Önskelista September

På begäran, en ny och uppdaterad önskelista. Tadaa! För ja, jag vet. Det var verkligen evigheter sedan jag uppdaterade den här kategorin på min blogg. Ändå tror jag att (åtminstone) alla (nyblivna mammor) kan förstå att man inte riktigt har tid/ork/energi/<insert valfri undanflykt> att tänka på ytliga extravaganser första året post bebis. Begär för nya prylar hamnar så lätt i skuggan av mer basala önskemål som att få sova på nätterna igen (när?) eller drömmar om att man någon gång i framtiden kanske inte kommer behöva slå om gångstilen till stora storksteg så fort man kommer hem (för att ta sig förbi leksakshögar, vassa duploklossar samt diverse diverse som strösslats ut av entusiastisk avkomma). Men nu så. Pepp, pepp. Jag ska försöka samla tankarna en gång per månad i alla fall. Här har ni min önskelista för september!
1) Lena Bergströms nya badhanddukar för Klässbol. Ja, tack! 2) Danska Elkelands magiskt fina väggdekoration i ekologisk ull. Kärlek vid första ögonkastet! 3) Med tanke på hur ofta det behöver sopas smulor i vårt kök numera så känns denna borste från Iris Hantverk som en motiverad investering. 4) Fina handtvålar = vardagslyx. Doftade på Lemon Nettle i Yard ETC's monter på Formex. Ljuvlig! 5) Modebranschen hyllar bucket bags och Mansur Gavriels senaste toppar allas önskelistor. Själv är jag på jakt efter Celinés Seau Drawstring Bag som lanserades redan 2012. Fortfarande vansinnigt grinig på mig själv för att jag inte slog till när jag sprang på ett ex i Milano i våras. 6) Sist men inte minst Malene Birgers nya bok. Finns att köpa HÄR, signerad och allt. Om jag lagt en beställning? Jesus Adam. 

Kommentarer
Postat av: Jämtlandshanna

Ja, nog har man mer basala drömmar nät man har småbarn. Att dom där duploklossarna inte var så himlarns vassa till exempel.

2014-09-11 @ 11:48:32
URL: http://jamtlandshanna.wordpress.com
Postat av: Anonym

Haha 😂 Vänta tills han börjar med smålego! Oh My!!!

2014-09-11 @ 11:55:22
Postat av: Sabina

Gillar din blogg :)

2014-09-11 @ 16:43:35
URL: http://minegensite.wordpress.com/
Postat av: Nilla Tankebubblor

Härligt med en önskelista, vilka fina saker!

2014-09-11 @ 17:25:57
URL: http://tankebubblor.blogg.se/
Postat av: Annika

Åh, den tiden kommer, Frida! ;) Det går alldeles för fort. En klyscha, som stämmer alltför väl. Snart har du en tonårig hemma som ofta tycker att du är väldigt pinsam, som får små utbrott när han ska göra läxan och som slänger kläderna på golvet. :) Ändå alldeles underbar och finast i världen! Förstås! Fin önskelista! Jag tackar gärna ja till allt, men boken är ett måste!

2014-09-11 @ 17:38:46
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com.
Postat av: Tina | pepparochvanilj.se

Ja jösses vilken speciell tid du är mitt upp i :) jag håller med Annica också om hur fort den tiden sveper förbi...

Men först tycker jag du ska införskaffa allt på din lista:) särskilt väggdekorationen! Love på den.

2014-09-11 @ 22:33:58
URL: http://pepparochvanilj.se
Postat av: Nadja

Fin blogg :-D

2014-09-11 @ 22:46:32
URL: http://www.nadjasthlm.se
Postat av: Angelica Johansson

Iris Hantverks kvast kan jag varmt rekommendera!! Man kan inte jämnföra den med en i syntet. Den är superbra och väl värda sina pengar!! :)

2014-09-12 @ 22:08:19
Postat av: Josefine Betonggruvan

De där tvålarna doftar så gott att jag numera alltid är ren :)
Boken står p min lista med. Tack för fina tips!

2014-09-14 @ 12:43:53
URL: http://www.betonggruvan.se
Postat av: Nina

Ljuvlig väska!

2014-09-15 @ 19:42:53
URL: http://awifeamotherawoman.blogspot.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL