Nyhet! Alcro Metall

När vi nu ändå är inne på nyheter tänkte jag passa på att visa en aktuell lansering från en av mina annonsörer och samarbetspartners. Jag har nämligen fått möjlighet att som första bloggare förhandsvisa de nya pressbilderna Alcro Metall! En färgkarta som bryts i 14 olika kulörer, så du kan få allt ifrån de klassiska metallfärgerna som koppar, guld och mässing till kulörta toner som blått, rosa eller lila. Metallic gör sig bäst på lite mindre ytor, snarare än på en hel vägg men är snyggt att matcha både med mörka kulörer ur ad.grey och pastelliga toner från ad.pashmina. Fler bilder och idéer hittar du HÄR.
Med hjälp av den glänsande effekten kan man skapa stor skillnad för upplevelsen av ett rum, en möbel eller ett loppisfynd. Väggytor bör målas minst två gånger, gärna med en roller som har låg lugg. Snickerier målas också två varv, men då med en pensel som är avsedd för vattenburen lackfärg. Vill du så kan du även använda Alcro Metall för att sprutmåla. Läs mer och se alla bilder Metallic via Alcro's egen blogg!.
 
 
Foto: Pressbilder från Alcro - Obs! Detta inlägg presenteras i samarbete med alcro.se

Kommentarer
Postat av: Brysselkakan

Lite kul att jag i helgen som gått just målat en fondvägg med deras metallfärg i guld. Var? Tvättstugan! En ojämn putsad vägg som blev helt underbar i guld! Till detta blir det mörkt, matt grått golv (nästan svart) i klinker.

2014-09-15 @ 11:57:40
URL: http://www.brysselkakan.wordpress.com
Postat av: A.

Snyggt! Dum fråga kanske, men vågar man måla på bestick? Som prydnad va?

2014-09-15 @ 12:10:10
URL: http://www.flowersandthecity.blogg.se
Postat av: Jämtlandshanna

Å, jag skulle kunna tänka mig detaljer i lilametallic i något rum. Tål att tänkas på!

2014-09-15 @ 13:15:12
URL: http://jamtlandshanna.wordpress.com
Postat av: CORNELIAS INTERIOR

Så himla läckert!

2014-09-16 @ 13:53:26
URL: http://corneliasinterior.devote.se
Postat av: Monnah

Jag älskar metallic i lagom mängder.

2014-09-16 @ 20:50:14
URL: http://monnah.se
Postat av: Anonym

Hej Frida! Jag flyttar hemifrån om drygt ett halvår. Eftersom jag kommer leva på CSN-lån är det inte fancy etagevåningar utan snarare skum lägenhet senaste renoverad från 70-talet. Fult golv och konstig kakel (väggar kan man ju alltid måla). Jag undrar helt enkelt vad dina bästa inredningstips är för fattig student? Samt hur man med små medel får ett fult rum att se fint ut.

2014-09-21 @ 02:02:22

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL