Veckans söndagssummering - v 36

Ännu en vecka till ända och dags att vända blad till september. Kan man kalla detta inredningsvärldens högsäsong? Det känns i alla fall som det händer mer nu än på hela året sammantaget. De senaste sju dagarna har det varit Parismässa, Tendence-mässa, Spofa-Gafa-mässa, en rad pressevents, några riktigt stora lanseringar plus lite gott och blandat i form naggande teasers inför spännande saker som snart komma skall. Nyfiken? Här har du veckans söndagssummering at your service! 
Vi börjar med veckans dunder-skräll. Prins Carl Philip formger för Åhléns! I ett samarbete mellan Bernadotte Kylberg och Åhléns lanseras en rad produkter i höst under gemensam flagg. Hiss eller diss? 
VIPP skickade ut en mindre ögonbrynshöjande men icke desto mindre hyllad pressrelease om sin senaste produkt. En snygg hushållspappersrullehållare till deras växande kökssortiment! H-a-l-l-e-l-u-j-a!
Svenskt Tenn har släppt ett tjockt jubileumsmagasin under pompa och ståt. Jag kunde inte åka på releasefesten men fick ett ex på lådan som Weronica. Riktigt inspirerande. Två tummar upp!
Och på tapetfronten? Mycket nytt. Sandbergs har lanserat en ny härlig serie blommiga tapeter medan Eco BT satsat på metallic och glänsande finish. Kuriosa - pressbilderna är fotade vid Lindome Spinneri!
För dig som vill skicka post med stil rekommenderar jag nya frimärket Sitt Skönt med designklassiker (lanserades egentligen förra veckan men jag missade att skriva om detta). Veckans tips till designnördar!
Och så två teasers (som offentliggjorts i veckan). Först fick jag nys om att COS och Floramor & Krukatös kommer slå sina påsar (affärer?) ihop under nästa vecka. Den här bilden låg med i pressreleasen, som en försmak på den installation som kommer återfinnas i de båda butikerna. Kul! 11-13 september äger det rum! Och sist men inte minst. Under Parismässan lanserade Malene Birger ÄNTLIGEN sin nya inredningskollektion. Jag var inne och kollade igenom hemsidan nyss. Stilen är dock lite för exotisk för min personliga smak men en annan nyhet där fick mig att haja till ordentligt. Hon kommer nämligen sälja lite av sin konst, via sajten! DET är något jag ska hålla utkik efter framöver! Ha nu en skön start på nästa vecka, valupptakt och allt som det är. Vad ni än har för er, lova att ni röstar!
Foto: Åhléns, VIPP, Svenskt Tenn, Boråstapeter, Posten, COS, Birger 1962

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Så himla mycket fint och så bra inspiration!

2014-09-07 @ 21:49:28
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Jämtlandshanna

Det där jubileumsmagasinet skulle inte vara fel att sitta och bläddra i! :)

2014-09-07 @ 22:19:18
URL: http://jamtlandshanna.wordpress.com
Postat av: Anna

Tack för ännu en bra summering!

2014-09-08 @ 10:22:41
URL: http://www.prickenoverlivet.se
Postat av: Fanny

Det där med COS och Floramor & Krukatös lät ju verkligen spännande och intressant! :)

2014-09-08 @ 13:10:55
URL: http://trettiosjukvm.wordpress.com
Postat av: Nilla Tankebubblor

Jag håller tummarna för att den där hushållspappershållaren är så bra som den ser ut. Fint söndagsinlägg! Ja, det känns som högsäsong vad det gäller både kläder och inredning just nu. (Jag lovar att gå och rösta när det blir söndag!) Ha det bra.

2014-09-08 @ 17:59:36
URL: http://tankebubblor.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL