulle placera det i vårt uterum där det nu gapar tomt. Skulle bli superfint tillsammans med massa härliga växter.

2015-04-23 @ 11:52:46
Postat av: Annica

1. 7 butiker

2. dessa skulle jag ha på ett sommarställe som jag är väldigt ofta bor under sommaren. perfekt och äta frukost där ute och bara njuta av solen och familjen vid detta bord.

2015-04-23 @ 12:26:05
URL: http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Emma

1. 7 butiker
2. Med nyinköpt hus med renoveringsbehov och nästan inga möbler att fylla det med är utemöbler inte högst på priolistan, men mycket välkommna! När de dessutom så här snygga så håller jag både tummar och tår för en superbra vinst.

2015-04-23 @ 12:54:09
Postat av: gunilla buder

Svar = 7 butiker
Utemöblerna ska placeras på vårt nya "utedäck".
Där hade vi stolar och ett runt bord med glasskiva-
och ett uppfällt parasoll i mitten. Det blåste till
och vinden tog tag i parasollet - det lyfte och landade på glasskivan - och sen fanns inte det mer.
Önskar såååååå - en ny utemöbel , det vore toppen !
Och vi får dessutom plats för fler än förut !!

Ön

2015-04-23 @ 13:02:02
Postat av: Millah

1. Svar: 7st

2. Jag skulle vilja vinna dessa vackra utemöbler och ställa på altanen som tyvärr nu är helt tom. Utemöblerna åkte med min före detta och har ännu inte kunnat unna mig ett par nya. Som ensamstående och studerande så prioriteras det mycket och det nödvändigaste inhandlas. Det skulle betyda otroligt mycket att vinna och få fint på altanen men även att ha någonstans där man kan sitta i sommar, äta ute och umgås med nära och kära! Håller alla mina tummar och tår. Kram // Camilla

millahoman@hotmail.com

2015-04-23 @ 14:19:36
Postat av: Caroline Lundin

1) Hur många fysiska butiker har www.trademax.se?
2) Motivera varför just du behöver nya utemöbler och var du skulle placera dem.

1) 7 butiker
2) Som student med tom plånbok behöver jag hjälp med att fylla min tomma 13 kvm stora balkong. Ser fram emot härliga pluggstunder och middagar med nära och kära. Att det dessutom är i det lättskötta materialet Aintwood välkomnar jag mer än gärna.

2015-04-23 @ 14:40:54
Postat av: Carola

7 stycken butiker. Jag har just fått ett nytt altangolv och tänkte påbörja lite upppiffning av det så att det blir en riktig altan där man kan sitta o mysa långt in på kvällarna i sommar. Just nu finns det bara fula plastmöbler där, så vore skönt att få ge dom en skjuts till soptippen och äntligen få ställa dit nytt o fint!

2015-04-23 @ 15:16:22
Postat av: Anna

svar 7

Vår uteplats är riktigt trist och ful. Att sitta i klumpiga, obekväma stolar är inte särskilt kul. Så nya fina möbler från Trademax vill vi gärna ha. Lättskötta och bekväma stolar lagom till sommaren hade verkligen varit riktigt bra!

2015-04-23 @ 15:31:29
Postat av: Andrea Sundström

1)
Antal butiker: 7 st

2)
Terrassen har utsikt över åsar och tak
Men det saknas en plats att vila sin bak
Ett fint bord att ställa koppen med te
Kanske Trademax kan hjälpa oss med de’?

:)

2015-04-23 @ 16:10:31
Postat av: Susanne Larsson

Äntligen är trädäcket klart.
Nu önskas möblemang, smidigt & smart.
Sen samlar vi ungar och gäster
och njuter av sommarens alla fester.

2015-04-23 @ 16:51:15
Postat av: Petra

1. 7 butiker

2. För att jag tycker att de är supersnygga och för att våra gamla möbler är fel färg och form till vårt nybyggda hus. Då kan jag skänka bort våra nuvarande utemöbler till bättre behövande plus att jag kan leka med vår nya hundvalp i vårsolen istället för att slipa och måla!

2015-04-23 @ 17:17:24
Postat av: Anna Mårtensson

1- Rätt svar är. 7 stycken =)
2- Vi gjorde misstaget att köpa för litet bord med stolar när vi flyttade till hus, så detta hade vart perfekt nu tlll våren och sommaren <3

2015-04-23 @ 18:45:39
Postat av: Emma Norrfors Beyene

1) 7 butiker
2) I ett soligt hörn av tomten har vi en kulle full med taggiga nyponbuskar och annat ris. I år ska vi äntligen jämna den med marken, plattsätta, bygga pergola och grillplats och dessa underbara möbler skulle vara pricken över i:et! Vore underbart att få bjuda familjen på en god middag där i sommar!

2015-04-23 @ 18:49:05
Postat av: Emely

Jaa, vilken härlig tävling!!!

* 7 st butiker
* Jag har precis gjort vid min trädgård, redo för sommaren och skulle behöva nya stolar + bord. Har slängt de andra som jag haft i över 7 år (det var på tiden). Jag skulle placera dem vid Magnolian som luktar så gott och där har jag också en fin utsikt till naturen så jag kan sitta och drömma :) Ha det gott!

2015-04-23 @ 19:14:15
Postat av: Emma Granath

1. 7 butiker
2. För att jag har en kolonilott men ingenstans att sitta på den!

2015-04-23 @ 19:50:59
Postat av: Louise

Trademax har sju fysiska butiker.

Jag och min sambo har köpt en sommarstuga och givetvis fått i uppgift att stå för kompisgängets årliga midsommarfirande i år. Med detta följer givetvis att många sittplatser behövs utomhus och därför skulle vi verkligen önska oss ett nytt snyggt set med utemöbler. Det känns ju dessutom väldigt smart med ett lättskött material som Aintwood så att möblerna ser snygga ut även till kräftskivan i augusti...

2015-04-23 @ 19:58:35
Postat av: SofiaS

1. 7 stycken
2. Jag skulle ge möblerna till min mamma som behöver ett stort bord till sin uteplats. Just nu har hon ett liiiitet och vi får aldrig plats med alla i familjen runt bordet. Hoppas denna sommar kan bjuda på många middagar TILLSAMMANS runt det fina stora bordet.

2015-04-23 @ 20:57:16
Postat av: Tanja Duvander

7 st

Jag hade verkligen blivit eld och lågor om jag fått dessa utemöbler. Mina närmsta veckor ska jag så gräsmatta, snickra på ett trädäck och stenlägga i min trädgård! Det hade känts enormt kul att kunna bjussa vännerna på en visning av allt arbete och kunna erbjuda sköna sittplatser och en bit mat. Grillen är inköpt men utemöblerna saknas... Håller tummarna!!

2015-04-23 @ 21:00:28
Postat av: teodoraradojicic

1. Sju st

2.Jag tänkte faktiskt vara med och tävla för min mamma och pappa. Det har länge pratat om att göra fint i trädgården köpa nya utemöbler ja du vet fixa till lite i trädgården och på altanen men det har aldrig riktigt blivit av då massor annat har hoppat upp så dom har aldrig riktigt lagt ner tid och pengar på vår trädgård. Och om jag vann detta fina bordet till dem hade dom säkerligen blivit över lyckliga.
Jag tror dom mer än gärna hade bytt ut detta bordet mot det tråkiga fula bruna vi har nu!

Ha en bra dag

2015-04-23 @ 21:02:20
URL: http://teodoraradojicic.devote.se
Postat av: teodoraradojicic

1. Sju st

2.Jag tänkte faktiskt vara med och tävla för min mamma och pappa. Det har länge pratat om att göra fint i trädgården köpa nya utemöbler ja du vet fixa till lite i trädgården och på altanen men det har aldrig riktigt blivit av då massor annat har hoppat upp så dom har aldrig riktigt lagt ner tid och pengar på vår trädgård. Och om jag vann detta fina bordet till dem hade dom säkerligen blivit över lyckliga.
Jag tror dom mer än gärna hade bytt ut detta bordet mot det tråkiga fula bruna vi har nu!

Ha en bra dag

2015-04-23 @ 21:02:21
URL: http://teodoraradojicic.devote.se
Postat av: Karolin

1, sju butiker
2, jag hoppas på att vinna möblerna till vår nya balkong som än så länge enbart är inredd med två krukor med penseer. Familjen utökas i sommar och då skulle det vara trevligt att ha plats för både familj och gäster.

2015-04-23 @ 21:30:28
Postat av: Emelie

1. Sju butiker!

2. I december flyttade jag och min pojkvän till ett litet lugnare område i Borås, med den nya lägenheten kommer en fantastisk trädgård som vi delar med just nu 2(!) grannar. Det vore otroligt roligt att få överraska inte bara hyresvärden, utan även grannarna, med denna fina grupp utemöbler att spendera varma sommarkvällar vid!

2015-04-23 @ 21:37:12
Postat av: anneli

7st när vi tog fram våran fall den i sär & vi såg att den var väldigt sliten. i våran trädgåd under ett underbart träd.

2015-04-23 @ 21:38:15
Postat av: Mia

1. 7 fysiska butiker.

2. Dessa snygga möbler skulle jag placera i vår blivande trädgård i huset vi kommer att ta över nu i vår. Med mycket jobb o total renovering av villan så vore det underbart med något snyggt att pausa vid. Skulle bli många goda middagar och sena sommarkvällar med familjen och vänner där.

2015-04-23 @ 21:38:26
Postat av: Gabriella

1. Sju butiker
2. Dessa snygga möbler skulle jag placera på vår blivande altan. Med
det utsatta läget som vår altan har är vi i behov av tåliga och lättskötta möbler. Vårt nuvarande bord a la 80-tal har gjort sitt.

2015-04-23 @ 22:20:46
Postat av: Ida

Hej!
1) Trademax har 7 butiker.
2) Jag gillar visserligen att spela fotboll med mina killar…ingen skulle dock bli lyckligare än jag om vår uteplats kunde förvandlas från en tom "fotbollsplan" till en skön oas med en den fina sittgruppen från Trademax!

2015-04-23 @ 22:23:59
Postat av: Marcus Andersson

Svar: 7st
Motivering:
Flyttar in i vårt nybyggda hus till sommarn, där vi även planerat med ett orangeri. Växter, frukt och grönsaker är redan planerade i både butik och tanke. Men möblemanget däremot skulle passa så himla fint för vår stora barnfamilj. Åh vad mysigt att sitta och äta ute i vårt stora växthus, både barn och vuxna skulle älska det

2015-04-23 @ 22:57:12
Postat av: Carina Rosengren

1. Trademax har 7 fysiska butiker!

2. Då vi snart gjuter vårt nya altangolv på södersidan av huset skulle möbelgruppen göra sig ypperligt bra där!
Vi skulle njuta av både sol, mat och en stilren grupp att sitta i på den nya altanen!

2015-04-24 @ 00:46:41
Postat av: Jenny Nilsson

1) Sju butiker!

2) En hel-dags-möbelgrupp; frukost för hela familjen, saftfika för barnen och deras kompisar, kaffe och kaka med granntanterna, grillbuffé och ett glas rosé och sedan några omgångar Yatzy innan solen går ner!

2015-04-24 @ 07:19:22
Postat av: Karoleen

vi håller för fullt på med en totalrenovering av vårt nyinköpta hus och vi spenderar alla pengar vi har på takomläggning och dränering. Så i år får vi sitta på rangliga plaststolar som vi fick med husköpet.... Inte speciellt kul, men hellre ett tätt tak än utemöbler. Men med en sån här vinst skulle vi få underbara utemöbler, några vi skulle kunna använda varje dag i sommar när vi inte kan använda köket pga renovering även där...

2015-04-24 @ 10:23:04
URL: http://karoleen.se
Postat av: Petra

1) 7 butiker
2) Denna snygga,rymliga och praktiska möbelgrupp från Trademax vill jag gärna placera på terrass vid svärmors sommarstuga. Då slipper vi pussla ihop stolar och bord när familjen samlas för mat och prat.

2015-04-24 @ 11:14:23
Postat av: Anna

1. Sju butiker!
2. Jag och min sambo har lyckats spara ihop och köpt en egen lägenhet, trots att vi båda pluggar. Nu är det snart dags att flytta in och vi har inte många slantar kvar att spendera på möbler så det får bli ett riktigt hopplock till en början! Därför vore det otroligt roligt om vi kunde få vinna denna möbelgrupp då vi har en otrolig balkong med sol hela dagen i nya lägenheten. Håller tummarna!

2015-04-24 @ 11:39:24
Postat av: Anneli Öst

1. Sju butiker.
2. Bor i bostadsrätt med balkong, på nedre botten. Har haft lyckan att själva få bygga en liten uteplats nedanför balkongen, och där skulle det passa bra med lite nya möbler :).

2015-04-24 @ 13:08:41
Postat av: Eva Johansson

Trademax har sju butiker.

Vi ska alldeles snart sätta igång och bygga en altan. Den har blivit fördröjd några år, men nu är det alltså äntligen dags. Halva altanen kommer ha tak över sig och där ska vi platsbygga sittplatser, men på den andra halvan behöver vi en möbel där vi kan sitta och äta. Och gärna en möbel som tål lite väder och vind. Jag hoppas att vi kan inviga altanen lagom till min födelsedag veckan efter midsommar. Längtar <3

2015-04-24 @ 13:39:39
Postat av: Annika Andersson

7 butiker

Under träden, i skuggen, i skogsdelen av vår trädgård ska vi bygga ett trädäck för varma sommardagar. Där är underbart att sitta.
Vore perfekt med detta möblemang där så kan hela familjen och någon vän få plats!

2015-04-24 @ 15:39:55
URL: http://birdhouseinliatorp.blogspot.se/
Postat av: Maria Eliasson

1: 7 butiker
2: Dom skulle få ersätta våra skamligt fula plastmöbler som vi haft sedan tidigt -90 tal. Dom skulle få en hedersplats på våran överbygda altan.

Med vänlig hälsning, Maria i Luleå

2015-04-24 @ 21:06:21
Postat av: Anna S

1.7st butiker

2. Vi har i alla år haft olika uppsättningar av ärvda utemöbler. Nu har vi endast 3 hela stolar kvar . Det vore helt fantastiskt att ha enhetliga snygga utemöbler som dessa.

Mvh Anna

2015-04-24 @ 21:26:50
Postat av: Malin

7 st
Efter att vi bott trångt i lägenhet har vi nu äntligen fått möjlighet att bygga vårt eget hus. Tyvärr blir det dyrare än beräknat så mannen har gjort klart för oss att några utemöbler blir det inte....drömmen finns ju om en fin utegrupp där hela familjen sitter och avnjuter middagarna tillsammans under sommaren....hoppas drömmen slår in

2015-04-24 @ 21:59:22
Postat av: Carro

7 stycken.

Nyinflyttad i hus och med en liten bebis på väg tycks tiden, orken och pengarna bara försvinna. Att vinna den här fina gruppen skulle ge oss i alla fall en sak mindre att införskaffa. Jag kan riktigt föreställa mig den på altanen framför vårt lilla grå-vita 60-talshus, skulle passa perfekt!

2015-04-24 @ 22:20:57
Postat av: Johanna

1. 7st
2. Eftersom vi vid årsskiftet precis flyttat till hus är det mycket som står på vår "måste-skaffa-lista"; stege, skottkärra, utemöbler, växter and what not (och pengarna räcker tyvärr inte till allt) så att vinna just utemöbler skulle ju vara fantastiskt! Jag skulle ställa dem i hörnet av tomten vid syrenbuskarna för där är det både mysigt och sol hela dagen och kvällen!

2015-04-24 @ 22:37:39
Postat av: Zara

1. 7 st
2. Jag slet mitt hår över svärmors gamla furugrupp som jag pga kass ekonomi oljade in ifjol. Den ser ändå ut som en möglig gammal bastu och blev inte alls särskilt piffig av kuddar och dynor från IKEA i fel storlek. Det skulle vara ett mirakel att få slippa fjällstugefeeling och gröna prickar på altanen när vi ska grilla i sommar. Hoppas!

2015-04-25 @ 00:08:56
Postat av: Dawn

1) 7 butiker
2) Jag och min man behöver nya utemöbler för att vi har längtat efter ett hus i många år och har äntligen hittat! Nu våra drömmar om soliga dagar tillbringade i trädgården kan bli verklighet. Vi skulle placera utemöblerna på vår nya altanen så att vi får njuta av dem med alla gästerna vi får bjuda hem till sommaren!

2015-04-25 @ 00:34:20
Postat av: Eva Öst

Svar: 7 stycken.

År ut och år in har vi suttit i de gamla ärvda plastmöblerna som jag fått från min mrbror. De var väl helt ok en gång, men har nu rispor i den vita plasten som smutsen fastnat i och det ser inte fint ut och går inte att få bort. Jag har under flera år tänkt köpa nya möbler , men när sommaren är sut har jag återigen fått inse att vi inte fick råd detta år heller. Min familj är stor , med fem barn och det vore härligt att få njuta och ha det fint på vår altan så vi kan sitta varje dag ute och ta tillsammans.

2015-04-25 @ 02:38:02
Postat av: Anna Isaksson

7 st

Har jämt haft plast möbler ute och de sista som vi hade gick sönder i fjol. Så och om jag vann så skulle ju även sambon få lov att bygga ett trädäck.

2015-04-25 @ 06:42:00
Postat av: Tatyana Oldenburg

7 butiker

Efter att ha bott i lägenhet hela mitt liv har vi äntligen kunnat uppfylla vår dröm och köpt hus. Nu behöver vi snygga och sköna utemöbler så vi kan få användning för vår uteplats i sommar, kunna bjuda över vänner och familj och njuta av sommarens dagar och kvällar.

2015-04-25 @ 07:43:15
URL: http://www.lillalady.se
Postat av: Karin

1. 7 st

2. Nån j-l stal våra utemöbler förra veckan när vi glömt låsa grinden... (Ska man behöva göra det?). Skulle vilja visa tjuven nu att: "Tack ska du ha. Titta, vi har gått vidare nu, med MYCKET snyggare möbler!"

2015-04-25 @ 08:36:52
Postat av: Jeanette

1) 7 stycken.

2) Vi köpte begagnade utemöbler i trä förra året, vilken miss!! De har spruckit överallt och kommer inte hålla en säsong till. Det vore toppen att vinna dessa till vårt altandäck på framsidan av vårt hus!

2015-04-25 @ 08:43:10
Postat av: Tarja Russo

1. 7 butiker
2. Äntligen har den gamla urblekta markisen "gått" sönder, det räckte inte riktigt med väder och vind jag fick hjälpa till lite ;). Har nu ett nytt fint tak över altanen och pricken över i vore en ny fin utegrupp, den som står där är sliten och ful ( lite misstänksamt om den också "går"sönder just nu) . Gillar när det är snyggt och samtidigt lättskött.

2015-04-25 @ 10:03:35
Postat av: Bo Nilsson

Lillen har flugit ur boet och skaffat eget.Han har brist på både möbler och pengar ,så vinna utemöbler åt honom skulle vara kanon

2015-04-25 @ 10:06:53
Postat av: Cornelia

Efter att min balkong i över två år stått som en "soptipp" så har vi äntligen bestämt oss för att göra den till hemmets avkopplingszon, vore en extra spark i rompan att få vinna :)

2015-04-25 @ 10:10:12
Postat av: Bo Nilsson

1:7 butiker
Lillen har flugit ur boet och skaffat eget.han har brist på både möbler och pengar,så vinna utemöbler åt honom vore kanon

2015-04-25 @ 10:10:32
Postat av: Cornelia

1) 7 stycken

2)
Efter att min balkong i över två år stått som en "soptipp" så har vi äntligen bestämt oss för att göra den till hemmets avkopplingszon, vore en extra spark i rompan att få vinna :)

2015-04-25 @ 10:11:59
Postat av: Stefan

Har precis blivit villa ägare, en jäkligt skön känsla. Vi har nu insett hur mycket saker som vi saknar tex gräsklippare och utemöbler m.m, men med en liten budget är det svårt att hitta utemöbler som är fina och med bra kvalitet. Vi önskar och hoppas att vi vinner detta bord med stolar.
Mvh Stefan Ström

2015-04-25 @ 10:21:36
Postat av: Stefan

1, 7

2, Har precis blivit villa ägare, en jäkligt skön känsla. Vi har nu insett hur mycket saker som vi saknar tex gräsklippare och utemöbler m.m, men med en liten budget är det svårt att hitta utemöbler som är fina och med bra kvalitet. Vi önskar och hoppas att vi vinner detta bord med stolar.
Mvh Stefan Ström

2015-04-25 @ 10:23:01
Postat av: Håkan W

1. 7 st
2. Har en slänt ner mot en å, som i sommar ska fyllas upp så att det bildas en platå.
Bygga en mur, ställa dit min grill, Sen är det bara möblerna som ska till.
Så kan vi njuta av miljön den ljuvligt gröna, Med möblerna från Trademax de sköna!

2015-04-25 @ 11:29:46
URL: http://hakanwirgart.blogg.se
Postat av: Eva Andersson

Som nybliven friherrinna (pensionär) vill jag kunna sitta bekvämt och njuta av växtlighet och fågelsång. Ett glas vin på bordet och något gott att äta, ja, då mår jag som en prinsessa!

2015-04-25 @ 12:00:02
Postat av: Eva Andersson

Som nybliven friherrinna (pensionär) vill jag kunna sitta bekvämt och njuta av växtlighet och fågelsång. Ett glas vin på bordet och något gott att äta, ja, då mår jag som en prinsessa!

A. 7

2015-04-25 @ 12:01:40
Postat av: Lisa L

7 st
Vi ska just till att bygga en uteplats där vi kan njuta av kvällssolen och vi behöver verkligen byta ut våra gamla utemöbler som vi köpt på Blocket. Dessa från Trademax skulle passa perfekt hos oss!

2015-04-25 @ 12:41:59
Postat av: Felicia Andersson

1) 7 stycken
2) Jag skulle sätta möblerna hemma hos min mamma på hennes altan, där vi skulle sitta och titta ut över den skånska slätten med en kopp kaffe och kanelbullar, under de 3 ljuvligaste månaderna på året som Sverige har att erbjuda.

2015-04-25 @ 14:00:04
Postat av: Alexander Blom

Hej! Tack för en bra blogg och en kanontävling!
1) Det finns 7st butiker varav 1 är outlet
2) Det skulle passa perfekt på trädäcket i vår soliga lilla trädgård. Segelduken från Trademax är redan på plats för maximal relax!

2015-04-25 @ 15:46:49
Postat av: Helena

1. Det finns 7 st
2. Som nya husägare tar pengarna slut i ett nafs och utemöbler har hamnat långt ner på priolistan. Som läget är nu sitter vi på kuddar på marken när vi vill sitta ute. Längtar efter bord och stolar!

2015-04-25 @ 17:33:43
Postat av: Barbara

Hoppas att de fina utemöblerna kommer att kittla min trädgårds fåfänga!!!

2015-04-25 @ 18:14:38
Postat av: Barbara

1.7st
2.Hoppas att de fina utemöblerna kommer att kittla min trädgårds fåfänga!!

2015-04-25 @ 18:15:35
Postat av: Barbara

1.7st
2.2.Hoppas att de fina utemöblerna kommer att kittla min trädgårds fåfänga!!

2015-04-25 @ 18:16:57
Postat av: Annika Axling

1. Trademax har sju stycken fysiska butiker.
2. Skulle just jag ha den stora turen att vinna så skulle jag placera den i vårt efterlängtade, nybyggda (och än så länge) oinredda uterum. Googlar hejvilt efter den perfekta möbelgruppen och tada - jag har hittat den! Färgen, formen, storleken... den skulle passa alldeles perfekt! Så SJÄLVKLART vill jag vara med och tävla om att vinna den.

2015-04-25 @ 20:15:57
Postat av: Lena Sundqvist

1. 7 butiker
2. Den efter Ljusnans strand skulle stå. Jättestor användning den skulle få. Familjesammankomster, grillfester och kafferep. Tänk om jag den snygga grupp knep.

2015-04-25 @ 20:46:47
Postat av: Karin

1.7st butiker

2. Vid förra årets fasadrenovering använde snickarna våra gamla utemöbler som arbetspallar. Nu behöver vi nya utemöbler som matchar vårt fina nymålade vita trähus. Möblerna skall stå under våra gamla äppelträd som snart blommar.

2015-04-25 @ 20:52:19
Postat av: Therese D

1. 7 butiker
2. För snart två år sedan köpte vi hus. Samtidigt började min man plugga och jag jobbar i vården. Vi har en altan med underbar utsikt över en sjö men utan riktiga utemöbler! Där står en lång och flisig bänk som vi täcker med filtar för att ungarna inte ska få träflisor i rumpan samt mina föräldrars första köksbord (de är inte riktigt glada för att det står utomhus). Så där på vår altan skulle gruppen få stå och hela familjen kan sätta sig ner och njuta av utsikten, utan flis i rumpan!

2015-04-25 @ 21:00:47
Postat av: Ida

1. 7 stycken butiker

2. Då Trademax jäkligt snygga möbler har, skulle vår altan glänsa alla dar. Grannarna står och beundrar, ingen av dem blundar. För möblerna är snygga, bekväma och eleganta, ja man skulle kunna säga extravaganta. Tänk en sommarkväll i möbler från Trademax, samtidigt som det grillas en regnbågslax. Så snälla Trendenser välj oss bland alla härinne för som det är nu står altanen tom och vi äter inne.

2015-04-25 @ 21:39:57
Postat av: Evelina

1. 7 butiker;)
2. Wohooo! Äntligen ett par snygga enkla utemöbler! Jag har länge letat efter ett par enkla snygga utemöbler som man kan sitta och äta vid, och inte sådana jobbiga soffor som ska vara chill-möbler. Snart är det dags för sommaren och hur perfekt hade det inte varit att vinna detta? Särskilt när ekonomin här hemma är väldigt ostabil då mannen lider av odefinierad magont och har svårt att arbeta. Det hade därför hjälpt oss på traven, rent ekonomiskt.. Men sånt kan livet bli ibland.. HEJA HEJA oss som kämpar på!!<3:D

2015-04-25 @ 22:03:36
Postat av: Ulrika

1: 7 butiker
2: våra möbler sjunger på sista versen, regn, blåst o snö har satt sina spår då vi inte kunnat förvara dem inomhus tyvärr...
Hoppas massor!

2015-04-25 @ 22:31:03
Postat av: Sara

1. Sju butiker.
2. Jag och min sambo har precis flyttat från en underbar lägenhet där trädgården var helt fantastisk till något lite mindre fantastiskt.. Invändigt är det nyrenoverat och fräscht men utsidan matchar inte. Vi hoppas kunna rensa upp till sommaren och då skulle det vara underbart med så fina utemöbler att ställa upp!

2015-04-25 @ 23:27:35
Postat av: Danne

Jag ska äntligen förverkliga en gammal dröm och flytta från norra till södra Sverige. Det är mycket som måste skaffas, och finanserna är inte de bästa. Så att vinna så där fina och rejäla utemöbler hade suttit som en smäck.
Rätt svar är för övrigt 7

2015-04-26 @ 07:26:54
Postat av: Monika

1) 7 stycken
2) Jag flyttar strax och vad vore bättre inflyttningspresent än dessa?

2015-04-26 @ 08:05:13
Postat av: Erika

1. Trademax har 7 fysiska butiker (1 outlet)
2. Varför jag tycker att jag ska vinna är för att jag och min sambo nyligen köpt nya fina utemöbler som vi la en förmögenhet på. Fixade jättefint med kuddar och filter och ljuslyktor. Men tyvärr så var det någon/några som var lite avundsjuka och stal hela våran uteplats i princip :( Så vore underbart att få vinna tillbaka sin uteplats! <3

2015-04-26 @ 08:10:30
Postat av: Maria

1. 7 st butiker

2. Vi älskar att kunna sitta ute och äta och under de varma månaderna verkar vår altan som ett extrarum. Snart blir vi en till och det blir för trångt vid bordet för två vuxna och fyra barn. Ett större bord och fler matplatser kräver dock större altan. Två ohändiga sambos ska i sommar ge oss på att bygga en större uteplats. Det skulle vara underbart att få nya utemöbler till vår nya altan!

Varma hälsningar
Maria

2015-04-26 @ 08:24:24
Postat av: Linus Larsson

1: 7 stycken.

2: Min mamma fyllde precis år och jag hade verkligen velat ge henne något fint. Hon och hennes fästman har endast en väldigt gammal uppsättning möbler och vet att de varit inne på att köpa nya.Detta hade verkligen varit den perfekta presenten.

2015-04-26 @ 10:35:26
URL: http://linuslarssons.se
Postat av: SussiF

1. 7 butiker
2. I sommar skall vi färdigställa en stenbelagd uteplats på baksidan av huset. Ser mycket fram emot att sitta i eftermiddagsskuggan och lyssna på koltrastens sång. Dock saknas en riktigt snygg, smart och rejäl utegrupp med plats för hela familjen! Trademax har precis det vi önskar oss i invigningspresent!

2015-04-26 @ 10:37:58
Postat av: Sofia Fredriksson

1. Sju butiker
2. Vi skulle verkligen behöva nya utemöbler då jag tror de gamla ärvda trämöblerna har gjort sitt. Två gånger förra året fällde stolarna ihop sig som en fällkniv och däremellan låg jag som grädden i semlan.
Om jag skulle vinna så skulle de stå på vår altan där vi avnjuter både sällskap och måltider under sommarhalvåret.

2015-04-26 @ 14:58:16
Postat av: Jesper

7 st.

Det skulle sitta som ett smäck att få ha detta bedårande och vackra set av utemöbler på min balkong.

2015-04-26 @ 15:08:29
Postat av: Eva

1. Sju butiker
2. Vi letar efter en matgrupp som tål både sol och regn (svensk sommar🌞☔️) och som är snygg.

2015-04-26 @ 15:44:53
Postat av: Petra Björk

1. 7 butiker

2. Motivering:
Vi har nyligen gjort en flytt,
till ett hus som för oss är nytt.
Här vi idag bor,
är altanen stor.
Med utemöbler vill jag den fylla,
det skulle våra sommardagar förgylla.
Så att vi ute i solskenet kan sitta,
för att på vår närliggande natur titta.
Men även vänner bjuda hem för att tillsammans äta,
dessa tillfällena kan då bli mer täta.
Ja, av att kunna sitta ute skulle jag njuta varenda minut,
varje år önskar jag att sommaren aldrig ska ta slut.
Jag vill gärna att bra kvalité och lättskötta utemöbler på vår altan ska råda,
önskar och hoppas därför vinna dessa från Trademax som har båda.

2015-04-26 @ 16:17:18
Postat av: Gunilla Egelstad

7 butiker.
Äntligen ska jag inreda min balkong efter 10 år.
Vore så kul och praktiskt om jag nya utemöbler till den får!

2015-04-26 @ 17:10:32
Postat av: Danne

7 stycken

Slitna möbler samt lider brist på klöver,
Trademax har vad jag behöver!

2015-04-26 @ 17:13:43
Postat av: Anonym

7 butiker

Vår altan är öde och trist,
på utemöbler lider vi brist.
När sedan plånkan ständigt svider,
hoppas jag ni förstår hur jag lider,
ser fram mot ljusare tider!

2015-04-26 @ 17:18:48
Postat av: Fanny

7 butiker

Vår altan är öde och trist,
på utemöbler lider vi brist.
När sedan plånkan ständigt svider,
hoppas jag ni förstår hur jag lider,
ser fram mot ljusare tider!

2015-04-26 @ 17:20:19
Postat av: Anna Abrahamsson

Vi har länge på trademax gluttat,
efter perfekta utemöbeln suktat.
Inte en sommar till vi vid middag vill sitta inne,
vi hoppas det blir blott ett minne.
Att vi en elegant utemöbel får,
ser framför mig hur den på vår uteplatsen så vackert står !

2015-04-26 @ 18:03:51
Postat av: Anna Abrahamsson

Svar : 7
Se svar på 2: i inlägg ovan

2015-04-26 @ 18:05:02
Postat av: Anna-Karin Andersson

7 st

Är det inte det ena, så är det det andra,
Har man hus finns det alltid nått man behöver.
På vår nya uteplats vill vi umgås och ha roligt med varandra,
men ändå få lite semesterpengar över.

2015-04-26 @ 19:04:47
Postat av: Mikael Gustafsson

Svar: 7 stycken
Motivering: Vore snyggt och ha på landet, skulle förhöja känslan av att sitta på verandan och bara njuta och koppla av!

2015-04-26 @ 20:11:13
Postat av: JK

Sliten och gravid landstingsdoktor längtar ut till nyköpt ställe på landet
Att bara få sitta och förnöjt titta på kustbandet
Men var ska jag parkera min ända?
Och på vilket bord tidningsbladen vända?
På favoriter från Trademax vore topp
Glädjen skulle inte finna något stopp!
För mig och de mina och gäster många
Under sommardagar och kvällar långa
Så snälla, titta hit och besluta
Att priset kryssa i min ruta
Kom sen och ta en kopp kaffe och fira
Och kanske ett parti yatzy på finaste bordet lira?

2015-04-26 @ 20:32:31
Postat av: JK

Svar till kommentar ovan: 7 st butiker!

2015-04-26 @ 20:34:11
Postat av: Mia Ernberg

Svar. 7 butiker.

I juni flyttar jag och sambon från en sunkig liten studentlya till ett palats omgiven av grönska.
Till en tvåa i Västra Göteborg med uteplats som har allt vi kunde önska. CSN-budgeten räcker endast till en ny säng. Men i drömmar vill jag möblera denna grönskade 20 kvadratmeter äng. Med himlen till tak skulle vi till frukost äta rostade bröd med ägg. Och med en varsin kaffekopp i handen skulle vi dagen långsamt vakna och känna doften av hägg.

2015-04-26 @ 21:22:50
Postat av: Michelle Rönntoft

Svaret är sju fysiska butiker, och jag skulle vilja vina utemöbler för att överraska min pappa! Han sliter med renovering av huset på en knapp budget efter att han vid jul separerat från min styvmamma. Han sätter sig själv i sista hand för att jag och min syster skall få det fint, därför vill jag nu ge tillbaka något men min studentkassa räcker inte långt! Som många andra män tar han stolthet i sina grillkunskaper så även om altanen inte hinner göras fin till sommaren så skulle jag vilja ge han fina möbler att duka till grillat vid.

2015-04-26 @ 22:34:01
Postat av: Kai

Jag älskar att fixa i trädgården och dona med huset. Det gör dock inte min älskade sambo, men hon tycker om att sitta och ge råd, jag har just fixat uteplats men inte möblerna och vill ju ha henne nära i trädgården.

2015-04-26 @ 22:34:51
Postat av: Angelica

1. Sju stycken

2. Vi är mitt uppe i ett husbygge och till det en stooor uteplats. Denna matgrupp skulle passa perfekt på den :D

2015-04-26 @ 22:47:07
Postat av: tina

1. 7 st butiker
2. Inom några dagar går min mamma i pension, då kommer båda mina föräldrar vara pensionärer. Nu har det planer att mycket ska hinnas med. Men några pauser under dagarna hoppas jag det också blir och då kanske i en ny lättskött utemöbel från Trademax. Det tycker jag de är värda! Vart de placerar möbeln får de själva bestämma men kanske under körsbärsträdet eller emellan bärbuskarna.

2015-04-26 @ 22:53:32
Postat av: Patrik Nilsson

Hallå Trendenser!
Trademax har 7 fysiska butiker.

Vintern är över och sommaren här,
den årstid av alla som jag håller mest kär,
Sena kvällar på terrassen vår,
Det är då man som allra bäst mår,
Prata minnen och dricka gott,
skratta, skoja och äta smått,
till detta behövs ett redigt möblemang,
för då kommer varenda sommarkväll gå i sång och klang.

2015-04-26 @ 23:12:09
Postat av: Frida Johansson

1. 7 butiker
2. Jag behöver dem till grillkvällar o som frukostbord i sommar o så skulle jag ställa dem på gräsmattan. Mer somrigt än så blir det inte.

2015-04-26 @ 23:19:30
Postat av: Maria Alm

1) 7 fysiska butiker.
2) Skulle passa perfekt i släktens gemensamma stuga, där vi på kvällarna sitter och spelar sällskapsspel och myser tillsammans. Dessa utemöbler skulle vara 100 gånger snyggare än att våra gamla som dessutom ger och stickor i rumporna.

2015-04-27 @ 00:13:16
Postat av: MsSixten

1) 7 stycken
2) Vi saknar en möbel att äta vid på vår veranda. Har på ena halvan av verandan en soffhörna i svart så de här utemöblerna skulle passa perfekt på andra halvan =).

2015-04-27 @ 01:25:56
Postat av: Tina a

På familjens landställe trivs vi alla, trångt och trevligt när alla 20 kottar, stora och små ska dit och njuta sommaren. Tyvärr då har antal småkottar ökad, men inte antal stolar och bord, så nu är det stolleken som gäller om vi inte har tur och får en sommaröverraskning från er:-)

2015-04-27 @ 01:32:16
Postat av: Mathilda

7 st fysiska butiker finns det!
Vi skulle verkligen behöva nya utemöbler då vi just nu bara innehar 3 stolar och ett bord på 7 sju personer. I helgens solsken sa det knak i fyra av stolarna och benen vek sig på dem så det är läge att investera i nytt :)

2015-04-27 @ 06:52:11
Postat av: sofiean

1. 7 st
2. OMG! Vi har just målat husets knutar och fönsterramar i denna färg. HUR snyggt vore det inte att matcha med detta möbelset!!?

2015-04-27 @ 07:50:59
Postat av: Anna Ökvist

1. Trademax.se har 7 fysiska butiker.
2. Varje vår jag säger "hallå",
kan vi inte nya utemöbler få.
Gubben säger "nä",
"...nog duger väl de hä´.
Trademax.se hjälp mig på traven,
låt vår gröna plastgrupp gå i graven.
Då skulle de nya utemöblerna på altanen få ansluta,
användas flititgt och tillsammans med oss få njuta.

2015-04-27 @ 08:10:46
URL: http://ettnyttliv.com/
Postat av: Åsa

1: 7 st butiker
2: Altanen är byggd och drömmarna många.
Om sköna kvällar varma och långa.
Bekväma möbler vore underbart.
Design från Trademax såklart.

2015-04-27 @ 08:53:28
Postat av: Anja L

1. 7 butiker
2. familjen har blivit stor,
så nu har vi inte längre stolar till alla som här bor.
Vore mysigt att kunna sitta och äta tillsammans och prata.
Istället för att efter fart och stolar tjata.
Trademax har det pratktiska och snygga.

2015-04-27 @ 09:26:22
Postat av: Jessika

1) 7 stycken
2) Solen skiner, fåglarna kvittrar, naturen möter staden just vid vår tomt. Vi har bjudit in våra vänner för en enkel middag en helt vanlig men strålande eftermiddag. Alla dras naturligtvis till utsidan och vår underbara altan. Vi vill gärna äta middagen ute och njuta av dagen. Vi är lyckliga! Men altanen står gapande tom. Någonstans mellan att huset blev vårt för snart ett år sedan och slitet för att få insidan passande för vår familj ökade hålet i plånboken. Jag håller nu tummar och tår för att vinst från Trademax skall ge liv åt utsidan och låta oss njuta av husets underbara läge i många år framöver.

2015-04-27 @ 09:41:29
Postat av: Michelle

1. Svar: 7 stycken!
2. Vi bor i, vad jag skulle säga, ett av Visby innerstads "välkändaste" hus. Det finns på otaliga vykort och kortlekar, även i många turisters kameror. Detta år tar min dotter studenten, och vi ska ställa till med en riktig fest! Vi har en underbar trädgård, med vackra blommor så långt ögat kan nå, dock saknas det något. Våra nuvarande utemöbler är gamla och missfärgade, de kommer inte imponera på vänner och familj. Så att få vinna detta sätt från Trademax skulle göra studentbilderna så mycket finare, och göra min dotter stolt över festen vi anordnat.

2015-04-27 @ 11:08:39
Postat av: Jennie

Trademax har 7 st fysiska butiker.

Vårt utebord fattade tyvärr eld förra sommaren, så nu står vi utan ett. Vi kan bara skratta oss lyckliga att elden inte spred sig och att skadan inte blev värre än så!

2015-04-27 @ 11:44:19
Postat av: HannaB

1. Sju inklusive en outlet

2. Från klockan 11 på förmiddagen till 17 på eftermiddagen badar vår uteplats i sol. Här lever vi våra liv under sommarmånaderna, mitt i kohagen, med frigående höns som tigger fika och överfulla jordgubbsplantor. Hit behöver vi nya utemöbler, så vi kan njuta till fullo. Dag ut och dag in - i sommar och flera somrar framöver!

2015-04-27 @ 12:26:13
URL: http://hannet.blogg.se
Postat av: My Thulin

1. 7 stycken butiker.
2. Skulle vilja vinna de år min svärmor, de har en fantastisk trädgård men ett galet dåligt bord & stolar där. Sist landade jag på marken. haha !

2015-04-27 @ 13:12:09
URL: http://mythulin.blogg.se
Postat av: Anemonia

1) 7 st fysiska butiker.

2) Långa, varma, lata dagar med en fläktande bris.
Ser fram emot en solig, varm och härlig sommar, så ljuvligt det skall bli!
I solnedgången läckra grillmiddagar, tillagade och serverade på allra bästa vis.
Drömmer om att det på altanen är de skönaste utemöblerna från Trademax, som vi kommer att sitta och trivas i!

2015-04-27 @ 13:14:03
Postat av: Annelie Wallman

Svar 7st!!

De super fina möblerna skulle göra sig perfekt på vår framsida. Ekonomin är stram och gamla möblerna trasiga så skulle jag bli fruktansvärt glad om jag blev er vinnare. Hoppas av hela mitt hjärta <3

Mvh Annelie Wallman

2015-04-27 @ 13:23:37
Postat av: Malin Säverot

7st
Har precis byggt en inhägnad altan så att övriga familjen har möjlighet att sitta några sekunder när lillebror på 10 månader röjer runt.. saknar utemöbler och denna grupp skulle passa oss alldeles utmärkt!

2015-04-27 @ 15:20:33
Postat av: Monika Dencheff

Trademax har 7 st fysiska butiker.

Mina 15 år gamla hillerstop har böjat falla isär och vi har fått slänga 2 stolar.
Vinner jag dessa så hamnar de på min soliga veranda, dit grannar, släkt och vänner kommer till oss varenda helg.

2015-04-27 @ 16:04:39
Postat av: Jansson

Svar. 7 butiker. Trendenser & Trademax är teamet som gör att sommaren blir bäst...från utegruppen känner jag redan doften av läcker grillfest!

2015-04-27 @ 17:23:58
Postat av: Stefan Hjalmarsson

Här kommer mina svar:

På fråga (1) svara jag 7 stycken fysiska butiker!
På fråga (2) chansar jag på att jag skall bli sambo, och vi har en altan som behöver förnyas med möbler så att vi kan bjuda hem släkt och vänner i sommar,

2015-04-27 @ 17:39:54
Postat av: Iwona

Jag skulle vilja vinna denna möbler för att min svarmor kommer att hälsa på i maj. Om vi har fina utemöbler då sitter hon ute hela tiden och vi kan ha lugn o ro hemma :-)

2015-04-27 @ 18:04:55
Postat av: Anna knutsson

1. 7 st
2. Vi köpte hus i juli. Vi har renoverat huset enda sedan mon dotter föddes för 9 månader sedan idag. I sommar är det trädgårdens tur och helt ärligt så ser jag bara fram emot att med enkelhet kunna placera ut utemöbler och njuta av en enkel och mysig sommar med min lilla familj. Bara få njuta. Av hus och trädgård som bara är klart. Äntligen.

2015-04-27 @ 18:18:06
Postat av: Barbro Larsson

1. 7 stycken
2. Utevistelse ger hela familjen energi
Laddar och boostar vår kropps batteri!
Vinsten är innovativ, slimmad och med ett vackert drag - klart jag vill ha en möbel som är precis som jag!

2015-04-27 @ 23:36:02
Postat av: Malin

1. Det finns 7 fysiska butiker
2. Vi vann i fredags budgivningen på ett hus och kommer flytta in i mitten på juli, lycka! Det är dock mycket att fixa med och eftersom vi kommer från en lägenhet har vi inga utemöbler. Vore guld att få vinna en utomhusgrupp för att samla vänner och bekanta på vår altan :)

2015-04-28 @ 14:21:58
URL: http://malinhh.blogg.se
Postat av: Sandra J

1. 7 Butiker
2. Förra hösten skedde en komisk olycka, som slutade utan skador på familjemedlemmar, hemma hos oss. Min man och mina 2 barn bestämde sig för att leka koja under vårt utebord. Det riggades med filtar och annat bröte som sig bör. Det blev till slut en vild lek och kojan förvandlades snabbt till en båt med 3 besättningsmän. Vad kan hända när en fullvuxen karl och två hoppstinna barn leker på ett bord? Jo, det kan vika sig helt på ena sidan med 2 brutna matbordsben och plankor kan förvandlas till ved... Vi har kommit överens om att min man ska bygga ett nytt med breda plankor och underrede från IKEA, något som inte skett då tiden inte funnits där hitintills. Den här fina gruppen hade passat som en smäck på vår lilla baksida mellan altan och gäststuga. En liksom förbindande punkt som binder samman vår altan och gäststuga till ett.

2015-04-29 @ 00:15:55
Postat av: Jenny

1. 7 st butiker.
2. Gruppen skulle placeras i ett hörn strax utanför vår trall där vi lagt gråa stenplattor. Ett hörn där eftermiddagssolen och kvällssolen värmer gott. Gruppen är fantastisk, har suttit i dem hos goda vänner och de är både snygga, eleganta och praktiska. Gruppen skulle användas väl och flitigt av oss och nära och kära!

2015-04-29 @ 10:30:50
Postat av: Frida

När får vi reda på vem som vann? 😄

2015-05-03 @ 15:26:27
Postat av: Helena

Hej!
Ja, vem vann?

Svar: Skriver ut det så snart Trademax återkommit med en vinnare! :)
Trendenser

2015-05-18 @ 13:24:23
Postat av: K

Tråkigt att de utlyser vinnare så sent! Utesäsongen har ju börjat...

2015-06-09 @ 23:25:26
Postat av: Karin

Kul med tävling, men detta måste ju vara den sämsta reklamen för Trademax ever. Att de inte kunnat presentera en vinnare på två månader gör mig inte så sugen på att handla från dem. Hur skulle jag kunna lita på att de kunde leverera i tid? Kanske skulle jag då inte få mina utemöbler förän nästa år...

2015-06-19 @ 16:34:39

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL