Hemnetgodis Grevgatsbacken

Det känns som om mäklarbranschen kör slutspurt nu inför sommaren. Det ena spektakulära objektet efter det andra dyker upp i listan. Under dagens surfrunda fastnade jag för den här sagolika våningen på Grevgatsbacken. Vad jag tar med mig förutom att den bjuder på vackert tittgodis? 1) Att det är fantastiskt fint med ett rejält matbord. Kolla in detta med plats för 8 personer längs två breda plankor. 2) Att välväxta växter är ofantligt vackert. Ta in ett litet träd i en damejeanne kanske? 3) Att man ju faktiskt kan ha två sängar i ett gästrum eller barnrum om man ställer dem såhär. Fin inspiration. Fler bilder HÄR!
Foto: Wrede

Kommentarer
Postat av: Lisa S

Hej Frida! Jag har faktiskt ett liknande bord som jag är SÅ glad för, det är egentligen två bord som jag satt ihop! Har även två bänkar som jag ibland använder istället för stolar! Har även en del damejeanner. Så jag skall ut på min tomt o leta en fin gren nu!! Kram Lisa S

2015-04-19 @ 09:43:29
Postat av: Åsa

Ja det är verkligen slutspurt, marknaden har gått bananas

2015-04-19 @ 14:46:15
URL: http://travelingfooding.blogspot.se
Postat av: Anonym

Gillar faktiskt inte, får känslan "hårt, aggressivt, stelt"' vet inte varför riktigt, kanske mörkret som gör det. Dock håller jag med om att det stora matbordet är fantastiskt fint!

2015-04-19 @ 21:50:58
Postat av: Chabo

4) Att stiora konstverk pa vaggarna gor att det kanns lyxigt. 5) Att det far mig att le nar jag upptacker att de vant stolsryggarna uooochner pa Eames stolarna I en lagenhet av "internationell klass."

2015-04-20 @ 17:42:01

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL