Lookalikes: Fermob-utemöbler

Såhär i påsktider är det många som börjar pyssla med uteplatsen och funderar på nya cafémöbler. Därför kanske det passar med en uppdatering modell lookalike på det temat. Fermobs bistrostolar och bord har tillverkats sedan slutet av 1800-talet, vilket gjort att de varit med och satt standarden för hur moderna utemöbler ser ut. Några finesser att lägga märke till: Det hålade mönstret i bordet som gör att regnvattnet rinner av, de dekorativt tvistade leden i stolsryggen och de smarta avsluten som stabiliserar stolsfötterna. Och sen kikar vi närmare på Jysk nyhet HAFJELL. Visst är de här lika som bär? 
Caféset 1: Fermobs klassiska bistroserie med caféstolar. 595 kr per stol och 1287 kr per bord
Caféset 2: Jysk nyhet HAFJELL 480 kr för bord och två stolar (!)

Kommentarer
Postat av: Inredningshjälpen

Det finns ju så många varianter av de där cafémöblerna och skillnaden rent utseendemässigt är väl kan man säga, hårfin.
Tex finns det liknande hos Åhléns, EMU och hos Ethimo mfl men det som är helt avgörande tycker jag, är produkternas kvalitet.
Kontrollera att de verkligen klarar av att stå ute i ur och skur, inte rostar eller flagar, ändrar färg på grund av solljuset, att det inte finns någon klämrisk och att de är stabila i sin konstruktion.
Det är väl där man kan säga att skillnaden avgörs snarare än rent utseendemässigt, och väl värt att satsa på en bättre och mera hållbar produkt vilket inte blir dyrare i det långa loppet!

Kram Anette

2015-04-02 @ 15:11:11
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: frida

tycker ICAs caféset nästan är ännu mer likt, med tanke på sitsen som är lite böjd eller vad man ska säga http://www.icahemma.se/caféset-cremefargad-stal-p-20405-c-2092.aspx

2015-04-02 @ 17:32:25

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL