Veckans söndagssummering - v 43

Så var det dags att summera ännu en vecka. Förutom en hel del nyheter som jag väljer att inte ta med på bild pga torftiga visualiseringar (ex. att Formex har släppt sitt trendtema för 2015 = Nordic Neat, Hemnet har släppt nya appar för IOS och Android, Årets Rum har haft nomeneringskalas och Blossa har fått bloggberöm för smaken på årets glögg =lavendel!) så har jag skrapat ihop en digital gottepåse med nya inredningssnackisar och saker att ha koll på från vecka 43. Hoppas ni gillar veckans söndagssvep!
Köbenhavns Möbelsnedkeri har öppnat en ny butik på Strandvejen i Hellerup norr om Köpenhamn, som de kallar The Shop Of The New. En butiksöppning som blivit vida omtalad i bloggvärlden den gångna veckan. 
Svenska Mimou har släppt sina tapet- och textilnyheter för 2015. Själv förälskade jag mig genast i den nya mönsterserien Nagano. Två tummar upp för den den dova färgkombon. 
Mikmax verkar vara en ny bloggfavorit. Jisses så många inlänkningar de har fått i veckan. Välförtjänt förvisso, för produkterna ser väldigt mjuka och hösthärliga ut. Mysmix it is!
Ett annat företag att hålla koll på är Grown Alchemist som verkar sopa bloggbanan just nu. Blir inte alls förvånad om denna seglar upp på tronen som "the tvålpump" efter hypen över Aesop och LA Bruket.
 
Minns ni Davids träflaskor som var så populära i stylingar för ett par år sedan? Nu är upphovsmakaren till dem aktuell med en ny IT-grej. De exklusiva doftlusen HoN. Under december 2014 är de tillgängliga i utvalda butiker. I Stockholm kommer de att finnas på bl a på Mathilde och i Göteborg/Kungsbacka på Tara.
Två nya inredningsböcker sprugna ur bloggosfären som tål att hållas utkik efter är Freunde von Freundes samlingsbok liksom Elisabeth Dunkers samlingsepos Fine Little Day. Sist men inte minst - veckans mest ombloggade interiörbild. Det är för ovanlighetens skull ingen lägenhet till salu, utan en för uthyrning. Åhléns fiffiga kampanj för Bra Val som gjorts i samarbete med Air BnB har onekligen fått helt fantastisk spridning i sociala medier. Vill ni se mer av lägenheten som skymtar förbi i TV-reklamen? Kolla in HÄR! Och med det länktipset önskar jag er en fin kväll och skön start på nästa vecka!
Foto: The Shop of New, Mimou, Mikmax, Grown Alchemist, HoN, VfV, Fine Little Day, Åhlens

Kommentarer
Postat av: Emma - By Emma

De där ljusen är ju himla fina. Och Åhléns kampanj väldigt bra.

2014-10-26 @ 20:49:01
URL: http://byemmak.blogspot.com
Postat av: Lisa S

Har suttit o längtat efter ditt söndagsinlägg!!! Like it!! Som vanligt! Kram Lisa S

2014-10-26 @ 20:53:43
Postat av: Petra

Jag håller med dig Mimous nya serie, hur fin som helst. Doftljuset! Vad är det för doft?

2014-10-26 @ 20:57:41
URL: http://frkarp.nu
Postat av: Jämtlandshanna

Ja, Mimous mönster är så fint!
Kram

2014-10-26 @ 21:15:45
URL: http://jamtlandshanna.se
Postat av: Hannah

Älskar att man kan lita på att de här inläggen kommer varje söndag. Kvalité!! 👏👏👏👏

2014-10-26 @ 21:34:57
Postat av: Ylva

Visst är mimous nagano heeeelt ljuvlig. Den har ju funnits förut som pläd och kudde. Jag har många gånger ångrat bittert att jag inte köpte den förra svängen. Jag har ringt till mimou "nej den går inte att få tag på" hört av mig till homestylingföretag som använt den osv. Den stod ingenstans att finna förrän jag av en slump hittade pläden på Spiti häromdagen. Nu önskar jag bara att de ska tillverka en matta också!

2014-10-26 @ 21:47:25
URL: http://darlingthings.blogspot.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL