Kalas på en kvart

Våren tycks vara barnkalasens högsäsong nummer ett. Aldrig är det väl så många små som fyller år som just då. (O)lämpligt nog infaller den här perioden samtidigt som vi vuxna har som mest att göra på jobbet och med huset och i trädgården och med vinterdäcken.... Jag har förstått att många i min bekantskapskrets känner sig "kalas-stressade" såhär års och inte vet hur de ska få tiden att räcka till. Men hav förtröstan. I samarbete med Panduro har jag plockat ihop ett enkelt kalas-kit som gör stor skillnad på kort tid, och utan att man behöver pyssla sig till en hjärnblödning. Kalas klart på en kvart. Då kör vi!
1) Använd presentpapper som duk. Det gör ju inget om den blir kladdig. 2) Blås upp massor med ballonger och veckla ut honeycombs. Tänk mängd här. Ju fler desto mer kalaskänsla. Låt dem gärna ligga på golvet. Säg det barn som inte älskar att sparka på och leka med ballonger! 3) Häng upp en färdig vimpelgirlang. 4) Stansa ballonger ur färgat papper med en punch. Det här är så enkelt att barnen kan hjälpa till! Använd sedan detta konfetti på bordet och som detaljer på paketen. 5) Slå in paket i matchande papper. Om det finns tid och lust. Gör små paket till varje tallrik så att alla får en liten gåva. 6) Klipp ut en stor siffra (samma som barnet fyller) och lägg på tårtan. Strössla över mallen och dra bort. Klart! 7) Duka och bjud in barnen till bordet! Toppa kalaset med roliga tårtljus eller med ett festligt tomtebloss. Lycka till!
Foto: Frida Ramstedt och Jenni Tolf, Trendenser.se - i samarbete med Panduro.se

Kommentarer
Postat av: Hannah

Så fint! Men fyller Max redan 3 år!!! 🙈

2015-04-14 @ 21:25:28
Postat av: Alice

Åh vad fint!

2015-04-14 @ 22:27:45
URL: http://alix.vionno.se
Postat av: Elin

Fina vimplar!!

Vad kostar det om man köper detta kit? Är det dyra saker. Vad är rimligt att lägga på ett barnkalas?

2015-04-15 @ 08:37:40
Postat av: Åsa Kjellberg

Vill bara skriva att det är föräldrarna som skruvar upp kalashetsen, barnen är nöjda med så mycket enkla saker. Frågan är varför det finns en kalas hets? För man ska visa upp ngt?
Har funderat mycket på detta, är det viktigaste inte att barnet känner sig firat? Inte hur många man bjuder eller hur storslaget det blir?

2015-04-15 @ 09:49:40
Postat av: Inredningshjälpen

Vilket fint kalas! Bravo!

Kram Anette

2015-04-15 @ 10:31:04
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Maria

Hej!
Jag undrar var stolarna och bordet kommer ifrån?
Tack för en inspirerande blogg :)

2015-04-15 @ 14:46:13
Postat av: Huru

Vilken kalas! Min son fyllde 3 år 14 april. :)

2015-04-15 @ 17:03:57
Postat av: Lyxmamman

Åh vad fin och enkel inspiration till kalas!

2015-04-15 @ 20:03:46
URL: http://lyxmamman.blogg.se
Postat av: Fröken Duktig

När mina barn var små blev jag himla stressad av att man hela tiden skulle fixa presenter till alla kalas de var bjudna till. Då köpte jag upp ett lager med lämpliga grejer att ha hemma, så att det räckte till många kalas. Ett tips till er alla som inte orkar flänga på leksaksaffärer dagarna i ända!

2015-04-15 @ 20:08:35
URL: http://frkenduktig.blogg.se/
Postat av: Michaela

Ett av dem roligaste sakerna jag minns från mina kalas när jag var liten var att mamma och pappa alltid la ut brunpapp som duk eller en vanlig pappersduk och ställde fram burkar med pennor så att alla barn kunde måla runt sin plats! Med hjälp av detta slapp mamma och pappa massa runtspringande barn då alla satt och målade! Funkar kanske framförallt på flickkalas, men det är en fruktansvärt bra idé och definitivt någonting jag kommer ta med mig till mina framtida barnkalas!!

2015-04-15 @ 21:12:33
Postat av: Andrea

Underbart! Jag kommer att göra EXAKT så när det blir kalasdags. Du är fantastisk.

2015-04-18 @ 07:32:02

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL