Önskelista april

Jag blundar för en stund och fyrar av en maxad drömskelista inför april. Jakten på småbelysning till fönsterna fortsätter (tips någon?). För en "Danmarkofil" som mig skulle denna lilla lampa från LP sitta som en smäck i vår övre hall. Projekt avdigitalisera sovrummet pågår och två analoga väckarklockor står på inköpslistan. En snygg kruka och grönska till fönstret i dubbel bemärkelse (jag är besatt av brittish racing green just nu) vilket också föranleder en önskan om 32 silvermynt från Tennet (för då skulle jag slå till på den HÄR!), och så har vi ju dammat av uteplatsen för i år och börjat greja med grillen. Där skulle en Garden Trolley från Röshults sitta som en smäck i sommar. Sist men inte minst, två mer realistiska önskningar: Kol-tvål från nya Apotekia och finfina handdukar Tiles från Louise Roe. Komsi komsi!
 Foto: Louise Poulsen, Rosendahl Time Pieces, Svenskt Tenn, Apotekhe, Röshults och Louise Roe

Kommentarer
Postat av: Lisa

Kan tipsa om att den snygga väckarklockan låter förjävligt att vakna till. Har en själv men efter att jag hört den hårda ringningen blev det att fortsätta använda mobiltelefonen som väckarklocka. Tyvärr, men där kan man få en mildare ringning att vakna till.
Men klockan är snygg att titta på ialla fall. ;)

2015-04-06 @ 21:17:19
Postat av: Frida

Tack för tipset om signalen Lisa, vilken tur att du sa det!! :)

2015-04-06 @ 21:22:46
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Ulrika

hej!
Klockan må vara tjusig men den tickar så sjukt störande och väckningssignalen väcker hela familjen (alltså även om man har stort hus!). Vi kallar den för "dang-dangarn" 😂😉
/hälsningar Ulrika

2015-04-06 @ 21:52:29
Postat av: Inredningshjälpen

Åh så mycket fint Frida!
Fast jag blev rysligt nyfiken på varför du önskar dig 16 st silvermynt ??? :)

Kram Anette

2015-04-06 @ 22:02:42
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Frida

Anette:
Ooops 32 eller 33 menar jag ju
🙊

2015-04-06 @ 22:16:19
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Inredningshjälpen

Frida:) ha ha vi räknar lika bra du och jag...trodde först att silvermynten var till krukan :) blev lite rörigt det där, lika så bra att slå till på guldmynten de är lättare att räkna med :)

Stora kramen/Anette

2015-04-07 @ 12:29:07
URL: http://Inredningshjalpen.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL