Instaweek

Jag pustar ut efter en omväxlande vecka. Från sandaler och morgonpromenader i soluppgången till stickade tröjor och nya utmaningar. Skyltfönsterstyling för Granit, intervjurace för affärspressen, fotograferingar och kontorsfix. Alltså ännu en vecka fylld av händelser att kategorisera under fliken "tänk vad jag får vara med om tack vare bloggen". Nu ska vi ladda för långkok och lördagsgryta. Ha en fin helg!
1) Måndagen bjöd på mini-flipflops och promenader i soluppgången... 2) ... och tisdagen på tjocka tröjor och glädjerus mot förskolan 3) För min del - julskyltning för Granit! Jag lovar att berätta mer om det här projektet v 44 men i Göteborg och Malmö har kampanjen kommit upp om ni vill kolla in fönstret redan nu. 4) Och så har jag kammat upp mig för intervjurace... 5) Snart kan ni läsa mina tankar om trender i tidningen Affärsvärlden... 5) och en intervju om mitt företagande i tidningen Entreprenör. Kul! 6) I övrigt har det varit fullt fokus på att få ordning på lokalen i Spinneriet. Vi har bland annat köpt gardiner. Fyra meter i takhöjd kräver sina längder. 7) I förrgår budade jag hem totalt åtta "arbetsmyror" från Lauritz till vårt konferensbord. Hurra! 8) Sist men inte minst. Veckans roligaste leverans. Lycka i en låda. Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Jämtlandshanna

Ja, snacka om välfylld vecka! :)

2014-10-18 @ 15:26:55
URL: http://jamtlandshanna.se
Postat av: Lena

Grattis till stolköpet. Trevlig helg!

2014-10-18 @ 15:45:18
Postat av: matilda

Åh så fina bilder :)

2014-10-18 @ 15:45:30
URL: http://matildasblog.blogg.se/
Postat av: Anonym

När kommer tidningarna ut?

2014-10-18 @ 17:32:57
Postat av: Anna

Vad är det för någon lampa i paketet?
tack för vagnupdaten för länge sedan.
// Anna

2014-10-19 @ 08:42:28
Postat av: Majja

Åh hjälp, kan det vara en kotte som ligger där? Isåfall är jag inte lite avis ;-)

2014-10-19 @ 20:44:08
Postat av: parfymguiden.blogg.se

älskar din blogg!


Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovin



Kommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL